Νέα

Παντρεμενος: Γκομενα, επαγγελματια η προσπαθεια με τη συζυγο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Soreos56
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εισαι παντρεμενος και θελεις να γαμας περισσοτερο απο οτι η συζυγος, τι κανεις;

• Βρισκεις γκομενα

Ψήφοι: 26 24,1%
  • Επιλεγεις επαγγελματια

Ψήφοι: 60 55,6%
  • Επιμενεις με τη συζυγο

Ψήφοι: 9 8,3%
  • Προσπαθεις να μην το σκεφτεσαι

Ψήφοι: 2 1,9%
  • Βλεπεις τσοντες να σου φυγει

Ψήφοι: 3 2,8%
  • Αλλο

Ψήφοι: 8 7,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.671
Πόντοι
10.411
Πολλοι παντρεμενοι δεν πηδανε πλεον τις γυναικες τους...
Κάποτε σε μια δουλειά που ήμουν τότε,είχα πιάσει κουβέντα με το αφεντικό μου(γύρω στα 55 αυτός)και μου είχε πει :Φίλε,από κάποια χρόνια και μετά την γυναίκα σου την βλέπεις σαν αδερφή σου.Φοβερή ατάκα

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Κάποτε σε μια δουλειά που ήμουν τότε,είχα πιάσει κουβέντα με το αφεντικό μου(γύρω στα 55 αυτός)και μου είχε πει :Φίλε,από κάποια χρόνια και μετά την γυναίκα σου την βλέπεις σαν αδερφή σου.Φοβερή ατάκα
Σωστο ούτως η άλλος ο έρωτας δεν κρατάει για πάντα , κάποια στιγμή χάνεται  και μετατρέπεται σε φιλία

North_Face

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
231
Πόντοι
21
Ξερω και πολλούς άντρες που η γυναίκα τους θέλει σεξ και αυτοί όχι. Πες το βαρεμαρα? Δε ξέρω, αλλα συμβαινει εκατέρωθεν

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Ξερω και πολλούς άντρες που η γυναίκα τους θέλει σεξ και αυτοί όχι. Πες το βαρεμαρα? Δε ξέρω, αλλα συμβαινει εκατέρωθεν
Το λες ‘ξενέρωμα’ διότι έχω φίλους και συγγενικά μου πρόσωπα που ενώ είναι παντρεμένοι απλά από συζητήσεις μαζί τους  μου έχουν δώσει να καταλάβω πως απλά  έχουν σταματήσει να βλέπουν ερωτικά  τις γυναίκες τους

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Φίλε η γκόμενα είναι ρίσκο. Παίζεις το σπίτι σου?

Καταρχάς δεν ξέρεις σε ποια τρελή θα τύχεις! Αν θες να γαμάς καλά (και δεν έχεις οικονομικό θέμα) πήγαινε με CGs όσες φορές δεν σε καλύπτει η γυναίκα σου. Αν έχεις μέτριο οικονομικό θέμα, τότε Φυλής. Αν έχεις οικονομικό θέμα, μόνο Μετάξι στο 10άρικο!

Μια άλλη λύση είναι καμιά επίσης παντρεμένη με κάναν γέροντα που δεν μπορεί να την γαμεί όσο θέλει εκείνη ή με κάποιον που λείπει συχνά ταξίδια (ναυτικό, επιχειρηματία, κτλ). Εκεί θα φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, οπότε η σχέση σας θα περιοριστεί μόνο σε αυτό που θες!

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Αν υπαρχει καποια συστηματικοτητα στο ποτε γαμιεστε, και μπορεις να το κροβλεψεις, κουμπωσε ενα βιαγκρα και δωσε της το μουνι στο χερι, ενω φτοντισε τα χυσια να τα παρει ολα στη μουρη.

Τουλαχιστον οταν την γαμας να την ξεφτιλιζεις, και επισης γαμα καμια πουτανα μεχρι να βρεθει καμια γκομενα που να θελει μονο γαμησι κινοχι αγαπες.

Ελεος τα κανουν ολα μεχρι το γαμο και μετα τονπαιζουν ιστορια. Μας γλεντανε κανονικα οι καριολες.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
21
Like
1.730
Πόντοι
1.011
Ειμαι δεκα χρονια παντρεμενος με ενα παιδι.

Εγω θα ηθελα να γαμαω τη γυναικα μου καθε μερα η καθε δευτερη μερα.

Η γυναικα μου θελει 1-2 φορες το μηνα.

Εχουμε ενα χασμα 10 γαμησια το μηνα λοιπον.

Επιπλεον εγω γουσταρω τσιμπουκι απο γυναικα, να κανω γλυφομουνι, να γαμαω γυναικα απο κωλο, η γυναικα μου οχι, πιπα γλυφομουνι με χιλια ζορια, κωλο δεν δινει μετα το γαμο.

Κατανοω οτι εχει το παιδι στο μυαλο (12 ετων), δουλεια (ειναι μισθωτη 8ωρη), το σπιτι (δεν εχει βοηθεια) και δεν μπορει να εχει το δικο μου βρωμομυαλο αλλα ειναι σωματικη αναγκη.

Εχω σκεφτει τις παραπανω λυσεις:

Γκομενα: κανεις καλα γαμησια αλλα ζεις με τον τρομο
Επαγγελματιας: πληρωνεις εχεις εμπειριες αλλα με τη γκομενα ειναι αλλιως
Την ψηνεις: λουλουδια αγαπες δωρα στη συζυγο αλλα ποιος λεει οτι αυξανουν το γαμησι;
Τσοντες: λιωνεις αλλα δεν ειναι το ιδιο, λειτουργει ωστοσο κατασταλτικα
Δεν το σκεφτεσαι: δεν ειναι ευκολο, ισως θελει ψυχολογο για βοηθεια
Αλλο: τι αλλο;

Εσεις τι κανετε αν ειστε στην ιδια φαση;
Τι νομιζετε οτι θα κανατε αν δεν ειστε στην ιδια φαση;
Αγαπητέ, κατ' αρχάς θα κάνω την υπόθεση εργασίας πως όταν ξεκίνησε η σχέση σας με τη νυν σύζυγο, πριν από 10 και βάλε χρόνια, όλα ήταν οκ στο σεξ και δε σε άφηνε νηστικό (αν αυτό δεν ισχύει, τότε ας πρόσεχες...).
{Επίσης παρατηρώ ότι όλη σου η δυσαρέσκεια περιστρέφεται γύρω από την απόδοση της συμβίας σου στο σεξ και όχι σε κάτι άλλο.}
Αν είναι έτσι, η σχέση σας άλλαξε στην πορεία, όπως όλες οι (και κάθε είδους) σχέσεις. Ομως έχετε και ένα παιδί μαζί και αυτό περιπλέκει πολύ τα πράγματα. Η απάντηση στην ερώτηση σου έγκειται στο αν έχεις άντερα, γερό στομάχι, στωικότητα ή όπως αλλιώς θες να το ορίσεις για να αντέξεις αυτό που έπεται αν τα κάνεις μπάχαλο...
Προσωπικά, όταν βρέθηκα σε αντίστοιχο τέλμα, πριν πολλά-πολλά χρόνια, έκανα γκόμενα μια επαγγελματία (εντάξει αρκετά amateur αλλά επαγγελματία) νομίζοντας αρχικά ότι πρόκειται για συναλλαγή/ανταλλαγή χωρίς ιδιαίτερο ρίσκο ή συναισθηματική εμπλοκή. Για περίπου δύο χρόνια ζούσα διπλή ζωή και σε πλήρη και καθολική έξαψη. Ακόμη νοσταλγώ στιγμές και φάσεις που με έβγαζαν έξω από τον ευατό μου... Μέχρι που δεν άντεξα και τα έβγαλα όλα στη φόρα για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Η συνέχεια ήταν κάτι παραπάνω από ζόρι, ήταν Γολγοθάς από τον οποίο δε βγήκα αλώβητος αλλά πολυτραυματίας...
Άρα, κατά την άποψη μου πάντα, κάνε ότι μπορείς για να σώσεις το γάμο σου και τη σχέση σου με τη γυναίκα σου. Αν αυτό δε δουλέψει (και χρειάζεται δουλειά και δέσμευση) και αφού εχεις εξανλήσει κάθε μέσο, τότε μετρήσου με τον ευατό σου και πάρε το όποιο ρίσκο πιστεύεις ότι θα σε οδηγήσει σε κάποια ισορροπία μεταξύ προσωπικής ικανοποίησης και "οικογενειακής" γαλήνης (έστω και ων εκτός συζηγικής εστίας). Την καλημέρα μου και καλή τύχη !

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.318
Πόντοι
486
Εάν είσαι Αθήνα ή Σαλόνικα πουτάνες είναι η λύση. Ούτε μπερδεμένα πράγματα με γκόμενα ούτε φόβος μην σε κάνει τσακωτο. Πας γαμας και φεύγεις.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Μέχρι που δεν άντεξα και τα έβγαλα όλα στη φόρα για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Η συνέχεια ήταν κάτι παραπάνω από ζόρι, ήταν Γολγοθάς από τον οποίο δε βγήκα αλώβητος αλλά πολυτραυματίας...

Μεγάλε καλά μας τα έλεγες, μέχρι την στιγμή που τα ξέρασες όλα! Αν ήμουν κολλητός σου θα σου έλεγα "καλά μαλάκας είσαι μωρέ αδερφάκι μου?" αλλά επειδή δεν είμαι κι ίσως παρεξηγηθείς, θα στο πω αλλιώς: υπάρχει ένα παλιό ρητό το οποίο λέει "μην παραδεχτείς ΠΟΤΕ στη γυναίκα σου ότι έχεις γκόμενα, ακόμα κι αν σε πιάσει στα πράσα με την γκόμενα καβάλα πάνω σου!!!". Δεν ξέρω αν δίνεις βάση τα παλιά σοφά ρητά, εγώ δίνω πάντως!!! Όταν ήμουν παντρεμένος (κάποτε), η πρώην μου βρήκε καπότες στο παντελόνι μου τη στιγμή που δεν χρησιμοποιούσαμε ποτέ, παρά σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις (όταν ήταν στις μέρες της δηλαδή). Να βρει καπότες λοιπόν, δεν είναι και κάτι το φοβερό, αλλά και πάλι μου ΖΑΛΙΣΕ τους όρχεις!!! Λες και είχε βρει στρινγκάκι από γκόμενα! Δεν το παραδέχτηκα ΠΟΤΕ! Της είπα ό,τι παπάτζα μπορούσα να σκεφτώ. Κι αν ήταν κάτι το πιο προφανές (π.χ. κάνα μήνυμα στο κινητό ή καμιά φωτογραφία) θα την έβγαζα τρελή, δεν θα το παραδεχόμουν ποτέ!

Τώρα αυτό είναι πολύ αργά για σένα φίλε μου... δυστυχώς. Δεν διευκρινίζεις αν είστε ακόμα μαζί με την γυναίκα σου ή αν χώρισες, αλλά να ξέρεις ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ, είτε είστε μαζί είτε όχι! Στην δεύτερη περίπτωση δεν είναι κακό, στα αρχίδια σου αν έχετε χωρίσει. Αν όμως είστε ακόμα μαζί...  αυτό το πράμα θα το έχει για πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού της, ακόμα κι αν πεθάνει και ζήσει δεύτερη ζωή σαν μετενσάρκωση βελανιδιάς!!! :grin:

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Φίλε η γκόμενα είναι ρίσκο. Παίζεις το σπίτι σου?

Καταρχάς δεν ξέρεις σε ποια τρελή θα τύχεις! Αν θες να γαμάς καλά (και δεν έχεις οικονομικό θέμα) πήγαινε με CGs όσες φορές δεν σε καλύπτει η γυναίκα σου. Αν έχεις μέτριο οικονομικό θέμα, τότε Φυλής. Αν έχεις οικονομικό θέμα, μόνο Μετάξι στο 10άρικο!

Μια άλλη λύση είναι καμιά επίσης παντρεμένη με κάναν γέροντα που δεν μπορεί να την γαμεί όσο θέλει εκείνη ή με κάποιον που λείπει συχνά ταξίδια (ναυτικό, επιχειρηματία, κτλ). Εκεί θα φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, οπότε η σχέση σας θα περιοριστεί μόνο σε αυτό που θες!

ωραία τα περιγράφετε όλα αυτά αλλά αν ήθελε π.χ. να πηδάει γυναίκα ναυτικού πώς θα τη βρει, βγάζουν αγγελίες αυτές; Γελάω με μερικές συμβουλές πραγματικά

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
ωραία τα περιγράφετε όλα αυτά αλλά αν ήθελε π.χ. να πηδάει γυναίκα ναυτικού πώς θα τη βρει, βγάζουν αγγελίες αυτές; Γελάω με μερικές συμβουλές πραγματικά

Παραδείγματα έδωσα από γυναίκες που συνήθως είναι παραμελημένες από τους συζύγους. Εσύ μάλλον βλέπεις το δέντρο κι όχι το δάσος γι' αυτό και γελάς :grin:

piii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
320
Πόντοι
281

Επιπλεον εγω γουσταρω τσιμπουκι απο γυναικα, να κανω γλυφομουνι, να γαμαω γυναικα απο κωλο, η γυναικα μου οχι, πιπα γλυφομουνι με χιλια ζορια, κωλο δεν δινει μετα το γαμο.

Κατανοω οτι εχει το παιδι στο μυαλο (12 ετων), δουλεια (ειναι μισθωτη 8ωρη), το σπιτι (δεν εχει βοηθεια) και δεν μπορει να εχει το δικο μου βρωμομυαλο αλλα ειναι σωματικη αναγκη.

Την ψηνεις: λουλουδια αγαπες δωρα στη συζυγο αλλα ποιος λεει οτι αυξανουν το γαμησι;

Δεν ξέρω πως θα το πάρεις, αλλά σχεδόν για τους παραπάνω λόγους χώρισα. Εχω δύο παιδιά.

No Respect

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2020
Like
259
Πόντοι
21

Η γυναίκα σου έχει βάλει σε πρόγραμμα μια φορά τον μήνα μόνο εσένα ή και τον γκόμενο?

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.127
Πόντοι
2.646
Τυπε, πριν από 2 μέρες έδιωξα το 20 χρόνο βουλγαρακι που μου είχε σκοτίσει τα παπάρια να διώξω την ελλεηνιδα για να είμαστε μαζί και κατέληξα στο ότι θα ασχολούμαι πλέον μόνο με βίζιτες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656

Έχω βρεθεί ΑΚΡΙΒΩΣ στην ίδια φάση με σένα. Πρώτα συζήτησε με τη γυναίκα σου, ότι δεν σε καλύπτει σεξουαλικά όσο πιο ήρεμα μπορείς, χωρίς χαρακτηρισμούς κλπ. Κατα 99% δεν θα γίνει κάτι, αλλά θα τα έχεις καλά με τη συνείδησή σου και θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε μελλοντικό μπλέξιμο. Τότε πήγαινε σε σεξεργάτρια. Αν κάνεις παράλληλη σχέση ΠΟΤΕ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί. Μπορεί κι αυτή να το βλέπει χαλαρά, στυλ ας τρώω που και που κανένα πούτσο, ή μπορεί να σε ξεμπροστιάσει σε όλο τον κόσμο για να σε εκδικηθεί, όποτε θεωρήσει ότι την εκμεταλλεύτηκες, ή ακόμα και να πέσεις σε κάποια εμμονική και να σου κάνει κακό είτε σε εσένα, είτε στη γυναίκα σου, είτε στο παιδί σου. Μέμνησο το πρόσφατο βιτριόλιασμα

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.287
Πόντοι
1.046
Εγώ με τη γυναίκα μου ( η οποία, υπόψην, πριν από εμένα είχε αρκετό παρελθόν) πλέον κάνουμε σεξ πιο αραιά. Ο λόγος είναι πως και οι δύο δουλεύουμε, έχουμε και δύο παιδιά, που μεγάλωσαν πλέον και δεν κοιμούνται νωρίς. Οπότε, κάνουμε σεξ μια φορά την εβδομάδα, άντε και δεύτερη, αν βρούμε χρόνο.

Όμως δεν έχουμε πρόβλημα με αυτό! Η γυναίκα μου δεν έχει βαρεθεί το σεξ και συνεχίζει να είναι μια πρόστυχη πουτανα στο κρεβάτι. Ένα πλεονέκτημα του να μην κάνεις σεξ κάθε μέρα με τη γυναίκα σου είναι πως δεν τη βαριέσαι τόσο εύκολα και αυτή επίσης το ίδιο. Αλλά η δική σου περίπτωση φίλε μου δεν είναι το ίδιο. Εμένα η γυναίκα μου με αγαπάει, όπως κι εγώ την αγαπώ. Όπως τα λες, εγώ καταλαβαίνω πως η γυναίκα σου δε σε γουστάρει καθόλου. Είτε δεν την εξιταρεις πια, γιατί έχεις αφεθεί και έγινες χάλια (αυτό εσύ το ξέρεις αν ισχύει), είτε πολύ απλά η γυναίκα σου δε σε αγαπάει πια, δε σε γουστάρει καν ,δε θέλει να σε βλέπει και σκέψου σοβαρά μην προτιμάει να βλέπει κάποιον άλλο. Λύσεις σαν αυτές που προτείνεις υπάρχουν, αλλά νομίζω είναι προφανές πως ο γάμος σου βαίνει προς το τέλος του. Μια ιδέα που δε σκέφτηκες είναι να κάνεις πρώτα το σωστό, να της πεις ορθά-κοφτα πως αν δε γίνει το σεξ πιο συχνό και πιο καλό, θα πάρεις διαζύγιο. Και αν δε δώσει σημασία, να πραγματοποιήσεις την απειλή σου. Εκτός κι αν σου αρέσει να ζεις με κάποια που δε νιώθει τίποτα για εσένα. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.737
Πόντοι
2.306
Εγώ είμαι παντρεμένος και εξάσκησα το ψυχοφθόρο κυνήγημα άλλων παντρεμένων ώστε να υπάρχει η αμοιβαία εμπιστοσύνη και ασφάλεια να μη διαρρεύσει τίποτα.

Τα συμπεράσματα μου είναι ανάμικτα αν θα το ευχαριστηθείς ή όχι εξαρτάται από την ιδιοσυγκρασία σου.

Πρώτα τα καλά που έχω ζήσει.
Απίστευτα γαμήσια, ειδικά μια ποιήτρια, με στράγγιξε μια φορά 4 φορές μου έσπασε κάθε ρεκορ, άλλη μια τρελέγκω μουνάρα με τις ζαρτιέρες της και τα κορμάκια με είχε ξετρελάνει, εγώ που είμαι και λίγο σχεσάκιας τρελαινόμουν, να σε θέλουν τέτοιες γκόμενες μόνο για την πάρτη σου να αψηφούν άντρες παιδιά λες ότι μετράς αισθάνεσαι άντρας.

Τα κακά τώρα. Μέχρι και τώρα πετάγομαι μερικές φορές στον ύπνο μου. Έχω γαμήσει την άλλη στο παιδικό κρεβάτι της κόρης της με τις πεταλουδίτσες και τις κούκλες. Έχω μπει στα σπίτια άλλων. Γάμησα σε εκκλησάκι, σε αυτοκίνητο, σε Κτελ.

Δηλαδή πράγματα αδιανόητα για κανονικό άνθρωπο, αν ήταν άλλος θα τον έφτυνα, έπεσα χαμηλά με οδήγησε η πούτσα μου σε απίστευτες μαλακίες και καταστάσεις.

Κάθε πράγμα έχει το τίμημα του. Δεν εννοώ μόνο σε λεφτά εννοώ σε ψυχολογικά και σε όλα. Να ξέρεις αν είσαι έτοιμος για παντρεμένες θα πέσεις χαμηλά θα κάνεις απίστευτες υποχωρήσεις στην αξιοπρέπεια σου και στις αρχές σου.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.716
Πόντοι
2.306
Υπάρχει πολύς κόσμος με τα ίδια προβλήματα.
Για εμάς τους άντρες το καλό και ΣΥΧΝΟ σεξ είναι πεμπτουσία για μια καλή ζωή. Στη γυναίκα, αν και αποτελεί προτεραιότητα προ οικογένειας, γρήγορα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα ιδίως όταν τα παιδιά είναι μικρά.
Επίσης παίζει αυτό που είπαν κι άλλοι, ότι οι γυναίκες δεν αντιλαμβάνονται ότι για το ανδρικό φύλο  ζωή χωρίς σεξ δεν νοείται.
Συμπέρασμα: κατά τη γνώμη μου συζητάτε με ωραίο κΑι σωστό τρόπο τις ανάγκες του καθενός σας για να ζείτε όμορφα. Εκεί της τα λες όπως είναι και όπως τα νοιωθεις, δεν αρχίζεις στρογγύλεματα του στυλ «..έλεγα.να βρισκόμασταν λίγο πιο συχνά...» διότι θα μείνεις πάλι με το πουλί στο χέρι.
Αν τωρα έχεις απαιτήσεις για τρεις φορές τη μέρα, επιπέδου fyllobios, δεν βλέπω να έχεις εύκολη συζήτηση...
Αν όμως δεις ότι και η ίδια θέλει πιο συχνά, της προτείνεις να οργανώσετε ένα σύστημα (π.χ, δυο τρεις φορές την εβδομάδα αφήνετε το παιδί σε καμμία γιαγιά και πάτε οι δυο σας σε καμμία ημιδιαμονη και περνάτε καλά 2-3 ωριτσες). Ακριβό άθλημα βέβαια αλλά χαλάλι...
Αν δεν καταλαβαίνει και σε πει σεξομανή ή ανώριμο ή τέτοιες άλλες μαλακιες, εκεί αγαπητέ αποφασίζεις ποσο ρίσκο θέλεις να πάρεις στη ζωή σου και βρίσκεις λύση (με προτεραιότητα ίσως στον πληρωμένο έρωτα για μικρότερη πιθανότητα ανατιναξης του γάμου σου)...έχεις όμως την συνείδηση σου ήσυχη πλέον διότι της τα είπες....
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν το κρατήσεις μέσα σου και δεν κάνεις κάτι γι’ αυτό θα δηλητηριαστείς μακροχρόνια και θα κάνεις κατάσταση όχι μόνο για να καλύψεις μια ανάγκη σου αλλά σε ένα βαθμό για να την εκδικηθείς επίσης.
Τέλος σαν πατέρας που είσαι αν έχεις κόρη φρόντισε, όταν μεγαλώσει, να της εξηγήσεις ότι για τους άντρες το θέμα σεξουαλικη ζωή είναι ΤΟ πρώτο και ΤΟ μεγαλυτερο ζήτημα για μια ευτυχισμένη συμβίωση, και, με την προϋποθεση βέβαια ότι ο άλλος είναι σωστό άτομο και δεν είναι κάθαρμα ή ζώον, είναι μια ευλογία της ζωής.
Εντέλει για τον άνδρα είναι σαν το φαγητό   : αν δεν το βρίσκει σπίτι του,  αργά η γρήγορα θα το ψάξει άλλου, όσο καλός και υπομονετικός και αν είναι...
Αυτό το λέω διότι τις λέμε Ελλεεινιδες αλλά δεν έπεσαν από τα δέντρα, αντίθετα μεγάλωσαν σε οικογένειες σαν τις δικές μας με όλους τους κομπλεξισμούς και τα προβλήματα της μέσης Ελληνικής οικογένειας, ώστε  σήμερα εμείς να τις στηλιτεύουμε στα σχετικά νήματα.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
619
Πόντοι
4.475
Εγώ με τη γυναίκα μου ( η οποία, υπόψην, πριν από εμένα είχε αρκετό παρελθόν) πλέον κάνουμε σεξ πιο αραιά. Ο λόγος είναι πως και οι δύο δουλεύουμε, έχουμε και δύο παιδιά, που μεγάλωσαν πλέον και δεν κοιμούνται νωρίς. Οπότε, κάνουμε σεξ μια φορά την εβδομάδα, άντε και δεύτερη, αν βρούμε χρόνο.

Όμως δεν έχουμε πρόβλημα με αυτό! Η γυναίκα μου δεν έχει βαρεθεί το σεξ και συνεχίζει να είναι μια πρόστυχη πουτανα στο κρεβάτι. Ένα πλεονέκτημα του να μην κάνεις σεξ κάθε μέρα με τη γυναίκα σου είναι πως δεν τη βαριέσαι τόσο εύκολα και αυτή επίσης το ίδιο. Αλλά η δική σου περίπτωση φίλε μου δεν είναι το ίδιο. Εμένα η γυναίκα μου με αγαπάει, όπως κι εγώ την αγαπώ. Όπως τα λες, εγώ καταλαβαίνω πως η γυναίκα σου δε σε γουστάρει καθόλου. Είτε δεν την εξιταρεις πια, γιατί έχεις αφεθεί και έγινες χάλια (αυτό εσύ το ξέρεις αν ισχύει), είτε πολύ απλά η γυναίκα σου δε σε αγαπάει πια, δε σε γουστάρει καν ,δε θέλει να σε βλέπει και σκέψου σοβαρά μην προτιμάει να βλέπει κάποιον άλλο. Λύσεις σαν αυτές που προτείνεις υπάρχουν, αλλά νομίζω είναι προφανές πως ο γάμος σου βαίνει προς το τέλος του. Μια ιδέα που δε σκέφτηκες είναι να κάνεις πρώτα το σωστό, να της πεις ορθά-κοφτα πως αν δε γίνει το σεξ πιο συχνό και πιο καλό, θα πάρεις διαζύγιο. Και αν δε δώσει σημασία, να πραγματοποιήσεις την απειλή σου. Εκτός κι αν σου αρέσει να ζεις με κάποια που δε νιώθει τίποτα για εσένα. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα.

Δεν υπάρχει μια αντίφαση σε αυτό που γράφεις;

Αν η γυναίκα του έχει πάψει να ελκύεται από αυτόν, θα τον ποθήσει αυτομάτως μετά από μια εκβιαστικού τύπου συζήτηση του τύπου 'ή δίνεις κώλο ή διαζύγιο';.

Η συζήτηση είναι καλή αλλά είναι ένα εγχείρημα εκλογίκευσης.

Η καύλα όμως δεν εκλογικεύεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom