1) Μπαινει μεσα στο δωματιο σε χαιρετα..παει πλενει το μπουτσο του..γδυνεται και ξαπλωνει στο κρεβατι..
( ? δε θυμαιμαι το σπιτι μου/μας να εχει κανα κοκκινο φωτακι απεξω
Αντί να χαίρεσαι που δεν βλέπει την ώρα να πηδηχτείτε έχεις και παράπονο?
Άλλωστε σε έχει χαιρετήσει (τρυφερά με φιλάκι υποθέτω) και είναι και καθαρός.
2)Σε καλει στο κρεβατι και κλεινει τα ματια του περιμενοντας προφανως εσυ να πας σε πεσμενο πουτσο να κανεις πιπα για να τον καυλωσειςςς
( το οτι θα επρεπε να ειναι ηδη καυλωμενος με το που σε βλεπει ειναι λεπτομερεια ε?)
Σϊγουρα θα σε δει άβαφη με τις πυτζάμες, τις παντόφλες και το μαλλί τζίβα και θα του γίνει κάγκελο. Αυτά μόνο στις τσόντες που ακόμη και εκεί η πίπα είναι must!
3) Αφου εχει φτιαχτει ως το θεο σου ζηταει να πας να φερεις τα προφυλακτικα..
( συγνωμη ρε φιλε..νταξει δουλευες ολη μερα..αλλα χερια δεν εχεις??)
Αφού τον ξέρεις βάλε κάνα δυό προφυλακτικά κάτω από το μαξιλάρι έτσι να υπάρχουν.
4)Σου ζητα να γδυθεις μονη σου και να στηθεις για να σε παρει απο κωλο...
( Αν ηταν να εχεις φιλικη συμμετοχη..δε θα περιμενα μεχρι να βρεθουμε, θα ειχα παρει το αγγουρι που δεν εκοψα στη σαλατα το μεσημερι και θα γαμουσα το κωλο μου μονη μου ρε Μαλακα!)
Αφού όταν πάει να σε γδύσει αρχίζεις τα μη θα μου το ξεχειλώσεις, με τραβάς, ξέρεις πόσο κάνει το εσώρουχο κλπ τι θέλεις να κάνει? Πάντως αν ήμουν στη θέση του για καλό και για κακό δεν θα ξανάτρωγα σπίτι σου σαλάτα αν είχε αγγούρι μέσα....
5)Αρνεισαι να κανεις το οτιδηποτε και του λες να παει να γαμηθει μονος του...του εξηγεις οτι εχει μετατραπει σε ανδρα Αστερια και εκεινος δε δειχνει να το καταλαβαινει...
Μόνος του αυτός, με το αγγούρι εσύ στο τέλος προβλέπεται ...ανώμαλο sex.
6) Τον τυφλωνει ο εγωισμος του και μετα απτο καβγα αντι να σε γαμησει χειροτερα σηκωνεται και φευγει..
(Αυτο ισχυει για ολους τους ανδρες Αστεριες και μη...)
Εδώ έχεις δίκαιο. Μετά από ένα καυγά πρέπει να σου αλλάξει τον αδόξαστο και να φύγει μετά.