Νέα

πως μια πορνη μου προκαλεσε την νοσο του Peyroni

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τύπε ψάξε και τη λύση του προκρούστη:

stages-of-traction-peyronies-device.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.mypeyronies.com/image-files/penis-curvature-correction.jpg[/img[/URL]]
[/quote]μπορει να ψαξει και την λυση του ευνουχισμου

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
περαστικα στο παλικαρι ... τπτ αλλο

Συνημμένα

• clipboard13-4-thumb-large.jpg
    clipboard13-4-thumb-large.jpg
    46 KB · Εμφανίσεις: 38

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Καλα που το γραψατε αυτο γιατι η γυναίκα μου ειναι 160 κιλα και ανβαινεο καβαλα απανω μου. Γιαυτο ποναει και η μεση μου

άρα για να τραβάς τα 160 πρέπει το πέος σου έχει γίνει τέτοιο :
http://[URL unfurl="true"]www.kotsadoros.gr/img/slideshow/1.jpg[/img[/URL]]
αλλά στο πιό ίσιο όμως

[QUOTE="FORMET, post: 5707927"]
Ισουν ατυχος τυπε μου, μου τοχουν κανει απειρες φορες....σε πισοκολιτο εχει βγει εξω με τερμα στυση στραβοσε αλλα δεν εσπασε....μονο εχω στα δεξια κατι σαν φλεβα....αλλα ειναι υπερτροφικος μυς....τελικα ετσι εδειξε η διαγνωση...Επισης τοχο παθει αλλες 5 φορες...σε σταση πλαγιαστη....παλυ το ιδιο μυικη υπερτροφια...δοντι...σε πιπα...λες κιαμεσφαζςν ...παλυ τιποτε αφου η πουτανα μου ειπε...δεν πονας... :2funny: Σφυξημο στην ριζα...με σκοπο να το καρφοση μεσα της...Μειλαμε για πολυ πιεση...Παλυ τιποτε....Ειναι θεμα τυχης...τυπε μου..Βεβαια πολλες φορες προσπαθω να μην αφηνο την πουτανα να κανει αγαρμπες κινισης...αλλα ειναι δυσκολο αυτο....1 στις 10 πουτανες εχουν απαλο χερι στομα και τεχνικη....και δυστηχος αυτες...ειναι τυπικες...Οποτε αναγκαζομε να κανο χαρντ κορ..συνεβρεσης....με αποτελεσμα να χει δυναμοση το καυλι μου...και φυσικα...θελει και ψυχολογικη δυναμη,,,,Μπαινεις...χωρις αγχος και λες μεσα σου...θελω να μου τον ξεσκιση το πουτσο..Οταν παλυ  παω σε τανες με απαλο χερακι που προανεφερα,,,χυνο στο 3λεπτο... :S
[/quote]
και γώ μια απ'τα ίδια αδερφέ ,
αλλά δεν υπάρχει κανένας μύς στο πέος , είναι 3 σηραγγώδη σωμάτια μόνο (δεξαμενές που γεμίζουν με αίμα)

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Γατάκιααααα, δεν ξέρετε οτι απο εκεί βγήκε η έκφραση "Μη μου σπάς τον πούτσο";
Θα κάνεις καθημερινές ασκήσεις  :jerking: :jerking: :jerking: για να έρθει στα ίσια του.
Αν έχει πάρει σασί και δεν έρχεται, πήγαινε τον σε καλύμπρα να στρώσει.
Αν δεν δεις βελτίωση, τότε σφυρί και αμόνι αλλά το νού σου μη γίνει πλακέ.

Η πιο επιστημονικη και καταρτισμενη αποψη και ποσταρισμα αναμεσα στις ατελειωτες μαλακιες που γραφτηκαν εδω μεσα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
ρεκτιφιε κα ροικη  εξέλιξη  πουτσοκεφαλης νομίζω θα ήταν η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του προβλήματος  :cheesy:

Να το ισιώσει θέλει ο άνθρωπος, όχι να του κάμνει τιουνινγκ.  :uglystupid:

axristos_tempelis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πως είναι η αίσθηση της πούτσας μέσα στο μουνί; Δεν την έχω αισθανθεί ποτέ μου. Έχει μεγάλη διαφορά από το στόμα ή το χέρι;

1 στις 10 πουτανες εχουν απαλο χερι στομα και τεχνικη

Ε κάντε μια λίστα ρε παιδιά να ξέρουμε!!! Τόσα θέματα έχει αυτό το σάιτ αλλά τέτοια λίστα δεν υπάρχει!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πως είναι η αίσθηση της πούτσας μέσα στο μουνί; Δεν την έχω αισθανθεί ποτέ μου. Έχει μεγάλη διαφορά από το στόμα ή το χέρι;

Ε κάντε μια λίστα ρε παιδιά να ξέρουμε!!! Τόσα θέματα έχει αυτό το σάιτ αλλά τέτοια λίστα δεν υπάρχει!
αν θες σου της αναφερο εδω μια μια τυπε μου  :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

οταν λες η αισθηση κτλ...τι ενοεις τυπε , δεν εχεις γαμηση ποτε απο τοτε  :think:

axristos_tempelis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
οταν λες η αισθηση κτλ...τι ενοεις τυπε , δεν εχεις γαμηση ποτε απο τοτε  :think:

Είναι μεγάλη ιστορία! Ήμουν 18 χρονών και ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα με γυναίκα και δε μου σηκώθηκε λόγω άγχους. Αυτή με ξεφτίλησε και πάνω στην πράξη μου τον δάγκωσε μια - δυο φορές. Όταν γύρισα σπίτι αποπειράθηκα να αυτοκτονήσω. Δεν ξαναπήγα σε μπουρδέλο για πολλά χρόνια.

αν θες σου της αναφερο εδω μια μια τυπε μου  :rockon:

Αυτό θα με ενδιέφερε πολύ.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Είναι μεγάλη ιστορία! Ήμουν 18 χρονών και ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα με γυναίκα και δε μου σηκώθηκε λόγω άγχους. Αυτή με ξεφτίλησε και πάνω στην πράξη μου τον δάγκωσε μια - δυο φορές. Όταν γύρισα σπίτι αποπειράθηκα να αυτοκτονήσω. Δεν ξαναπήγα σε μπουρδέλο για πολλά χρόνια.

Αυτό θα με ενδιέφερε πολύ.
Sta grhgora φυλης 69 α απογευμα χριστινα απο καζαξταν...Πρωι τωρα φυλης 65 αυτο με τα 3 σκαλακια....Λαουρα τυπικη...αλλα προσεχη πολυ την πουτσα την σηκονη αργα και σταθερα..και γαμας καλα...δοκιμασα αυτα στα συγουρα κια μειλαμε παλυ τυπε...Περασες δρματικη εμπειρια κια σε σοκαρε....Εγω πρωτη φορα πηγα στα 13 σε μπουρδελο...και περασα μετρια....αλλα οχι ασχημα...επισης...δεν καταλαβε οτι γαμαο πρωτη φορα....μου χουν τυχη πολλα στραβα και αναποδα...αλλα ειδικα στην πρωτη φορα ειναι θεμα τυχης.....Απλα εισουν ατυχος...Μη μασας πηγαινε σε αυτες που σου ειπα...και θα περασης καλα  :rockon:

axristos_tempelis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ φίλε! Θα τις σημειώσω να πάω κάποια στιγμή, αν δε με βρει τίποτα πιο άσχημο. Το τσιμπούκι είναι ωραίο έστω και χωρίς στύση. Γι' αυτό άλλωστε πάνε οι γέροι στα μπουρδέλα, χαχα! :P Εγώ είναι σα να γεννήθηκα γέρος.

Έχω σκεφτεί κάποια φορά να πληρώσω μόνο για να κάτσω στο κρεβάτι αγκαλιά με την κοπέλα, αλλά μάλλον θα με ειρωνευτεί. Δεν συμφέρει την πουτάνα να εξαντλήσει το χρόνο με τον πελάτη.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ευχαριστώ φίλε! Θα τις σημειώσω να πάω κάποια στιγμή, αν δε με βρει τίποτα πιο άσχημο. Το τσιμπούκι είναι ωραίο έστω και χωρίς στύση. Γι' αυτό άλλωστε πάνε οι γέροι στα μπουρδέλα, χαχα! :P Εγώ είναι σα να γεννήθηκα γέρος.

Έχω σκεφτεί κάποια φορά να πληρώσω μόνο για να κάτσω στο κρεβάτι αγκαλιά με την κοπέλα, αλλά μάλλον θα με ειρωνευτεί. Δεν συμφέρει την πουτάνα να εξαντλήσει το χρόνο με τον πελάτη.
Ξεκολα ρε , ολα μπορεις να τα κανεις με τις πουτανες αν εχεις λεφτα.....Ειδικα με την χριστινα που ανεφερα , απο εκει που ειναι να την γαμησης αν 8ες κατσε 10 λεπτα μαζι της αγκαλια ...δεν θα πει οχι....δεν τοχω κανει ποτε...αλλα ξερω οτι το κανει...Αν εχεις τοσο σοβαρο προβλημα κανε και αυτο για να σε ανακουφιση....Αν εισουν καλα δεν θα στο προτηνα...διοτι εκει θα ηταν καθαρα ψυχολογικο προβλημα...υπαρχουν και τετοιοι....Αλλα στην περιπτοση σου...καντο και μη μασαας! Να εχεις αυτοπεποιθηση και δεν 8α σε βρει τιποτα χειροτερο , να σκεφτεσε οτι ο βρεγμενος την βροχη δεν τη φοβαται  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom