geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.213
- Πόντοι
- 6.515
θεματαρα....
θεματαρα....
Καλησπέρα.
Το συμπέρασμα αυτό από πού προκύπτει;
εσυ εχεις πριαπισμο δεν πιανεσε...τι ρωτας τωρα και συ. Προφανώς δεν της έχει τύχει να είναι κάποιος καβλωμένος μαζί της. Γνωστό ότι όταν θες κάποια πολύ, σηκώνεται αμέσως και εύκολα, αν δεν την θες, πρέπει να παλέψει με το εργαλείο.
εσυ εχεις πριαπισμο δεν πιανεσε...
το 8ποντο δουλευει 24/7/365
αστα φιλε ουτε με πιπα δε μου το σηκωνει εμενα η πενταγιω
ανδρας αχινός
κουτσομπολης εισαι θειο...οπου δεις μανουρα παιρνεις την καφεδια και ερχεσε...
κουτσομπολης εισαι θειο...οπου δεις μανουρα παιρνεις την καφεδια και ερχεσε...
Gια σένα τα γράφει ο Ι5?
θειο λες να ειναι ο βαρος ο τυπος που καταγγελει η 5Ι για τυπο αστερια?
θειο λες να ειναι ο βαρος ο τυπος που καταγγελει η 5Ι για τυπο αστερια?
Gια σένα τα γράφει ο Ι5?
Σε έχει τυφλώσει η αγαμία και σένα σαν και τον Ι5. :S :S :S:S :S :S :S
οι πακιδες που την γλεντανε την εχουν συνεχεια καγκελο τυπε :S :S :SΚαλησπέρα.
Το συμπέρασμα αυτό από πού προκύπτει;
η κλασικη ελλεηνιδα ψωλιτσα,επειδη ντρεπεται να σου πει να την καραξεσκισεις σου σπαει τα νευρα με ηλιθιους τσακωμους περιμενοντας μετα να την γαμησεις αγρια χωρις να καταλαβαινει οτι εσυ απο την ξενερα και την τσατιλα δεν θες να την βλεπεις για 2 μερες6) Τον τυφλωνει ο εγωισμος του και μετα απτο καβγα αντι να σε γαμησει χειροτερα σηκωνεται και φευγει..
(Αυτο ισχυει για ολους τους ανδρες Αστεριες και μη...)
Μηπως της περασε η φαση με τους μαυρους, τους Πακιστανους και θελει να βρει ενα καλο (λευκο) παιδι; Και ντρεπεται να το πει;οι πακιδες που την γλεντανε την εχουν συνεχεια καγκελο τυπε :S :S :S
Σϊγουρα θα σε δει άβαφη με τις πυτζάμες, τις παντόφλες και το μαλλί τζίβα και θα του γίνει κάγκελο. Αυτά μόνο στις τσόντες που ακόμη και εκεί η πίπα είναι must!
χαχαχ μαλλον μιλας για τη γκομενα σου τυπε γτ εγω στο σπιτι δεν ειμαι ποτε ετσι..
και για να κανω εικονα απτο συμβαν..μολις ειχα κανει μπανιο..τα μαλλια μου ηταν νωπα και επεφταν στους ωμους μου φορουδα ενα σιθρου κοκκινο τιραντακι με δαντελα ζωσμενο μεσα και απο κατω ενα σορτσακι.
Αφού όταν πάει να σε γδύσει αρχίζεις τα μη θα μου το ξεχειλώσεις, με τραβάς, ξέρεις πόσο κάνει το εσώρουχο κλπ τι θέλεις να κάνει? Πάντως αν ήμουν στη θέση του για καλό και για κακό δεν θα ξανάτρωγα σπίτι σου σαλάτα αν είχε αγγούρι μέσα....
χαχαχ ποσο δε με ξερειςς...και εν παση περιπτωση τι γκομενες πηδας?
Εγω κανω κρα για να μ σκισει τα εσωρουχα κ μετα το κωλο φυσικα
αα επισης να αποφευγειςς και τα καροτα φιλε!
Στα υπολοιπα θα συμφωνησω!