Νέα

Άνδρες δημόσιοι υπάλληλοι και σχέσεις με γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 840
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.867
Πόντοι
3.846
Έχεις απόλυτο δίκιο, παρακολουθώ καθημερινά για τυχόν προκηρύξεις. Νέα δουλειά βρήκα ήδη για το υπόλοιπο του έτους. Εύχομαι καλοτυχία σε όλους.
πόσο χρον΄ών είσαι και ασχολείσαι με προκυρήξεις;
Διαβάζεις και για εξετάσεις;
Μου θυμίζεις έναν γνωστό μου που στα 45 του τ΄ρέχει σε ότι εξετάσεις βρει, διαβάζει για εξετάσεις και όλα αυτά για να βρει με 800ευρώ μήπως βρει δουλ΄ιτσα στο δημόσιο.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.608
Πόντοι
4.615
Αυτό ισχύει για λίγους ΔΥ σε καλές θέσεις (στελέχη σε υπουργεία, δικαστικούς, κλπ.) ή όσους βρήκαν έτοιμη περιουσία και δε στηρίζονται στο μισθό τους. Αν είσαι ο μέσος ΔΥ που παίρνει κάνα 1000ρικο καθαρά στα 40 του πώς διάολο ζεις χωρίς πολλά εμπόδια και αγωνίες με 12Κ το χρόνο; Αν έχεις σπίτι δικό σου από καμιά κληρονομιά απλά επιβιώνεις, αν πληρώνεις και ενοίκιο, ειδικά στην Αθήνα που με κάτω από 350-400 ευρώ δε νοικιάζεις ούτε υπόγειο στην Αχαρνών πλέον απλά είσαι στην κόλαση (ή τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ αλλά νομίζω δεν είμαι υπερβολικός).
Εκ προσωπικής πείρας συμφωνώ απόλυτα και το βλέπω και σε άλλους δημόσιους υπαλλήλους που δεν έχουν σπίτι και είτε νοικιάζουν είτε πληρώνουν δόσεις δανείου: η ζωή είναι μία μόνιμη στασιμότητα, δεν μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω, τους βγαίνει η ψυχή όταν συμβεί κάτι έκτακτο, και όσο μεγαλώνουν φαίνεται το πόσο αρνητικό αντίκτυπο έχει επάνω τους η στασιμότητα των εισοδημάτων τους.

Όσους μόνιμους δημόσιους υπαλλήλους βλέπει κανείς να είναι άνετος, μπορεί είτε να έχουν καβάντζα από γονείς (και οικονομική στήριξη από αυτούς), είτε να είναι σε λίγες από τις επίλεκτες θέσεις, είτε να είναι σε θέσεις που ευνοούν τα πάσης φύσεως δωράκια, είτε κάπου όπου μπορούν και κάνουν δεύτερη δουλειά.

Zelda11

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
669
Πόντοι
81
πόσο χρον΄ών είσαι και ασχολείσαι με προκυρήξεις;
Διαβάζεις και για εξετάσεις;
Μου θυμίζεις έναν γνωστό μου που στα 45 του τ΄ρέχει σε ότι εξετάσεις βρει, διαβάζει για εξετάσεις και όλα αυτά για να βρει με 800ευρώ μήπως βρει δουλ΄ιτσα στο δημόσιο.

Δεν φταίω εγώ για τα τραύματα σου. Μοίρασε μιζέρια και εξυπνάδα στις πουτάνες που στα τρώνε, όχι σε μένα. Χαριστικά την γλυτώνεις μόνο με επίπληξη. Σιγά που θα σε ρωτήσουμε για τον ΑΣΕΠ. Κοίτα να βρεις μια γυναίκα να σε αντέχει τέτοιος γρουσούζης που είσαι και μην αγχώνεσαι για εμάς.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.867
Πόντοι
3.846
Δεν φταίω εγώ για τα τραύματα σου. Μοίρασε μιζέρια και εξυπνάδα στις πουτάνες που στα τρώνε, όχι σε μένα. Χαριστικά την γλυτώνεις μόνο με επίπληξη. Σιγά που θα σε ρωτήσουμε για τον ΑΣΕΠ. Κοίτα να βρεις μια γυναίκα να σε αντέχει τέτοιος γρουσούζης που είσαι και μην αγχώνεσαι για εμάς.
Χαχαχα, γρουσούζης;
Γιατί σε τσούζει τόσο που σε ρώτησα για το δια΄βασμα τυπά μου;
Ντρέπεσαι να πεις ότι δεν έχεις τα κότσια για τον ΙΤ και ξεκίνησες να αγχώνεσαι; Το διάβασμα δεν είναι ντροπή, πες μας πόσα χρόνια ασχολείσαι με εξετάσεις.

Ενημερωτικά πάντως έπεσες έξω στα πάντα, αλλά οκ αυτά παθαίνουν λουσεράκια που νομίζουν ότι ξέρουν πράγματα για τους άλλους και τα γράφουν με σιγουριά.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.202
Πόντοι
2.356
Στείλε με απολυτήριο Λυκείου και μετά από δέκα χρόνια τους κοτσαρεις το πτυχίο σου γίνεσαι Π.Ε.και είσαι άρχοντας...
Όμως μέχρι τότε μαλλον θα πρέπει να είσαι εξοικειωμένος με την πείνα...
Ρε συ, έχω 27 χρόνια ήδη στο IT. Τώρα να στείλω για ΑΣΕΠ; :2funny:

Απλά το λέω διότι ο γιος ενός φίλου που ενδιαφερόταν μια και τέλειωσε Πληροφορική στο ΕΚΠΑ, πήρε τ' αρχίδια του σε σχετική προκήρυξη.

Όσοι μπήκαν είχαν διδακτορικό, μεταπτυχιακό, πτυχίο και 7 χρόνια προϋποηρεσία που αναγνωρίζει το μπουρδελο-ΑΣΕΠ.

Κάνουν διδακτορικό, για να μπουν στο κωλο-δημόσιο!!

Μόνο στο Γιουνανιστάν αυτά. :jerking:

Zelda11

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
669
Πόντοι
81
Χαχαχα, γρουσούζης;
Γιατί σε τσούζει τόσο που σε ρώτησα για το δια΄βασμα τυπά μου;
Ντρέπεσαι να πεις ότι δεν έχεις τα κότσια για τον ΙΤ και ξεκίνησες να αγχώνεσαι; Το διάβασμα δεν είναι ντροπή, πες μας πόσα χρόνια ασχολείσαι με εξετάσεις.

Ενημερωτικά πάντως έπεσες έξω στα πάντα, αλλά οκ αυτά παθαίνουν λουσεράκια που νομίζουν ότι ξέρουν πράγματα για τους άλλους και τα γράφουν με σιγουριά.

Δεν με τσούζει τίποτα. Σου εξηγώ σε απλά ελληνικά ότι η συμπεριφορά σου προκαλεί αηδία. Δεν έχεις γνωστό. Δεν σε αφορά ο ΑΣΕΠ. Δεν έχεις λόγο να προκαλέσεις, να μειώσεις ούτε καν να σχολιάσεις εφόσον ΔΕΝ γνωρίζεις από ΑΣΕΠ. Θα μπορούσες να ευχηθείς καλή επιτυχία.

Για να μην κουράζεσαι, ξέρω ακριβώς τι άτομο είσαι. Δεν έχω σκοπό να σε κάνω χειρότερα. Γιαυτό σου λέω, κατανοώ τα τραύματα σου (πχ οικογενειακή πίεση μικρός, ξενιτιά, δυσκολίες, γκομενες μηδέν, επιρροή από τρίτους) αλλά δεν είμαι εγώ το πρόβλημα σου. Είσαι τόσο ζαλισμένος απ' τη μιζέρια σου που μου λες ότι δεν έχω τ @@ για ΙΤ, όταν μερικά ποστ παραπάνω το γράφω ότι δουλεύω ΙΤ από τα 18 μου. Και πάλι η δουλειά που βρήκα ΙΤ είναι. Καταλαβαίνεις το λάθος σου ή ακόμα;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.258
Πόντοι
9.297
Ρε συ, έχω 27 χρόνια ήδη στο IT. Τώρα να στείλω για ΑΣΕΠ; :2funny:

Απλά το λέω διότι ο γιος ενός φίλου που ενδιαφερόταν μια και τέλειωσε Πληροφορική στο ΕΚΠΑ, πήρε τ' αρχίδια του σε σχετική προκήρυξη.

Όσοι μπήκαν είχαν διδακτορικό, μεταπτυχιακό, πτυχίο και 7 χρόνια προϋποηρεσία που αναγνωρίζει το μπουρδελο-ΑΣΕΠ.

Κάνουν διδακτορικό, για να μπουν στο κωλο-δημόσιο!!

Μόνο στο Γιουνανιστάν αυτά. :jerking:
Καλύτερα να εξασφαλίζουν μόρια με διδακτορικά παρά να κατεβάζουν τα βρακιά τους στον εκάστοτε πολιτευτή για μια βυσματικη θέση .

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.480
Πόντοι
456
Δημόσιο και θα μπω σύντομα με ΑΣΕΠ. Λυπάμαι για τις φινετσατες γκομενες, δε θα μπορέσω να παρευρεθώ στο ραντεβού. Θα βρω μια καυλιαρα ΔΥ που κινείται σε ίδια μήκη κύματος και θα περνάμε καλά και με e-food.
Με πρόλαβες...Άλλο ένα καλό που έχουν οι ΔΥ, είναι ότι βρίσκουν άλλες ΔΥ.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.202
Πόντοι
2.356
Καλύτερα να εξασφαλίζουν μόρια με διδακτορικά παρά να κατεβάζουν τα βρακιά τους στον εκάστοτε πολιτευτή για μια βυσματικη θέση .
Σ' αυτό δε διαφωνεί κανείς.

Όμως στις κανονικές χώρες, ο κόσμος δεν κάνει διδακτορικό γι' αυτό το λόγο.

Εδώ βέβαια είμαστε αλλιώς. :2funny: :jerking:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.258
Πόντοι
9.297

Στις κανονικές χώρες ΔΕΝ πάει κανένας στο Δημόσιο γιατί έχει καλύτερα στον ιδ.τομεα.
Έβλεπα σε ντοκυμανταιρ ότι στο Βέλγιο είχαν απελπισθει από την απροθυμία του κόσμου να πάει στο Δημόσιο και αναγκάσθηκαν να θεσπίσουν χορταστικά διαστήματα τηλε-εργασιας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.258
Πόντοι
9.297

Τουλάχιστον υπάρχει ΑΣΕΠ...Βέβαια υπάρχουν πολλοί βυσματιες που μπαίνουν ως συμβασιούχοι και στην συνέχεια :boff::2on1:μονιμοποιουνται...αυτό φυσικά δεν ισχύει για όλες τις περιπτώσεις γιατί πολλοί συμβασιούχοι παίρνουν τον μπούλο προτού μονιμοποιηθούν.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.480
Πόντοι
456
Το δημόσιο είναι για ολιγαρκείς και μυαλωμένους.
Έχω συγγενή, παντρεμένο με δύο παιδιά, 16 χρόνια δημόσιο, πρόσφατα ανέλιξη σε ΠΕ, 1100 καθαρά, ενοίκιο 320.
Τσοντάριζαν οι γονείς μέχρι πριν λίγο καιρό, τώρα πέθαναν οι γονείς, κλαίει και καταριέται την πουτάνα την τρόικα.
Το Δημόσιο όπως το ξέραμε, έχει πεθάνει προ πολλού...

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
31
Like
2.605
Πόντοι
1.206
Το δημόσιο είναι για ολιγαρκείς και μυαλωμένους.
Έχω συγγενή, παντρεμένο με δύο παιδιά, 16 χρόνια δημόσιο, πρόσφατα ανέλιξη σε ΠΕ, 1100 καθαρά, ενοίκιο 320.
Τσοντάριζαν οι γονείς μέχρι πριν λίγο καιρό, τώρα πέθαναν οι γονείς, κλαίει και καταριέται την πουτάνα την τρόικα.
Το Δημόσιο όπως το ξέραμε, έχει πεθάνει προ πολλού...
780 για να βγάλει το μήνα με δύο παιδιά, αν δε δουλεύει και η γυναίκα του, δεν είναι ολιγαρκής, ήρωας είναι.

Zelda11

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
669
Πόντοι
81
Η συζήτηση θυμίζει Αθηναίο με Θεσσαλονικιό, όπου ο πρώτος θέλει να μετακομίσει πάνω λόγω άγχους και ο δεύτερος κάτω λόγω έλλειψης επιλογών, αλλά δεν το κάνουν γιατί πλέον έκαστος έχει μάθει αλλιώς. :2funny:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.480
Πόντοι
456
780 για να βγάλει το μήνα με δύο παιδιά, αν δε δουλεύει και η γυναίκα του, δεν είναι ολιγαρκής, ήρωας είναι.
Σωστό.
Κάνει και κάτι ιδιαίτερα και βγάζει άλλα 200, αλλά και πάλι...

Εγγρ.
20 Σεπ 2022
Like
469
Πόντοι
21
Λίγες είναι οι καλές θέσεις στο δημοσιο
Ένστολος με γυναικα και παιδιά δεν βγαίνειςμετρημενα κουκιά κάθε μηνα

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.339
Πόντοι
4.546
Αυτό είναι γεγονός. Και να πει κανείς ότι θα λαμβάνεις μεγάλο μισθό, να πεις άξιζε τον κόπο, αλλά για 1100 για τόσες γνώσεις, πτυχία και προσπάθεια είναι ολίγον ατελέσφορο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.258
Πόντοι
9.297
Έχει όμως κάτι απίθανα μπόνους - κρατικά κονδύλια... Πρόεδρος Οργανισμού πήρε επιδότηση 800 € για αγορά τηλεφώνου. Και πόσα άλλα εξτραδάκια και φάγωμα από μικρές εργολαβίες που αυξάνεται εκθετικά το μηνιαίο εισόδημα - παροχές.
Μην μπερδεύεις τον πρόεδρο η υψηλόβαθμο στελεχος με ένα άτομο που πήγε εκεί για 600€ που το πολύ να φτάσει λίγο πιο πάνω μια μέρα μετά από πολλά χρόνια αν δεν απολυθεί .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.258
Πόντοι
9.297
Λίγες είναι οι καλές θέσεις στο δημοσιο
Ένστολος με γυναικα και παιδιά δεν βγαίνειςμετρημενα κουκιά κάθε μηνα
Με έναν μισθό δεν ζει οικογένεια εκτός αν μιλάμε για περίπτωση όπου κρεατα,τυριά και λοιπές προμήθειες έρχονται από το χωριό η υπάρχει διαρκες τσονταρισμα από συγγενείς( η απόλυτη ξεφτίλα) .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.258
Πόντοι
9.297
Αυτό είναι γεγονός. Και να πει κανείς ότι θα λαμβάνεις μεγάλο μισθό, να πεις άξιζε τον κόπο, αλλά για 1100 για τόσες γνώσεις, πτυχία και προσπάθεια είναι ολίγον ατελέσφορο.
Μια χαρά είναι ...σκέψου ότι οι υπόλοιπες κατηγορίες είναι μείον ένα κατοσταρικο τουλάχιστον ,ανά κατηγορία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom