loafer
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 99
- Πόντοι
- 1
οντως ειναι λιγο ταλαιπωρια, αλλα κανω υπομονη..ως ποτε θα αντεξει το ραμολιμεντο??σε χουνε ξεβολεψει αλλα τουλαχιστον εχεις απο κοντα το ψοφιμι
οντως ειναι λιγο ταλαιπωρια, αλλα κανω υπομονη..ως ποτε θα αντεξει το ραμολιμεντο??σε χουνε ξεβολεψει αλλα τουλαχιστον εχεις απο κοντα το ψοφιμι
οσο του επιτρεψεις εσυοντως ειναι λιγο ταλαιπωρια, αλλα κανω υπομονη..ως ποτε θα αντεξει το ραμολιμεντο??
;)οσο του επιτρεψεις εσυ
αν εσπρωχνε κανα φραγκο μας αφηνε και κανα διαμερισμα θακανα τα στραβα ματια, αυτος ομως την εχει δει γοης θελει κατακτηση οχι να πληρωσει..Τυπε να προσέχεις για την υγεία του γέρου που σας συντηρεί θα έλεγα εγώ
Παιζει βρωμικα το μπαγιατικο λειψανο :SΜολις την δει να βγαινει στο μπαλκονι να απλωσει ρουχα, σεντονια κλπ βαζει στο τερμα αυτο το τραγουδι..μιλαω μπεσα ειναι πολυ κωλογερος..
δειχνει να κολακευεται καπως..αλλες φορες μου λεει κατεβασε με κατω να παω δουλεια γιατι ειναι ο σκατογερος κατω..τι να πω..Παιζει βρωμικα το μπαγιατικο λειψανο :S
Η χοντρη πως αντιδραει τον καυλαντιζει ακομα?
επειδη καποιος φιλος με ρωτησε και για να μην μπαχαλευουμε αλλα θεματα, εφαρμοζω την τακτικη στενου μαρκαρισματος..οταν η κοπελα μου κατεβαινει για ψωνια η οταν γυρναει απο την δουλεια ειμαι διπλα της μπαστακας.. αμα με βλεπει ο γερος κοβει ροδα μυρωμενα..
επειδη δεν εργαζομαι οταν δεν ειναι στην δουλεια την εχω παντα απο κοντα..μονο αν βγω με καμμια γκομενα την αφηνω μονη, αλλα κανω αιφνιδιασμους, γυρναω καμμια φορα πισω ξαφνικα οποτε δεν την παιρνει για κολπακια..και οταν ειναι δουλεια την παιρνω τηλ καθε μια ωρα..Κι όταν η χοντρέλα σου είναι στην δουλειά ο γέρος που είναι; Μήπως την πηδάει πότε-πότε σε κάποιο κοντινό στην δουλειά της ξενοδοχείο; Την έχεις παρακολουθήσει να δεις που πηγαίνει στα διαλείμματα;
επειδη δεν εργαζομαι οταν δεν ειναι στην δουλεια την εχω παντα απο κοντα..μονο αν βγω με καμμια γκομενα την αφηνω μονη, αλλα κανω αιφνιδιασμους, γυρναω καμμια φορα πισω ξαφνικα οποτε δεν την παιρνει για κολπακια..και οταν ειναι δουλεια την παιρνω τηλ καθε μια ωρα..
ο σκατογερας δεν οδηγει προφανως δεν θα βλεπει καλα το ραμολιμεντο..τηλ σε σταθερο στο γραφειο της ειναι λογιστρια οποτε ολο στο γραφειο ειναι δεν κανει εξωτερικες εργασιες..πιο πολυ κινδυνευω στην πολυκατοικια γιατι εγω κοιμαμαι ως αργα το πρωι ως και μεχρι τις 1 το μεσημερι καμμια φορα..αν κατεβαινει κατω στο σπιτι του δεν ξερω αφου κοιμαμαι..Στην δουλειά σου απαντάει από σταθερό ή από κινητό;
Μισή ώρα είναι αρκετή για μια πίπα στον γέρο! Έχεις υπολογίσει πόση ώρα απέχει το πλησιέστερο στην δουλειά της ξενοδοχείο;
ο σκατογερας δεν οδηγει προφανως δεν θα βλεπει καλα το ραμολιμεντο..τηλ σε σταθερο στο γραφειο της ειναι λογιστρια οποτε ολο στο γραφειο ειναι δεν κανει εξωτερικες εργασιες..πιο πολυ κινδυνευω στην πολυκατοικια γιατι εγω κοιμαμαι ως αργα το πρωι ως και μεχρι τις 1 το μεσημερι καμμια φορα..αν κατεβαινει κατω στο σπιτι του δεν ξερω αφου κοιμαμαι..
6.30 ξυπναει κατα τις 7 φευγει..εκεινη την ωρα ροχαλιζω εγω..πιο ασχημα τα πραγματα το σ/κ που εχει ολο το πρωι δικο της! :S :S :SΠρόσεχε διότι οι γέροι ξυπνούν από τις 6 το πρωί!
Η δικιά σου το πρωί τι ώρα ξυπνάει; Σηκώνεται όταν εσύ κοιμάσαι; Τι ώρα πάει στην δουλειά;
6.30 ξυπναει κατα τις 7 φευγει..εκεινη την ωρα ροχαλιζω εγω..πιο ασχημα τα πραγματα το σ/κ που εχει ολο το πρωι δικο της! :S :S :S
φιλε ειλικρινα τα πρωινα τα φοβαμαι και γω..ειδικα του σαββατου που εγω κοιμαμαι ως αργα κι αυτη ολο μπαινοβγαινει για ψωνια σε λαικη σουπερ μαρκετ κλπ...Πρόσεχε τα πρωινά! Φοβάμαι ότι ο γέρος την πηδάει μεταξύ 7 και 8 το πρωί στο σπίτι του ενώ εσύ ονειρεύεσαι ότι πηδάς την Βάνα Μπάρμπα στα νιάτα της!