Νέα

83χρονος γειτονας παρενοχλει σεξουαλικα την κοπελα μου τι να κανω?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loafer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 364
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
οι άνω των 70 όταν κοιμούνται νωρίς είναι ακίνδυνοι
τυπε τα πρωινα του σαββατου και της κυριακης ειναι ο κινδυνος..εγω κοιμαμαι μεχρι αργα και η δικια μου ολο μπαινοβγαινει για ψωνια κλπ..εκει δεν ξερω τι παιζει..

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
και η δικιά μου μπαινοβγαίνει,τι σημασια έχει?μιλάμε σοβαρά..

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
παντως οτι και να γινει την τυπισσα θα την παντρευτω..δεν βρισκεςι σημερα ευκολα κοπελες να ειναι εργατικες και ναχουν δικο τους πορτοφολι..οι πιο πολλες θελουν να βρουν καποιον να τις συντηρει..ασε που δεν σκαμπαζουν γρι απο μαγειρικη..και εκτος απο αυτα εχω και τσαμπα σεξ..ειναι καλη στο σεξ, ειδικα στην πιπα τυποι..την εχω εκπαιδευσει εγω.. :pipa1:

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
και η δικιά μου μπαινοβγαίνει,τι σημασια έχει?μιλάμε σοβαρά..
τυπε εσενα μπαινοβγαινει αλλα δεν υπαρχει κινδυνος μεσα στην ιδια πολυκατοικια οπως εμενα..αυτο εννοω..πως ξερω οτι δεν περναει μια βολτα απο το διαμερισμα του γερου?

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
άμα είναι έτσι κακώς που δεν το έχεις κάνει ήδη  

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
άμα είναι έτσι κακώς που δεν το έχεις κάνει ήδη 
εννοεις τον γαμο? υπαρχει ενα θεματακι με μενα εχω ξεμεινει απο δουλεια αν και λεει οτι δεν την πειραζει..θα δουμε..ειναι και δυσκολες εποχες..

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
ε,τι άλλο να εννοώ?
με το χερι στην καρδια απαντησε μου..θα επαιρνες μια κοπελα με τοσο δειλο και ηπιο χαρακτηρα? με καθολου δυναμισμο πανω της..αυτο με κολλαει..

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Τυπε τέτοιες κοπέλες πραγματικά σπανίζουν.Κανε και παιδία,στα παπαρια σου,αφου είσαι φτωχός,όταν χωρισετε δε θα έχεις να πληρώνεις και διατροφή
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
άν δε θέλεις να ζυμώσεις,5 μέρες κοσκινίζεις!ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΦΙΛΕ

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Τυπε τέτοιες κοπέλες πραγματικά σπανίζουν.Κανε και παιδία,στα παπαρια σου,αφου είσαι φτωχός,όταν χωρισετε δε θα έχεις να πληρώνεις και διατροφή
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
καλα τα λες ρε τυπε, αλλα τα παιδια τι φταινε να μεγαλωσουν φτωχικα..αν και μονο και με την δουλεια της καλα θα περναμε..αν μετα τον γαμο αλλαξει και μ αρχισει στα μπινελικια του στυλ τραβα να δουλεψεις κλπ?

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
οι μαλακες του bou .....γραφουν  :heavymetalbig: :think:

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
παιδια θελω να εκφρασω μια απορια..ποιες ειναι πιο εξυπνες γυναικες? αυτες που βρισκουν καποιον και του ειναι πιστες και θελουν γαμο, εργαζονται κανουν παιδια, η αυτες που γινονται πουτανες και θησαυριζουν εκμεταλλευομενες τους αντρες? ειλικρινα τοχω απορια..αν ειχατε μια κορη και μεγαλωνατε τι θα της λεγατε? γινε κοριτσι μου πορνη να πλουτισεις η να πορευτει στην ζωη της με ηθος, να βρει ενα μαλακα και να παντρευτει και να κανει παιδια? υπαρχει λογος που το ρωταω αυτο..

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
τα ειχα 2 χρονια με δειλη γκομενα τυπε αναλογη κατασταση με την δικια σου.το μονο που θα σου πω ότι στα 2 χρονια με κερατωσε με τρεις.δεν μπορουσε να πει όχι και δεν αντιστεκοταν στις προκλησεις παρολο που εγω τσακονομουν με τον κάθε πεφτουλα της.
Σιγα μη τη βιασαν κιολας! Μια χαρα εχυσε το μουνακι και η κωλοτρυπιδα της.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
παιδια θελω να εκφρασω μια απορια..ποιες ειναι πιο εξυπνες γυναικες? αυτες που βρισκουν καποιον και του ειναι πιστες και θελουν γαμο, εργαζονται κανουν παιδια, η αυτες που γινονται πουτανες και θησαυριζουν εκμεταλλευομενες τους αντρες? ειλικρινα τοχω απορια..αν ειχατε μια κορη και μεγαλωνατε τι θα της λεγατε? γινε κοριτσι μου πορνη να πλουτισεις η να πορευτει στην ζωη της με ηθος, να βρει ενα μαλακα και να παντρευτει και να κανει παιδια? υπαρχει λογος που το ρωταω αυτο..
ότι και να πεις στο τελος θα κανει η γυναικα ότι γουσταρει και θα περασει καλα. για αυτές είναι η ζωη. εμεις οι αντρες ειμαστε που προσαρμοζόμαστε στα θελω τους, για να περασουμε καλα μαζι τους, ειτε θελουν γαμο από εμας ειτε λεφτα για το κάθε πηδημα.
εμεις λοιπον μπορει να μη μας ακούγεται καλα η κορη πουτανα και να τη συμβουλεψουμε να παντρευτεί και να κανει παιδια αλλα για αυτην όπως και να ζησει τους αντρες θα τυρανναει και όχι οι αντρες αυτην

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Ακόμα «τρέχει» αυτό το θρεντ...;   :think:   :think:

Δώστη να στην γαμηση, να ησυχάσεις και εσύ και αυτός.   Ίσως η δικιά σου περάσει καλά και καλύτερα από ότι περνάει μαζί σου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom