vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Η Ντορα Μπακογιάννη.Ποιος αλλος θα εγραφε "βρειςς"?
Η Ντορα Μπακογιάννη.Ποιος αλλος θα εγραφε "βρειςς"?
καλημερουδια νταρλινγκ
τι λεει το βροχερο λονδινο?
ειχατε βγει ψες?
Ετσι μπραβο, ικετεψε την να σε αφησει να γλειψεις το πακιστανοχυμένο βρωμομουνο της
Aσε μας εχει καψει ο καιροςς! Εχθες ημουνα με το τιραντακι και σημερα ριχνει χιονονερο
Aσε μας εχει καψει ο καιροςς! Εχθες ημουνα με το τιραντακι και σημερα ριχνει χιονονερο!
Λεγεται οτι αυριο το φαινομενο θα εντεινει. Με ξαναβλεπω να βγαζω παλι τα αρβυλα του χιονιου! λολ
να ντυθεις κοριτσι μου μην κρυωσει τοκωλκοκκαλακι σου
dont worry baby το spanking ειναι οτι πρεπει για τοκωλκοκκαλακι μου
κα. Πενταγιωτισσα, ηλιου φαεινοτερον ότι εάν είχατε πλουσίαν ερωτικην ζωήν δεν θα εγράφατε στο μπου.
Φτάνει πια.
Αποκτείστε αυτοεκτιμηση.
Καθίστασθε κουραστική και βαρετή.
Δύσκολα θα δεις ασπρη μερα με ολους τους σκουρους και μαυρους που παιρνεις
Αλεξ δεν εννοείς να καταλάβεις κάτι απλό !!
Μια συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών απαγοητευμένη απο τους πρίγκιπες αναζητά βατράχους !!
Είναι μια φάση και αυτή !!
Εσυ ειδικα που ας πουμε οτι εχεις περιηγηθει ανα το κοσμο δε θα πρεπε να εχεις τετοια αντιληψη!
Πράγματι δεν έχω !!!
Ισως γιατί δεν έχω απαγοητευτεί απο ''πριγκίπισες'' παντός χρώματος !!!
Απλώς κάποτε τις βαριέμαι και αλλάζω χρώματα !!
Επιπλέον πρέπει να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι το χιούμορ !!!
Μη μπερδεύεσαι !!! Το χιούμορ δεν μπορεί να είναι ουτε άτυπο ούτε τυπικό. Διότι τότε παύει να είναι χιούμορ !!!Θα μπορεσες απλα να απαντησεις δια των φωτογραφιων το ατυπο χιουμορ ειναι απλα χασιμο χρονου.
Μη μπερδεύεσαι !!! Το χιούμορ δεν μπορεί να είναι ουτε άτυπο ούτε τυπικό. Διότι τότε παύει να είναι χιούμορ !!!
Χάσιμο χρόνου το χιούμορ ?? Είσαι σίγουρη ???
Εκτός απο ασπίδα αδιαπέραστη απέναντι στη μικρότητα των ανθρώπων, είναι και εργαλείο μεταμόρφωσης ξέρεις αν μπορείς να αντέχεις τον αυτοσαρκασμό !!
Πολλά θα μπορούσα !! Αλλά ο καθένας εκφράζεται με τον ιδιαίτερο τρόπο του.Αν αισθάνεται άνετα με τον εαυτο του Και αυτό τον κάνει ξεχωριστό !! Cool που λένε στο χωριό μου στο Νταλας !!
Η αισθηση του χιουμορ ειναι υποκειμενικη παρολα αυτα το καλο χιουμορ ειναι καλο να αντιλαμβανεται απο ολουςς
οσο για τον αυτοσαρκασμο ειμαι η πρωτη διδαξασα σε τουτο δω το φορουμ.
Η ιδιαιτεροτητα ειναι το ατου μου φιλτατε, be my guest ;)
Δεν φταιει κανενας αλλος, ο τύπος φταιει που σου δινει σημασια και πάσες για να απαντάς, σούργελοΗ αισθηση του χιουμορ ειναι υποκειμενικη παρολα αυτα το καλο χιουμορ ειναι καλο να αντιλαμβανεται απο ολουςς
οσο για τον αυτοσαρκασμο ειμαι η πρωτη διδαξασα σε τουτο δω το φορουμ.
Η ιδιαιτεροτητα ειναι το ατου μου φιλτατε, be my guest ;)