Νέα

83χρονος γειτονας παρενοχλει σεξουαλικα την κοπελα μου τι να κανω?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loafer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 364
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

johny cunt

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
15
Like
1.033
Πόντοι
1.016

Συνημμένα

• 1441364770_0_muribrom-0005-rb.jpeg
    1441364770_0_muribrom-0005-rb.jpeg
    134,4 KB · Εμφανίσεις: 44
OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
εκεινο που δεν σας ειπα ειναι οτι μολις βλεπει οτι γυρισε η δικη μου απο την δουλεια βαζει στο τερμα καψουροτραγουδα της εποχης του, δλδ καζαντζιδη περπινιαδη γαβαλα και αλλα..μου τα εχει πρηξει ειλικρινα.. :tickedoff:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646
Τυπε  να προσέχεις για την υγεία του γέρου που σας συντηρεί θα έλεγα εγώ  :takethis: :takethis: :takethis:

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Τυπε  να προσέχεις για την υγεία του γέρου που σας συντηρεί θα έλεγα εγώ  :takethis: :takethis: :takethis:
αν εσπρωχνε κανα φραγκο μας αφηνε και κανα διαμερισμα θακανα τα στραβα ματια, αυτος ομως την  εχει δει γοης θελει κατακτηση οχι να πληρωσει.. :tickedoff:

johny cunt

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
15
Like
1.033
Πόντοι
1.016
Μολις την δει να βγαινει στο μπαλκονι να απλωσει ρουχα, σεντονια κλπ βαζει στο τερμα αυτο το τραγουδι..μιλαω μπεσα ειναι πολυ κωλογερος..
Παιζει βρωμικα το μπαγιατικο λειψανο  :S
Η χοντρη πως αντιδραει τον καυλαντιζει ακομα?

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Παιζει βρωμικα το μπαγιατικο λειψανο  :S
Η χοντρη πως αντιδραει τον καυλαντιζει ακομα?
δειχνει να κολακευεται καπως..αλλες φορες μου λεει κατεβασε με κατω να παω δουλεια γιατι ειναι ο σκατογερος κατω..τι να πω.. :think:

Επισκέπτης
επειδη καποιος φιλος με ρωτησε και για να μην μπαχαλευουμε αλλα θεματα, εφαρμοζω την τακτικη στενου μαρκαρισματος..οταν η κοπελα μου κατεβαινει για ψωνια η οταν γυρναει απο την δουλεια ειμαι διπλα της μπαστακας.. :s&m_1: :s&m_2: αμα με βλεπει ο γερος κοβει ροδα μυρωμενα.. :happy:

Κι όταν η χοντρέλα σου είναι στην δουλειά ο γέρος που είναι; Μήπως την πηδάει πότε-πότε σε κάποιο κοντινό στην δουλειά της ξενοδοχείο; Την έχεις παρακολουθήσει να δεις που πηγαίνει στα διαλείμματα;

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Κι όταν η χοντρέλα σου είναι στην δουλειά ο γέρος που είναι; Μήπως την πηδάει πότε-πότε σε κάποιο κοντινό στην δουλειά της ξενοδοχείο; Την έχεις παρακολουθήσει να δεις που πηγαίνει στα διαλείμματα;
επειδη δεν εργαζομαι οταν δεν ειναι στην δουλεια την εχω παντα απο κοντα..μονο αν βγω με καμμια γκομενα την αφηνω μονη, :headbaning1: :headbaning1: αλλα κανω αιφνιδιασμους, γυρναω καμμια φορα πισω ξαφνικα οποτε δεν την παιρνει για κολπακια..και οταν ειναι δουλεια την παιρνω τηλ καθε μια ωρα..

Επισκέπτης
επειδη δεν εργαζομαι οταν δεν ειναι στην δουλεια την εχω παντα απο κοντα..μονο αν βγω με καμμια γκομενα την αφηνω μονη, :headbaning1: :headbaning1: αλλα κανω αιφνιδιασμους, γυρναω καμμια φορα πισω ξαφνικα οποτε δεν την παιρνει για κολπακια..και οταν ειναι δουλεια την παιρνω τηλ καθε μια ωρα..

Στην δουλειά σου απαντάει από σταθερό ή από κινητό;

Μισή ώρα είναι αρκετή για μια πίπα στον γέρο! Έχεις υπολογίσει πόση ώρα απέχει το πλησιέστερο στην δουλειά της ξενοδοχείο;

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Στην δουλειά σου απαντάει από σταθερό ή από κινητό;

Μισή ώρα είναι αρκετή για μια πίπα στον γέρο! Έχεις υπολογίσει πόση ώρα απέχει το πλησιέστερο στην δουλειά της ξενοδοχείο;
ο σκατογερας δεν οδηγει προφανως δεν θα βλεπει καλα το ραμολιμεντο..τηλ σε σταθερο στο γραφειο της ειναι λογιστρια οποτε ολο στο γραφειο ειναι δεν κανει εξωτερικες εργασιες..πιο πολυ κινδυνευω στην πολυκατοικια γιατι εγω κοιμαμαι ως αργα το πρωι ως και μεχρι τις 1 το μεσημερι καμμια φορα..αν κατεβαινει κατω στο σπιτι του δεν ξερω αφου κοιμαμαι..

Επισκέπτης
ο σκατογερας δεν οδηγει προφανως δεν θα βλεπει καλα το ραμολιμεντο..τηλ σε σταθερο στο γραφειο της ειναι λογιστρια οποτε ολο στο γραφειο ειναι δεν κανει εξωτερικες εργασιες..πιο πολυ κινδυνευω στην πολυκατοικια γιατι εγω κοιμαμαι ως αργα το πρωι ως και μεχρι τις 1 το μεσημερι καμμια φορα..αν κατεβαινει κατω στο σπιτι του δεν ξερω αφου κοιμαμαι..

Πρόσεχε διότι οι γέροι ξυπνούν από τις 6 το πρωί!

Η δικιά σου το πρωί τι ώρα ξυπνάει; Σηκώνεται όταν εσύ κοιμάσαι; Τι ώρα πάει στην δουλειά;

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Πρόσεχε διότι οι γέροι ξυπνούν από τις 6 το πρωί!

Η δικιά σου το πρωί τι ώρα ξυπνάει; Σηκώνεται όταν εσύ κοιμάσαι; Τι ώρα πάει στην δουλειά;
6.30 ξυπναει κατα τις 7 φευγει..εκεινη την ωρα ροχαλιζω εγω..πιο ασχημα τα πραγματα  το σ/κ που εχει ολο το πρωι δικο της!  :S :S :S

Επισκέπτης
6.30 ξυπναει κατα τις 7 φευγει..εκεινη την ωρα ροχαλιζω εγω..πιο ασχημα τα πραγματα  το σ/κ που εχει ολο το πρωι δικο της!  :S :S :S

Πρόσεχε τα πρωινά! Φοβάμαι ότι ο γέρος την πηδάει μεταξύ 7 και 8 το πρωί στο σπίτι του ενώ εσύ ονειρεύεσαι ότι πηδάς την Βάνα Μπάρμπα στα νιάτα της!

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Πρόσεχε τα πρωινά! Φοβάμαι ότι ο γέρος την πηδάει μεταξύ 7 και 8 το πρωί στο σπίτι του ενώ εσύ ονειρεύεσαι ότι πηδάς την Βάνα Μπάρμπα στα νιάτα της!
φιλε ειλικρινα τα πρωινα τα φοβαμαι και γω..ειδικα του σαββατου που εγω κοιμαμαι ως αργα κι αυτη ολο μπαινοβγαινει  για ψωνια σε λαικη σουπερ μαρκετ κλπ...

Basilas303

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Δεν παιζεσαι ρε loafer,καλο θα ηταν να εβαζες ενα ξυπνητηρι το ΣΚ και να την ακολουθουσες να δεις που πηγαινει,μετα πιστευω θα εισαι περισσοτερο ησυχος.  ;)

Επισκέπτης
Τύπε άδικα φοβάσαι...πρέπει ήδη να της να έχει κάνει τη κωλοτρυπιδα της δικιάς σου διώρυγα του Σουέζ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom