Νέα

83χρονος γειτονας παρενοχλει σεξουαλικα την κοπελα μου τι να κανω?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loafer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 364
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
εγώ θα του την είχα ήδη φάει την γκόμενα ...

και θα τον έβαζα να κάνει την λεκανατζού όταν του την πηδούσα και άμα έβγαζε και γλώσσα θα έτρωγε και τις φάπες του...
Tραβα ρε καραγκιοζη να βαψεις το μαλλι να το παιζεις τζοβενο στα πακια.Μεχρι εκει φθανεις.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εδω και περιπου 6 μηνες ενας σκατογερος ηλικιας 83 ετων παρενοχλει σεξουαλικα την κοπελα μου..Συγκεκριμενα συζω εδω και 1 χρονο με μια κοπελα στο δικομου  διαμερισμα στον 2ο οροφο..απο κατω μας μενει ενας σκατογερος πρωην στρατιωτικος χηρος και εδω και 6 μηνες πολιορκει την κοπελα μου..ακομα και μπροστα μου της κανει καμακι..το ποτηρι ξεχειλισε οταν προχτες της ειπε..αστον αυτον και ελα να μεινουμε μαζι να σε συντηρω εγω! ο σκατογερος γνωριζει οτι αυτον τον καιρο δεν εχω δουλεια και με συντηρει η γκομενα και παταει εκει..Αν του ριξω μια μπουνια θα τον αφησω στον τοπο και δεν θελω να μπλεξω..τι μπορω να κανω? πειτε καμια συμβουλη ρε παιδια..ξεχασα να σας πω οτι σε καποια φαση ενω ημουν με την κοπελα μου κατω μας πετυχαινει και μου λεει..εσυ τι δουλεια κανεις/ ολη μερα καθεσαι και δουλευει η κοπελα? παιδια πειτε κατι μην τον δειρω ασχημα και βρω κανα μπελα..σημειωτεον εχει 2 γιους αλλα μεγαλης ηλικιας 50 και 55 ετων..εγω ειμαι 29 και κοπελα μου 31.. :-
Βαλτης ζωνη αγνωτητας. Αλλα νομιζω δεν πρεπει να φοβασαι τον παππου αλλα τους γιους του. Μην στην παρουν καμια παρτουζα κ ο γερος απλα βλεπει γιατι μονο αυτο μπορει να κανει στα 83 του. Η αλλη επιλογη ειναι να δεις τον κοκκινο κυκλο να παρεις ιδεες και να κανεις μια μιξη απο ολα αυτα. Σαν τελευταια συμβουλη που εχω να σου δωσω ειναι να κοψεις την πολυ μαλακια ολη μερα κ να πας να βρεις δουλεια. 29 εσυ 31 η αλλη κ σε ταιζει εδω κ 1 χρονο.

giotis2005

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2010
Like
7
Πόντοι
1
λοιπόν αυριο κι ολας θα πας στην ομονοια στον οαεδ και θα βγάλεις κάρτα ανεργίας έχοντας εκαθθαριστικο εφοριας αντιγραφο ταυτοτητας αμκα  ούτε 1 ώρα δεν θα πάρει μόλις βγάλεις κάρτα ανεργίας θα πάς

αγιου κωνσταντινου 14 στην ομόνοια εκεί είναι η πρόνοια αθηνών θα έχεις αντίγραφο ε1 βεβαιωση αμκα νατιγραφο ταυτοτητας βεβαίωση ανεργίας λογαριασμό δεη που είναι στο ονομα σου και ενα εντυπο συναίνεσης που θα συμπληρώσεις στο κεπ και αντογραφο λογαριασμου τραπεζης που θα είσαι ΜΟΝΟ εσύ δικαιούχος αν έχει μηδενικά εισοδήματα θα σου εγκρίνουν ΚΕΑ 100% όπου θα εισπράξεις τα πρώτα 200€  τέλος Οκτωβρίου και θα το παίρνεις σίγουρα για 1 χρόνο εκτός αν βρείς δουλειά

μετά αφού βγάλεις την κάρτα ανεργίας θα μπείς εδώ και θα κάνεις αίτηση για να σου δώσουν 50% έκπτωση στους λογαριασμούς της δεη ώστε να μην σε πρόιζει για το ρεύμα η τύπισσα

μετά θα πας εφορία και θα αιτηθείς μείωση ενφια 50% λόγο του ότι είσαι άπορος με την έγκριση του ΚΕΑ

μάλιστα με την κάρτα ανεργίας και μια βεβαίωση ανεργίας μπορείς να χρησιμοποιείς απολύτως δωρεάν τα ΜΜΜ

Τον ταλαιπωρείς τύπε! Εδώ έχει πιο σοβαρά θέματα να λύσει! Αυτά με τον παππού!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
λοιπόν αυριο κι ολας θα πας στην ομονοια στον οαεδ και θα βγάλεις κάρτα ανεργίας έχοντας εκαθθαριστικο εφοριας αντιγραφο ταυτοτητας αμκα  ούτε 1 ώρα δεν θα πάρει μόλις βγάλεις κάρτα ανεργίας θα πάς

αγιου κωνσταντινου 14 στην ομόνοια εκεί είναι η πρόνοια αθηνών θα έχεις αντίγραφο ε1 βεβαιωση αμκα νατιγραφο ταυτοτητας βεβαίωση ανεργίας λογαριασμό δεη που είναι στο ονομα σου και ενα εντυπο συναίνεσης που θα συμπληρώσεις στο κεπ και αντογραφο λογαριασμου τραπεζης που θα είσαι ΜΟΝΟ εσύ δικαιούχος αν έχει μηδενικά εισοδήματα θα σου εγκρίνουν ΚΕΑ 100% όπου θα εισπράξεις τα πρώτα 200€  τέλος Οκτωβρίου και θα το παίρνεις σίγουρα για 1 χρόνο εκτός αν βρείς δουλειά

μετά αφού βγάλεις την κάρτα ανεργίας θα μπείς εδώ και θα κάνεις αίτηση για να σου δώσουν 50% έκπτωση στους λογαριασμούς της δεη ώστε να μην σε πρόιζει για το ρεύμα η τύπισσα

μετά θα πας εφορία και θα αιτηθείς μείωση ενφια 50% λόγο του ότι είσαι άπορος με την έγκριση του ΚΕΑ

μάλιστα με την κάρτα ανεργίας και μια βεβαίωση ανεργίας μπορείς να χρησιμοποιείς απολύτως δωρεάν τα ΜΜΜ

Ορίστε ο ειδικός επιδοματολογος Νικολιος έδωσε τα φώτα του...

Το ΈΝΑ άχρηστο σκουπιδι στο αλλο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ενα δυαρακι ειναι 58 τμ αντικειμενικα αντε ναχει 30.000 εχεςι δικιο αλλα ειμαι τοσο βλακας που ακομα δεν εβγαλα καρτα ανεργιας..θα τρεξω τωρα μολις δροσισει να τα φτιαξω ολα..

Όταν λέω ότι είσαι φλώρος Βουτυράς θυμώνεις τεμπελχανσ

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
Εδω και περιπου 6 μηνες ενας σκατογερος ηλικιας 83 ετων παρενοχλει σεξουαλικα την κοπελα μου..Συγκεκριμενα συζω εδω και 1 χρονο με μια κοπελα στο δικομου  διαμερισμα στον 2ο οροφο..απο κατω μας μενει ενας σκατογερος πρωην στρατιωτικος χηρος και εδω και 6 μηνες πολιορκει την κοπελα μου..ακομα και μπροστα μου της κανει καμακι..το ποτηρι ξεχειλισε οταν προχτες της ειπε..αστον αυτον και ελα να μεινουμε μαζι να σε συντηρω εγω! ο σκατογερος γνωριζει οτι αυτον τον καιρο δεν εχω δουλεια και με συντηρει η γκομενα και παταει εκει..Αν του ριξω μια μπουνια θα τον αφησω στον τοπο και δεν θελω να μπλεξω..τι μπορω να κανω? πειτε καμια συμβουλη ρε παιδια..ξεχασα να σας πω οτι σε καποια φαση ενω ημουν με την κοπελα μου κατω μας πετυχαινει και μου λεει..εσυ τι δουλεια κανεις/ ολη μερα καθεσαι και δουλευει η κοπελα? παιδια πειτε κατι μην τον δειρω ασχημα και βρω κανα μπελα..σημειωτεον εχει 2 γιους αλλα μεγαλης ηλικιας 50 και 55 ετων..εγω ειμαι 29 και κοπελα μου 31.. :-
Να βάλεις τη γκόμενα να κάτσει στον παππού με ταρίφα. Απλό 50, ++++. Βάλτε και τους γιούς στο κόλπο, οικογενειακά θα είστε, δεν χρειάζεται να το μάθει όλος ο κόσμος. Έτσι θα κονομηθείτε, θα τον ξεκάνετε και θα ησυχάσετε. Εκτός αν τα έσοδα συμφέρουν, οπότε κρατείστε το όσο αντέχει ο παππούς.

Επισκέπτης
λοιπόν αυριο κι ολας θα πας στην ομονοια στον οαεδ και θα βγάλεις κάρτα ανεργίας έχοντας εκαθθαριστικο εφοριας αντιγραφο ταυτοτητας αμκα  ούτε 1 ώρα δεν θα πάρει μόλις βγάλεις κάρτα ανεργίας θα πάς

αγιου κωνσταντινου 14 στην ομόνοια εκεί είναι η πρόνοια αθηνών θα έχεις αντίγραφο ε1 βεβαιωση αμκα νατιγραφο ταυτοτητας βεβαίωση ανεργίας λογαριασμό δεη που είναι στο ονομα σου και ενα εντυπο συναίνεσης που θα συμπληρώσεις στο κεπ και αντογραφο λογαριασμου τραπεζης που θα είσαι ΜΟΝΟ εσύ δικαιούχος αν έχει μηδενικά εισοδήματα θα σου εγκρίνουν ΚΕΑ 100% όπου θα εισπράξεις τα πρώτα 200€  τέλος Οκτωβρίου και θα το παίρνεις σίγουρα για 1 χρόνο εκτός αν βρείς δουλειά

:2funny: :2funny: :2funny:

τα 200 θα είναι για ένα έτος αν κάνεις όλη τη διαδικασία μέχρι τέλος σεπτεμβρίου το πρώτο επίδομα θα το πάρεις 28 οκτωβρίου και κάθε 28 θα πηρώνεσαι μετά το 1 έτος θα ξανακάνεις χαρτιά να το πάρεις

αν εργασθείς έστω και 1 ώρα κόβονται όλες οι παροχές

συμβουλή μου άυριο κι όλας πήγαινε ΟΑΕΔ να βγάλεις κάρτα ανεργίας

επαγγελματιας κοπριτης  :rockon:

Επισκέπτης

επαγγελματιας κοπριτης  :rockon:

Το μισο χρονο και ενεργεια που διεθεσε για να μαθει τι δικαιουται σαν ανεργος αν τον διεθετε για να βρει μια δουλεια δεν θα ηταν ανεργος...μου θυμιζει το περιστατικο που ειχαν βαλει αγγελια για κατι γεωργικες εργασιες με πολυ καλες απολαβες και δεν παρουσιαστηκε Λιλας(πουστης) και αναγκαστηκαν να παρουν αλλοδαπους! :jerking:

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216

Εχετε πολλούς τρόπους να χειριστείται το θέμα
1)Προτείνε τε του να αας υοθετήσει σα ζευγάρι.
2)Ας κάνει ένα γάμο η κοπέλα σου με τον παππού, να του κληρονομήσει τη σ΄υνταξη
3)Αν του παίξει του παππού 4 μαλακίες το μήνα, θα της δώσει τη σύνταξη.

Σίγουρα θα υπάρχουη και άλλα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ενα δυαρακι ειναι 58 τμ αντικειμενικα αντε ναχει 30.000 εχεςι δικιο αλλα ειμαι τοσο βλακας που ακομα δεν εβγαλα καρτα ανεργιας..θα τρεξω τωρα μολις δροσισει να τα φτιαξω ολα..

johny cunt

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
15
Like
1.033
Πόντοι
1.016
Το μισο χρονο και ενεργεια που διεθεσε για να μαθει τι δικαιουται σαν ανεργος αν τον διεθετε για να βρει μια δουλεια δεν θα ηταν ανεργος...μου θυμιζει το περιστατικο που ειχαν βαλει αγγελια για κατι γεωργικες εργασιες με πολυ καλες απολαβες και δεν παρουσιαστηκε Λιλας(πουστης) και αναγκαστηκαν να παρουν αλλοδαπους! :jerking:
Τυπε ο τυπος θελει να δουλεψει απλα δεν εχει βρει κατι να του ταιριαζει   :S

johny cunt

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
15
Like
1.033
Πόντοι
1.016
Τυπε η βιομηχανια στρωματων περναει κριση και οι θεσεις για δοκιμαστες εχουν μειωθει δραματικα... :S :S :S
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ας περιμενουμε να ξυπνησει που κοιμαται απο προχτες να μας πει γιατι ειχε πει οτι προτιμαει 8ωρη δουλεια γραφειου  :S

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Κι αλλος τεμπελακος εδω;;; η μηπως ειναι κλωνος του νικου πλατ; γιατι και οι δυο γκομενες-φαλαινες εχουν...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Α ο ιδιος εισαι;;;;
Τελικα δε πηγε χαμενη η ψηφος μου στο μιστερ μαλακα 2017!!!

:heavymetalbig:

δεν τον ξερω τον λοαφ
εσύ γιατί θεωείς ότι είναι φάλαινες?
επίσης η ομορφιά δεν κρίνεται από το σωματικό βάρος ουτε το καλό σεξ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τι εγινε ρε παιδια σταματησε να μπαινει ο νικπλατ ως λοαφερ και αρχισε παλι να μπαινει ως νικπλατ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom