Επισκέπτης
Πες του επειδη βλεπω γουσταρεις τη δικια μου.. το ψηνεις με 500 ευρω να στη δωσω για ενα βραδυ?
Πες του επειδη βλεπω γουσταρεις τη δικια μου.. το ψηνεις με 500 ευρω να στη δωσω για ενα βραδυ?
Ρε φιδεμπορα πάψε να κομπαζεις ότι θα πλακώσεις τον παππού και ότι έχεις τους γιους του χεριού σου παλιοφλωρε αν είχες γκαγκαλα και δύναμη θα είχες βρει δουλειά τεμπελχανα. .. βλέπω τον παππού να σου κόβει φάπα και να βλάστημάς το γάλα που βυζαξες
σιγα μην είναι και ο σταλονε ο παππους,
απλα πονταρει στο ότι είναι παππους και τον σεβονται και τα κανει.
λεκτικα αν τον βαλει στην θεση του ο νεος μια χαρα θα μαζευτεί.
αν και το σωστο θα ηταν να του την πασαρει ο νεος και να του τρωνε τα λεφτα μεχρι να τα τιναξει. αν καταφερει και βγαλει την χοντρη στο κλαρι και εχει και κερδος ο νεος, ενας νεος δρομος ανοίγεται μπροστα του.
35αρης και 50κιλα να είναι τον 83χρονο τον εχεισιγα μωρέ τον νέο... για να μην βρίσκει δουλειά και να τον ταίζει η γκόμενα σίγουρα κανένας βούτυρος θα είναι ... αλλιώς από ντροπή και μόνο για το τι κουβαλάει στο παντελόνι του θα πήγαινε να σκάβει ... αλλά που να χαλάσει το μανικιούρ...
τέτοιοι κωλόγεροι χτυπάνε 100στάρια βιάγκρα και νομίζουν θα γαμήσουν τον κόσμο όλο, παρενοχλούν στο δρόμο έξω, θα κάνεις και ψυχικό. Πέταξε καμιά μπανανοφλουδά ή τρίψε με λίγο σαπούνι μπροστά από πόρτα του γιατί ο γέρος από πέσιμο ή από χέσιμο θα πάει...
35αρης και 50κιλα να είναι τον 83χρονο τον εχει
ρε μπας και εισαι εσυ ο παπους?
ετσι ακριβωςσιγα μωρέ τον νέο... για να μην βρίσκει δουλειά και να τον ταίζει η γκόμενα σίγουρα κανένας βούτυρος θα είναι ... αλλιώς από ντροπή και μόνο για το τι κουβαλάει στο παντελόνι του θα πήγαινε να σκάβει ... αλλά που να χαλάσει το μανικιούρ...
Εδω και περιπου 6 μηνες ενας σκατογερος ηλικιας 83 ετων παρενοχλει σεξουαλικα την κοπελα μου..Συγκεκριμενα συζω εδω και 1 χρονο με μια κοπελα στο δικομου διαμερισμα στον 2ο οροφο..απο κατω μας μενει ενας σκατογερος πρωην στρατιωτικος χηρος και εδω και 6 μηνες πολιορκει την κοπελα μου..ακομα και μπροστα μου της κανει καμακι..το ποτηρι ξεχειλισε οταν προχτες της ειπε..αστον αυτον και ελα να μεινουμε μαζι να σε συντηρω εγω! ο σκατογερος γνωριζει οτι αυτον τον καιρο δεν εχω δουλεια και με συντηρει η γκομενα και παταει εκει..Αν του ριξω μια μπουνια θα τον αφησω στον τοπο και δεν θελω να μπλεξω..τι μπορω να κανω? πειτε καμια συμβουλη ρε παιδια..ξεχασα να σας πω οτι σε καποια φαση ενω ημουν με την κοπελα μου κατω μας πετυχαινει και μου λεει..εσυ τι δουλεια κανεις/ ολη μερα καθεσαι και δουλευει η κοπελα? παιδια πειτε κατι μην τον δειρω ασχημα και βρω κανα μπελα..σημειωτεον εχει 2 γιους αλλα μεγαλης ηλικιας 50 και 55 ετων..εγω ειμαι 29 και κοπελα μου 31.. :-
Ρε πού είναι το εικονίδιο φίδι....
ξερω οτι θα σου φανει απιστευτο αλλα κολακευεται το τσουλι..ισως επειδη ειναι μπαζο και νιωθει οτι ε χει κατακτησεις..ο γερος παντως ειναι καλοστεκουμενος..δεν μοιαζει πανω απο 70-72
εγώ θα του την είχα ήδη φάει την γκόμενα ...
και θα τον έβαζα να κάνει την λεκανατζού όταν του την πηδούσα και άμα έβγαζε και γλώσσα θα έτρωγε και τις φάπες του...