You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παντρεμενος: Γκομενα, επαγγελματια η προσπαθεια με τη συζυγο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Soreos56
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 126
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Μόνο επαγγελματίες φίλε! Με όσες γκόμενες έμπλεξα, μετά από 2-3 γαμησια άρχιζαν να πιέζουν, να έχουν απαιτήσεις και τελικά το σταμάτησα. Μόνο παντρεμένη αν βρεις αλλά δύσκολο.
Δεν δίνεις δεδομένα !
Είσαι παντρεμένος ;
Οι γκόμενες ήταν παντρεμένος ;;;
Τι πίεση και απαιτήσεις ;;;;
Μόνο μια φορά χέστηκα με παντρεμένη . Ο άντρας της έφαγε τα μούτρα του με τη μηχανή .
Και αυτή άρχισε να λέει μαλακίες, οτι μακάρι να τα τινάξει, να αφήσω κι εγώ τη γυναίκα μου και να μείνουμε μαζί έλεγε και κάτι τέτοια !!!!
Τα χρειάστηκα !!!!!!
Λες και της είχα πει εγώ τίποτε τέτοιο.
Πήγαινα και τον έβλεπα στο νοσοκομείο τον τύπο.
Ευτυχώς δεν είχε κίνδυνο .
Χάρηκα πιο πολύ από τη μάνα του που έγινε καλά.
Από τη μαλακισμένη αραίωσα .
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Πρωτα την ψηνεις, δε λεει να γινει μαλακια και να πληρωνεις διατροφες.
Μετα, μιας και δε σου δινω και πολλες ελπιδες, πας με επαγγελματια και μονο κωλο.Μεχρι να σου φυγει απο το μυαλο.
Αν ακομα τα εχεις στο κεφαλι σου βρισκεις γκομενα και προσοχη στα βιτριολια
Μετα, μιας και δε σου δινω και πολλες ελπιδες, πας με επαγγελματια και μονο κωλο.Μεχρι να σου φυγει απο το μυαλο.
Αν ακομα τα εχεις στο κεφαλι σου βρισκεις γκομενα και προσοχη στα βιτριολια
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 4.125
Φίλε δεν υπάρχουν αυτές οι ερωτήσεις. Αν είσαι ασυγκράτητος κάνεις ένα συνδυασμό όλων των παραπάνω. Και γκόμενα βρίσκεις (καλύτερη από τη γυναίκα σου) και σε επαγγελματίες πας, και με τη γυναίκα σου και τσόντες και άλλα πολλά.
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 216
Fixed.Ρε "γαμώ τα παιδιά έξω, εδώ είσαι μαλάκας" τι παπαριές γράφεις για 3 φορές την ημέρα και άλλες παπαρολογίες?
Προφανώς και δεν έχεις κάνει μακροχρόνια σχέση, αλλιώς δε θα ελέγες τέτοιες μπούρδες. Μην απαντήσεις, δεν χρειάζεται.
Είναι δεδομένο ότι ο άντρας θέλει να γαμάει το θηλυκό με το οποίο συζεί, καθημερινά. Το σωστο αρσενικό θα ζητήσει και την πιπούλα του και το γαμήσι του. Άλλες φορές, θα θελήσει να του την πέσει η γκόμενα/γυναίκα του γιατί είναι καβλωτικό να σε πλησιάζει η γυναίκα.
Προσωπικά, μετά απο 10 χρόνια συμβίωσης, μου σηκώνεται με το που βλέπω γυμνή την γυναίκα μου [size=15pt]ΑΦΟΥ ΚΟΥΜΠΩΣΩ 2-3 ΒΙΑΓΚΡΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ[/size]. Και αυτό συμβαίνει επειδή είμαι εξαρτημένος.
Αλλά, πέρα από τα πρώτα 1-2 χρόνια που πέφτει βροχή η πούτσα, δεν γίνεται να γαμάς 1-3 φορες την ημέρα. Άμα έρθει και ένα παιδί, είναι και δύσκολο λόγω χρόνου και άνεσης χώρου.
Δια ταύτα, ο φίλτατος που άνοιξε το blog μιλάει για 1-2 φορές το μήνα σεξ και απ'οτι καταλαβαινω ξενερωτο σεξ. Αυτή η συχνότητα για εμένα είναι αιτία διαζυγίου διότι καμμία γυναίκα που γουστάρει το σεξ και τον άντρα της, δεν κάνει τόσο αραιά σεξ, εκτός εάν παίζουν τα εξής τα οποία είναι αλληλένδετα:
1. κατάθλιψη (μετά από γέννα ή άλλα ψυχολογικά)
2. οργανικό θέμα (πόνος κατα τη διάρκεια του σεξ)
3. έλλειψη επικοινωνίας στο ζευγάρι
Εφ'οσον τα παραπάνω 1-3 δεν υφίστανται, εάν δεν θέλει να χωρίσει (για τους δικούς του λόγους), τα call girls είναι η καλύτερη λύση. Γλυτώνει μουρμούρα και από τις δύο πλευρές και όχι δεν είναι τόσο ακριβό σε σχέση με τις γκόμενες. Βέβαια, κανένας σοβαρός άντρας δεν μένει με μία γυναίκα που δεν του κάθεται συχνά, αλλά σιγά-σιγά απομακρύνεται απο εκείνη (όχι από τα παιδιά), μέχρι να είναι έτοιμος να σπάσει την οικογένεια για το καλό όλων.
Π
Συνημμένα
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Τυπε εγω στη θεση σου,απ τη στιγμηβπου θα παταγα το ποδι μου στο σπιτι θα πετουσα τη μσλαστουκα απ οξω κ ολο θα της τριβομουνα,πχ θα πηγαινα να παρω το ποτηρι να πιω νερο και θα της τον ακουμπαγα.Ακομη κ επισκεπτες ή τη μανα της να εφερνε σπιτι,εγω τον κουτσιαρη θα τον ειχα εξω.Θα της ελεγα ολο αυτο μπορει να τελειωσει οταν τον βαλω μεσα σου
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
Εγώ προτείνω εφ όσον είσαι ευτυχισμενος στο γάμο,μόνο με επαγγελματίες,προσοχή μη σε πάρει κάνα μάτι στα ξενοδοχεία,και καμία αρπαχτή με καμία καυλωμενη,εφ όσον η φάση προβλέπεται ασφαλής χωρίς πολλά πολλά.
Σωστός συναγωνιστή!!!
Με επαγγεμλατία για να μην έχεις ντράβαλα και σκηνές απο γκόμενα η κάποια του κύκλο σου !
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Και γκόμενα βρίσκεις (καλύτερη από τη γυναίκα σου)
Γιατί καλύτερη ;
και ίδια ή λίγο χειρότερη , αν είναι όμως fuckable δεν τη γαμάς;
όταν γαμάς συγκρίσεις κάνεις ;;;;;;
αν η κυρά είναι 7 και η άλλη 6 δηλαδή τι ;
δεν γαμάς το 6 ;;;
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.996
- Πόντοι
- 2.606
τυπε να γαμησει παραπανω θελει ο ανθρωπος οχι να φορεσει φακιολι και να κανει λαντζα και σκουπα μαπαπιστεύω έχεις 3 πραγματικές επιλογές χωρίς εξωτερική βοήθεια.
1. την βοηθάς με το σπίτι και γενικά τις δουλειές. σε αυτή τη περίπτωση δυο ενδεχόμενα παίζουν παίζουν. δε θα μπορεί να το παίζει κουρασμένη αφού θα είστε στο ίδιο επίπεδο, ενώ μπορεί ακόμα και οι δικές σου ορέξεις να μειωθούν.
2. η πιο δύσκολη περίπτωση αν είσαι της παλιάς σχολής, απλά της επιβάλλεσαι.
3. ίσως θα χρειαζόταν ένας σύμβουλος γάμου (η μόνη εξωτερική βοήθεια με σκοπό να σώσει το γάμο σας).
τώρα αν ψάχνεις ευκαιρία να ξεδίνεις διάλεξε ότι έχει το μικρότερο ρίσκο να χαλάσεις την οικογένεια σου, εκτός αν θες μια περιπέτεια.
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
Fixed.
xaxaxaxa ρε τον κλωνο. Βιάγκρα ακόμη δεν χρειάζομαι, αλλά όταν φτάσω στην ηλικία που θα χρειάζοαι, σίγουρα θα τα τεστάρω.
Π
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Γιατί καλύτερη ;
και ίδια ή λίγο χειρότερη , αν είναι όμως fuckable δεν τη γαμάς;
όταν γαμάς συγκρίσεις κάνεις ;;;;;;
αν η κυρά είναι 7 και η άλλη 6 δηλαδή τι ;
δεν γαμάς το 6 ;;;
Οι γυναικες αρεσκονται να πιστευουν οτι ο αντρας τους θα τις απατησει με καποια ανωτερη και οχι κατωτερη σε ομορφια. Τους ερχεται καλυτερα.
Οταν της χωνει κερατο με μια κατωτερη, τους ξεσκιζονται τα σωθικα, δεν το αντεχει ο εγωκεντρισμος τους.
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Οι γυναικες αρεσκονται να πιστευουν οτι ο αντρας τους θα τις απατησει με καποια ανωτερη και οχι κατωτερη σε ομορφια. Τους ερχεται καλυτερα.
Οταν της χωνει κερατο με μια κατωτερη, τους ξεσκιζονται τα σωθικα, δεν το αντεχει ο εγωκεντρισμος τους.
Οπότε ακόμη καλύτερα !
Εκεί ειναι και το ανδρικό μεγαλείο !
Η ανωτερότητα του σκληρού χύστη.
Όποια του σκληραίνει την πούτσα και κάτσει, την σκίζει.
Οι σχεσάκηδες , φοράνε xxs σκελέες, σνίκερς, είναι βήγκανς και θεωρούν μη αποδεκτό να πηδάνε πουτάνες !!!!
Ενω οι καριόλες "πειραματίζονται".
ΟΙ ΧΥΣΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ , ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ... ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ;;;;;;;;;
Οι χύστες που έχουν κατουρήσει σε νιπτήρα μπουρδέλου, γελάνε με τα φλώρια.
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Σε τι διαφερει αυτό που λες απο γυναικα που κερατώνει με κάποιον λιγοτερο ελκυστικό απο τον άντρα της;
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
οι χυστες που χουν κατουρησει σε νιπτηρα ιασωνος 31 με τη κουρτινα το δωματιο .εχουν παει σε αλλα επιπεδα τι να τους πει η καθε καριολα εκει εξω???θα πρεπε οι 18αρηδες να πανε δια νομου να γαμανε ιασωνος 31 σε αυτο με τη κουρτινα και θα βλεπαμε ποσους μουνοδουλους θα χαμε μετα....Οπότε ακόμη καλύτερα !
Εκεί ειναι και το ανδρικό μεγαλείο !
Η ανωτερότητα του σκληρού χύστη.
Όποια του σκληραίνει την πούτσα και κάτσει, την σκίζει.
Οι σχεσάκηδες , φοράνε xxs σκελέες, σνίκερς, είναι βήγκανς και θεωρούν μη αποδεκτό να πηδάνε πουτάνες !!!!
Ενω οι καριόλες "πειραματίζονται".
ΟΙ ΧΥΣΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ , ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ... ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ;;;;;;;;;
Οι χύστες που έχουν κατουρήσει σε νιπτήρα μπουρδέλου, γελάνε με τα φλώρια.
malkotto_94
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Like
- 21.328
Εγω εχω μια απορία.. όταν υπάρχει γάμος αλλα δεν υπάρχει σεξ ανάμεσα στο ζευγάρι γυνεται να είναι ευτυχισμένη όπως γράφτηκε πιο κατω;; γιατί η αγαμια προκαλεί εκνευρισμό πχ..και όταν αυτό είναι σε καθημερινή βάση νομίζω ότι δύσκολα κάποιος να είναι ευτυχισμένος..
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.757
- Πόντοι
- 2.306
Τύπε , κι αν γλυκαθεί η πεθερούλα που θα δει τον κουτσιαρη (κορυφαίος όρος btw) ελεύθερο και θέλει μερτικό τι κανείς?Τυπε εγω στη θεση σου,απ τη στιγμηβπου θα παταγα το ποδι μου στο σπιτι θα πετουσα τη μσλαστουκα απ οξω κ ολο θα της τριβομουνα,πχ θα πηγαινα να παρω το ποτηρι να πιω νερο και θα της τον ακουμπαγα.Ακομη κ επισκεπτες ή τη μανα της να εφερνε σπιτι,εγω τον κουτσιαρη θα τον ειχα εξω.Θα της ελεγα ολο αυτο μπορει να τελειωσει οταν τον βαλω μεσα σου
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
Εγω εχω μια απορία.. όταν υπάρχει γάμος αλλα δεν υπάρχει σεξ ανάμεσα στο ζευγάρι γυνεται να είναι ευτυχισμένη όπως γράφτηκε πιο κατω;; γιατί η αγαμια προκαλεί εκνευρισμό πχ..και όταν αυτό είναι σε καθημερινή βάση νομίζω ότι δύσκολα κάποιος να είναι ευτυχισμένος..
Αυτό λέμε, αιτία διαζυγίου είναι μόνο 2 φορές το μήνα σεξ. Προσωπικά, κάθε μέρα ή μέρα παρά μέρα, είναι το ιδανικό.
Π
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
οι χυστες που χουν κατουρησει σε νιπτηρα ιασωνος 31 με τη κουρτινα το δωματιο .εχουν παει σε αλλα επιπεδα τι να τους πει η καθε καριολα εκει εξω???θα πρεπε οι 18αρηδες να πανε δια νομου να γαμανε ιασωνος 31 σε αυτο με τη κουρτινα και θα βλεπαμε ποσους μουνοδουλους θα χαμε μετα....
Επίσης κεφάλαιο στη διαμόρφωση χαλύβδινου χαρακτήρα σκληρού χύστη , ήταν το γαμήσι πουτάνας της σόλωνος ,
στο χοτέλ σουδάν , με τον ξεδοντιάρη ρεσεψιονίστ , που μαζί με το κλειδί του "δωματίου" έδινε και 3 καπότες.
Να πω και για τη γριά καμαριέρα στο ολύμπικ , που της ζήταγες να ξεκλειδώσει τα κλειδωμένα παράθυρα
και σου έλεγε ΘΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΊΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΧ ΒΑΧ
και τη διαβεβαίωσα ως αληθινός τζέντλεμαν , ότι η συνοδός μου δεν θα φωνάζει , γιατί θα έχει συνεχώς το στόμα γεμάτο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις