Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Στο τελος βλεπω να σας περναει και τους δυο ενα μανικι ο παππους με τη γερικη ψωλη του!
Εδω και περιπου 6 μηνες ενας σκατογερος ηλικιας 83 ετων παρενοχλει σεξουαλικα την κοπελα μου..Συγκεκριμενα συζω εδω και 1 χρονο με μια κοπελα στο δικομου διαμερισμα στον 2ο οροφο..απο κατω μας μενει ενας σκατογερος πρωην στρατιωτικος χηρος και εδω και 6 μηνες πολιορκει την κοπελα μου..ακομα και μπροστα μου της κανει καμακι..το ποτηρι ξεχειλισε οταν προχτες της ειπε..αστον αυτον και ελα να μεινουμε μαζι να σε συντηρω εγω! ο σκατογερος γνωριζει οτι αυτον τον καιρο δεν εχω δουλεια και με συντηρει η γκομενα και παταει εκει..Αν του ριξω μια μπουνια θα τον αφησω στον τοπο και δεν θελω να μπλεξω..τι μπορω να κανω? πειτε καμια συμβουλη ρε παιδια..ξεχασα να σας πω οτι σε καποια φαση ενω ημουν με την κοπελα μου κατω μας πετυχαινει και μου λεει..εσυ τι δουλεια κανεις/ ολη μερα καθεσαι και δουλευει η κοπελα? παιδια πειτε κατι μην τον δειρω ασχημα και βρω κανα μπελα..σημειωτεον εχει 2 γιους αλλα μεγαλης ηλικιας 50 και 55 ετων..εγω ειμαι 29 και κοπελα μου 31.. :-
Και backround ήχος από οικογενειακές ιστορίες... Και ο αφηγητής θα λέει " Ο Loafer δεν ανέχεται τα καμώματα της χοντρής συντρό φου του... Είναι σε απόγνωση"
Αδερφια ωρα για υπνακο..ευχαριστω ολους οσους μου εδωσαν τις συμβουλες τους! θα μπαινω να ενημερωνω! καλο βραδυ σ ολους!
σιγα μην είναι και ο σταλονε ο παππους,Ρε φιδεμπορα πάψε να κομπαζεις ότι θα πλακώσεις τον παππού και ότι έχεις τους γιους του χεριού σου παλιοφλωρε αν είχες γκαγκαλα και δύναμη θα είχες βρει δουλειά τεμπελχανα. .. βλέπω τον παππού να σου κόβει φάπα και να βλάστημάς το γάλα που βυζαξες
δεν ειναι λιγα, αλλα δεν ειναι και κανα τεραστιο ποσο ωστε να ανεχομαι τεοιες ξεφτιλες τυπε..τι λες και συ? ναταν κορη εφοπλιστου στα παπαρια μου οτι και νακανε..αλλα για χιλια τον μηνα να μας τσαλαπατει ετσι τον αντρικο μας εγωισμο? λεμε τωρα..αν και δεν φταει μον αυτη..ο πουστογερος πιο πολυ..
119118 άντρες, και 1 η χοντρή που παρακολουθεί αυτά που λέει ο loafer και γελάει, και ένας ο γέρος που βλέπει πότε ο Loafer είναι online για να πάει να χουφτώσει τη χοντρή.
Εδω και περιπου 6 μηνες ενας σκατογερος ηλικιας 83 ετων παρενοχλει σεξουαλικα την κοπελα μου..Συγκεκριμενα συζω εδω και 1 χρονο με μια κοπελα στο δικομου διαμερισμα στον 2ο οροφο..απο κατω μας μενει ενας σκατογερος πρωην στρατιωτικος χηρος και εδω και 6 μηνες πολιορκει την κοπελα μου..ακομα και μπροστα μου της κανει καμακι..το ποτηρι ξεχειλισε οταν προχτες της ειπε..αστον αυτον και ελα να μεινουμε μαζι να σε συντηρω εγω! ο σκατογερος γνωριζει οτι αυτον τον καιρο δεν εχω δουλεια και με συντηρει η γκομενα και παταει εκει..Αν του ριξω μια μπουνια θα τον αφησω στον τοπο και δεν θελω να μπλεξω..τι μπορω να κανω? πειτε καμια συμβουλη ρε παιδια..ξεχασα να σας πω οτι σε καποια φαση ενω ημουν με την κοπελα μου κατω μας πετυχαινει και μου λεει..εσυ τι δουλεια κανεις/ ολη μερα καθεσαι και δουλευει η κοπελα? παιδια πειτε κατι μην τον δειρω ασχημα και βρω κανα μπελα..σημειωτεον εχει 2 γιους αλλα μεγαλης ηλικιας 50 και 55 ετων..εγω ειμαι 29 και κοπελα μου 31.. :-
ετούτος είναι χειρότερος από τον νικφατ,
που έχει δύο γυναίκες, η μία με σπίτι η άλλη αλανιάρα,
ξέρει να παίρνει κάθε επίδομα πρόνοιας που κυκλοφορεί,
χτίζει αυθαίρετα με τα χέρια του
και σφάζει και κουνέλια.
χειρότερος σε τι?
κάουμε σ τίποτα διαγωνισμό???
Εσυ σε οτι υπαρχει κακο, εισαι ο πιο.
Διαγωνισμο εχουμε και εισαι βασικος υποψηφιος, δυνατο φαβορι.
τυπε εισαι 29 και ζηλευεις ένα γερο 83 χρονων?ο γερος κανει καμακι γιατι απλα του αρεσει η γκομενα που εχεις και αν του καθοταν θα τη πηδαγε αν μπορουσε βεβαια.το θεμα είναι ότι η κοπελα σου κολακευεται και εκει είναι το ζουμι της υπόθεσης.μπορει το ιδιο καμακι να της το κανει ενας 35 αρης με καλη δουλεια και εμφανησιμος και σαφως θα μπορει και να τη ξεκωλιασει στο πηδημα.αρα ο κίνδυνος δεν είναι ο γερος αλλα ο οποιοσδηποτε κυκλοφορησει και της τη πεσει και κολακευτεί.ειναι ανανδρο εκ μερος σου να πας να βαρεσεις ένα γερο 83 χρονων.Εδω και περιπου 6 μηνες ενας σκατογερος ηλικιας 83 ετων παρενοχλει σεξουαλικα την κοπελα μου..Συγκεκριμενα συζω εδω και 1 χρονο με μια κοπελα στο δικομου διαμερισμα στον 2ο οροφο..απο κατω μας μενει ενας σκατογερος πρωην στρατιωτικος χηρος και εδω και 6 μηνες πολιορκει την κοπελα μου..ακομα και μπροστα μου της κανει καμακι..το ποτηρι ξεχειλισε οταν προχτες της ειπε..αστον αυτον και ελα να μεινουμε μαζι να σε συντηρω εγω! ο σκατογερος γνωριζει οτι αυτον τον καιρο δεν εχω δουλεια και με συντηρει η γκομενα και παταει εκει..Αν του ριξω μια μπουνια θα τον αφησω στον τοπο και δεν θελω να μπλεξω..τι μπορω να κανω? πειτε καμια συμβουλη ρε παιδια..ξεχασα να σας πω οτι σε καποια φαση ενω ημουν με την κοπελα μου κατω μας πετυχαινει και μου λεει..εσυ τι δουλεια κανεις/ ολη μερα καθεσαι και δουλευει η κοπελα? παιδια πειτε κατι μην τον δειρω ασχημα και βρω κανα μπελα..σημειωτεον εχει 2 γιους αλλα μεγαλης ηλικιας 50 και 55 ετων..εγω ειμαι 29 και κοπελα μου 31.. :-