torrente
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 345
- Πόντοι
- 281
Πολλοί ελληνάρες , έχετε πρόβλημα να κάνετε γενικεύσεις για τις γκόμενες , που δημιουργούν σε εσάς τελικά προβλήματα.
Π.χ. ο άλλος λέει αν του πάρει καλή πίπα η γκόμενα ... θα αναρωτιέται από που έμαθε, μπορεί να είναι γαμιόλα ...
ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗ ΔΙΩΞΕΙ !!!!!!! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΠΙΠΑ !!!!!!!! Για να αισθάνεται ότι γαμάει ... καλόγρια !
Εσύ λες ότι μια παντρεμένη που γαμιέται ... γαμιέται με πολλούς από εδώ και από εκεί .........
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΔΗΛΑΔΗ !!!!!
Σχετικά με το ξανά και ξανά ....
ΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΓΩ. Αν κάποια παντρεμένη , θέλει πούτσα , χωρίς να έχει σκοπό να αφήσει τον άνδρα της,
τότε αν ξεσκιστείτε στο πήδημα λίγους μήνες ... ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΑΙΩΝΕΙ.
Αυτό είναι το γενικό συμπέρασμά μου, για όλες τις γυναίκες.
ΟΛΕΣ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΠΗΔΗΜΑ. Καμία δεν το θέλει για πάντα.
Και οι παντρεμένες και οι γκόμενες.
Μου είχε συμβεί και με γκόμενα. 3 βδομάδες διακοπές.
Από τα μισά της δεύτερης, δεν ήθελε 2-3 φορές τη μέρα ! Ενώ στην αρχή γούσταρε .
προσωπικα δεν εχω δει ποτε διαθεση για χαλαρωση.. οποτε βολευε και τους δυο θα επεφτε πουτσος... αλλα αν γουσταρεις το σεξ μαζι της και αν αυτη εχει περισσοτερο ελευθερο χρονο θα αρχισεις να σκαρφιζεσαι διαφορα για να της τον δινεις. και δεν εχω κανενα θεμα η αλλη να ναι γαμιολα η να πηδιεται με αλλους.. το θεμα ειναι οτι το παιχνιδι γινεται επικινδυνο σε βαθος χρονου εκτος αν εχεις αρκετο χρονο που να μπορεις να παραμυθιαζεις την δικια σου χωρις να πονηρευεται...