Νέα

Παντρεμενος: Γκομενα, επαγγελματια η προσπαθεια με τη συζυγο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Soreos56
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εισαι παντρεμενος και θελεις να γαμας περισσοτερο απο οτι η συζυγος, τι κανεις;

• Βρισκεις γκομενα

Ψήφοι: 26 24,1%
  • Επιλεγεις επαγγελματια

Ψήφοι: 60 55,6%
  • Επιμενεις με τη συζυγο

Ψήφοι: 9 8,3%
  • Προσπαθεις να μην το σκεφτεσαι

Ψήφοι: 2 1,9%
  • Βλεπεις τσοντες να σου φυγει

Ψήφοι: 3 2,8%
  • Αλλο

Ψήφοι: 8 7,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

torrente

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2010
Κριτικές
9
Like
345
Πόντοι
281
Πολλοί ελληνάρες , έχετε πρόβλημα να κάνετε γενικεύσεις για τις γκόμενες , που δημιουργούν σε εσάς τελικά προβλήματα.
Π.χ. ο άλλος λέει αν του πάρει καλή πίπα η γκόμενα ... θα αναρωτιέται από που έμαθε, μπορεί να είναι γαμιόλα ...
ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗ ΔΙΩΞΕΙ !!!!!!! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΠΙΠΑ !!!!!!!! Για να αισθάνεται ότι γαμάει ... καλόγρια !

Εσύ λες ότι μια παντρεμένη που γαμιέται ... γαμιέται με πολλούς από εδώ και από εκεί .........
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΔΗΛΑΔΗ !!!!!

Σχετικά με το ξανά και ξανά ....
ΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΓΩ. Αν κάποια παντρεμένη , θέλει πούτσα , χωρίς να έχει σκοπό να αφήσει τον άνδρα της,
τότε αν ξεσκιστείτε στο πήδημα λίγους μήνες ... ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΑΙΩΝΕΙ.

Αυτό είναι το γενικό συμπέρασμά μου, για όλες τις γυναίκες.
ΟΛΕΣ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΠΗΔΗΜΑ. Καμία δεν το θέλει για πάντα.

Και οι παντρεμένες και οι γκόμενες.

Μου είχε συμβεί και με γκόμενα. 3 βδομάδες διακοπές.
Από τα μισά της δεύτερης, δεν ήθελε 2-3 φορές τη μέρα ! Ενώ στην αρχή γούσταρε .

προσωπικα δεν εχω δει ποτε διαθεση για χαλαρωση.. οποτε βολευε και τους δυο θα επεφτε πουτσος... αλλα αν γουσταρεις το σεξ μαζι της και αν αυτη εχει περισσοτερο ελευθερο χρονο θα αρχισεις να σκαρφιζεσαι διαφορα για να της τον δινεις. και δεν εχω κανενα θεμα η αλλη να ναι γαμιολα η να πηδιεται με αλλους.. το θεμα ειναι οτι το παιχνιδι γινεται επικινδυνο σε βαθος χρονου εκτος αν εχεις αρκετο χρονο που να μπορεις να παραμυθιαζεις την δικια σου χωρις να πονηρευεται...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Φιλε Λακη. αν εχεις καλο αμαξι δεν εχεις λογο να κοιτας αριστερα δεξια...

Τύπε , οι μόρτες πάντα ήθελαν ένα γκαράζ γεμάτο με πολλά και διαφορετικά !!!!!

65b2d094463069b3cea8242a38d6d64c.jpg

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
προσωπικα δεν εχω δει ποτε διαθεση για χαλαρωση.. οποτε βολευε και τους δυο θα επεφτε πουτσος... αλλα αν γουσταρεις το σεξ μαζι της και αν αυτη εχει περισσοτερο ελευθερο χρονο θα αρχισεις να σκαρφιζεσαι διαφορα για να της τον δινεις. και δεν εχω κανενα θεμα η αλλη να ναι γαμιολα η να πηδιεται με αλλους.. το θεμα ειναι οτι το παιχνιδι γινεται επικινδυνο σε βαθος χρονου εκτος αν εχεις αρκετο χρονο που να μπορεις να παραμυθιαζεις την δικια σου χωρις να πονηρευεται...

Κοίτα ... ομολογώ ότι η δουλειά μου σε αυτό , δίνει τρελά προνόμια !
Καταρχήν όταν δουλεύω , δεν απαντάω ποτέ τηλέφωνα !
Έπειτα , κάνω δουλειές και σε έδρες άλλων , όχι μόνο στη δική μου.
Οι ... των άλλων, είναι σε όλη την αττική !
Οπότε έχω τρελά άλλοθι .

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Ειμαι δεκα χρονια παντρεμενος με ενα παιδι.

Εγω θα ηθελα να γαμαω τη γυναικα μου καθε μερα η καθε δευτερη μερα.

Η γυναικα μου θελει 1-2 φορες το μηνα.

Εχουμε ενα χασμα 10 γαμησια το μηνα λοιπον.

Επιπλεον εγω γουσταρω τσιμπουκι απο γυναικα, να κανω γλυφομουνι, να γαμαω γυναικα απο κωλο, η γυναικα μου οχι, πιπα γλυφομουνι με χιλια ζορια, κωλο δεν δινει μετα το γαμο.

Κατανοω οτι εχει το παιδι στο μυαλο (12 ετων), δουλεια (ειναι μισθωτη 8ωρη), το σπιτι (δεν εχει βοηθεια) και δεν μπορει να εχει το δικο μου βρωμομυαλο αλλα ειναι σωματικη αναγκη.

Εχω σκεφτει τις παραπανω λυσεις:

Γκομενα: κανεις καλα γαμησια αλλα ζεις με τον τρομο
Επαγγελματιας: πληρωνεις εχεις εμπειριες αλλα με τη γκομενα ειναι αλλιως
Την ψηνεις: λουλουδια αγαπες δωρα στη συζυγο αλλα ποιος λεει οτι αυξανουν το γαμησι;
Τσοντες: λιωνεις αλλα δεν ειναι το ιδιο, λειτουργει ωστοσο κατασταλτικα
Δεν το σκεφτεσαι: δεν ειναι ευκολο, ισως θελει ψυχολογο για βοηθεια
Αλλο: τι αλλο;

Εσεις τι κανετε αν ειστε στην ιδια φαση;
Τι νομιζετε οτι θα κανατε αν δεν ειστε στην ιδια φαση;
Φιλε μιας που εχω περασει απο παρομοιο σημειο, σκεφτομαι ....
και οι γυναικες οπως κι εμεις θελουν το σεξ , μαλλον εμεις περισσοτερο , ομως το 1 2 φορες το μηνα ακουγεται λιγο .
Γιατι λοιπον δεν θελει περισσοτερο , οκ λες η κουραση , οι ενοιες , το παίδι ... Τελικα το σεξ ομως το απολαμβανει? μηπως θελει και μια διαφορετικη προσεγγιση απο εσενα ? Το σκεφτομαι διοτι πολλες φορες με τα χρονια γινομαστε πιο μονοδιαστατοι στο σεξ , πιο μηχανικοι με τη μονιμη συντροφο μας.
Επειδη ειναι πολυ σημαντικο το σεξακι στο γαμο σου προτεινω να ασχοληθεις με την γυναικα σου κι αν ολα αποτυχουν η εσυ επιθυμεις ποικιλια προχωρα σε γκομενα η επαγγελματια.
Συμβουλη , παντα να λες στην γκομενα οτι εισαι παντρεμενος  για να μην σου σκοτιζει τ @@ περιμενοντας κατι παραπανω. Εδω ομως φιλε μου, στην εξωσυζυγικη σχεση , κρυβεται και ο κινδυνος συναισθηματικη δεσμευσης που μπορει να εχει αντικτυπο στο γαμο σου.
Μπορεις να εισαι σιγουρος οτι θα το ελεγξεις ?
Πιο απλα τα πραγματα με επαγγελματια... απεριοριστος καταλογος και τελικα οτι πληρωσεις παιρνεις (αν διαβασεις τις παρατηρησεις των φιλων εδω ) .
Συμβουλη , να χρησιμοποιεις λεφτα που δεν θα λειψουν απο το σπιτι και να κρατας τις εμπειριες σου μακρια απο τον κλειστο οικογενειακο κυκλο (φιλους - συγγενεις).
Να περνας παντα καλα !

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Εγώ είμαι παντρεμένος και εξάσκησα το ψυχοφθόρο κυνήγημα άλλων παντρεμένων ώστε να υπάρχει η αμοιβαία εμπιστοσύνη και ασφάλεια να μη διαρρεύσει τίποτα.

Τα συμπεράσματα μου είναι ανάμικτα αν θα το ευχαριστηθείς ή όχι εξαρτάται από την ιδιοσυγκρασία σου.

Πρώτα τα καλά που έχω ζήσει.
Απίστευτα γαμήσια, ειδικά μια ποιήτρια, με στράγγιξε μια φορά 4 φορές μου έσπασε κάθε ρεκορ, άλλη μια τρελέγκω μουνάρα με τις ζαρτιέρες της και τα κορμάκια με είχε ξετρελάνει, εγώ που είμαι και λίγο σχεσάκιας τρελαινόμουν, να σε θέλουν τέτοιες γκόμενες μόνο για την πάρτη σου να αψηφούν άντρες παιδιά λες ότι μετράς αισθάνεσαι άντρας.

Τα κακά τώρα. Μέχρι και τώρα πετάγομαι μερικές φορές στον ύπνο μου. Έχω γαμήσει την άλλη στο παιδικό κρεβάτι της κόρης της με τις πεταλουδίτσες και τις κούκλες. Έχω μπει στα σπίτια άλλων. Γάμησα σε εκκλησάκι, σε αυτοκίνητο, σε Κτελ.

Δηλαδή πράγματα αδιανόητα για κανονικό άνθρωπο, αν ήταν άλλος θα τον έφτυνα, έπεσα χαμηλά με οδήγησε η πούτσα μου σε απίστευτες μαλακίες και καταστάσεις.

Κάθε πράγμα έχει το τίμημα του. Δεν εννοώ μόνο σε λεφτά εννοώ σε ψυχολογικά και σε όλα. Να ξέρεις αν είσαι έτοιμος για παντρεμένες θα πέσεις χαμηλά θα κάνεις απίστευτες υποχωρήσεις στην αξιοπρέπεια σου και στις αρχές σου.

:grin:  :grin:

tasoa

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
74
Πόντοι
1
Πιάνεις γκόμενα μια επαγγελματία, μετά την παντρευεσαι κι έχεις 3 σε 1  :)

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Αν το ποστ δεν ειναι τρολια..

Σε καθε επιλογη ειναι τι κερδιζεις τι χανεις.

Καταρχην εχεις κανει μια επιλογη, να παντευτεις και να κανεις οικογενεια. Πρεπει  αντρικια να στηριξεις αυτην την επιλογη , αλλιως εχεις περισσοτερες πιθανοτητες το παιδι σου να ειναι δυστυχισμενο.

Απο εκει και περα μιλησε με την γυναικα σου και πηγαινετε σε εναν ειδικο. Πιστευω οτι το προβλημα δεν πηγαζει απο το σεξουαλικο αλλα εκει φαινεται.
μπορει και η δικια σου σταση σε αλλο θεμα να την εχει απομακρυνει

θα εισαι πολυ μαλακας να εχεις γκομενα, αφου ολοι ξερουμε οτι μετα απο 4-5 γαμησια εχουν τις ιδιες απαιτησεις η εκβιαστικα και παραπανω και εσυ θα ζεις μετα στο αγχος για εναν πουτσο (πρεπει να εισαι πολυ μακακας για να επιλεξεις αυτο)

Η επαγγελματιας για το ξεχαρμανιασμα ειναι μια χαρα περιπτωση. με προφυλαξεις και προσοχη. το ξερω οτι δεν εχει την ιδια αισθηση με το ακα που εχεις συνηθησει με την γυναικα σου αλλα μεχρι εδω μπορεις να πας.

Σκεψου το και αλλιως: εαν οι ρολοι σας ηταν διαφορετικοι εσυ να μην εχεις στυση λογω ανχους δουλειας κτλ και να ειχες μια  γυναικα που να θελει καθε μερα σεξ ποσο αχρηστος θα αισθανοσουν και εαν θα σου αρεσε η γυναικα σου να γαμιεται γιατι ο αντρας της δεν την ικανοποιει.

Ξεκινα να βρεις το προβλημα σε συζητηση με την γυναικα σου ιδανικα στο τελος θα γαμιωστε ολη μερα.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Ρε κλόουν ... εκτός από επιθέσεις εναντίον μου (που δεν με αγγίζουν καθόλου, με τίποτε)
διαφωνείς κάπου ;;;;;;;

Τι προτείνεις ;;
Να είναι πιστοί οι παντρεμένοι ;;;
Να μη γαμάνε άλλες ;
Να μη γαμάνε πουτάνες ;;
Εκτός από πουτάνες, για γκόμενα να μην προτιμούν άλλες παντρεμένες ;;;

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ... ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ !

αλλιώς γάμα το !

Ρε "γαμώ τα παιδιά έξω, εδώ είσαι μαλάκας" τι παπαριές γράφεις για 3 φορές την ημέρα και άλλες παπαρολογίες?

Προφανώς και δεν έχεις κάνει μακροχρόνια σχέση, αλλιώς δε θα ελέγες τέτοιες μπούρδες. Μην απαντήσεις, δεν χρειάζεται.

Είναι δεδομένο ότι ο άντρας θέλει να γαμάει το θηλυκό με το οποίο συζεί, καθημερινά. Το σωστο αρσενικό θα ζητήσει και την πιπούλα του και το γαμήσι του. Άλλες φορές, θα θελήσει να του την πέσει η γκόμενα/γυναίκα του γιατί είναι καβλωτικό να σε πλησιάζει η γυναίκα.

Προσωπικά, μετά απο 10 χρόνια συμβίωσης, μου σηκώνεται με το που βλέπω γυμνή την γυναίκα μου. Και αυτό συμβαίνει διότι της λέω τι θέλω και μου λέει τι θέλει.

Αλλά, πέρα από τα πρώτα 1-2 χρόνια που πέφτει βροχή η πούτσα, δεν γίνεται να γαμάς 1-3 φορες την ημέρα. Άμα έρθει και ένα παιδί, είναι και δύσκολο λόγω χρόνου και άνεσης χώρου.

Δια ταύτα, ο φίλτατος που άνοιξε το blog μιλάει για 1-2 φορές το μήνα σεξ και απ'οτι καταλαβαινω ξενερωτο σεξ. Αυτή η συχνότητα για εμένα είναι αιτία διαζυγίου διότι καμμία γυναίκα που γουστάρει το σεξ και τον άντρα της, δεν κάνει τόσο αραιά σεξ, εκτός εάν παίζουν τα εξής τα οποία είναι αλληλένδετα:

1. κατάθλιψη (μετά από γέννα ή άλλα ψυχολογικά)
2. οργανικό θέμα (πόνος κατα τη διάρκεια του σεξ)
3. έλλειψη επικοινωνίας στο ζευγάρι

Εφ'οσον τα παραπάνω 1-3 δεν υφίστανται, εάν δεν θέλει να χωρίσει (για τους δικούς του λόγους), τα call girls είναι η καλύτερη λύση. Γλυτώνει μουρμούρα και από τις δύο πλευρές και όχι δεν είναι τόσο ακριβό σε σχέση με τις γκόμενες. Βέβαια, κανένας σοβαρός άντρας δεν μένει με μία γυναίκα που δεν του κάθεται συχνά, αλλά σιγά-σιγά απομακρύνεται απο εκείνη (όχι από τα παιδιά), μέχρι να είναι έτοιμος να σπάσει την οικογένεια για το καλό όλων.

Π

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6

Επιπλεον εγω γουσταρω τσιμπουκι απο γυναικα, να κανω γλυφομουνι, να γαμαω γυναικα απο κωλο, η γυναικα μου οχι, πιπα γλυφομουνι με χιλια ζορια, κωλο δεν δινει μετα το γαμο.

Κατανοω οτι εχει το παιδι στο μυαλο (12 ετων), δουλεια (ειναι μισθωτη 8ωρη), το σπιτι (δεν εχει βοηθεια) και δεν μπορει να εχει το δικο μου βρωμομυαλο αλλα ειναι σωματικη αναγκη.

Την ψηνεις: λουλουδια αγαπες δωρα στη συζυγο αλλα ποιος λεει οτι αυξανουν το γαμησι;

Είσαι 10 χρόνια παντρεμένος και έχεις παιδί 12 ετών ????

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ρε "γαμώ τα παιδιά έξω, εδώ είσαι μαλάκας" τι παπαριές γράφεις για 3 φορές την ημέρα και άλλες παπαρολογίες?

Προφανώς και δεν έχεις κάνει μακροχρόνια σχέση, αλλιώς δε θα ελέγες τέτοιες μπούρδες. Μην απαντήσεις, δεν χρειάζεται.

Είναι δεδομένο ότι ο άντρας θέλει να γαμάει το θηλυκό με το οποίο συζεί, καθημερινά. Το σωστο αρσενικό θα ζητήσει και την πιπούλα του και το γαμήσι του. Άλλες φορές, θα θελήσει να του την πέσει η γκόμενα/γυναίκα του γιατί είναι καβλωτικό να σε πλησιάζει η γυναίκα.

Προσωπικά, μετά απο 10 χρόνια συμβίωσης, μου σηκώνεται με το που βλέπω γυμνή την γυναίκα μου. Και αυτό συμβαίνει διότι της λέω τι θέλω και μου λέει τι θέλει.

Αλλά, πέρα από τα πρώτα 1-2 χρόνια που πέφτει βροχή η πούτσα, δεν γίνεται να γαμάς 1-3 φορες την ημέρα. Άμα έρθει και ένα παιδί, είναι και δύσκολο λόγω χρόνου και άνεσης χώρου.

Τι να μας πεις ρε μαλάκα ...
Δεν έχω κάνει μακροχρόνια σχέση ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.
Λες και σε γαμάει κανείς ....

Έχω πει ότι είμαι 12 χρόνια παντρεμένος και έχω 2 παιδιά ....

Σου σηκώνεται όταν βλέπεις γυμνή τη γυναίκα σου
μου σηκώνεται με το που βλέπω γυμνή την γυναίκα μου.

ΕΠΕΙΔΗ ....

αυτό συμβαίνει διότι της λέω τι θέλω και μου λέει τι θέλει.

Της λέει τι θέλει και του λέει τι θέλει !!!!!!!!
[size=20pt]

Μετά λέει ότι εγώ γράφω μαλακίες  !!!!!![/size]

Εμένα μου σηκώνεται όχι μόνο όιταν βλέπω γυμνή τη γυναίκα μου αλλά και οποιαδήποτε άλλη μπάνικη κωλάρα ...
και ούτε καν γυμνή ... και ημίγυμνη ή σέξυ ντυμένη

(όχι με σαλοπέτα, σκελέα και σταν σμιθ).

Πιθανόν εσένα δεν σου σηκώνεται εύκολα πλέον ... δεν είσαι ο πρώτος ... όταν δεν θα σηκώνεται καθόλου θα αρχίσεις
το στραπόνιασμα και μετά θα τον παίρνεις από πίσω .... πετσί αυθεντικό ....

τι διάλα ... ομοφοβικοί είμαστε ;;;;

Για το χώρο ... και την άνεση χρόνου ... μένεις σε κανένα 2άρι 70τμ και θεωρείς ότι όλοι είναι το ίδιο. Δουλεύεις και 09.00 με 19.00 και θεωρείς ότι όλοι είναι το ίδιο !  (όλοι οι υπάλληλοι το ίδιο λάθος κάνετε, νομίζετε ότι όλοι είναι στα ίδια σκατά με εσάς).

Σου έχω γράψει ξανά, αν δεν με γουστάρεις ΜΗ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ και τράβα γαμήσου.
Κοντά είσαι άλλωστε, αφού χρειάζεσαι ... να σου έχει πει τι θέλει η άλλη , για να σου σηκωθεί όταν τη βλέπεις γυμνή !

Αν συνεχίσεις να μου κοντράρεσαι .... θα τον κάψεις το λογαριασμό
και θα γυρίσεις με επόμενο κλώνο να μου την ξαναπείς !
Δεν είσαι ο πρώτος.

Τα γραπτά μου είναι ακατάλληλα για σφουγκοκωλάριους , τσάτσους και πολλές άλλες κατηγορίες !

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
βρισκεις γκομενα , παντρεμενη μιλφαρα, συμπληρωνεις τα γαμησια που χανεις απο την γυναικα σου ΑΦΟΥ ομως πριν της εχεις δωσει να καταλαβει οτι η σεξουαλικη σας ζωη δεν σε καλυπτει καθολου και πως θα ηθελες να ειναι ......
ετσι ή η γυναικα θα αλλαξει ροτα (οπως εκανε η δικια μου , και απο το 2-3 φορες τον μηνα πηγαμε στις 2-3 φορες την εβδομαδα + ποικιλια + τρελα παιχνιδια )
ή εχεις καθε λογο αν δεν αλλαξει να ικανοποιεις τις αναγκες σου με οποιο αλλο μεσο βρεις.....
ιδανικα αν εχεις νεφρα κρατας και τις 2 για να αισθανεσαι εσυ καλυτερα και να εχεις και μια πισινη αν αλλαξει καποια στιγμη η γυναικα και γυρισει στα παλια,

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Δυο τινά. Εφόσον γράφεις στο bou ίσως περιμένεις να σου γράψουν τα μέλη τράβα να βρεις πουτάνα, ψαρεψε καμια απο εδώ-εκει.

Δεύτερη περίπτωση, να νοιάζεσαι για τη σύζυγό σου και να θέλεις όντως να το λύσετε μαζί. Σε ένα γαμο ΠΑΝΤΑ κάποιος θα θέλει περισσότερο σεξ απο τον/την άλλο-η συντροφο. Αν δεν ήταν πάντα έτσι, καθίστε ψύχραιμα και ανοιχτόμυαλα και αναζητήστε το λόγο που έχει μειωθεί η συχνότητα. Αναπόφευκτα θα βρείτε και λύση. Εαν το σεξ είναι το μόνο πρόβλημα στη σχέση σας, συζητήστε το ακόμη και με ειδικό.

ΜΗΝ ακούς τον κάθε μισογύνη πικραμένο εδώ πέρα. Θα προκαλέσεις κακό στο γάμο σου, στο παιδί σου και στον ίδιο σου τον εαυτό.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Τι να μας πεις ρε μαλάκα ...
Δεν έχω κάνει μακροχρόνια σχέση ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.
Λες και σε γαμάει κανείς ....

Έχω πει ότι είμαι 12 χρόνια παντρεμένος και έχω 2 παιδιά ....

Σου σηκώνεται όταν βλέπεις γυμνή τη γυναίκα σου
ΕΠΕΙΔΗ ....

Της λέει τι θέλει και του λέει τι θέλει !!!!!!!!
[size=20pt]

Μετά λέει ότι εγώ γράφω μαλακίες  !!!!!![/size]

Εμένα μου σηκώνεται όχι μόνο όιταν βλέπω γυμνή τη γυναίκα μου αλλά και οποιαδήποτε άλλη μπάνικη κωλάρα ...
και ούτε καν γυμνή ... και ημίγυμνη ή σέξυ ντυμένη

(όχι με σαλοπέτα, σκελέα και σταν σμιθ).

Πιθανόν εσένα δεν σου σηκώνεται εύκολα πλέον ... δεν είσαι ο πρώτος ... όταν δεν θα σηκώνεται καθόλου θα αρχίσεις
το στραπόνιασμα και μετά θα τον παίρνεις από πίσω .... πετσί αυθεντικό ....

τι διάλα ... ομοφοβικοί είμαστε ;;;;

Για το χώρο ... και την άνεση χρόνου ... μένεις σε κανένα 2άρι 70τμ και θεωρείς ότι όλοι είναι το ίδιο. Δουλεύεις και 09.00 με 19.00 και θεωρείς ότι όλοι είναι το ίδιο !   (όλοι οι υπάλληλοι το ίδιο λάθος κάνετε, νομίζετε ότι όλοι είναι στα ίδια σκατά με εσάς).

Σου έχω γράψει ξανά, αν δεν με γουστάρεις ΜΗ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ και τράβα γαμήσου.
Κοντά είσαι άλλωστε, αφού χρειάζεσαι ... να σου έχει πει τι θέλει η άλλη , για να σου σηκωθεί όταν τη βλέπεις γυμνή !

Αν συνεχίσεις να μου κοντράρεσαι .... θα τον κάψεις το λογαριασμό
και θα γυρίσεις με επόμενο κλώνο να μου την ξαναπείς !
Δεν είσαι ο πρώτος.

Τα γραπτά μου είναι ακατάλληλα για σφουγκοκωλάριους , τσάτσους και πολλές άλλες κατηγορίες !

Κατούρα και λίγο ρε βλαμμένε. Γαλατάκι και νάνι ρε ηλίθιε, που έχεις και παιδιά....γύφτουλα

Π

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636

...αν μας έλεγες την ηλικία σου...και την ηλικία της γυναίκας σου...ΜΠΟΡΕΙ και να σε πέρναμε στα σοβαρά...

...αλλά από την στιγμή που ζητάς γνώμες...χωρίς να μας λες κάτι τόσο βασικό...για τον πούτσο είσαι...εσύ...η ιστορία σου...και όσοι ασχολήθηκαν σοβαρά μαζί σου...

torrente

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2010
Κριτικές
9
Like
345
Πόντοι
281

Δια ταύτα, ο φίλτατος που άνοιξε το blog μιλάει για 1-2 φορές το μήνα σεξ και απ'οτι καταλαβαινω ξενερωτο σεξ. Αυτή η συχνότητα για εμένα είναι αιτία διαζυγίου διότι καμμία γυναίκα που γουστάρει το σεξ και τον άντρα της, δεν κάνει τόσο αραιά σεξ, εκτός εάν παίζουν τα εξής τα οποία είναι αλληλένδετα:

1. κατάθλιψη (μετά από γέννα ή άλλα ψυχολογικά)
2. οργανικό θέμα (πόνος κατα τη διάρκεια του σεξ)
3. έλλειψη επικοινωνίας στο ζευγάρι

Εφ'οσον τα παραπάνω 1-3 δεν υφίστανται, εάν δεν θέλει να χωρίσει (για τους δικούς του λόγους), τα call girls είναι η καλύτερη λύση. Γλυτώνει μουρμούρα και από τις δύο πλευρές και όχι δεν είναι τόσο ακριβό σε σχέση με τις γκόμενες. Βέβαια, κανένας σοβαρός άντρας δεν μένει με μία γυναίκα που δεν του κάθεται συχνά, αλλά σιγά-σιγά απομακρύνεται απο εκείνη (όχι από τα παιδιά), μέχρι να είναι έτοιμος να σπάσει την οικογένεια για το καλό όλων.

Π

:hi: :hi: respect! τα είπες που σωστά παίκτη..

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Κατούρα και λίγο ρε βλαμμένε. Γαλατάκι και νάνι ρε ηλίθιε, που έχεις και παιδιά....γύφτουλα

Π

Έχω ξεκωλιάσει δεκάδες με φωτογραφίες εδώ μέσα.
Θες να είσαι η επόμενη πούστρα που θα ξεκωλιάσω ;;;
Έτσι κι αλλιώς το προφίλ σου αυτό ... κάηκε ήδη ......

Εδώ είμαι , θα σε πάω καρότσι .

Σφουγκοκωλάριε.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εαν το σεξ είναι το μόνο πρόβλημα στη σχέση σας, συζητήστε το ακόμη και με ειδικό.

ΜΗΝ ακούς τον κάθε μισογύνη πικραμένο εδώ πέρα. Θα προκαλέσεις κακό στο γάμο σου, στο παιδί σου και στον ίδιο σου τον εαυτό.

Οι λούγκρες και οι χρόνιοι αυνάνες , δεν καταλαβαίνουν ότι ΣΕΞ=ΣΧΕΣΗ !!!!!!
Κατά συνέπεια ΟΧΙ ΣΕΞ=ΟΧΙ ΣΧΕΣΗ.

Και στα δικαστήρια τον παλιό καιρό , όταν δεν υπήρχαν συναινετικά
ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝ ... ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ .....

Που να τα ξέρουν αυτα οι αυνάνες και οι λούγκρες.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Έχω ξεκωλιάσει δεκάδες με φωτογραφίες εδώ μέσα.
Θες να είσαι η επόμενη πούστρα που θα ξεκωλιάσω ;;;
Έτσι κι αλλιώς το προφίλ σου αυτό ... κάηκε ήδη ......

Εδώ είμαι , θα σε πάω καρότσι .

Σφουγκοκωλάριε.

Φίλε, είσαι τέρμα ηλίθιος, αλλά έξω μπορεί να είσαι και γαμώ τα παιδιά

Π

OP
OP
S

Soreos56

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Εχω διαβασει ολα σας τα μηνυματα, ενα προς ενα, αρχικα σας ευχαριστω για τη βοηθεια, πραγματικα ο καθενας με τον τροπο του και τα λογια του βοηθουν τη σκεψη προς τη μια η την αλλη κατευθυνση.

Εγραψα το θεμα αυτο εδω γιατι το forum προσφερει ανωνυμια, ποικιλομορφια απαντησεων οπως ειδα και σε αλλα θεματα, απελευθερωση, το να λες αυτο που σκεφτεσαι και να το γραφεις οπως το σκεφτεσαι, ειναι μοναδικο και γενικα, ειναι πολυ πιο βοηθητικο απο το να αρχισεις να λες τον προβληματισμο σου σε φιλους και γνωστους και να σε κουτσομπολευουν.

Και παλι ευχαριστω για τα σχολια ειλικρινα. Να ειστε ολοι καλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom