Νέα

83χρονος γειτονας παρενοχλει σεξουαλικα την κοπελα μου τι να κανω?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loafer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 364
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πουτσες μπλε ιστορια και φιδι του κερατα... :jerking:

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Ρε φιδεμπορα πάψε να κομπαζεις ότι θα πλακώσεις τον παππού και ότι έχεις τους γιους του χεριού σου παλιοφλωρε    αν είχες γκαγκαλα και δύναμη θα είχες βρει δουλειά τεμπελχανα. .. βλέπω τον παππού να σου κόβει φάπα και να βλάστημάς το γάλα που βυζαξες

ρε μπας και εισαι εσυ ο παπους?

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Ρε πού είναι το εικονίδιο φίδι....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σιγα μην είναι και ο σταλονε ο παππους,
απλα πονταρει στο ότι είναι παππους και τον σεβονται και τα κανει.
λεκτικα αν τον βαλει στην θεση του ο νεος μια χαρα θα μαζευτεί.

αν και το σωστο θα ηταν να του την πασαρει ο νεος και να του τρωνε τα λεφτα μεχρι να τα τιναξει. αν καταφερει και βγαλει την χοντρη στο κλαρι και εχει και κερδος ο νεος, ενας νεος δρομος ανοίγεται μπροστα του.

σιγα μωρέ τον νέο... για να μην βρίσκει δουλειά και να τον ταίζει η γκόμενα σίγουρα κανένας βούτυρος θα είναι ... αλλιώς από ντροπή και μόνο για το τι κουβαλάει στο παντελόνι του θα πήγαινε να σκάβει ... αλλά που να χαλάσει το μανικιούρ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
σιγα μωρέ τον νέο... για να μην βρίσκει δουλειά και να τον ταίζει η γκόμενα σίγουρα κανένας βούτυρος θα είναι ... αλλιώς από ντροπή και μόνο για το τι κουβαλάει στο παντελόνι του θα πήγαινε να σκάβει ... αλλά που να χαλάσει το μανικιούρ...
35αρης και 50κιλα να είναι τον 83χρονο τον εχει

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τέτοιοι κωλόγεροι χτυπάνε 100στάρια βιάγκρα και νομίζουν θα γαμήσουν τον κόσμο όλο, παρενοχλούν στο δρόμο έξω, θα κάνεις και ψυχικό. Πέταξε καμιά μπανανοφλουδά ή τρίψε με λίγο σαπούνι μπροστά από πόρτα του γιατί ο γέρος από πέσιμο ή από χέσιμο θα πάει...

για να καταλάβω εσύ που χτυπάς κατά πως λέει και το παρατσούκλι σου sinedafil είσαι καλύτερος ??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
35αρης και 50κιλα να είναι τον 83χρονο τον εχει

καλά... καλά... αμα είναι καμμιά φλωρούμπα βουτυρος που θέλει δουλειά που να μην κουράζεται και παθαίνει καρπιαίο και οσφυαλγία από τις σφραγίδες όπως ο νικ-πλατς θα σου πω τι θα τον κάνει ο γέρος..

και με την ευκαιρία είχε ένας συνάδελφος μου τον πατέρα του ταξίαρχο ε.α (εκ ανακατατξεως) ... ο γέρος στα 85 του γαμούσε και έδερνε και σου έσφιγκε το χέρι και σου έκανε τα πέντε δάχτυλα ένα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε μπας και εισαι εσυ ο παπους?

εγώ θα του την είχα ήδη φάει την γκόμενα ...

και θα τον έβαζα να κάνει την λεκανατζού όταν του την πηδούσα και άμα έβγαζε και γλώσσα θα έτρωγε και τις φάπες του...

Επισκέπτης
ετσι ακριβως  :rockon:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
μην ειναι κανενας τετοιος γερος τυπε και σου βγει ξινο

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εδω και περιπου 6 μηνες ενας σκατογερος ηλικιας 83 ετων παρενοχλει σεξουαλικα την κοπελα μου..Συγκεκριμενα συζω εδω και 1 χρονο με μια κοπελα στο δικομου  διαμερισμα στον 2ο οροφο..απο κατω μας μενει ενας σκατογερος πρωην στρατιωτικος χηρος και εδω και 6 μηνες πολιορκει την κοπελα μου..ακομα και μπροστα μου της κανει καμακι..το ποτηρι ξεχειλισε οταν προχτες της ειπε..αστον αυτον και ελα να μεινουμε μαζι να σε συντηρω εγω! ο σκατογερος γνωριζει οτι αυτον τον καιρο δεν εχω δουλεια και με συντηρει η γκομενα και παταει εκει..Αν του ριξω μια μπουνια θα τον αφησω στον τοπο και δεν θελω να μπλεξω..τι μπορω να κανω? πειτε καμια συμβουλη ρε παιδια..ξεχασα να σας πω οτι σε καποια φαση ενω ημουν με την κοπελα μου κατω μας πετυχαινει και μου λεει..εσυ τι δουλεια κανεις/ ολη μερα καθεσαι και δουλευει η κοπελα? παιδια πειτε κατι μην τον δειρω ασχημα και βρω κανα μπελα..σημειωτεον εχει 2 γιους αλλα μεγαλης ηλικιας 50 και 55 ετων..εγω ειμαι 29 και κοπελα μου 31.. :-

type kwfalali einai i kopela sou? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Belthazor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
215
Πόντοι
280
Να περιμένεις να πεθάνει

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
ξερω οτι θα σου φανει απιστευτο αλλα κολακευεται το τσουλι..ισως επειδη ειναι μπαζο και νιωθει οτι ε χει κατακτησεις..ο γερος παντως ειναι καλοστεκουμενος..δεν μοιαζει πανω απο 70-72  :(

τώρα, τα είπες όλα.
Δηλαδή η κοπέλα σου είναι μπάζο, κολακεύεται από ένα 83χρονο, την αποκαλείς τσουλί και ακόμα την έχεις στο σπίτι.
Έτσι όπως βλέπω τα πράγματα, με το γέρο δεν έχεις πρόβλημα. Με την κοπέλα το έχεις.
Ίσως αν την έδιωχνες; Να βρεις καμιά 70άρα, να την σπιτώσει ο γέρος σε κανα μήνα, οπότε θα έχεις το πεδίο ελεύθερο να φέρνεις γκόμενες και να μη μπορεί να κάνει τίποτα ο γεράκος. (πουτανιά;)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
:S :S :S

yellow-snake-hd-animal-wallpaper-snakes.jpg
:rockon: :rockon: :rockon:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Loafer αφου εισαι παιδαρας και μπορεις να δειρεις τον παππου και τους γιους του γιατι δεν βρισκεις και μια αλλη γκομενα που να μην ειναι μπαζο και να μην σαλιαριζει. Ετσι κι αλλιως μονο για το μισθο της τη θελεις αυτην. Παντως τον παππου καλα κανεις και τον σεβεασαι αφου κανει καμακι στα 83 και με σχετικη επιτυχια απο οτι λες μονο μπραβο του αξιζουν. Αν συνεχισεις παντως ετσι που το πας βλεπω να παιρνει κανα βραδυ τα βιαγκρα του ο παππους και να σας χτυπαει το κουδουνι και επειδη η γκομενα σου μαλλον θα του κατσει προσεξε μη φας και εσυ καμια σδεσποτη πουτσα και μετα το γυρισετε σε τριο. Το χειροτερο βεβαια θα ειναι την μερα που θα τα τιναξει ο γερος μην το βρουν στο διαμερισμα σου με τις τσεπες τιγκα στα μπλε χαπακια και μετα αντε να τους εξηγησεις. 

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
εγώ θα του την είχα ήδη φάει την γκόμενα ...

και θα τον έβαζα να κάνει την λεκανατζού όταν του την πηδούσα και άμα έβγαζε και γλώσσα θα έτρωγε και τις φάπες του...

σιγά ρε ραμολί χαλάρωσε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom