Τύπε δε μας είπες τελικά τι αποφάσισες.
Το λοιπον
Δεν ειμαι ανεργος εδω και 2 χρονια απλα τον τελευταιο καιρο 6-7 μηνες. Εχω το ταμειο οτι μου δινει και ετσι ζω.
Γκομενα δεν παιζει. Ετσι και αλλιως αμα γνωρισω καμμια τις των σφυριζω ο καθενας πληρωνει τα δικα του και ως εκει.
Αμα ηταν και αυτες καπατσες θα με ειχαν τυλιξει οταν περνουσε η μπογια τους ,αλλα και αυτες πηγανε για τους τυρεμπορους τους μεγαλοεπιχειρηματιες τουε καθηγητες τα golden boys κτλ που σημερα ειναι αξιολυπιτη.
Τωρα τις πηδανε πλεον για 500 ευρα και ολοι την ημερα γιατι εγω τους επεφτα εγω λιγος την εποχη που ολα ηταν ζαχαρη.
Βιογραφικο εχω και καλο εχω πανω απο 12 χρονια απλα σας λεω πες 8 για να μην πουμε 12 και φανουν πολλα και σε καλα project .ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΚΟΝΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙΓΟΜΑΙ. Δυστηχως στην ελλαδα για να μεινεις σε καποια εταιρεια πρεπει να εχεις ενα γνωστο ετσι ωστε να νιωθουνε ασφαλεια και οχι οτι απειλουνται. Μην αρχισεται αμα εισαι καλος θα πας μπροστα... μην ακουω τετοια.
εργασια η εταιρεις που δουλευα δεν ηταν και οτι το καλυτερο και λογικο ειναι αμα δεν εχεις κονε σε τρωει το σκοτος.
Μιλαμε για καταστασεις σχολαγα στις 10.00 το βραδι με 700 ευρα και με απολυαν γιατι δεν τους αρεσε το στυλ μου.(Η εταιρεια ειχε κοπελιτσα 30 χρονων που κρατουσε το ταμειο επερνε 525 ευρα και καθοτανε μεχρι τις 10.το βραδι)
Αλλοι θελανε project που τελειωνει σε 6 μηνες σε 1 εβδομαδα και παει λεγοντας.
Φιλοι δεν παιζει δεν κολησα με ατομα ειτε μου καναν πουστια και δεν μιλαμε και με αυτους που κολησα ειτε παντρευτηκαν και ειναι με την κυρα τους και το παιδι τους και δεν τους νοιαζει τι γινεται στον πλανητη με ολους τους αλλους ειτε για καποιο λογο δεν κολησαμε ειτε δεν ταιριαζαμε.
Δεν μπορεις να αναγκασεις τους αλλους να σε γουσταρουν.
Το να περιμενω να γινω πλουσιος η φτωχος πανω κατω ξερω τι να περιμενω αμα ειναι να ερθει θα ερθει αλλιως θα προσπερασει. Απλα επειδη οι ανθρωποι ειναι μεταβλητοι δεν μπορω να πω με σιγουρια οτι θα μου φερθουν ετσι η αλλιως οποτε αυτο με βαζει σε μια σκεψη.
Η βολικοτητα τις Ελλαδας και οτι παντα φταινε οι αλλοι ισως βολευει... δες τι εγινε στην ελλαδα απο το 2010 και μετα !! και παντα φταγανε οι ξενοι ποτε οι ελληνες.
Το σιγουρο ειναι οτι περιμενω να εχω μια σταθερη δουλεια (ολα ειναι σχετικα και αυτο σχετικο ειναι) και να περσασω καποια χρονια με εργασια. Εστω οτι αντεξω καποια χ χρονια και μετα σιγουρα θα μπορω να ερθω εδω και να αραξω με μια μικρη συνταξη.
Υπαρχει παντα και η αλλη περιπτωση ..
ολα παιζουν και η τυχη ευνοει τους τολμηρους. Δυστηχως.
Οποτε σαν αποφαση ειναι τον πουλο και ας χασω αμα ειναι.Καλυτερα να το δοκιμασω και να ξερω οτι παλι εκανα μαλακια παρα να ξερω οτι δεν το εκανα και να με φαει οταν θα ειμαι πριν τον θανατο και να λεω και εαν ειχα φυγει τι θα ειχε γινει !
απλα ηθελα μια γνμη για να μην νιωθω μονος.
καποιος εδω εγραψε απο οσο με εκοψε με εχει για 40 κουλ πληροφορικαριο ...καπως ετσι ειναι και που να αρχισω να λεω περισσοτερα..παντος επεσες μεσα
Αnyway thanks για την βοηθεια και το support οπως σς ειπα και πιο πριν σς ευχομαι το καλυτερο και σιγουρα θα τα ξαναπουμε για Μπουρδελοκαταστασεις..... και γκομενακια.