Νέα

83χρονος γειτονας παρενοχλει σεξουαλικα την κοπελα μου τι να κανω?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loafer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 364
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
35αρης και 50κιλα να είναι τον 83χρονο τον εχει
δεν είναι απολυτο τυπε γιατι καποιοι γεροι ειχαν φυσικη κατασταση καλη και θα σου πω ένα περιστατικο που ημουν θεατης και ειδα μπροστα στα ματια μου.
ειχε γινει ένα τρακαρισμα με αυτοκίνητα στο ένα ηταν ενας γερος περιπου στα 75 και στο άλλο ηταν ενας νεος περιπου στα 30.στην αρχη λογοφεραν και μολις πιαστηκαν στα χερια ο γερος εκανε τουλουμι στο ξυλο τον νέο.εντωμεταξι πηγα εγω με αλλον εναν να τους χωρισουμε και μεταβιας ξεγραπωσαμε το γερο από τον νέο.ο γερος ηταν ένα νταμαρι 1.85 υψος επι 100 κιλα περιπου νταβραντισμένος και ειχε και μουστακα.ο νεος ηταν περιπου στο 1,70 αλλα μπουλακος γυρω στα 95 κιλα,θα μου πειτε ηταν μπουλης γι αυτό τον πλακωσε ο γερος αλλα εγω που γυμνάζομαι και το άλλο παλικαρι που μπήκαμε να τους χωρισουμε ο γερος σιγουρα μας ειχε και επεσα από τα συννεφα με τη φυσικη δυναμη του γερου.οταν εληξε ο καβγας ο 30αρης εφυγε με τη μουρη τσαλακωμενη και τη μπλουζα σκισμενη ενώ ο γερος ειχε σκισει το πουκαμισο μονο.βεβαια ηρθε η αστυνομια για το τρακαρισμα μετα ζητησε στοιχεια και μαθαμε ότι ο γερος ηταν απόστρατος ειδικοδυναμιτης.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ενταξει αν βγαλεις 5-10 που υπηρξαν ειδικοδυναμιτες και δάσκαλοι πολεμικων τεχνων και παλαιστες και εγω δεν ξερω τι άλλο ,
το υπολοιπο 99% των συνταξιούχων τις τρωει από οποιονδηποτε κατω των 40.
ειστε τωρα χαρούμενοι. ο τυπος δεν ειπε ότι φοβαται τον γερο 83 αλλα μαλλον δεν γεμιζει το ματι για τέτοιος και ας ηταν στρατιωτικος στα νειατα του.

πες ρε πλατ σου φαινεται νταβραντισμένος ο παππους?

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
ενταξει αν βγαλεις 5-10 που υπηρξαν ειδικοδυναμιτες και δάσκαλοι πολεμικων τεχνων και παλαιστες και εγω δεν ξερω τι άλλο ,
το υπολοιπο 99% των συνταξιούχων τις τρωει από οποιονδηποτε κατω των 40.
ειστε τωρα χαρούμενοι. ο τυπος δεν ειπε ότι φοβαται τον γερο 83 αλλα μαλλον δεν γεμιζει το ματι για τέτοιος και ας ηταν στρατιωτικος στα νειατα του.

πες ρε πλατ σου φαινεται νταβραντισμένος ο παππους?

που να ξερω ρε συ τι παίζει με το στρατοκαυλο?
δεν έχω καμία σχέση με τον λοαφερ

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
καλά υπάρχουν και γέροι σκυλιά πάντως..
αν ο άλλος ήταν οικοδομή σφυρί καλέμι 50 χρόνια τι να του κάνει ο φουσκωτός πιτσιρίκος κλαρινογαμπρός  από το γυμναστήριο 10 χρόνων  :P

θα τον σκοτώσει με τα χέρια ο παπούς αν θέλει  :zfuck:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.218
Πόντοι
2.646
Τύποι,να δείτε που στο τέλος ο παππούς θα του γαμησει τη γκομενα και θα τον δείρει κιόλας  :fuck2: :s&m_3:

Επισκέπτης
Τύποι,να δείτε που στο τέλος ο παππούς θα του γαμησει τη γκομενα και θα τον δείρει κιόλας  :fuck2: :s&m_3:

Τυπε να δεις που στο τελος ο παππους και θα τον δειρει και θα τον γαμησει και ουτε που θα ασχοληθει με τη γκομενα... :S :S :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.251
Πόντοι
5.006
Εδω και περιπου 6 μηνες ενας σκατογερος ηλικιας 83 ετων παρενοχλει σεξουαλικα την κοπελα μου..Συγκεκριμενα συζω εδω και 1 χρονο με μια κοπελα στο δικομου  διαμερισμα στον 2ο οροφο..απο κατω μας μενει ενας σκατογερος πρωην στρατιωτικος χηρος και εδω και 6 μηνες πολιορκει την κοπελα μου..ακομα και μπροστα μου της κανει καμακι..το ποτηρι ξεχειλισε οταν προχτες της ειπε..αστον αυτον και ελα να μεινουμε μαζι να σε συντηρω εγω! ο σκατογερος γνωριζει οτι αυτον τον καιρο δεν εχω δουλεια και με συντηρει η γκομενα και παταει εκει..Αν του ριξω μια μπουνια θα τον αφησω στον τοπο και δεν θελω να μπλεξω..τι μπορω να κανω? πειτε καμια συμβουλη ρε παιδια..ξεχασα να σας πω οτι σε καποια φαση ενω ημουν με την κοπελα μου κατω μας πετυχαινει και μου λεει..εσυ τι δουλεια κανεις/ ολη μερα καθεσαι και δουλευει η κοπελα? παιδια πειτε κατι μην τον δειρω ασχημα και βρω κανα μπελα..σημειωτεον εχει 2 γιους αλλα μεγαλης ηλικιας 50 και 55 ετων..εγω ειμαι 29 και κοπελα μου 31.. :-

καποιος από τον νημα των παππουληδων θα είναι....μπες στο αντιστοιχο νημα και τριξτους τα δοντια τυπε..

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.218
Πόντοι
2.646
Τυπε να δεις που στο τελος ο παππους και θα τον δειρει και θα τον γαμησει και ουτε που θα ασχοληθει με τη γκομενα... :S :S :S
Λες; :think: :think: Η απόλυτη ξεφτίλα του θα είναι  να του δίνει πίπα ο παππούς και να έχει τη γκομενα να τον στραπονιαζει.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.218
Πόντοι
2.646
καποιος από τον νημα των παππουληδων θα είναι....μπες στο αντιστοιχο νημα και τριξτους τα δοντια τυπε..
Βλέπω να τον ξεκωλιαζουν όλοι οι γέροι μαζί  αν κάνει καμία μαλακια και παει  και προς τα εκεί
:takethis: :takethis: :takethis:

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Διώξε το τσουλί, κάνε εγχειριση, κάτσε στον παππού. Και η γκόμενα θα τσαντιστει όταν το μάθει, και θα κονομισεις και τη συνταξη. Βρίσκεις και άνετα δουλειά.

Επισκέπτης
Λες; :think: :think: Η απόλυτη ξεφτίλα του θα είναι  να του δίνει πίπα ο παππούς και να έχει τη γκομενα να τον στραπονιαζει.

Βλέπω να τον ξεκωλιαζουν όλοι οι γέροι μαζί  αν κάνει καμία μαλακια και παει  και προς τα εκεί
:takethis: :takethis: :takethis:
Τυπε δεν το κοβω να ειναι υπερμαχος της εργασιας και του κοπου...πιο πιθανο να δεχτει παθητικα το ξεκωλιασμα απο τον παππου. :S :S :S

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
ρε τυπε αφου και εσυ για τα φράγκα την γαμας τη σε πειράζει ο παππους  :think:

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Καλησπερα ζηλιαρογατοι! ειδα 7 ταινιες στον υπολογιστη ενιωσα μια κουραση και κοιμομουν ολη μερα! κουραστικο να βλεπεις ταινιες στον καναπε για ωρες! :happy:

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
παντως απ οτι ειδα απο τα μηνυματα σας πολλοι σκασατε απο την ζηλεια σας που εχω κοπελα που μου τα σπρωχνει ενω εσεις μονο αν πληρωσετε πηδατε!  :birdman:

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
σιγα μωρέ τον νέο... για να μην βρίσκει δουλειά και να τον ταίζει η γκόμενα σίγουρα κανένας βούτυρος θα είναι ... αλλιώς από ντροπή και μόνο για το τι κουβαλάει στο παντελόνι του θα πήγαινε να σκάβει ... αλλά που να χαλάσει το μανικιούρ...
ντροπη ειναι για σενα παππουλη που πληρωνεις για να γαμας εμενα τιμη μου που μου τα σπρωχνει η γκομενα..βλεπω τι μπαζα ανεβαζεις στο γυμνες φωτο..αστα να πανε!

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
Το παιχνίδι ίσως είναι στημένο  :idiot:
Συνάδελφε, Μήπως είναι βαλτός ο παππούς για να σε βάλουνε να πα να δουλέψεις ?

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Το παιχνίδι ίσως είναι στημένο   :idiot:
Συνάδελφε, Μήπως είναι βαλτός ο παππούς για να σε βάλουνε να πα να δουλέψεις ?
δεν εχει σχεση η δουλεια..απλα με ειδε ευγενικο, και νομιζει οτι τον παιρνει να τα κανει αυτα... :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom