Νέα

83χρονος γειτονας παρενοχλει σεξουαλικα την κοπελα μου τι να κανω?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loafer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 364
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
θα παω απο Δευτερα Νικο που δροσιζει..

όσο αργείς να ξέρεις εις βάρος σου είναι

πήγαινε αγιυ κωνσταντινου 14 αθηνα ομόνοια διπλα και ρωτα στην προνια για το κεα
μην αφησεις να περασει ο σεπτεμβριος χωρις να εχεις κανει τα χαρτια σου

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
όσο αργείς να ξέρεις εις βάρος σου είναι

πήγαινε αγιυ κωνσταντινου 14 αθηνα ομόνοια διπλα και ρωτα στην προνια για το κεα
μην αφησεις να περασει ο σεπτεμβριος χωρις να εχεις κανει τα χαρτια σου
Εγινε Νικο! ευχαριστω ρε τυπε..εισαι και γαμω τα παιδια!

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
παντως απ οτι ειδα απο τα μηνυματα σας πολλοι σκασατε απο την ζηλεια σας που εχω κοπελα που μου τα σπρωχνει ενω εσεις μονο αν πληρωσετε πηδατε!  :birdman:

Σκάσαμε απ'τη ζήλεια μας που ενώ κοιμάσαι νομίζεις ότι πηδάς ένα μπάζο;  :idiot:
Είσαι απλά άλλος ένας τυπάς που ανοίγει ένα νήμα για να κάνει την πλάκα του. Σε καταλάβαμε, μη σκας.
Κι εμείς πλάκα κάνουμε.  :grin:

Άντε, χίλιασα και τα μηνύματά μου επάνω σου.  :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Σημερα μου εσκασε 50αρι για να βγω λεει με τους φιλους μου! Γυναικα θησαυρος οχι αστεια! σε 170.000 μελη υπαρχει και ενα που δεν πληρωνει να γαμησει, αλλα τον πληρωνουν! 1 στους 170.000!!!  :happy: Γι αυτο ζηλευετε κουφαλες!  :birdman:
Φιλε βρωμαει το πράμα!!!
Ο γέρος την πηδάει και θελει το πεδίο καθαρό!!!

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Δηλαδη με το δικο σας σκεπτικο κι αυτος που παντρευτηκε την Αθηνα Ωναση και τον συντηρουσε ξεφτιλας ειναι! ρε οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια λεω εγω!  :headbaning2:

Ρε φίλε εγώ μεταναστευσα εξωτερικό για να διατηρήσω το lifestyle με μοντελογκόμενες. Το προτιμώ από το να με συντηρούσε στην Ελλάδα ενα χοντρόμπαζο. Χάλασα αρκετά δουλεμένα χιλιάρικα στην Μύκονο αυτό το καλοκαίρι με μοντελοειδή γκόμενα και γούσταρα

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Διαδικασία τερματισμού του κωλόγερου
1)Παίρνεις λογαριασμό ύδρευσης
2)Βλέπεις τον αριθμό του υδρόμετρου του
3)Κλείνεις την βάνα του
4)Βάλε μέσα στον σωλήνα ύδρευσης ποντικοφάρμακο

Press any key to continue

Καλή επιτυχία

giotis2005

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2010
Like
7
Πόντοι
1
Εγώ σε καταλαβαίνω τύπε. Δεν βρίσκεις δουλειά για να έχεις χρόνο να προσέχεις τις κινήσεις του γέρου μην σου φάει το γκομενάκι....
Αν είναι τόσο μπάζο, ο γέρος παίζει να έχει πιο σκληρή στύση από σένα όταν την γαμάει...

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Ρε φίλε εγώ μεταναστευσα εξωτερικό για να διατηρήσω το lifestyle με μοντελογκόμενες. Το προτιμώ από το να με συντηρούσε στην Ελλάδα ενα χοντρόμπαζο. Χάλασα αρκετά δουλεμένα χιλιάρικα στην Μύκονο αυτό το καλοκαίρι με μοντελοειδή γκόμενα και γούσταρα

οπα ρε χιου χεφνερ των μπορδελων

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
που σίγουρα ήταν μαζί σου για την προσωπικότητα σου

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Τύπε, στην Πάνια πήγατε...;

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Εγινε Νικο! ευχαριστω ρε τυπε..εισαι και γαμω τα παιδια!
Το χεσες ρε τυπε...δινεις κ μπραβο στον εαυτο σου τωρα; ποσο πιο χαμηλα θα πεσεις; βαλε τον Νικο φλατ να δινει την Α στον loafer και κλεινουν και τα δυο κλωνοποστ με αισιο τελος...

demole

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
3
Πόντοι
0
πας στο φαρμακείο της γειτονιάς και αγοράζεις όλα τα βιάγκρα. πάπαλα ο γέρος!  :S

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
επειδη καποιος φιλος με ρωτησε και για να μην μπαχαλευουμε αλλα θεματα, εφαρμοζω την τακτικη στενου μαρκαρισματος..οταν η κοπελα μου κατεβαινει για ψωνια η οταν γυρναει απο την δουλεια ειμαι διπλα της μπαστακας.. :s&m_1: :s&m_2: αμα με βλεπει ο γερος κοβει ροδα μυρωμενα.. :happy:

johny cunt

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
15
Like
1.033
Πόντοι
1.016
επειδη καποιος φιλος με ρωτησε και για να μην μπαχαλευουμε αλλα θεματα, εφαρμοζω την τακτικη στενου μαρκαρισματος..οταν η κοπελα μου κατεβαινει για ψωνια η οταν γυρναει απο την δουλεια ειμαι διπλα της μπαστακας.. :s&m_1: :s&m_2: αμα με βλεπει ο γερος κοβει ροδα μυρωμενα.. :happy:
σε χουνε ξεβολεψει αλλα τουλαχιστον εχεις απο κοντα το ψοφιμι  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
που σίγουρα ήταν μαζί σου για την προσωπικότητα σου
η προσωπικοτητα του ηταν να είναι πιλοτος ή να το παιζει πιλοτος, οποτε ναι για αυτό πηγαινουν-πηγαιναν μαζι του. τον ξερω χρονια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom