Νέα

Να μεινω η να φυγω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 476
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Υπαρει δουλεια στο εξωτερικο και σκεφτομαι να μεινω ελλαδα και να ψαξω για δουλεια η να φυγω αφου μ

• Ξυπνα ΜΑΛΑΚΑ και σηκω φυγε

Ψήφοι: 42 36,5%
  • Μα ποσο μαλακας εισι και το σκεφτεσαι ακομα

Ψήφοι: 16 13,9%
  • κατσε εδω και ψωφα μαζι μας θα ερθουνε καλυτερες μερες .Ισως σε καποια αλλη ζωη.

Ψήφοι: 8 7,0%
  • Αραξε ελλαδα και πηξε

Ψήφοι: 11 9,6%
  • Αμα μπορεις καντην και βλεπεις τι γινεται

Ψήφοι: 38 33,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    115

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Τι ζορι τραβας εσυ? Δερβεναγα στο μουνι μου σε εβαλα? Τη γνωμη μου ειπα, αν μπορει και πιστευει πως θα ειναι ενταξει ας φυγει.

ε το ιδιο λεμε ρε.
αυτο ειπα και εγω.
οτι η γνωμη σου ητανε μαλακια.
λες παπαριες γιατι δεν εχεις δει το γαμησι που επακολουθει.
το θεμα ειναι να φυγεις οταν δεν εχεις φαει το παλουκι ολο στον κωλο.
αν ειναι να περιμενει να τον ξεκωλιασει ο τσιπρας μεχρι τελους καλυτερα να φυγει τωρα.

το ιδιο πραμα λεμε.

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
παιδια σας ευχαριστω πολλη για την βοηθεια σας και τα comment σας.Σας ευχομαι το καλυτερο σε ολους.

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Τύπε δε μας είπες τελικά τι αποφάσισες.
Το λοιπον

Δεν ειμαι ανεργος εδω και 2 χρονια απλα τον τελευταιο καιρο 6-7 μηνες. Εχω το ταμειο οτι μου δινει και ετσι ζω.
Γκομενα δεν παιζει. Ετσι και αλλιως  αμα γνωρισω καμμια τις των σφυριζω ο καθενας πληρωνει τα δικα του και ως εκει.
Αμα ηταν και αυτες καπατσες θα με ειχαν τυλιξει οταν περνουσε η μπογια τους ,αλλα και αυτες πηγανε για τους τυρεμπορους τους μεγαλοεπιχειρηματιες  τουε καθηγητες τα golden boys κτλ που σημερα ειναι αξιολυπιτη.
Τωρα τις πηδανε πλεον για 500 ευρα και ολοι την ημερα γιατι εγω τους επεφτα εγω λιγος την εποχη που ολα ηταν ζαχαρη. :idiot: :idiot:

Βιογραφικο εχω και καλο εχω πανω απο 12 χρονια απλα σας λεω πες 8 για να μην πουμε 12 και φανουν πολλα και σε καλα project .ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΚΟΝΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙΓΟΜΑΙ. Δυστηχως στην ελλαδα για να μεινεις σε καποια εταιρεια πρεπει να εχεις ενα γνωστο ετσι ωστε να νιωθουνε ασφαλεια και οχι οτι απειλουνται. Μην αρχισεται αμα εισαι καλος θα πας μπροστα... μην ακουω τετοια.
εργασια  η εταιρεις που δουλευα δεν ηταν και οτι το καλυτερο και λογικο ειναι αμα δεν εχεις κονε σε τρωει το σκοτος.
Μιλαμε για καταστασεις σχολαγα στις 10.00 το βραδι με 700 ευρα και με απολυαν γιατι δεν τους αρεσε το στυλ μου.(Η εταιρεια ειχε κοπελιτσα 30 χρονων που κρατουσε το ταμειο επερνε 525 ευρα και καθοτανε μεχρι τις 10.το βραδι)
Αλλοι θελανε project που τελειωνει σε 6 μηνες σε 1 εβδομαδα και παει λεγοντας.

Φιλοι δεν παιζει δεν κολησα με ατομα ειτε μου καναν πουστια και δεν μιλαμε και με αυτους που κολησα ειτε παντρευτηκαν και ειναι με την κυρα τους και το παιδι τους και δεν τους νοιαζει τι γινεται στον πλανητη με ολους τους αλλους ειτε για καποιο λογο δεν κολησαμε  ειτε δεν ταιριαζαμε.
Δεν μπορεις να αναγκασεις τους αλλους να σε γουσταρουν.

Το να  περιμενω να γινω πλουσιος η φτωχος πανω κατω ξερω τι να περιμενω αμα ειναι να ερθει θα ερθει αλλιως θα προσπερασει. Απλα επειδη οι ανθρωποι ειναι μεταβλητοι δεν μπορω να πω με σιγουρια οτι θα μου φερθουν ετσι η αλλιως οποτε αυτο με βαζει σε μια σκεψη.

Η βολικοτητα τις Ελλαδας και οτι παντα φταινε οι αλλοι ισως βολευει... δες τι εγινε στην ελλαδα απο  το 2010 και μετα !! και παντα φταγανε οι ξενοι ποτε οι ελληνες.   :think: :think: :think:

Το σιγουρο ειναι οτι περιμενω να εχω μια σταθερη δουλεια (ολα ειναι σχετικα και αυτο σχετικο ειναι) και να περσασω καποια χρονια με εργασια.  Εστω οτι αντεξω καποια χ χρονια και μετα σιγουρα θα μπορω να ερθω εδω και να αραξω με μια μικρη συνταξη.
Υπαρχει παντα και η αλλη περιπτωση ..

ολα παιζουν και η τυχη ευνοει τους τολμηρους. Δυστηχως.

Οποτε σαν αποφαση ειναι τον πουλο και ας χασω αμα ειναι.Καλυτερα να το δοκιμασω και να ξερω οτι παλι εκανα μαλακια παρα να ξερω οτι δεν το εκανα και να με φαει οταν θα ειμαι πριν τον θανατο και να λεω και εαν ειχα φυγει τι θα ειχε γινει !

απλα ηθελα μια γνμη για να μην νιωθω μονος.

καποιος εδω εγραψε απο οσο με εκοψε με εχει για 40 κουλ πληροφορικαριο ...καπως ετσι ειναι  και που να αρχισω να λεω περισσοτερα..παντος επεσες μεσα   :rockon:

Αnyway thanks για  την βοηθεια και το support οπως σς ειπα και πιο πριν σς ευχομαι το καλυτερο και σιγουρα θα τα ξαναπουμε για Μπουρδελοκαταστασεις..... και γκομενακια.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μάγκα με αυτά που λες, ΣΗΜΕΡΑ , χαλαρά βρίσκεις ελληνίδες , 35ρες που παίρνουν κι αυτές κανά 700ρι και θα γουστάρουν με τρέλα να σε παντρευτούν , ειδικά εφόσον έχεις σπίτι.

Μοιράζεστε τα έξοδα και είστε καλα.
Αν λες ότι γουστάρεις γάμο , κολλάνε άσχημα, όλοι για πούτσο τις θέλουν.
Απο το να πας σε κωλοχώρες, πολύ καλύτερα θα είσαι.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Μάγκα με αυτά που λες, ΣΗΜΕΡΑ , χαλαρά βρίσκεις ελληνίδες , 35ρες που παίρνουν κι αυτές κανά 700ρι και θα γουστάρουν με τρέλα να σε παντρευτούν , ειδικά εφόσον έχεις σπίτι.

Είσαι τελείως ...Μηνάρας;!  :uglystupid:

Από τη μια βρίζεις τις ελλεηνίδες κι από την άλλη του λες του παληκαριού να πάει να φορτωθεί μια 35χρονη τίγκα στα ψυχολογικά, που θα έχει γράψει και το νιμού της ατέλειωτα χιλιόμετρα ;;;;  :uglystupid: :uglystupid:

Να φύγει το παληκάρι και να πάει έξω να δει τις δυνάμεις του και να γνωρίσει τον κόσμο!

Κι ας φαει τα μούτρα του!

Τουλάχιστον μετά θα έχει να λέει τις δικές του ιστορίες και δεν θα κανει τον παντογνώστη μέσω...proxy!

Επειδή δλδ εσυ βολεύτηκες με τα φράγκα του πατέρα σου και έχεις ακόμη λίπος να κάψεις, μεχρι να σας μαγκώσει τις καταθέσεις ο Ψύριζα, θέλεις να κάτσουν Ελλάδα κι οι άλλοι, που δεν έχουν προοπτική καμμία και τους τρώει η ανεργία ;;;;;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Είσαι τελείως ...Μηνάρας;!   :uglystupid:

Από τη μια βρίζεις τις ελλεηνίδες κι από την άλλη του λες του παληκαριού να πάει να φορτωθεί μια 35χρονη τίγκα στα ψυχολογικά, που θα έχει γράψει και το νιμού της ατέλειωτα χιλιόμετρα ;;;;   :uglystupid: :uglystupid:

Να φύγει το παληκάρι και να πάει έξω να δει τις δυνάμεις του και να γνωρίσει τον κόσμο!

Κι ας φαει τα μούτρα του!

Τουλάχιστον μετά θα έχει να λέει τις δικές του ιστορίες και δεν θα κανει τον παντογνώστη μέσω...proxy!

Επειδή δλδ εσυ βολεύτηκες με τα φράγκα του πατέρα σου και έχεις ακόμη λίπος να κάψεις, μεχρι να σας μαγκώσει τις καταθέσεις ο Ψύριζα, θέλεις να κάτσουν Ελλάδα κι οι άλλοι, που δεν έχουν προοπτική καμμία και τους τρώει η ανεργία ;;;;;

Τύπε, νομίζω ότι ο φυσικός σου πολιτικός χώρος είναι η Ζωή.

Πιό μουρλή και από τον Καζάκη.

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

εγω γιατι δεν τις βρισκω και οσες βρισκω ειναι τιγκα στο ψυχολιγκο.
Γνωρισα μια και ειχε το ονειρο (στα 35 να την κυνηγαω εγω και αυτη να το παιζει αδιαφορη).

Σε καποια φαση μου ειπε οτι ειχε πεσει τοσο χαμηλα οταν τα ειχε με ενα που αναγκαστηκε να πληρωσει οταν ειχαν βγει εξω για φαγητο.Αυτο το πραμα θα με βοηθησει οικονιμικα στο στησιμο σπιτιου !!! πλακα κανεις?
Τι να τις πω!!
Α  ξεχασα να σου πω οτι ειναι και ανεργη αλλα με απαιτησεις δεν εχει στον ηλιο μοιρα αλλα εχει απαιτησεις.
Ε ρε φιλε τι να την κανω αυτη.Να τις τα πληρωνω για να την κανει  με τον πρωτο που θα εχει παραπανω μηνιατικο!!

Τεσπα εχεις και εσυ το δικιο απο την μερια σου και σε καταλαβαινω. Ο καθενας με την αποψη του.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.229
Πόντοι
2.356

Αλήθεια.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.229
Πόντοι
2.356
εγω γιατι δεν τις βρισκω και οσες βρισκω ειναι τιγκα στο ψυχολιγκο.
Γνωρισα μια και ειχε το ονειρο (στα 35 να την κυνηγαω εγω και αυτη να το παιζει αδιαφορη).

Σε καποια φαση μου ειπε οτι ειχε πεσει τοσο χαμηλα οταν τα ειχε με ενα που αναγκαστηκε να πληρωσει οταν ειχαν βγει εξω για φαγητο.Αυτο το πραμα θα με βοηθησει οικονιμικα στο στησιμο σπιτιου !!! πλακα κανεις?
Τι να τις πω!!
Α   ξεχασα να σου πω οτι ειναι και ανεργη αλλα με απαιτησεις δεν εχει στον ηλιο μοιρα αλλα εχει απαιτησεις.
Ε ρε φιλε τι να την κανω αυτη.Να τις τα πληρωνω για να την κανει  με τον πρωτο που θα εχει παραπανω μηνιατικο!!

Τεσπα εχεις και εσυ το δικιο απο την μερια σου και σε καταλαβαινω. Ο καθενας με την αποψη του.

Και γω όσες τελευταία έχω συναναστραφεί τίγκα στο ψυχολογικό. Μιλάμε ΤΙΓΚΑ όμως.

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Και γω όσες τελευταία έχω συναναστραφεί τίγκα στο ψυχολογικό. Μιλάμε ΤΙΓΚΑ όμως.
Λογικο δεν ειναι αμα εχεις παρει την μιση Αθηνα με την υποσχεση γαμου και ολοι σε εχουν πηδηξει  και φτανεις στο σημειο στα 35 να μην εχεις κανει οικογενεια και λες τι κανω σε τουτο τον κοσμο!!
Λογικο δεν ειναι!!
Εχει βεβαια και αυτες που το χαιρονται  και το διαλαλουν.Ισως γιατι δεν μπορουν να κανουν και αλλιως.

Ο καθενας με την τρελλα του.Ολοι εχουν δικιο , το σημαντικο ειναι πριν τον Θανατο που θα κανουν το απολογισμο τι κανανε και τι δεν κανανε σωστα τοτε ειναι η μερα κρισης.

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ξεχασα και συμπληρωνω.  Αμα τα εχεις με μια γκομενα και αυτη τα εχει με αλλους 15 για να ειναι σιγουρη οτι αμα τις βγεις μαλακας θα εχει καβατζα.
Τοτε τι περιμενεις .

Ολες περιμενουν να παντρευτουν το πιο πλουσιο που δεν θα δουλευεουν θα τους τα εχει ολα ετοιμα θα τον εχουν του χεριου τους  θα εχει τελειο σωμα θα εχει αισθηματα θα ειναι καλος πατερας κτλ κτλ κτλ  καιαυτες  θα γαμιουνται με οποιον θελουν γιατι ειναι γυναικες καπατσες που τους αντρες τους παιζουν στα χερια..(Αυτο ειναι μια κοινη πρακτικ που κανονυν παραπολες γκομενες στην Ελλαδα)
Με τετοιο μυαλο ποσο μακρυα θα πας!!!!!

Καλυτερα μονος και καθαρος παρα με μια πουτανα.
επειδη τις την βαρεσε να τρεχουμε και να μην προλαβανουμε.

Οι νορμαλ αντρες θα σε πηδηξουν στην αρχη και μετα θα σε παρουν χαμπαρι και θα φυγουν να βρουν καμμια σοβαρη.
Απλη λογικη.

knl

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα,εγω ειμαι <30 με δουλεια πτυχιο οικονομικα τα παντα ολα.Σε 15 μερες φευγω για Ολλανδια (οχι σε καμια μεγαλη πολη) για δουλεια σε πολυεθνικη με μεγαλο μισθο και ολα τα κλασσικα.Δε το σκεφτηκα στιγμη.Γιατι να κατσω εδω να τυρανιεμαι για τον βασικο να μην εχω να περασω ετσι οπως εγω γουσταρω και να εχω και τον καθε μαλακα αφεντικο να περιμενει στη γωνια με αντικαταστατη αν πασα στιγμη μιας κ εδω ειμαστε ολοι αναλωσιμοι σε αυτους τους μισθους που παιζουν.Εχω σχεση αρκετο καιρο και οτι κ να λεμε ειμαι ψυχολογικο βαρος η φυγη γιατι δημιουργει συνθηκες ρισκου σε καθε τομεα και σε αυτον προφανως ,μιας κ δεν ξερω μεχρι να αποφασισει και αν το αποφασισει να ακολουθησει συντομα εμενα αφου βολευτω..αλλα ειναι ρισκο που θελοντας και μη το παιρνεις.ειναι επενδυση που θελοντας και μη την κανεις η φυγη..γιατι οι πιθανοτητες οφελους μελλοντικα ειναι μεγαλυτερες εξω απ οτι οι πιθανοτητες αποτυχιας..γιατι απλα σε ολα υπαρχει σεβασμος και αξιοπρεπεια στον ανθρωπινο παραγοντα..αυτα τα ολιγα..τις ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΜΑΓΚΕΣ

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.987
Πόντοι
4.655
Το βασικο ειναι τι ειναι πιο σημαντικο για εσενα. Πολλοι, προτιμουν να μεινουν στην Ελλαδα, ακομη και σε μη ιδανικες συνθηκες. Αλλοι, θεωρουν οτι το ολο συστημα τους κραταει πισω και πανε εξωτερικο (κυριως Αγγλια, λογω γλωσσας και αποστασης).

Παντως, απο οσους πηγαν εξωτερικο για δουλεια και γυρισαν, οι μισοι μουτζωνονται. Οι αλλοι, εχουν τα εχουν βρει αλλα γκρινιαζουν.

Απο προσωπικες εμπειριες, η Ελλαδα ειναι ιδανικη για μια καλη ζωη, αμα εχεις χρημα και χρονο. Αλλιως, αρχιζεις και σκεφτεσαι σουβλακια, πουτανες/γκομενες και αραγμα/αμπελοφιλοσοφιες ως μεθοδους διαφυγης απο την μαλακια που βαραει ολο το εθνος.

Π

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Είσαι τελείως ...Μηνάρας;!   :uglystupid:

Από τη μια βρίζεις τις ελλεηνίδες κι από την άλλη του λες του παληκαριού να πάει να φορτωθεί μια 35χρονη τίγκα στα ψυχολογικά, που θα έχει γράψει και το νιμού της ατέλειωτα χιλιόμετρα ;;;;   :uglystupid: :uglystupid:

Χαλάρωσε ρε τρόμπα.
ΟΛΕΣ ΟΙ 35ρες ελληνίδες είναι ψυχοπαθείς ;
Και τα χλμ πάλι ; Τι θες ; Παρθένα ;

Σουηδέζα 35ρα είναι ... παρθένα ;;;;;;;;;

Μπορεί να βρεί μία καλή 35αρα, που θα θέλει να παντρευτεί κάποιον που έχει σπίτι και θα είναι μια χαρά μουνέτο .........

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Παιδια καλησπερα,εγω ειμαι <30 με δουλεια πτυχιο οικονομικα τα παντα ολα.Σε 15 μερες φευγω για Ολλανδια (οχι σε καμια μεγαλη πολη) για δουλεια σε πολυεθνικη με μεγαλο μισθο και ολα τα κλασσικα.Δε το σκεφτηκα στιγμη.

Φίλε .... η χώρα που πας, είναι από τις χειρότερες.
Αν όχι η Χειρότερη.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ;

Κάτω από 5000 μου φαίνεται ότι μιλάμε για αρχίδια μισθό.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Χαλάρωσε ρε τρόμπα.
ΟΛΕΣ ΟΙ 35ρες ελληνίδες είναι ψυχοπαθείς ;
Και τα χλμ πάλι ; Τι θες ; Παρθένα ;

Σουηδέζα 35ρα είναι ... παρθένα ;;;;;;;;;

Μπορεί να βρεί μία καλή 35αρα, που θα θέλει να παντρευτεί κάποιον που έχει σπίτι και θα είναι μια χαρά μουνέτο .........

Προτιμώ μια 35αρα ξανθομούνα Σουηδέζα, που δεν έχει μεγαλώσει στο ψεμμα και στην υποκρισία, με μόνο όνειρο της ζωής της να τυλίξει έναν καλό γαμπρό για να λύσει τα κομπλεξ της.

Οι ελλεηνίδες είναι μέσα στα ψυχολογικά

Θα την φορτωθεί το παληκάρι και θα του γμήσει τη ζωή, το σπίτι, τον τραπεζικό λογαριασμό, τα πάντα όλα... Μακριά....

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Φίλε .... η χώρα που πας, είναι από τις χειρότερες.
Αν όχι η Χειρότερη.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ;

Κάτω από 5000 μου φαίνεται ότι μιλάμε για αρχίδια μισθό.

Σε έχει βαρέσει η ζέστη ;

Με τι μισθό θέλεις δλδ να ξεκινησει ο νεοπας στην ξενητιά ;;;;;

Να φύγει από Ελλάντα ΧΤΕΣ όποιος βρει μισθό 2000+ !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom