Νέα

Παντρεμενος: Γκομενα, επαγγελματια η προσπαθεια με τη συζυγο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Soreos56
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εισαι παντρεμενος και θελεις να γαμας περισσοτερο απο οτι η συζυγος, τι κανεις;

• Βρισκεις γκομενα

Ψήφοι: 26 24,1%
  • Επιλεγεις επαγγελματια

Ψήφοι: 60 55,6%
  • Επιμενεις με τη συζυγο

Ψήφοι: 9 8,3%
  • Προσπαθεις να μην το σκεφτεσαι

Ψήφοι: 2 1,9%
  • Βλεπεις τσοντες να σου φυγει

Ψήφοι: 3 2,8%
  • Αλλο

Ψήφοι: 8 7,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Οπότε ακόμη καλύτερα !
Εκεί ειναι και το ανδρικό μεγαλείο !
Η ανωτερότητα του σκληρού χύστη.

Όποια του σκληραίνει την πούτσα και κάτσει, την σκίζει.

Οι σχεσάκηδες , φοράνε xxs σκελέες, σνίκερς, είναι βήγκανς και θεωρούν μη αποδεκτό να πηδάνε πουτάνες !!!!

Ενω  οι καριόλες "πειραματίζονται".
ΟΙ ΧΥΣΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ , ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ... ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ;;;;;;;;;

Οι χύστες που έχουν κατουρήσει σε νιπτήρα μπουρδέλου, γελάνε με τα φλώρια.

Δεν μπορει ενας αντρας ουτε σχεσακιας να ειναι ουτε βιγκαν.

Το οτι δεν γαμαει καποιος ιεροδουλες δεν σημαινει κατι.

Τα μουνετα δεν πειραματιζονται, απολαμβανουν απλα τη ζωη τους και συχνα πυκνα επιζητουν το δραμα ωστε να μη βαριουνται.

Κατουρας στο νιπτηρα ρε Λακη;  :S :S :S

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν μπορει ενας αντρας ουτε σχεσακιας να ειναι ουτε βιγκαν.

Το οτι δεν γαμαει καποιος ιεροδουλες δεν σημαινει κατι.

Δεν έχεις δει 25ρηδες , σχεσάκηδες, 1.68 61 κιλά , με σκελέες και σνίκερ , που δεν έχουν γαμήσει ποτέ πουτάνες και είναι γυναικωτοί , όπως τους θέλουν οι καριόλες ;;;

Που ζεις τύπε ;;;
Τι βιογραφικό είχες ;;;
Στη σερβία μεγάλωσες ;;;;;;

ΑΤΛΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2020
Like
2
Πόντοι
1

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Εγω εχω μια απορία.. όταν υπάρχει γάμος αλλα δεν υπάρχει σεξ ανάμεσα στο ζευγάρι γυνεται να είναι ευτυχισμένη όπως γράφτηκε πιο κατω;; γιατί η αγαμια προκαλεί εκνευρισμό πχ..και όταν αυτό είναι σε καθημερινή βάση νομίζω ότι δύσκολα κάποιος να είναι ευτυχισμένος..

...και γιατί να μην είναι ευτυχισμένη?...

...ο τύπος ισχυρίζεται ότι γαμεί 2 φορές τον μήνα...(αν δεν είναι τρολιά όλο το story του)...άρα...στην πραγματικότητα γαμεί μία φορά το εξάμηνο...

...οπότε η τύπισσα του κάθεται μια 2 φορές τον χρόνο...και του κάθεται όπως θέλει αυτή...ένα το κρατούμενο...

...έχει την δουλειά της...(άρα έχει τα λεφτά της)...

...ξέρετε πολλές εργαζόμενες γυναίκες που να έχουν μουνόδουλο στο σπίτι,και να βάζουν τον μισθό τους για τα έξοδα του σπιτιού?!...αφού του έχει πάρει τον αέρα και τον έχει κάνει μουνόδουλο,γιατί να μην ξοδεύει τα λεφτά της όπως θέλει αυτή?!...δύο τα κρατούμενα...

...είναι εργαζόμενη ε?...άρα στην δουλειά μπορεί να παίζει και κάτι...

...γιατί να μην παίζει?!...για να την θέλει ο μουνόδουλος κάθε μέρα...ή έστω μέρα παρά μέρα...σημαίνει ότι μετά την γέννα η τύπισσα δεν έχει γίνει σαν φάλαινα όρκα...θα βαστάει ακόμα η μπογιά της...άρα?!...αλλού το πνίγει το κουνέλι...και ο μαλάκας είναι στο ακουστικό του...

...μια χαρά ευτυχισμένη είναι μωρό μου...καθόλου εκνευρισμένη...

...θες ακόμα ένα παράδειγμα??...κοίτα εσένα...

...και εσένα μια χαρά ευτυχισμένη σε βλέπω...καθόλου εκνευρισμένη με τον φαρμακοτρίφτη!!...

...θυμάσαι πόσο τσαντισμένη ήσουνα κάποτε?...

...έτσι είστε εσείς οι γυναίκες...

...εκνευρισμένες...μέχρι να πάρετε αυτό που θέλετε...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Σε τι διαφερει αυτό που λες απο γυναικα που κερατώνει με κάποιον λιγοτερο ελκυστικό απο τον άντρα της;

Οταν μια γυναικα γαμηθει με καποιον αντρα, κυριως το κανει ειτε επειδη για καποιο λογο (που συνηθως μετα απο λιγο ουτε αυτη τον γνωριζει) της αρεσει ειτε απο συμφερον.

Οταν θα κερατωσει τον αντρα της, συνηθως θα το κανει επειδη για καποιο λογο εχει καυλωσει εκεινη τη στιγμη (προσεξε στο εκεινη τη στιγμη, μετα απο 10 λεπτα μπορει να μη νιωθει το ιδιο για αυτον) με τον χ τυπο.

Για εκεινη τη χρονικη στιγμη λοιπον, ο χ αντρας ηταν για αυτην πιο ελκυστικος απο τον αντρα της.

Μη ξεχναμε οτι η σεξουαλικη ελξη παυει να υπαρχει μετα τα πρωτα 10-15 γαμησια το πολυ, μετα απλα γαμας, δεν εχεις τον ιδιο ποθο ουτε το ιδιο παθος .

Οταν ειναι μεσα σε γαμο, γαμησε τα. Πλεον εχουν χαθει ολα, οσο και να θελουν να κοροιδευουν τον εαυτο τους, η μαγεια-καυλα-ελξη εχει χαθει.

Ειδικα στις γυναικες, χανεται πολυ γρηγορα, βαριουνται σχεδον αμεσως. Οι αντρες υπαρχουν και περιπτωσεις που συνεχιζουν και επιθυμουν τη γυναικα τους ερωτικα ακομα και καποια χρονια μετα. Οι γυναικες, οχι. Απλα ερμηνευουν οσκαρικες ερμηνειες.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εγω εχω μια απορία.. όταν υπάρχει γάμος αλλα δεν υπάρχει σεξ ανάμεσα στο ζευγάρι γυνεται να είναι ευτυχισμένη όπως γράφτηκε πιο κατω;; γιατί η αγαμια προκαλεί εκνευρισμό πχ..και όταν αυτό είναι σε καθημερινή βάση νομίζω ότι δύσκολα κάποιος να είναι ευτυχισμένος..

Δεν υπαρχει ευτυχια.

Ελαχιστες στιγμες υπαρχουν απλα που προσπαθουμε να πεισουμε τον εαυτο μας οτι περναμε καλα.

Ειδικα εντος γαμου, υπαρχει εντονη τοξικοτητα, καταπιεση και υποκρισια.

Προσπαθουν να πεισουν ο καθενας τον εαυτο τους οτι αγαπιουνται για να μην αποδεχτουν οτι εχουν αποτυχει.

Το ψεμα αρεσει στους ανθρωπους, η αληθεια δεν ειναι για ολους διοτι απλα δεν την αντεχουν ολοι, προτιμουν το ψεμα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Επίσης κεφάλαιο στη διαμόρφωση χαλύβδινου χαρακτήρα σκληρού χύστη , ήταν το γαμήσι πουτάνας της σόλωνος ,
στο χοτέλ σουδάν , με τον ξεδοντιάρη ρεσεψιονίστ , που μαζί με το κλειδί του "δωματίου" έδινε και 3 καπότες.

Να πω και για τη γριά καμαριέρα στο ολύμπικ , που της ζήταγες να ξεκλειδώσει τα κλειδωμένα παράθυρα
και σου έλεγε ΘΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΊΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΧ ΒΑΧ

και τη διαβεβαίωσα ως αληθινός τζέντλεμαν , ότι η συνοδός μου δεν θα φωνάζει ,  γιατί θα έχει συνεχώς το στόμα γεμάτο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δεν έχεις δει 25ρηδες , σχεσάκηδες, 1.68 61 κιλά , με σκελέες και σνίκερ , που δεν έχουν γαμήσει ποτέ πουτάνες και είναι γυναικωτοί , όπως τους θέλουν οι καριόλες ;;;

Που ζεις τύπε ;;;
Τι βιογραφικό είχες ;;;
Στη σερβία μεγάλωσες ;;;;;;

Για αντρα εγραψα Λακη, αυτα που περιγραφεις ανηκουν σε αλλο ειδος.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
υποθέτω (κι ελπίζω) μόνο στην ιάσωνος  :S

Τύπε ... καρφώνεσαι ...
δεν έχεις γράψει χλμ στη φυλής ....

μεγάλα σχολεία αυτά !!!!!

χοτέλ σουδάν !!!!!!

αυτά θα τα διαβάζετε σε βιβλία σε 2-3 δεκαετίες ...........

θα τα γράψω στις παύσεις που θα κάνω μεταξύ γαμησιών στους ουγγαρέζικους κάμπους !!!!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τύπε ... καρφώνεσαι ...
δεν έχεις γράψει χλμ στη φυλής ....

μεγάλα σχολεία αυτά !!!!!

χοτέλ σουδάν !!!!!!

αυτά θα τα διαβάζετε σε βιβλία σε 2-3 δεκαετίες ...........

θα τα γράψω στις παύσεις που θα κάνω μεταξύ γαμησιών στους ουγγαρέζικους κάμπους !!!!

Λακη θα αφησεις και μουστακες σαν τον τυπο στο βιντεο;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
στη φυλής ούτε 100 χιλιοστά δεν έχω γράψει...
μόνο κολ γκιρλ φυλλόβιε και δεν αλλάζω

Τύπε είχε και εκεί τεμάχια κάποιες εποχές !
Εγώ ομολογουμένως φυλής, είχα παίξει σε περίεργη ηλικία !
22-27 !!!!!

μιας και λες για cg ... θυμάσαι μια όλγα, μελαχροινη ρωσίδα 1.80 το 2000 ;;;;;;
και μια άννα , το 2001 , ξανθιά , ψηλή κάπου 1.78 ,που μίλαγε ελληνικά και είχε πατέρα ρώσο και μάνα ποντιακής καταγωγής ;;;;

ή μια μιράντα, καστανόξανθη , κάπου 1.75-1.77 το 2006 ;;;;;;

κεφάλαια όλες !!!!!

ΑΤΛΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2020
Like
2
Πόντοι
1
Φυλης μεγάλο σχολείο; μας δουλεύεις τύπε

Μην κάνεις κόπο τύπε μόνο εσύ θα έχεις το χειρόγραφο του βιβλίου σου.

ΥΓ Μην αφήσεις αυτό το μουστάκι είναι out of date

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Φυλης μεγάλο σχολείο; μας δουλεύεις τύπε

Μην κάνεις κόπο τύπε μόνο εσύ θα έχεις το χειρόγραφο του βιβλίου σου.

ΥΓ Μην αφήσεις αυτό το μουστάκι είναι out of date

Πες μας εσύ τύπε ... ποιά ήταν μεγάλα σχολεία ...
σαντορίνη ;;; αράχωβα ;;;;
wild rose ;;; μπούζιους ;;;;;;;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Σαβ ... η μόδα είναι αυτή ....

https://[URL unfurl="true"]www.outfit-styles.com/wp-content/uploads/2019/04/Best-Hipster-Style-Men.jpg[/img[/URL]]

φαντάζεσαι που την έχω γραμμένη , έτσι ;;;;;

όπως και κάτι ντοκ μάρτινς του ... 1990 !!!!!!

όλα στο ίδιο ... .αρχείο τα έχω !!!!!!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Σαβ ... η μόδα είναι αυτή ....

https://[URL unfurl="true"]www.outfit-styles.com/wp-content/uploads/2019/04/Best-Hipster-Style-Men.jpg[/img[/URL]]

φαντάζεσαι που την έχω γραμμένη , έτσι ;;;;;

όπως και κάτι ντοκ μάρτινς του ... 1990 !!!!!!

όλα στο ίδιο ... .αρχείο τα έχω !!!!!!
[/quote]

Λακη με αυτα που γραφεις δειχνεις ξεκαθαρα οτι ουτε τις γυναικες γνωριζεις ουτε τη ζωη φιλε.

Δεν υπαρχουν μονο αυτα που δειχνεις, βγες παραεξω, ζησε μεσα στο κοσμο να δεις το τι αλλο υπαρχει.

Αυτα που περιγραφεις, ισχυουν σε ενα βαθμο και ειναι αποδεκτα απο χ αριθμο γυναικων. Δεν ειναι καθολικη η κατασταση.

Αναλογικα, ποσες μουναρες βλεπεις με τετοια τυπακια (μουσια-τατου) και ποσες μουναρες με τυπους που δεν εχουν ουτε μουσια ουτε τατου;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ισως να ευθυνεται για τα οσα λες το γεγονος οτι δεν εχεις εμπειρια απο μη επι πληρωμη γυναικες και για αυτο εχεις λανθασμενες αποψεις σε πολλα ζητηματα πανω στις γυναικες.

ΑΤΛΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2020
Like
2
Πόντοι
1
Οι πουτάνες δεν είναι σχολείο τύπε. Ενας κάλος τρόπος για να απαλλαγείς από ορισμένες ανόητες απόψεις είναι να γνωρίσεις απόψεις που κυκλοφορούν σε διαφορετικούς από τον δικό σου κοινωνικό κύκλο. Κανε ταξίδια στο εξωτερικό φύγε από Ελλάδα δες πως είναι σε άλλες χώρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom