Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.091
- Πόντοι
- 3.656
ο κινητήρας το ξέρει?κινητηρας ειναι λελουδο ρε χαιβανι
ο κινητήρας το ξέρει?κινητηρας ειναι λελουδο ρε χαιβανι
θα τον ενημερωσωο κινητήρας το ξέρει?
θα τον ενημερωσω
Μουνόπανα .......ζηλεύουν την αξιοπιστία των σάξο ...μην τους δίνεις σημασίαθα τον ενημερωσω
ΑΝ είχε φωνή θα σου έλεγε να το πας για απόσυρσηθα τον ενημερωσω
μου απαντησε οτι ο Μικρος Χαρτοπολεμος δεν θα γινει νιπλης ποτε δεν εχει το μυαλο για κατι τετοιο και ως εκ τουτου θα τρωει ποινες ΜΟΝΟ για πλημελημματαΝα μας μεταφέρετε και τι θα σας απαντήσει, γιατί θα πεθάνουμε από την αγωνία.
αποσυρση παμε ενα αμαξι που ειναι χρεπι η επειδη θελουμε να παρουμε αλλοΑΝ είχε φωνή θα σου έλεγε να το πας για απόσυρση
Ναι αλλά πόσες φορές έχεις κάνει τα μανισια λάστιχα μπρος πίσω όλα αυτά τα χρόνια; Μπορείς να το γράψεις σε δεκάδες να μην πάρει πολύ χώρο στο ποστ.αποσυρση παμε ενα αμαξι που ειναι χρεπι η επειδη θελουμε να παρουμε αλλο
σε μενα δεν ισχυει κατι απο τα 2
δηλαδή αν σου χάριζα τώρα ένα μοντέλο 2024 θα κράταγες το σαξονειτορ?αποσυρση παμε ενα αμαξι που ειναι χρεπι η επειδη θελουμε να παρουμε αλλο
σε μενα δεν ισχυει κατι απο τα 2
οτι προβλεπεται...Ναι αλλά πόσες φορές έχεις κάνει τα μανισια λάστιχα μπρος πίσω όλα αυτά τα χρόνια; Μπορείς να το γράψεις σε δεκάδες να μην πάρει πολύ χώρο στο ποστ.
ναι αν μπορουσα θα κραταγα και το σαξο ειμαι συναισθηματικα δεμενος μαζι του...δηλαδή αν σου χάριζα τώρα ένα μοντέλο 2024 θα κράταγες το σαξονειτορ?
Σε πιστεύω γιατί είσαι ο μοναδικός τίμιος και μπεσαλής εδώ μέσα και έχεις κρατήσει το κουκλάκι-ΚΟΥΚΛΑΚΙ.οτι προβλεπεται...
αλχημείες όταν λες εννοείς που το σπρώχνεις?ναι αν μπορουσα θα κραταγα και το σαξο ειμαι συναισθηματικα δεμενος μαζι του...
οσο αντεχει και οσο μπορω εστω και με αλχημειες να βρισκω ανταλλακτικα θα το κρατησω..οταν δε θα μπορω θα το στειλω αποσυρση
μην κανεις ΦΘΗΝΟ χιουμοραλχημείες όταν λες εννοείς που το σπρώχνεις?
Είδες που είσαι και εσύ τελικά κομμουνιστήςναι αν μπορουσα θα κραταγα και το σαξο ειμαι συναισθηματικα δεμενος μαζι του...
οσο αντεχει και οσο μπορω εστω και με αλχημειες να βρισκω ανταλλακτικα θα το κρατησω..οταν δε θα μπορω θα το στειλω αποσυρση
Αληθινοί αισθηματιες κομμουνιστές εδώ μέσα ..εσύ εγώ ατηνεζος και λίγο ισκεντερ........ μετέπειτα ..ακολουθούν τονυχχ βιταμ θειουλης κ υπόλοιποιΣε πιστεύω γιατί είσαι ο μοναδικός τίμιος και μπεσαλής εδώ μέσα και έχεις κρατήσει το κουκλάκι-ΚΟΥΚΛΑΚΙ.
καθόλου φθηνό δεν είναι το σπρώξιμο έτσι όπως έχει παέι το σούπερ μάρκετ ξέρεις πόσες θερμίδες θα κάψεις?μην κανεις ΦΘΗΝΟ χιουμορ
βρε wanna be Madoff σχιζει την ασφαλτο λεμε,ασημενιο βελοςκαθόλου φθηνό δεν είναι το σπρώξιμο έτσι όπως έχει παέι το σούπερ μάρκετ ξέρεις πόσες θερμίδες θα κάψεις?