Νέα

Να μεινω η να φυγω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 476
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπαρει δουλεια στο εξωτερικο και σκεφτομαι να μεινω ελλαδα και να ψαξω για δουλεια η να φυγω αφου μ

• Ξυπνα ΜΑΛΑΚΑ και σηκω φυγε

Ψήφοι: 42 36,5%
  • Μα ποσο μαλακας εισι και το σκεφτεσαι ακομα

Ψήφοι: 16 13,9%
  • κατσε εδω και ψωφα μαζι μας θα ερθουνε καλυτερες μερες .Ισως σε καποια αλλη ζωη.

Ψήφοι: 8 7,0%
  • Αραξε ελλαδα και πηξε

Ψήφοι: 11 9,6%
  • Αμα μπορεις καντην και βλεπεις τι γινεται

Ψήφοι: 38 33,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    115

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Η Ολλανδια ειναι μια χαρα χωρα,εχω παει παμπολες φορες εκει γιατι εχω ενα κολλητο Ελληνα που ζει πανω απο δεκα χρονια και εργαζεται.Ουτε ρατσισμος ουτε τιποτα,ειναι ακομπλεξαριστη χωρα μιας και εχουν συνηθισει τοσα χρονια που ειναι εκει καθε καρυδιας καρυδι.Μαροκινοι,Τουρκοι,Αυγανοι,Κινεζοι κ.τ.λ.
Με οσους Ολλανδους συναναστραφηκα ηταν μια χαρα.Οσους μου γνωρισε ο κολλητος αμεσως με δεχοντουσαν και γινομασταν ολοι μια παρεα.Εδω αμα φερω εγω εναν Ολλανδο οι και καλα φιλοξενοι Ελληναρες, ουτε Αγγλικα δεν θα θελουν να του μιλησουν.Φιλοτιμο λεει.Ουστ!

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Η Ολλανδια ειναι μια χαρα χωρα,εχω παει παμπολες φορες εκει γιατι εχω ενα κολλητο Ελληνα που ζει πανω απο δεκα χρονια και εργαζεται.Ουτε ρατσισμος ουτε τιποτα,ειναι ακομπλεξαριστη χωρα μιας και εχουν συνηθισει τοσα χρονια που ειναι εκει καθε καρυδιας καρυδι.Μαροκινοι,Τουρκοι,Αυγανοι,Κινεζοι κ.τ.λ.

Ρατσισμό για τους μαύρους , σίγουρα δεν έχει.
Με 35% πληθυσμό νέγρους.

Από το 2030 που θα έχει ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ
οπότε με ένα απλό  και δημοκρατικό δημοψήφισμα , μπορεί να κάνουν τη χώρα
ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΣΑΡΙΑ , τότε πιθανόν να υπάρξει ρατσισμός για τους ΛΕΥΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Ρατσισμό για τους μαύρους , σίγουρα δεν έχει.
Με 35% πληθυσμό νέγρους.

Από το 2030 που θα έχει ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ
οπότε με ένα απλό  και δημοκρατικό δημοψήφισμα , μπορεί να κάνουν τη χώρα
ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΣΑΡΙΑ , τότε πιθανόν να υπάρξει ρατσισμός για τους ΛΕΥΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.
Φυσικα και οι μαυροι σε καμια περιπτωση δεν ειναι το 35%
Οσο για το ρατσισμο..ας μην φανταστω την Ελλαδα του 2030.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Και η πιο καμμένη.
Τύπε μαζι με τη μπουρδελογαλλία και όλη τη γαλλοφωνη πανούκλα της ευρώπης διεκδικουν πρωτεία καψιματος τοσο που εν μερει δικαιολογουνται τα μουσλιμια για οσα τους εχουν κάνει και θα τους κάνουν :grin:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
τη γαλλοφωνη πανούκλα της ευρώπης

Δεν ακολούθησαν τους λαμπρούς ηγέτες . Τους σταύρωσαν.

Leon-Degrelle-MinisterioG-e1375071991520.jpg

Δεν πειράζει.
Θα έχουν μία δεύτερη τελευταία ευκαιρία να σωθούν.

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Χωρις να θελω να χαλασω το νημα του παιδιου,αν σας πω οτι και εγω με μισθο 1300 ευρω στην Ελλαδα θελω να φυγω θα το πιστεψετε?Ειμαι στο δημοσιο.Αν ειχα μια εποχιακη δουλεια σε ενα καλοκαιρινο νησι η σε ενα ξενοδοχειο θα την ειχα κανει για Ολλανδια.Εχω κολλητο εκει που θα με κατατοπιζε.Ακομα και τωρα το σκεφτομαι..

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Χωρις να θελω να χαλασω το νημα του παιδιου,αν σας πω οτι και εγω με μισθο 1300 ευρω στην Ελλαδα θελω να φυγω θα το πιστεψετε?ΕΙμαι στο δημοσιο.ΑΝ ειχα μια εποχιακη δουλεια σε ενα καλοκαιρινο νησι η σε ενα ξενοδοχειο θα την ειχα κανει για Ολλανδια.Εχω κολλητο εκει που θα με κατατοπιζε.

Καλά εισαι!! Βασιλιας  :rolleyes:

ΚΑι εγώ Ολλανδία μένω έχει λεφτά αλλα πρέπει να παίξεις το παιχνίδι σωστα απο την αρχη  :hi:

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Καλά εισαι!! Βασιλιας  :rolleyes:

ΚΑι εγώ Ολλανδία μένω έχει λεφτά αλλα πρέπει να παίξεις το παιχνίδι σωστα απο την αρχη  :hi:
Θα σου στειλω αυριο πμ να μιλησουμε.Παω για υπνο.Εργασια αυριο

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Με οσους Ολλανδους συναναστραφηκα ηταν μια χαρα.Οσους μου γνωρισε ο κολλητος αμεσως με δεχοντουσαν και γινομασταν ολοι μια παρεα.Εδω αμα φερω εγω εναν Ολλανδο οι και καλα φιλοξενοι Ελληναρες, ουτε Αγγλικα δεν θα θελουν να του μιλησουν.Φιλοτιμο λεει.Ουστ!

Ολλανδία επίσης είναι χαλαροί στις δουλειές, έχω ακούσει δλδ φιδιάζεις εύκολα. Επίσης οι πάντες μιλάνε αγγλικά εκεί, αλλά όντως είναι μαζεμένη πολύ σαβούρα εκεί.....
Ίσως είναι καλύτερη επιλογή σε σχέση με άλλες χώρες και Λονδίνα που κάποιοι νομίζουν ότι  κάνεις ζωάρα επειδή θα παίρνεις 2 χιλιάρικα εκεί ενώ στην πραγματικότητα δεν φτάνουν ούτε για ζήτω...

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Δεν εννοουσα να του πω κατι συγκεκριμενο.Απλα επειδη και εμενα μου περασε απο το μυαλο να πηγαινα για δουλεια Ολλανδια.

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Δεν μας λες και εμας εδω να ξερουμε μιας και ετοιμαζομαι σιγα σιγα.

Kαλα ρε τυπε μας δουλευεις τοσες μερες? Δηλαδη σου εχουν στειλει το συμβολαιο οπως ειπες πριν καποιες πολλες μερες και ακομα σε περιμενουν να απαντησεις...περιεργα μας τα λες.  :huh:

Anyway, here are my two cents , for what is worth...
Εγω την εκανα απο Ελλαδα το 2010 πριν την νιωσουμε καλα την κριση στο πετσι μας. Εχοντας δουλεια στον τομεα μου με καλες απολαβες για τοτε γυρω στο 1,8Κ καθαρα τον μηνα ερχεται ενα πρωι ο βλαχος-αφεντικος την διαφημιστικης που δουλευα και μου λεει 900ευρ. η' τον πουλο. Του λεω παρε εσυ τον πουλο σκατο-βλαχε μπινε και σε δυο μηνες ημουν σε πολυεθνικη στην Ρουμανια . Μην τα πολυλογω τωρα ειμαι στην Γερμανια σε γερη θεση εχοντας μεινει/δουλεψει σε αλλες δυο χωρες του πρωην Ανατ. μπλοκ με την εταιρεια...
Εν ολιγης η ευκαιρια που θα σου δωθει να χτισεις καριερα εαν εισαι καλος στην δουλεια σου και λιγο τσακαλακι σε 5 χρονια (τοπ) στο εξωτερικο δεν θα την εχεις σε 30 χρονια στην Ελλαδα.
Για τα 3D μουνια που θα γαμισεις εαν εισαι σε καμια απο τις χωρες του πρωην Ανατ. μπλοκ και λιγο νορμαλ δεν χρειαζεται να στο αναφερω , ετσιιι???

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Δεν εννοουσα να του πω κατι συγκεκριμενο.Απλα επειδη και εμενα μου περασε απο το μυαλο να πηγαινα για δουλεια Ολλανδια.

Μεγάλε επειδή έχω μείνει εκεί χρόνια, είναι τέλεια χώρα αλλά δεν είναι για τους πολλούς. Οι περισσότεροι μεσόγειοι δεν μπορούν να προσαρμοστούν στη ζωή εκεί και τους πιάνει η γκρίνια. Άμα είσαι γκρινιάρης από τη φύση σου και γενικά δύσκολος καλύτερα να μην πας εκεί. Άμα γενικά δε σε πιάνουν οι μαύρες σου εύκολα και μπορείς να βρείς τρόπους να περάσεις καλά τότε πήγαινε

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Kαλα ρε τυπε μας δουλευεις τοσες μερες? Δηλαδη σου εχουν στειλει το συμβολαιο οπως ειπες πριν καποιες πολλες μερες και ακομα σε περιμενουν να απαντησεις...περιεργα μας τα λες.  :huh:

Anyway, here are my two cents , for what is worth...
Εγω την εκανα απο Ελλαδα το 2010 πριν την νιωσουμε καλα την κριση στο πετσι μας. Εχοντας δουλεια στον τομεα μου με καλες απολαβες για τοτε γυρω στο 1,8Κ καθαρα τον μηνα ερχεται ενα πρωι ο βλαχος-αφεντικος την διαφημιστικης που δουλευα και μου λεει 900ευρ. η' τον πουλο. Του λεω παρε εσυ τον πουλο σκατο-βλαχε μπινε και σε δυο μηνες ημουν σε πολυεθνικη στην Ρουμανια . Μην τα πολυλογω τωρα ειμαι στην Γερμανια σε γερη θεση εχοντας μεινει/δουλεψει σε αλλες δυο χωρες του πρωην Ανατ. μπλοκ με την εταιρεια...
Εν ολιγης η ευκαιρια που θα σου δωθει να χτισεις καριερα εαν εισαι καλος στην δουλεια σου και λιγο τσακαλακι σε 5 χρονια (τοπ) στο εξωτερικο δεν θα την εχεις σε 30 χρονια στην Ελλαδα.
Για τα 3D μουνια που θα γαμισεις εαν εισαι σε καμια απο τις χωρες του πρωην Ανατ. μπλοκ και λιγο νορμαλ δεν χρειαζεται να στο αναφερω , ετσιιι???

καλημερα
περιεργα για ποιο λογο?δεν σε καταλαβαινω.
Παρα πολλοι θελουν να φυγουν αλλα οταν ειναι η στιγμη δεν φευγουν οι ιδιοι μου το εχουν πει γιατι ειχαν ξανα τα ιδια.

Εγω απο την μερια μου το υπογραψα και το εστειλα τωρα ψαχνω σπιτι.Πολλη ακριβα.Οποτε μαλλον δωματιο θα βρω.
τραγικη ειρωνια
Στην Ελλαδα τα νοικια ειναι ξεφτιλα  εκει ειναι πανακριβα.

Και ο λογος
Ενας Υπαρχει σταθεροτητα και εν εχει τις ελληνικες μαλακιες που εχει εδω.

Το thread  το εβαλα για το λογο οτι ειμαι 40  και δεν ημουνα σιγουρος οτι ειναι ηλικια που θα μπορουσα να κανω κατι εξω.
Τα skills τα εχω το θεμα ειναι τι τρελλα θα βρω(ισως να ειμαι επιρεασμενος απο ελλαδα.Που σιγουρα ειμαι γιατι τις μαλακιες που γινονται εδ δεν τις κανουν πουθενα)(βεβαια κανουν αλλες μαλακιες αλλα Ελλαδαδεν ειναι).

Αυτα

Εγγρ.
19 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
1
χαιρετω !

επι τη ευκαιρια μιας και διαβασα  ολο το θρεντ και  ειδα καποια  ποστ με αναλυσεις μισθων και κοστου ζωης κλπ . .

εχω μια προταση για μελβουρνη με καθαρο μισθο στα 55.000 δολλαρια ( αυστραλιας) .τα λεφτα ειναι καθαρα συν τα ενσημα .
ξερει κανεις το κοστο ζωης εκει και τα ενοικια ;;;

υγ .  ειμαι εργενης 36 χρ .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom