brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.996
- Πόντοι
- 2.606
σε επηρέασε πολυ φιλε στο ψυχολογικό κομμάτι ? είχες στυτική δυσλειτουργία μετα που να οφεοιλοταν αποκλειστικά και μονο στο αντίκρισμα του πεους ςσου απο εσένα ?
σε επηρέασε πολυ φιλε στο ψυχολογικό κομμάτι ? είχες στυτική δυσλειτουργία μετα που να οφεοιλοταν αποκλειστικά και μονο στο αντίκρισμα του πεους ςσου απο εσένα ?
ειναι κοντα οι μυς αυτοι και ποναει αν υπαρχει προβληματι λες ρε φιλε;εσυ με τον πουτσο περπατας;
στο ψυχολογικο τομεα πολυ..στο σεξ δεν με επηρεασε κανονικες στυσεις κανενα προβλημα εκτος της κλισηςσε επηρέασε πολυ φιλε στο ψυχολογικό κομμάτι ? είχες στυτική δυσλειτουργία μετα που να οφεοιλοταν αποκλειστικά και μονο στο αντίκρισμα του πεους ςσου απο εσένα ?
γιατι ανικανος? ποσο κλιση εχεις?Καλησπέρα φίλε! Κι εγώ νόσο πευρονύ από πουτάνα και ανίκανος.
εχεις και μια γυναικα χοντρη εσυ;Καλησπέρα φίλε! Κι εγώ νόσο πευρονύ από πουτάνα και ανίκανος.
δεν εχω πονους..η εγχειριση μικραινει 3-4 ποντους το πεοςπονάει όταν έχεις στύση ?
αλίευσα αυτό :
Υπάρχουν οι απλές επεμβάσεις (με πιο γνωστή την εγχείρηση κατά Νέσμπιτ), στις οποίες γίνεται απλώς ευθειασμός του πέους, με τοποθέτηση ραμμάτων στην κάτω επιφάνεια. Οι επεμβάσεις αυτές δεν έχουν επιπλοκές. Υπάρχουν και οι πιο πολύπλοκες, στις οποίες γίνεται αφαίρεση της πλάκας από το πέος και τοποθέτηση διαφόρων μοσχευμάτων. Κατά τις επεμβάσεις αυτές, μπορεί να προκληθεί τραυματισμός του νευροαγγειακού δικτύου και να δημιουργηθεί πρόβλημα στη στυτική λειτουργία.
Οι επεμβάσεις προκαλούν μείωση του μεγέθους.
πάσο , δεν γνωρίζω τπτ περεταίρω...δεν εχω πονους..η εγχειριση μικραινει 3-4 ποντους το πεος
. Ρε φιλε μπράβο σου ειλικρινά εδώ λίγο στρες έχουμε καμια μέρα καμια στενοχώρια και η πουτσα δεν βλέπει το ζενίθ ούτε δεμένη με κορδόνι στο λαιμό εισαι σκληροπυρηνικος χυστης άξιοςστο ψυχολογικο τομεα πολυ..στο σεξ δεν με επηρεασε κανονικες στυσεις κανενα προβλημα εκτος της κλισης
προσοχη μεγαλη οταν ειναι πεσμενο η οταν ανεβαινει η γυναικα απο πανωπάσο , δεν γνωρίζω τπτ περεταίρω...
για πρόληψη τι συνιστάτε ?
να αποφεύγουμε επώδυνες πεολειχίες?
(κάποιες χρησιμοποιούν δόντι )
περασε καιρος για να το αποδεχτω τυπε..τον πρωτο χρονο ημουν χαλια ουτε σεξ ουτε τπτ..αυτοκτονια δεν σκεφτηκα παντως... Ρε φιλε μπράβο σου ειλικρινά εδώ λίγο στρες έχουμε καμια μέρα καμια στενοχώρια και η πουτσα δεν βλέπει το ζενίθ ούτε δεμένη με κορδόνι στο λαιμό εισαι σκληροπυρηνικος χυστης άξιος
τυπε άμα σε ρωτήσει καμια γκομενα γιατι ειναι έτσι πες της είμαι ραβδοσκοπος με Καβλιπερασε καιρος για να το αποδεχτω τυπε..τον πρωτο χρονο ημουν χαλια ουτε σεξ ουτε τπτ..αυτοκτονια δεν σκεφτηκα παντως..
για πρόληψη τι συνιστάτε ?
να αποφεύγουμε επώδυνες πεολειχίες?
(κάποιες χρησιμοποιούν δόντι )
τυπε ευτυχως δεν εχει στρασβωσει..ειναι ισιο αλλα εχει παρει κλιση..καπως σαν τον πυργο της Πιζας ευτυχως γιατι σε αλλους στραβωνει κιολας.επισης σταθηκα τυχερος που δεν πειραχτηκε η ουρηθρα θα ειχα τεραστιο προβληματυπε άμα σε ρωτήσει καμια γκομενα γιατι ειναι έτσι πες της είμαι ραβδοσκοπος με Καβλι
τι λες ρε φιλε;εσυ με τον πουτσο περπατας;