gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
δεν είναι απολυτο τυπε γιατι καποιοι γεροι ειχαν φυσικη κατασταση καλη και θα σου πω ένα περιστατικο που ημουν θεατης και ειδα μπροστα στα ματια μου.35αρης και 50κιλα να είναι τον 83χρονο τον εχει
ειχε γινει ένα τρακαρισμα με αυτοκίνητα στο ένα ηταν ενας γερος περιπου στα 75 και στο άλλο ηταν ενας νεος περιπου στα 30.στην αρχη λογοφεραν και μολις πιαστηκαν στα χερια ο γερος εκανε τουλουμι στο ξυλο τον νέο.εντωμεταξι πηγα εγω με αλλον εναν να τους χωρισουμε και μεταβιας ξεγραπωσαμε το γερο από τον νέο.ο γερος ηταν ένα νταμαρι 1.85 υψος επι 100 κιλα περιπου νταβραντισμένος και ειχε και μουστακα.ο νεος ηταν περιπου στο 1,70 αλλα μπουλακος γυρω στα 95 κιλα,θα μου πειτε ηταν μπουλης γι αυτό τον πλακωσε ο γερος αλλα εγω που γυμνάζομαι και το άλλο παλικαρι που μπήκαμε να τους χωρισουμε ο γερος σιγουρα μας ειχε και επεσα από τα συννεφα με τη φυσικη δυναμη του γερου.οταν εληξε ο καβγας ο 30αρης εφυγε με τη μουρη τσαλακωμενη και τη μπλουζα σκισμενη ενώ ο γερος ειχε σκισει το πουκαμισο μονο.βεβαια ηρθε η αστυνομια για το τρακαρισμα μετα ζητησε στοιχεια και μαθαμε ότι ο γερος ηταν απόστρατος ειδικοδυναμιτης.