Νέα

83χρονος γειτονας παρενοχλει σεξουαλικα την κοπελα μου τι να κανω?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loafer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 364
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Στο τελος βλεπω να σας περναει και τους δυο ενα μανικι ο παππους με τη γερικη ψωλη του!

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Εδω και περιπου 6 μηνες ενας σκατογερος ηλικιας 83 ετων παρενοχλει σεξουαλικα την κοπελα μου..Συγκεκριμενα συζω εδω και 1 χρονο με μια κοπελα στο δικομου  διαμερισμα στον 2ο οροφο..απο κατω μας μενει ενας σκατογερος πρωην στρατιωτικος χηρος και εδω και 6 μηνες πολιορκει την κοπελα μου..ακομα και μπροστα μου της κανει καμακι..το ποτηρι ξεχειλισε οταν προχτες της ειπε..αστον αυτον και ελα να μεινουμε μαζι να σε συντηρω εγω! ο σκατογερος γνωριζει οτι αυτον τον καιρο δεν εχω δουλεια και με συντηρει η γκομενα και παταει εκει..Αν του ριξω μια μπουνια θα τον αφησω στον τοπο και δεν θελω να μπλεξω..τι μπορω να κανω? πειτε καμια συμβουλη ρε παιδια..ξεχασα να σας πω οτι σε καποια φαση ενω ημουν με την κοπελα μου κατω μας πετυχαινει και μου λεει..εσυ τι δουλεια κανεις/ ολη μερα καθεσαι και δουλευει η κοπελα? παιδια πειτε κατι μην τον δειρω ασχημα και βρω κανα μπελα..σημειωτεον εχει 2 γιους αλλα μεγαλης ηλικιας 50 και 55 ετων..εγω ειμαι 29 και κοπελα μου 31.. :-

ποσο ξεφτυλας αντρας πρεπει να εισαι για να σου φαει την γκομενα ο γερος

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αδερφια ωρα για υπνακο..ευχαριστω ολους οσους μου εδωσαν τις συμβουλες τους! θα μπαινω να ενημερωνω! καλο βραδυ σ ολους!  :rockon:

Ρε φιδεμπορα πάψε να κομπαζεις ότι θα πλακώσεις τον παππού και ότι έχεις τους γιους του χεριού σου παλιοφλωρε    αν είχες γκαγκαλα και δύναμη θα είχες βρει δουλειά τεμπελχανα. .. βλέπω τον παππού να σου κόβει φάπα και να βλάστημάς το γάλα που βυζαξες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ρε φιδεμπορα πάψε να κομπαζεις ότι θα πλακώσεις τον παππού και ότι έχεις τους γιους του χεριού σου παλιοφλωρε    αν είχες γκαγκαλα και δύναμη θα είχες βρει δουλειά τεμπελχανα. .. βλέπω τον παππού να σου κόβει φάπα και να βλάστημάς το γάλα που βυζαξες
σιγα μην είναι και ο σταλονε ο παππους,
απλα πονταρει στο ότι είναι παππους και τον σεβονται και τα κανει.
λεκτικα αν τον βαλει στην θεση του ο νεος μια χαρα θα μαζευτεί.

αν και το σωστο θα ηταν να του την πασαρει ο νεος και να του τρωνε τα λεφτα μεχρι να τα τιναξει. αν καταφερει και βγαλει την χοντρη στο κλαρι και εχει και κερδος ο νεος, ενας νεος δρομος ανοίγεται μπροστα του.

Basilas303

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχα δεν αντεχω με αυτα που διαβαζω εδω μεσα

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
ετούτος είναι χειρότερος από τον νικφατ,
που έχει δύο γυναίκες, η μία με σπίτι η άλλη αλανιάρα,
ξέρει να παίρνει κάθε επίδομα πρόνοιας που κυκλοφορεί,
χτίζει αυθαίρετα με τα χέρια του
και σφάζει και κουνέλια.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
πλάκα μας κάνεις ρε τύπε είσαι νέο παιδί και φοβάσαι μην σου φάει τη γκόμενα το ραμολιμέντο με το 1,5 πόδι στον τάφο? εγώ θα τον δούλευα ψιλό γαζί την ώρα που λέει μαλακίες.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
δεν ειναι λιγα, αλλα δεν ειναι και κανα τεραστιο ποσο ωστε να ανεχομαι τεοιες ξεφτιλες τυπε..τι λες και συ? ναταν κορη εφοπλιστου στα παπαρια μου οτι και νακανε..αλλα για χιλια τον μηνα να μας τσαλαπατει ετσι τον αντρικο μας εγωισμο? λεμε τωρα..αν και δεν φταει μον αυτη..ο πουστογερος πιο πολυ..

Καλά τα λες ρε τύπε, σε πάω.
Αμα ήταν κόρη εφοπλιστού να τον έπερνε που και που. Εσύ θα πέρναγες κοτσάνι.
Αλλά τώρα με ένα μόνο χιλιαρικάκι συνεισφορά στο νοικοκυριό... δεν το αντέχει ο αντρικός σου εγωισμός.
Τουλάχιστον μαγειρεύει πριν φύγει για την δουλειά ή σε αναγκάζει να σηκωθείς από το κρεβάτι και να βράσεις κανένα αυγό;

Gator9

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
119
Πόντοι
0
Είναι θρασίτατος με αυτά που κάνει ο παλιογερας, σπρώξε τον απο καμια σκάλα τον πούστη

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Εδω και περιπου 6 μηνες ενας σκατογερος ηλικιας 83 ετων παρενοχλει σεξουαλικα την κοπελα μου..Συγκεκριμενα συζω εδω και 1 χρονο με μια κοπελα στο δικομου  διαμερισμα στον 2ο οροφο..απο κατω μας μενει ενας σκατογερος πρωην στρατιωτικος χηρος και εδω και 6 μηνες πολιορκει την κοπελα μου..ακομα και μπροστα μου της κανει καμακι..το ποτηρι ξεχειλισε οταν προχτες της ειπε..αστον αυτον και ελα να μεινουμε μαζι να σε συντηρω εγω! ο σκατογερος γνωριζει οτι αυτον τον καιρο δεν εχω δουλεια και με συντηρει η γκομενα και παταει εκει..Αν του ριξω μια μπουνια θα τον αφησω στον τοπο και δεν θελω να μπλεξω..τι μπορω να κανω? πειτε καμια συμβουλη ρε παιδια..ξεχασα να σας πω οτι σε καποια φαση ενω ημουν με την κοπελα μου κατω μας πετυχαινει και μου λεει..εσυ τι δουλεια κανεις/ ολη μερα καθεσαι και δουλευει η κοπελα? παιδια πειτε κατι μην τον δειρω ασχημα και βρω κανα μπελα..σημειωτεον εχει 2 γιους αλλα μεγαλης ηλικιας 50 και 55 ετων..εγω ειμαι 29 και κοπελα μου 31.. :-

Να την αφήσεις να τη γαμίσει, να βρείς κάποια άλλη έγκυο, να κάνεις τεστ εγκυμοσύνης στην άλλη που θα βγεί θετικό, και μετά να του ζητάει η δικιά σου να καλύψει τα έξοδα...Για κάποιους μήνες θα βγάλετε καλά χρήματα !!!

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
ετούτος είναι χειρότερος από τον νικφατ,
που έχει δύο γυναίκες, η μία με σπίτι η άλλη αλανιάρα,
ξέρει να παίρνει κάθε επίδομα πρόνοιας που κυκλοφορεί,
χτίζει αυθαίρετα με τα χέρια του
και σφάζει και κουνέλια.

χειρότερος σε τι?
κάουμε σ τίποτα διαγωνισμό???

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
τυπε εισαι 29 και ζηλευεις ένα γερο 83 χρονων?ο γερος κανει καμακι γιατι απλα του αρεσει η γκομενα που εχεις και αν του καθοταν θα τη πηδαγε αν μπορουσε βεβαια.το θεμα είναι ότι η κοπελα σου κολακευεται και εκει είναι το ζουμι της υπόθεσης.μπορει το ιδιο καμακι να της το κανει ενας 35 αρης με καλη δουλεια και εμφανησιμος και σαφως θα μπορει και να τη ξεκωλιασει στο πηδημα.αρα ο κίνδυνος δεν είναι ο γερος αλλα ο οποιοσδηποτε κυκλοφορησει και της τη πεσει και κολακευτεί.ειναι ανανδρο εκ μερος σου να πας να βαρεσεις ένα γερο 83 χρονων.
το ότι ο γερος στη λεει για τη δουλεια είναι γιατι σου βρηκε αδυναμο σημειο οποτε εσυ ψαξε βρες δουλεια λιαν σύντομος και μην αρκείσαι στο ότι δουλειες δεν υπαρχουν.αν δε βρεις πουλα κουλουρια στους δρομους θα βγαλεις μεροκαματο και δεν θα στη λεει κανενας.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Εδω και περιπου 6 μηνες ενας σκατογερος ηλικιας 83 ετων παρενοχλει σεξουαλικα την κοπελα μου..Συγκεκριμενα συζω εδω και 1 χρονο με μια κοπελα στο δικομου  διαμερισμα στον 2ο οροφο..απο κατω μας μενει ενας σκατογερος πρωην στρατιωτικος χηρος και εδω και 6 μηνες πολιορκει την κοπελα μου..ακομα και μπροστα μου της κανει καμακι..το ποτηρι ξεχειλισε οταν προχτες της ειπε..αστον αυτον και ελα να μεινουμε μαζι να σε συντηρω εγω! ο σκατογερος γνωριζει οτι αυτον τον καιρο δεν εχω δουλεια και με συντηρει η γκομενα και παταει εκει..Αν του ριξω μια μπουνια θα τον αφησω στον τοπο και δεν θελω να μπλεξω..τι μπορω να κανω? πειτε καμια συμβουλη ρε παιδια..ξεχασα να σας πω οτι σε καποια φαση ενω ημουν με την κοπελα μου κατω μας πετυχαινει και μου λεει..εσυ τι δουλεια κανεις/ ολη μερα καθεσαι και δουλευει η κοπελα? παιδια πειτε κατι μην τον δειρω ασχημα και βρω κανα μπελα..σημειωτεον εχει 2 γιους αλλα μεγαλης ηλικιας 50 και 55 ετων..εγω ειμαι 29 και κοπελα μου 31.. :-

πες του να μην το ξανακάνει και αν το ξανακάνει σπάστον...
τα θηλυκά ειναι καταδικασμένα να πάνε με τον ισχυρότερο, αφού λοιπόν ο 83 χρονος πάει να στο παίξει αρχηγός με το χρήμα, δείξε του ποιος κάνει κουμάντο  :zfuck:

όσο για τις πολιτικαλ κορέκτ πίπες που κάνουν αποδεκτή κάθε παλιανθρωπιά και λένε άστον ειναι 83 χρονών δεν έχω λόγια...  :P

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
Υπαρχει και η μέθοδος να «ροκανίσεις» το χρόνο. Σε 2-3 χρόνια το ταιχνίδι τελειώνει  :grin:
Και προπάντως μην πιάσεις δουλειά θα εχει ελευθερο πεδίο δράσης  :cheesy:

sildenafil

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Like
24
Πόντοι
1
τέτοιοι κωλόγεροι χτυπάνε 100στάρια βιάγκρα και νομίζουν θα γαμήσουν τον κόσμο όλο, παρενοχλούν στο δρόμο έξω, θα κάνεις και ψυχικό. Πέταξε καμιά μπανανοφλουδά ή τρίψε με λίγο σαπούνι μπροστά από πόρτα του γιατί ο γέρος από πέσιμο ή από χέσιμο θα πάει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom