You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
83χρονος γειτονας παρενοχλει σεξουαλικα την κοπελα μου τι να κανω?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα loafer
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 364
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
loafer
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 99
- Πόντοι
- 1
Σημερα μου εσκασε 50αρι για να βγω λεει με τους φιλους μου! Γυναικα θησαυρος οχι αστεια! σε 170.000 μελη υπαρχει και ενα που δεν πληρωνει να γαμησει, αλλα τον πληρωνουν! 1 στους 170.000!!! Γι αυτο ζηλευετε κουφαλες!μολις τωρα ειδα το nick και αβαταρ του νηματοθετη
οποτε loafer τι γκομενες και μαλακιες . Ολο εξοδους και σεξ θελουνε .
Στειλε την γκομενα με τον παπου και κατσε εσυ σπιτι να κατεβασεις καμια ταινια .
Σεξ και μαλακιες . Τσαμπα ιδρωμα και τωρα με την φθινοπωρινη δροσια μπορει να παθεις καμια ψυξη.
Rififis
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 64
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα ζηλιαρογατοι! ειδα 7 ταινιες στον υπολογιστη ενιωσα μια κουραση και κοιμομουν ολη μερα! κουραστικο να βλεπεις ταινιες στον καναπε για ωρες!
παντως απ οτι ειδα απο τα μηνυματα σας πολλοι σκασατε απο την ζηλεια σας που εχω κοπελα που μου τα σπρωχνει ενω εσεις μονο αν πληρωσετε πηδατε!
Και αν δεν είναι και καλός ο καναπές και κάνει βαθούλωμα όταν κάθεσαι για πολλές ώρες, ασε μη σου τύχει...δεν βολεύεσαι με τίποτα μετά
Εγώ σου είπα. Κάνε σωστή διαχείρηση των χρημάτων που σου δίνει η δικιά σου να μαζεύεις και να πηγαίνεις και σε μπουρδελοστούντια (μόλις δροσίσει λίγο, όχι τώρα) ! Και άσε τους άλλους να λένε...κράζουν-θαυμάζουν
loafer
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 99
- Πόντοι
- 1
Και αν δεν είναι και καλός ο καναπές και κάνει βαθούλωμα όταν κάθεσαι για πολλές ώρες, ασε μη σου τύχει...δεν βολεύεσαι με τίποτα μετά
Εγώ σου είπα. Κάνε σωστή διαχείρηση των χρημάτων που σου δίνει η δικιά σου να μαζεύεις και να πηγαίνεις και σε μπουρδελοστούντια (μόλις δροσίσει λίγο, όχι τώρα) ! Και άσε τους άλλους να λένε...κράζουν-θαυμάζουν
Tunes_of_war
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 322
- Πόντοι
- 281
Σημερα μου εσκασε 50αρι για να βγω λεει με τους φιλους μου! Γυναικα θησαυρος οχι αστεια! σε 170.000 μελη υπαρχει και ενα που δεν πληρωνει να γαμησει, αλλα τον πληρωνουν! 1 στους 170.000!!! Γι αυτο ζηλευετε κουφαλες!
50αρι? Που θα πας ρε μάγκα? Μήπως θέλει να σε τζάσει απτο σπίτι να φέρει τον γέρο?
loafer
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 99
- Πόντοι
- 1
το ραμολιμεντο κοιμαται απο τις 9! οποτε ακινδυνο να βγαινω βραδυ..50αρι? Που θα πας ρε μάγκα? Μήπως θέλει να σε τζάσει απτο σπίτι να φέρει τον γέρο?
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
..ξεκουράζεται για μετά..το ραμολιμεντο κοιμαται απο τις 9! οποτε ακινδυνο να βγαινω βραδυ..
arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Σημερα μου εσκασε 50αρι για να βγω λεει με τους φιλους μου! Γυναικα θησαυρος οχι αστεια! σε 170.000 μελη υπαρχει και ενα που δεν πληρωνει να γαμησει, αλλα τον πληρωνουν! 1 στους 170.000!!! Γι αυτο ζηλευετε κουφαλες!
γραψε 2
loafer
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 99
- Πόντοι
- 1
Δεν τον εχω εννοια, απλα μου την δινει το θρασος του..εκμεταλλευεται οτι ειναι σκατογερος και δεν μπορω να τον δειρω.. :S..τον έχεις έννοια βρε μπαγασάκο..μα αυτός θα'ναι και ξεκούραστος και χορτάτος..και χωρίς ''λες να??''..
loafer
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 99
- Πόντοι
- 1
συναδελφος Νικολα?γραψε 2
arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
συναδελφος Νικολα?
εγώ δεν τρώω λεφτά απο την κοπέλα (την επίσημη) αλλά δεν δίνω κι όλας
loafer
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 99
- Πόντοι
- 1
αρα παραμενω μοναδικος εδω μεσα!εγώ δεν τρώω λεφτά απο την κοπέλα (την επίσημη) αλλά δεν δίνω κι όλας
ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
καποτε ειχα γκομενα, εμφανισημη ανεξαρτητη μαγκακι,....και ομως επι 6 μηνες πληρωνε ΝΟΙΚΙ του τεμπελη που ειχε!
αλλη παλιοτερα τους καφεδες βενζινη.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ,για εναν αντρα....αλλο μενω ανεργος και με στηριζει για καποιο διαστημα κ αλλο να σε συντηρει.
ΡΩΤΑΩ...
ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???
ΑΝ ΑΥΡΙΟ μαθεις οτι την πηδαει ολο το τετραγωνο/γειτονια...
ΤΙΠΟΤΑ γιατι θα σου πει ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΛΑ ΣΚΑΣΕ!!!!!!!!!
---------
ΟΠΩΣ καναν οι αντρες στα 50ς,60ς,80ς....οταν η γυναικα εμενε σπιτι χωρις εισοδημα.
--------------
εγω θα ελεγα
φερε τον παππου ΓΙΑ ΜΑΤΙ LIVE SEX...60 ευρω...
10 φορες να ερθει να σε δει να την γαμας=600αρα.
στην καλυτερη να βαρεσει καμια μαλακια.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ,για εναν αντρα....αλλο μενω ανεργος και με στηριζει για καποιο διαστημα κ αλλο να σε συντηρει.
ΡΩΤΑΩ...
---------
ΟΠΩΣ καναν οι αντρες στα 50ς,60ς,80ς....οταν η γυναικα εμενε σπιτι χωρις εισοδημα.
--------------
εγω θα ελεγα
periergazomenos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μάθε να κρατάς το φανάρι και θα χεις κι εσυ τα τυχερά σου
loafer
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 99
- Πόντοι
- 1
πιο ξεφτιλα ειναι να πληρωνεις και σου κτυπαν οι τσατσαδες την πορτα! εγω τιμω το αντρικο φυλο, οσοι πληρωνουν το υποβιβαζουν..ολα τ αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε!καποτε ειχα γκομενα, εμφανισημη ανεξαρτητη μαγκακι,....και ομως επι 6 μηνες πληρωνε ΝΟΙΚΙ του τεμπελη που ειχε!
ΡΩΤΑΩ...
---------
--------------
εγω θα ελεγα
loafer
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 99
- Πόντοι
- 1
εγω παντως στο ελευθερο χρονο που εχω αφθονο θα ηθελα τον καφε μου να τον επινα εδω!
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Τεμπελχαναδες αδερφαρες...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108