You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παντρεμενος: Γκομενα, επαγγελματια η προσπαθεια με τη συζυγο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Soreos56
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 131
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Λακη με αυτα που γραφεις δειχνεις ξεκαθαρα οτι ουτε τις γυναικες γνωριζεις ουτε τη ζωη φιλε.
Δεν υπαρχουν μονο αυτα που δειχνεις, βγες παραεξω, ζησε μεσα στο κοσμο να δεις το τι αλλο υπαρχει.
Αυτα που περιγραφεις, ισχυουν σε ενα βαθμο και ειναι αποδεκτα απο χ αριθμο γυναικων. Δεν ειναι καθολικη η κατασταση.
Αναλογικα, ποσες μουναρες βλεπεις με τετοια τυπακια (μουσια-τατου) και ποσες μουναρες με τυπους που δεν εχουν ουτε μουσια ουτε τατου;
Με απογοητεύεις τύπε !
ΕΙΠΑ ΟΤΙ ... ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ... ΜΟΥΣΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ;;;
Που το είπα ; Για βρες το .........
Αναφέρθηκα στους μουσάτους , επειδή είπε ο μαλάκας αυτό
ΥΓ Μην αφήσεις αυτό το μουστάκι είναι out of date
για να ξεκαθαρίσω (άλλη μια φορά) ότι ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΜΟΔΕΣ ....
Κι εσύ γράφεις ... αηδίες ....
Σαν να θες να επαληθεύσεις όλες τις μυστικές πληροφορίες που λένε ... ότι είσαι κλώνος του ντόπα ...
όπως και ο άτλας ....
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 824
- Πόντοι
- 146
Με απογοητεύεις τύπε !
ΕΙΠΑ ΟΤΙ ... ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ... ΜΟΥΣΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ;;;
Που το είπα ; Για βρες το .........
Αναφέρθηκα στους μουσάτους , επειδή είπε ο μαλάκας αυτό
για να ξεκαθαρίσω (άλλη μια φορά) ότι ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΜΟΔΕΣ ....
Κι εσύ γράφεις ... αηδίες ....
Σαν να θες να επαληθεύσεις όλες τις μυστικές πληροφορίες που λένε ... ότι είσαι κλώνος του ντόπα ...
όπως και ο άτλας ....
Eχω την εντυπωση οτι τα διαλυτικα πινελου σε συνδυασμο με το cointreau και τη γρεναδινη σε εμποδιζουν στο να σκεφτεις και να καταλαβεις τα οσα λεμε.
Άργησα να το δω..σε μια παρόμοια κατάσταση ήμουνα και εγώ..και λέω ήμουνα γιατί η κατάσταση βελτιώθηκε.. αυτό έγινε με προσπάθεια δικιά μου αφού έγινε μια ειλικρινής συζήτηση με την σύζυγο.. αφού στην αρχή είπε κατι δικαιολογίες περί κούρασης και ρουτίνας της το έθεσα ορθά κοφτά.. αλλά κατάλαβε ότι δεν αστειευομουνα..την πήγα (ή καλυτερα πηγαμε μαζι ως ζευγαρι) και σε μια ψυχολόγο η όποια τα έθεσε σωστά και αφού το κατάλαβε επιτέλους άλλαξε το σκηνικό. Και πίπες και γλειφομούνι και αν όχι κάθε μέρα τουλάχιστον 3 φορες την εβδομάδα σεξ..και αν δεν μπορεί να κάνει σεξ λόγω αδιαθεσίας μου κάνει στοματικό..η λύση είναι η σωστή προσέγγιση από μέρους σου, και να καταλάβει ότι και οι δύο έχετε δικαίωμα στην απόλαυση..
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.322
- Πόντοι
- 216
Απο τα πιο σημαντικά και ωραια θέματα αυτού του φόρουμ.
Συγχαρητήρια στον απο πάνω φιλο,που κατάφερε να επαναφέρει τον γάμο του.
Παντρεμένος 5 χρόνια, (συνολικά
σχέση 12 χρόνια),δυο παιδιά . Όντως,τα πάντα εχουν αλλάξει.
Το βασικότερο είναι οτι δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος και χρόνος για ερωτική επαφή μεταξύ μας λογω παιδιων.
Η συχνότητα επαφής εχει περιοριστεί στις 2 φορές τον μήνα,και αν.
Εμφανισιακά δεν εχει αφεθει κανένας μας, περιποιημενοι,καθαροί, ωραία σώματα και οι δυο μας.
Ενω εγω θέλω και καθε μερα,αν ηταν δυνατόν (έστω ενα 5λεπτο στην τουαλέτα ,που λεει ο λόγος,εστω μια πιπα στα όρθια), απο πλευράς της γυναίκας μου δεν υπάρχει επιθυμία και παρα τις συζητήσεις και τις προσεγγίσεις δεν βλέπω αλλο δρόμο πέρα απο εναλλακτικό "τρόπο εκτόνωσης" , τουλάχιστον μεχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά.
Δυστυχώς εχω την εντύπωση, πως αν ραγισει το γυαλί και πέσει η επιθυμία δεν υπάρχει επιστροφή.
Το βασικότερο είναι οτι δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος και χρόνος για ερωτική επαφή μεταξύ μας λογω παιδιων.
Εμφανισιακά δεν εχει αφεθει κανένας μας, περιποιημενοι,καθαροί, ωραία σώματα και οι δυο μας.
Ενω εγω θέλω και καθε μερα,αν ηταν δυνατόν (έστω ενα 5λεπτο στην τουαλέτα ,που λεει ο λόγος,εστω μια πιπα στα όρθια), απο πλευράς της γυναίκας μου δεν υπάρχει επιθυμία και παρα τις συζητήσεις και τις προσεγγίσεις δεν βλέπω αλλο δρόμο πέρα απο εναλλακτικό "τρόπο εκτόνωσης" , τουλάχιστον μεχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά.
Δυστυχώς εχω την εντύπωση, πως αν ραγισει το γυαλί και πέσει η επιθυμία δεν υπάρχει επιστροφή.
καταρχήν κάντε μια ειλικρινή συζήτηση..ίσως χρειαστεί να την επαναλάβετε (αυτό συνέβη σε εμένα). Ίσως χρειαστεί να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό ψυχολόγο με ειδίκευση στις σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ ζευγαριών που είναι χρόνια μαζί. Αν είναι γάτα να είσαι σίγουρος ότι θα σας ξεκλειδώσει..Απο τα πιο σημαντικά και ωραια θέματα αυτού του φόρουμ.
Μπορείτε επίσης να κανονίσετε ραντεβού σε ξενοδοχείο να βρεθείτε μαζί. Κανονίστε ένα διήμερο απόδρασης..δεν είναι ανάγκη να πάτε μακριά ..και στην Αθήνα καλά είναι..
Αν θέλει και κυρίως αν καταλάβει ότι θα περάσει καλά αν περάσεις και εσύ καλά θα ανοιχτεί πάλι.. αξίζει να προσπαθήσεις πίστεψε με..
Καλύτερα_οχι
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2024
- Like
- 397
- Πόντοι
- 20
Ειμαι δεκα χρονια παντρεμενος με ενα παιδι.
Εγω θα ηθελα να γαμαω τη γυναικα μου καθε μερα η καθε δευτερη μερα.
Η γυναικα μου θελει 1-2 φορες το μηνα.
Εχουμε ενα χασμα 10 γαμησια το μηνα λοιπον.
Επιπλεον εγω γουσταρω τσιμπουκι απο γυναικα, να κανω γλυφομουνι, να γαμαω γυναικα απο κωλο, η γυναικα μου οχι, πιπα γλυφομουνι με χιλια ζορια, κωλο δεν δινει μετα το γαμο.
Κατανοω οτι εχει το παιδι στο μυαλο (12 ετων), δουλεια (ειναι μισθωτη 8ωρη), το σπιτι (δεν εχει βοηθεια) και δεν μπορει να εχει το δικο μου βρωμομυαλο αλλα ειναι σωματικη αναγκη.
Εχω σκεφτει τις παραπανω λυσεις:
Γκομενα: κανεις καλα γαμησια αλλα ζεις με τον τρομο
Επαγγελματιας: πληρωνεις εχεις εμπειριες αλλα με τη γκομενα ειναι αλλιως
Την ψηνεις: λουλουδια αγαπες δωρα στη συζυγο αλλα ποιος λεει οτι αυξανουν το γαμησι;
Τσοντες: λιωνεις αλλα δεν ειναι το ιδιο, λειτουργει ωστοσο κατασταλτικα
Δεν το σκεφτεσαι: δεν ειναι ευκολο, ισως θελει ψυχολογο για βοηθεια
Αλλο: τι αλλο;
Εσεις τι κανετε αν ειστε στην ιδια φαση;
Τι νομιζετε οτι θα κανατε αν δεν ειστε στην ιδια φαση;
Δεν
Ειμαι δεκα χρονια παντρεμενος με ενα παιδι.
Εγω θα ηθελα να γαμαω τη γυναικα μου καθε μερα η καθε δευτερη μερα.
Η γυναικα μου θελει 1-2 φορες το μηνα.
Εχουμε ενα χασμα 10 γαμησια το μηνα λοιπον.
Επιπλεον εγω γουσταρω τσιμπουκι απο γυναικα, να κανω γλυφομουνι, να γαμαω γυναικα απο κωλο, η γυναικα μου οχι, πιπα γλυφομουνι με χιλια ζορια, κωλο δεν δινει μετα το γαμο.
Κατανοω οτι εχει το παιδι στο μυαλο (12 ετων), δουλεια (ειναι μισθωτη 8ωρη), το σπιτι (δεν εχει βοηθεια) και δεν μπορει να εχει το δικο μου βρωμομυαλο αλλα ειναι σωματικη αναγκη.
Εχω σκεφτει τις παραπανω λυσεις:
Γκομενα: κανεις καλα γαμησια αλλα ζεις με τον τρομο
Επαγγελματιας: πληρωνεις εχεις εμπειριες αλλα με τη γκομενα ειναι αλλιως
Την ψηνεις: λουλουδια αγαπες δωρα στη συζυγο αλλα ποιος λεει οτι αυξανουν το γαμησι;
Τσοντες: λιωνεις αλλα δεν ειναι το ιδιο, λειτουργει ωστοσοκατασταλτικα
Δεν το σκεφτεσαι: δεν ειναι ευκολο, ισως θελει ψυχολογο για βοηθεια
Αλλο: τι αλλο;
Εσεις τι κανετε αν ειστε στην ιδια φαση;
Τι νομιζετε οτι θα κανατε αν δεν ειστε στην ιδια φαση;
Απαντάω ως γυναικα :
Το να βρεις γκομενα βγαίνει από το παιχνίδι. Σκοπός είναι να ικανοποιήσεις την καυλα σου όχι να κλείσεις το σπίτι σου. Αξίζει να χαλάσεις την οικογένεια σου για τις καυλες ?
Συνεπώς στόχος είναι το περισσότερο σεξ με την γυναίκα σου. Τώρα :
Τα δώρα και τα λουλούδια θα έχουν ΤΟ ΑΝΤΊΘΕΤΟ αποτέλεσμα. Δεν θέλει δώρα και λουλούδια. Ίσως είναι κουρασμένη. Αν δουλεύει 8ωρο, εχει παιδί συν το νοικοκυριό τότε το βράδυ πέφτει σαν κούτσουρο και το τελευταίο που θέλει είναι οι δικές σου ορεξουλες. Βοήθησε την, ανέλαβε κάποιες δουλειές να φύγουν από το κεφάλι της και πίστεψε με όταν θα έχει περισσότερη ενέργεια θα έρθουν και οι ορεξουλες.
Αν πάλι αυτή δεν ψήνεται και το πρόβλημα είναι ότι έχετε διαφορετικό Sex drive τότε μιλάμε μαζί της και συζητήστε το να πας σε επαγγελματία. Ίσως προτιμάει να σε στείλει εκεί αντί να κάνει κάτι που δεν θέλει (βλ πρακτικό)
Το σημαντικότερο όμως είναι να μην κάνεις τίποτα πίσω από την πλάτη της και χαλάσεις τσάμπα το σπίτι σου.
Βλέπω ότι έχουν περάσει 5 χρόνια οπότε θα ήθελα πραγματικά να μάθω πως πάει η ζωή σου και τι έγινε από τότε.
Φιλάκια πολλά
Καλύτερα_οχι
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2024
- Like
- 397
- Πόντοι
- 20
πιστεύω έχεις 3 πραγματικές επιλογές χωρίς εξωτερική βοήθεια.
1. την βοηθάς με το σπίτι και γενικά τις δουλειές. σε αυτή τη περίπτωση δυο ενδεχόμενα παίζουν παίζουν. δε θα μπορεί να το παίζει κουρασμένη αφού θα είστε στο ίδιο επίπεδο, ενώ μπορεί ακόμα και οι δικές σου ορέξεις να μειωθούν.
2. η πιο δύσκολη περίπτωση αν είσαι της παλιάς σχολής, απλά της επιβάλλεσαι.
3. ίσως θα χρειαζόταν ένας σύμβουλος γάμου (η μόνη εξωτερική βοήθεια με σκοπό να σώσει το γάμο σας).
τώρα αν ψάχνεις ευκαιρία να ξεδίνεις διάλεξε ότι έχει το μικρότερο ρίσκο να χαλάσεις την οικογένεια σου, εκτός αν θες μια περιπέτεια.
Η παλιά σχολή πλέον διώκεται ποινικά. Το να της επιβάλλεσαι αποτελεί βιασμό και δικάζεται ως τέτοιος.
Καλύτερα_οχι
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2024
- Like
- 397
- Πόντοι
- 20
Ως γυναίκα αυτή είναι η τέλεια συνταγή για διαζύγιο. Αντέχουμε πολύ περισσότερο καιρό χωρίς σεξ οπότε δεν θα ρίξουμε πρώτες τον εγωισμό μας. Όσο δεν της φέρεσαι και καλά αρχίζει να σκέφτεται ότι ίσως δεν αξίζει τον κόπο να προσπαθεί να επικοινωνήσει. Μην ξεχνάς ποτέ ότι οι γυναίκες έχουν πολύ περισσότερες επιλογές. Σε κάθε ηλικία υπάρχουν υποψήφιοι. Κάποιος εκεί έξω πάντα θέλει να πηδηξει την γυναίκα σου. Μην είσαι αρκετά ανόητος ώστε να του δώσεις την ευκαιρία να το κάνει.Πολλοι παντρεμενοι δεν πηδανε πλεον τις γυναικες τους...
Απο καποια στιγμη και μετα δεν εχουν νοημα οι συζητησεις ... αν σου κοψει το sex της κοβεις την καλημερα ... και την ξαναρχηζεις οταν σου δωσει sex ...
Μεχρι να καταλαβει οτι δεν την περνει να τεντωσει το σκινι ... εσυ γαμας πουτανες ... και με ψυχραιμια συνεχιζεις να μην λες ουτε καλημερα
Οσο και αν σου φενεται απιθανο οταν δειξεις κατανοηση ... εχεις χασει το παιχνιδι ...
Καλύτερα_οχι
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2024
- Like
- 397
- Πόντοι
- 20
Αν πηγαίνει στην δουλειά τότε πως την πληρώνεις μια ζωή?Το θεμα ειναι σοβαρο και μπορει να τυχει σε καθε ανδρα.
Απο τη στιγμη που περνεις το ρισκο να παντρευτεις καποια πρεπει να ειναι ετοιμος για ολα.
Αλλα το να πληρωνεις μια γυναικα για μια ζωη και αυτη να μην σου δινει sex με την δικαιολογια οτι εγινε μανα ... η πηγε στη δουλεια ... η οτι αλλο κατεβασει το πονηρο μιαλο τους ...
...ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ...!
Σκεψου αν την ειχες ακομα γκομενα ...
σε ποσα δευτερολεπτα θα την ειχες στηλει στη μανουλα της ...?
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 12.273
- Πόντοι
- 3.506
Το δικό μου πρόβλημα ήταν αυτό. Χώρια το ότι άφησε τον εαυτό της να φακλανεψει μετά τα παιδιά. Οπότε πήρα διαζύγιο και αυτό ήταν ο,τι καλύτερο για τον πούτσο μου έχω κάνει. Ασχέτως αν στα υπόλοιπα τα πηγαίναμε καλά.το πρόβλημα είναι ότι έχετε διαφορετικό Sex drdrive
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 119
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις