Νέα

πως μια πορνη μου προκαλεσε την νοσο του Peyroni

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ετσι πως καταντησε τι να παιξω..αστο το κακομοιρο στην ησυχια του
Παιξε με κατι αλλο τοτε,πχ με την μυτη σου.Αν ποσταρει ο Λιλας θα σου πει με τον κωλο σου αλλα μην τον ακους,μονο αν σου κανει προταση ο ιπποτης69 να την λαβεις σοβαρα υποψη σου.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δυστυχως επρεεπ να το παθω για να καταλαβω οτι δεν ειναι δυσκολο να βγαλεις μια γκομενα..ειχα συνηθησει στο ετοιμο και ευκολο

επιφοίτηση peyronie  :)

Το ηθικδιδαγμα άλλο να προσέχετε με ποιες πηγαίνετε και που πηγαινετε

το ηθικό δίδαγμα είναι να κόβεις επι τόπου ότι σε πονάει πριν σε στραβώσει.

οι πίπες με δόντι κομμένες πλέον...

Επισκέπτης
επιφοίτηση peyronie  :)

το ηθικό δίδαγμα είναι να κόβεις επι τόπου ότι σε πονάει πριν σε στραβώσει.

οι πίπες με δόντι κομμένες πλέον...
απο δοντι δεν παθαινεις πευρονι το πολυ πολυ να σε γδαρει λιγο..η νοσος αφορα το εσωτερικο του πεους τα σηραγγωδη σωματα..αν κοπουν αυτα μεσα εστω και λιγο τελειωσες

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
απο δοντι δεν παθαινεις πευρονι το πολυ πολυ να σε γδαρει λιγο..η νοσος αφορα το εσωτερικο του πεους τα σηραγγωδη σωματα..αν κοπουν αυτα μεσα εστω και λιγο τελειωσες

και λές ότι αυτό γίνεται όταν η γυναίκα είναι απο πάνω
ή κάνει ατσούμπαλες κινήσεις σε πεσμένο πέος ;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467

Υπερβολές. Περάστε από το μηχανουργείο του Θρασυβουλα στο Πέραμα. Πείτε του να σας τον πυρώσει λίγο, και μετά να του ρίξει κάνα δυό σφυριές πάνω στο αμόνι... Είναι καλή μαστοράντζα... Θα σας τον ισιωσει στο πί και φί.  :)

Επισκέπτης
και λές ότι αυτό γίνεται όταν η γυναίκα είναι απο πάνω
ή κάνει ατσούμπαλες κινήσεις σε πεσμένο πέος ;
αν ειναι απο πανω και βγει και δεν το καταλαβει και με την φορα που εχει παει να κατσει παλι στο εσπασε..πεσμενο δεν θελει τεντωματα και σφιξιματα και τετοια..προσοχη ειδικα στις πορνες που δεν ξερουν..

Επισκέπτης
Υπερβολές. Περάστε από το μηχανουργείο του Θρασυβουλα στο Πέραμα. Πείτε του να σας τον πυρώσει λίγο, και μετά να του ρίξει κάνα δυό σφυριές πάνω στο αμόνι... Είναι καλή μαστοράντζα... Θα σας τον ισιωσει στο πί και φί.  :)
θα πονεσει αυτο!  :uglystupid:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αν ειναι απο πανω και βγει και δεν το καταλαβει και με την φορα που εχει παει να κατσει παλι στο εσπασε..πεσμενο δεν θελει τεντωματα και σφιξιματα και τετοια..προσοχη ειδικα στις πορνες που δεν ξερουν..
πω ρε φίλε ανατρίχιασα, είμαι και λίγο ευαίσθητος σε ότι έχει να κάνει με τα γεννητικά όργανα  :-

αλλά μου χουν τύχει και τα δύο που αναφέρεις , χωρίς επιπλοκές όμως ,μάλλον το μετάξι μας δυναμώνει το πέος  :rolleyes:

axristos_tempelis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες καλυτερα με  cg h ct  που πατε σε οτελ..στα μπουρδελα οι πουτανες ειναι στον χωρο τους εχουν τον ελεγχο και νιωθουν ασφαλεια και μπορουν να σας κανουν κακο αν και ειναι σπανιο πολυ

Αυτή είναι πολύ σοφή κουβέντα. Συνήθως παρουσιάζουν τις πόρνες σαν θύματα και τους πελάτες σαν επικύνδυνους εγκληματίες αλλά η πραγματικότητα είναι ότι στο μέσα δωμάτιο αυτές έχουν το πάνω χέρι.

πως ακριβως το επαθες εσυ φιλε? πες μας αν θες..

Αυριο που είναι μέρα γιατί θα νευριάσω και δεν θα κοιμηθώ. Πάντως η ζωή πια για μένα είναι σαν ένα παιχνίδι υπολογιστή στο οποίο έχεις φτάσει στη μέση και τα έχεις σκατώσει αλλά βαριέσαι να κάνεις ριστάρτ και το αφήνεις να συνεχίζει για πλάκα. Αφού έφτασα στα τριαντατόσο χωρίς να έχω ζήσει τίποτα δε με νοιάζει και το μέλλον. Στ' αρχίδια μου όλα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
:grin:

Συνημμένα

• 1239799_614018065309072_1671072831_n.jpg
    1239799_614018065309072_1671072831_n.jpg
    29,7 KB · Εμφανίσεις: 39

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
εμενα μια χοντρη μου σπασε την μεση τι να πεις;την γαμας στο ξυλο ή δεν την γαμας;
Ρε καυλιαρη ποσες φορες θα το πουμε? ΔΕ ΓΑΜΑΜΕ ΧΟΝΤΡΕΣ!!!και αν οι χοντρες λενε οτι οι χοντρες κανουν τα καλυτερα γαμησια απλα ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!
Τι εισαι? Απο τα ρεζιλια που χαλανε την πιατσα? www.bourdela.com/forum/index.php?topic=409.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=409.0[/url]
Τωρα η χοντρη θα νομιζει οτι ειναι θεα και οτι θα μπορει να πηδηχτει κ με αλλους καυλιαρηδες σαν εσενα! Θα παει να της την πεσει κ κανενας χοντρουλης γλυκουλης που υπο κανονικες συνθηκες θα την πηδαγε και δε θα του κατσει επειδη νομιζει οτι εγινε θεα τωρα! Εδωσες αξια στο πουτανι δηλαδη!
Προσοχη λοιπον με τις χοντρες!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Με απεριοριστο σεβασμο και εκτιμηση,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Καλα που το γραψατε αυτο γιατι η γυναίκα μου ειναι 160 κιλα και ανβαινεο καβαλα απανω μου. Γιαυτο ποναει και η μεση μου

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλησπερα...ειμαι 34 ετων και εδω και μια 10ετια πασχω απο την νοσο του Peyroni..φυσικα δεν γεννηθηκα με αυτην αλλα μου την προκαλεσε μια πορνη ενδεχομενως απο δολο..πηγα ενα βραδυ μονος σε ενα πορνειο της οδου Φυλης μονος..τοτε ειχε τσαμπιονς λιγκ η τηλεοραση και σκεφτηκα οτι ηταν ευκαιρια να παω να ριξω ενα γαμησακι μια και θαχε ερημιες στα πορνεια..μπηκα σοτ πορνειο ο τσατσοςμου παρουσιασε την κοπελα..ηταν Ελληνιδα (μαλλον τσιγγανα) ψηλη αδυνατη με μετριο σε μηκος μαλλι..οταν ημουν σοτ δωματιο ακουσα την κοπελα πολυ εκνευρισμενη να τσακωνεται στο τηλεφωνο..μαλλον καποιο νοσοκομειο εψαχνε γιατι ακουσα να λεει εχω γυναικολογικο προβλημα και θελω να δω γιατρο..ολα αυτα σε εντονο υφος! λεω δεν θα παμε καλα μαλλον..σε λιγο μπηκε πολυ νευριασμενη και φουριοζα στο δωματιο..μου λεει ξαπλωσε και ελα να τελειωνουμε εισαι ο τελευταιος και πρεπει να φυγω..για μια στιγμη σκεφτηκα να της πω να φυγει αλλα για κακη μου τυχη παρεμεινα εκει..ξαπλωνω παει να βαλει την καποτα και οπως πιανει το πεος κανει μια πολυ αποτομη κινηση και το τραβαει ενω ηταν πεσμενο προς τα κατω..αντιθετα δλδ απο την φορα που εχει οταν σηκωνεται..μιλαμε οτι απο 10 περιπου ποντους που ειναι πεσμενο πρεπει να το πηγε γυρω στους 30 ποντους..προσπαθησε δλδ η τρελη να φερει το πεος κοντα στην καποτα αντι του αντιθετου..ενιωσα ενα στιγμιαιο πονο αλλα τπτ παραπανω..την διαολοστειλα δεν ζητησα πισω τα λεφτα μην γινει φασαρια και εφυγα..το ιδιο βραδυ δεν ενιωσα τπτ..την αλλλη μερα ομως πονουσα λιγο..σε 3 μερες ο πονος ειχε γινει εντονος σε σημειο να μην μπορω ουτε να περπατησω..παω σε γιατρο ουορολογο και αφου με εξεταζει ο εγκληματιας αλμπανης γιατρος μου λλει φυγε δεν εχεις τπτ ψυχολογικο ειναι..οντως δεν φαινοτανε τπτ απλα ποναγα αρκετα..ομως ενα πρωι περιπου 20 μερες μετα ξυπνησα και επαθα το σοκ!! το πεος μου ηταν σε στυση αλλα ειχα στραβωσει!!πηγαινε προς τα δεξια περιπου 30 μοιρες..παιρνω τηλ τον γιατρο εγκληματια που με ειχε εξεταση και λεει μην ασχολεισαι με το πουλι σου δεν εχεις τπτ..το αφησα ετσι λοιπον με την ελπιδα να φτιαξει..6 μηνες μετα πηγα σε αλλον γιατρο(ημουν ανασφαλιστος δεν ειχα ανεση οικονομικη) και διεγνωσε πευρονι! λεει δυστυχως αργησες να ερθεις τωρα δεν μπορει να γινει κατι..μου εδωσε βιταμινη ε και ποταμπα που απλως εξαφανισε τον πονο και περιορισε λιγο την κληση στις 20 μοιρες..εκτοτε ζω με αυτο το προβλημα που θα το εχω για ολη μου την ζωη..ευτυχως εχω σεξουαλικη ζωη αλλα μεσα μου στεναχωριεμαι καμμια φορα..να ειστε προσεκτικοι παιδια..
Ισουν ατυχος τυπε μου, μου τοχουν κανει απειρες φορες....σε πισοκολιτο εχει βγει εξω με τερμα στυση στραβοσε αλλα δεν εσπασε....μονο εχω στα δεξια κατι σαν φλεβα....αλλα ειναι υπερτροφικος μυς....τελικα ετσι εδειξε η διαγνωση...Επισης τοχο παθει αλλες 5 φορες...σε σταση πλαγιαστη....παλυ το ιδιο μυικη υπερτροφια...δοντι...σε πιπα...λες κιαμεσφαζςν ...παλυ τιποτε αφου η πουτανα μου ειπε...δεν πονας... :2funny: Σφυξημο στην ριζα...με σκοπο να το καρφοση μεσα της...Μειλαμε για πολυ πιεση...Παλυ τιποτε....Ειναι θεμα τυχης...τυπε μου..Βεβαια πολλες φορες προσπαθω να μην αφηνο την πουτανα να κανει αγαρμπες κινισης...αλλα ειναι δυσκολο αυτο....1 στις 10 πουτανες εχουν απαλο χερι στομα και τεχνικη....και δυστηχος αυτες...ειναι τυπικες...Οποτε αναγκαζομε να κανο χαρντ κορ..συνεβρεσης....με αποτελεσμα να χει δυναμοση το καυλι μου...και φυσικα...θελει και ψυχολογικη δυναμη,,,,Μπαινεις...χωρις αγχος και λες μεσα σου...θελω να μου τον ξεσκιση το πουτσο..Οταν παλυ  παω σε τανες με απαλο χερακι που προανεφερα,,,χυνο στο 3λεπτο... :S

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.734
Πόντοι
2.606
ρεκτιφιε κα ροικη  εξέλιξη  πουτσοκεφαλης νομίζω θα ήταν η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του προβλήματος  :cheesy:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.217
Πόντοι
2.356
Κάκιστη επαγγελματίας όπως οι περισσότερες ιερόδουλες στην Ελλάδα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.217
Πόντοι
2.356
Επίσης το κακό με τις πόρνες είναι ότι δεν ξέρεις ποτέ τι κουβαλά, και δεν μιλάμε για βαριά πράγματα. Αλλά και για απλά δερματολογικά, και μετά τρέχεις και δεν φτάνεις. Προσοχή πολύ. Καλά λέει ο νηματοθέτης. Σε όλα προσοχή. Είμαστε ήδη "μολυσμένοι" με τον ιό του "πλήρωνε και πάρε μετριότατες υπηρεσίες" ας μην έχουμε και θέματα υγείας.

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.836
Πόντοι
216
Γατάκιααααα, δεν ξέρετε οτι απο εκεί βγήκε η έκφραση "Μη μου σπάς τον πούτσο";
Θα κάνεις καθημερινές ασκήσεις  :jerking: :jerking: :jerking: για να έρθει στα ίσια του.
Αν έχει πάρει σασί και δεν έρχεται, πήγαινε τον σε καλύμπρα να στρώσει.
Αν δεν δεις βελτίωση, τότε σφυρί και αμόνι αλλά το νού σου μη γίνει πλακέ.

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Τύπε ψάξε και τη λύση του προκρούστη:

stages-of-traction-peyronies-device.jpg