Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 823
- Πόντοι
- 146
ενω εσυ εχεις ζωαρα τυπε με 1000000 κλωνους εδω μεσα ολη μερα εδω και 15 χρονια
:S :S :S
Τυπε εχεις αποδειξεις για τα οσα μου καταλογιζεις;
ενω εσυ εχεις ζωαρα τυπε με 1000000 κλωνους εδω μεσα ολη μερα εδω και 15 χρονια
:S :S :S
Τυπε εχεις αποδειξεις για τα οσα μου καταλογιζεις;
Γιατι της εφοριας εισαι και μαζευεις αποδειξεις;
Τυπε καλο θα ειναι αμα δεν ξερεις να μην μιλας.
Τα τελευταια χρονια οι αγροτες τους παρακαλανε να κοψουν εργοσημα και μαλιστα τους πληρωνουν το εφκα (παλιο ογα)το 10% Ετσι δικαιολουγουν στην εφορια γιατι θα τους ερθει πολυ παραπανω.
Ειδα με τα ματια μου μια μερα στο ταχυδρομιο ηταν ενας αγροτης,αν θυμαμαι καλα καπνωπαραγογος και ειχε εναν αλβανο με χαρτια και του εκοψε 5000 χιλιαδες εργοσημο και του πληρωσε 500 ευρω εφκα! οταν τον ρωτησα γιατι το εκανε αυτο..μου ειπε οτι εχω πολυ εφορια και ασφαλεια αν δεν κοψω εργοσημα..με συμφερει περισσοτερο αυτο.
Και φυσικα κερδισμενος απο ολο αυτο ο αλβανος που και εργοσημα εκοψε και δνε πληρωσε τιποτα.Καταλαβες τι γινεται?
Μπουρδελο κρατος εχουμε.
Για τα αλβανα λεω τυπε..αλλα δεν νομιζω και τις βουλγαρες να τις κανουν κανονικα προσληψη! οποτε σαν λαθρο δουλευουν κι αυτες.
Τυπε Σαββιδη,φαινεται οτι εχεις πολλα κομπλεξ και βγαζεις συμπερασματα πολυ ευκολα....Εισαι μεγας γαμιας ε;ανοητος εισαι τουλαχιστον. Απο το πληκτρολογιο λες οτι εισαι οποιος θελεις... απο κοντα ομως ξερω τι ατομο θα εισαι.
Ένας μαλάκας και μισός είναι που του έχει γαμήσει τη ζωή κάποια γκόμενα.
Προσπαθεί να βγάλει όλες τις γυναίκες άχρηστες και καριόλες που γαμιούνται ενώ τις περιμένει σπίτι ο άντρας τους.
Έχει φάει γερό ψυχολογικό,χωρίς φίλους,αλκοολικός τελειωμένος,κακομοίρης,δεν του σηκώνει το τηλ κανένας,χωρίς φίλους.
Μια κατάσταση ψυχωτική, που την εκτονώνει εδώ μέσα για να μη φουντάρει από κάνα μπαλκόνι.
Παλιά τις έβριζε,και τώρα το έχει γυρίσει στο να βρίζει άντρες.
Καλησπερα μαγκες,δουλευω σε ενα φυτωριο εδω και 6 μηνες.Ειναι μια 35χρονη βουλγαρα που μου εχει κινησει το ενδιαφερον εδω και ενα μηνα.Τον πρωτο καιρο στη δουλεια μου εδειχνε ενα ενδιαφερον ενω δεν δουλευουμε στο ιδιο ποστο..με χαιρετουσε οταν με εβλεπε.
.με ρωτουσε τι κανω..μια μερα μου ειπε να παω σπιτι της οπου θα ειναι κι ενας φιλος της,να τους τραγουδησω,γιατι ειμαι μουσικος.Ενιωθα οτι μαλλον με ηθελε αλλα αδιαφορουσα....πλεον εδω και ενα μηνα ρε μαγκες,μου φαινεται πολυ εντυπωσιακη σε εμφανιση και με καυλωνει αφανταστα..ειναι χωρισμενη με δυο παιδια και 10 χρονια μεγαλυτερη...Πριν 15 μερες της ειπα πως θελω να την γνωρισω και να παμε για καφε...μου ειπε αν βρει χρονο...εχει μιλησει με καποιες συναδελφισσες και οταν ειναι ολες μαζι και εγω πλησιαζω προς τα εκει αυτες χαμογελανε και αυτη ειναι αμηχανη...δεν της εχω ξαναπει για καφε...εδω και 5 μερες ομως ρε μαγκες ουτε καλημερα.Καποιος πιο εμπειρος να εξηγησει τι μπορει να παιζει;της αρεσει απλα η προσοχη μου;παιζει για να δει ποσο αντεχω;τι;
Φιλε μην ασχολεισαι με γκομενιτσες που σου λένε αν βρω χρονο και δεν έχει βρει μετα απο 1 μηνα να πάτε για ένα καφέ. Αυτα γινονται απευθειας οταν ψήνονται και οι 2.
Αν μέσα στις πρώτες δυο με τρειςήμερες δεν έχει κάνει την πρώτη κίνηση για να την πλησίαση, τότε πιστεύω το έχει χάσει τοπαιχνίδι.
δεν κατάλαβασωστά.Της ειπε να πανε για καφε και του ειπε αν βρω χρονο αρα σημαινει οτι δεν εχει χρονο για αυτον. Εσυ αν γουσταρες φαση με καποια και σου λεγε να πατε για καφε θα της έλεγες αν βρω χρονο;;;
δεν κατάλαβασωστά.
Η απάντηση είναι προφανής στην ερώτηση.
Ανάμεσα στα ποστ που έχω δει ΕΣΥ έδωσες την πιο σωστή απάντηση φίλε.Σιγά μην έχεις ανάγκη την μία που θα στο παίξει δύσκολη. Αυτοί οι άντρες για μένα ειναι ασταθείς και κοροϊδα. Η πούτσα μας να ειναι καλά και η τσέπη μας.
Μολις σου πεί η άλλη δεν έχω χρονο για καφέ πές της οκ δεν πειράζει τα λέμε. Αν ποτέ βρείς και έχω και εγώ το ξαναβλέπουμε. Και δεν ασχολείσαι ξανά με την συγκεκριμένη. Πας για άλλα. Θέμα τωρα για ανάλυση και αυτο το θρέντ :S απορώ τι δε καταλαβαίνει ο θεματοθέτης.
Θεματοθέτη για αυτο γελάνε οι καργιολίτσες οταν πλησιάζεις να έχεις κατα νού. Ψοφάνε για κουτσομπολιά στις δουλειές και ρουφιανιές. Οπότε επισης βλακεία να ψάχνεις γαμησιάτικα απο τη δουλειά σου. Αυτά εκτός.
Οι αλβανοι τυπε ειναι 4 κατηγοριες.Τότε τι ήταν το σχόλιο που έκανες ρε φίλε;Μας δουλευεις;