athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.307
- Πόντοι
- 12.756
Εγω παντως το διαβασα
Και τις αντίστοιχες γκόμενες αστερίες τις λέμε απ ότι ξέρω εγώ, όχι κατσαρίδες
τυπε,δεν ξεκίνησα καν να το διαβάζω. γλίτωσα δυο λεπτα
γτ ομωςς ενας ανδρας ειναι Αστεριας..
για τη γυναικα πιο ευκολο μ φαινεται..αλλα ο αντρας γτ?
Αγχος, απειρία, κάνει ψυχικό κλπ κλπ
Ε τότε μάλλον είναι στα παπάρια του και ψάχνει η έχει ήδη βρει άλλο μουνι. Η παντρεμένος που έχει βαρεθεί τη γυναίκα του και βγάζει την συζυγική υποχρέωση.
σε μια σχεση μεσα μιλαμε..
εσενα σου εχει συμβει?
Μπαα, είναι το χειρότερο μου όταν πέφτω σε γκομενα αστέρια και προσωπικά ακόμα και να μην γουστάρω φουλ θα καταβάλω μια άλφα προσπάθεια
Να σε βοηθησω λιγο, μια πρωην μου τα ειχε με εναν αντρα αστερια και το σχολιαζε πολυ αρνητικα.σε μια σχεση μεσα μιλαμε..
γτ να πας με καποια που δε γουσταρεις πολυ?
γτ να πας με καποια που δε γουσταρεις πολυ?
Εχω παει και με γυναικα που δεν γουσταρα καθολου. Ηταν πολυ χρησιμο ομως, σαν μαθημα ζωης, οτι δεν πρεπει να επαναληφθει κατι τετοιο.Για κάτι εφήμερο η περιστασιακό δεν χρειάζεται να είσαι και ιδιαίτερα ερωτευμένος, όποτε είναι πολύ σύνηθες φαινόμενο για πολλούς άντρες
Να σε βοηθησω λιγο, μια πρωην μου τα ειχε με εναν αντρα αστερια και το σχολιαζε πολυ αρνητικα.
Μαλιστα η ιδια γκρινιαζε πολυ συχνα και ζητουσε εξηγησεις.
Εκεινος της ελεγε απλα οτι "ετσι ξερει το σεξ".
Οτι δηλαδη η γυναικα ειναι αυτη που πρεπει να αναλαβει να σε καυλωσει κι εσυ μετα θα ακολουθησεις οσο χρειαζεται.
Μαλλον θεμα εγωισμου ειναι.
Ας πουμε θυμαμαι (μια και αναφεραμε τον εγωισμο) την ατακα θηλυκου μελους απο εδω μεσα, που ελεγε οτι οταν κανει σεξ δεν δειχνει πολυ την ευχαριστηση της, για να μην το παιρνει πανω του ο αντρας.
1) Ψυχικό
2) Λύπηση
3) Πρεπει να ξεκαυλωσουμε
4) Δεν χανουμε και τιποτα
5) Ασε μην γυριζει και λεει οτι ειμαι αδελφη
6) Πού ξερεις μπορει στο κρεβατι να ειναι καλη
7) Ε, τωρα ηρθα, που να φευγω
Αυτα τα λες τωρα που εισαι 26. Οταν θα πλησιαζουν τα 30 και θα χτυπανε τα βιολογικα ρολογια και θα βλεπεις μωρα στο δρομο και θα βουρκωνεις, μαλλον θα ριξεις απαιτησεις. Αν οχι, μπραβο σου. Αν παλι κανεις παιδι εκτος γαμου, και παλι μπραβο σου.καλα παρτον ενα κ βαρα τον αλλον..
υγιεις καταστασεις δεν υπαρχουν..
οπως να γουσταρεις καποιον πολυ..να σε γουσταρει κ αυτος να κανεις σχεση και το σεξ να ειναι παντα καλο κ οχι να φθινει...
με αυτη τη λογικη δε με βλεπω να παντρευομαι ποτε..απο σχεση σε σχεση θα πηγαινω..
Αυτα τα λες τωρα που εισαι 26. Οταν θα πλησιαζουν τα 30 και θα χτυπανε τα βιολογικα ρολογια και θα βλεπεις μωρα στο δρομο και θα βουρκωνεις, μαλλον θα ριξεις απαιτησεις. Αν οχι, μπραβο σου. Αν παλι κανεις παιδι εκτος γαμου, και παλι μπραβο σου.