Εσένα σε γουστάρω, επειδή έχεις όλα τα φόντα και την δυναμική για την υγιή προώθηση του βαλκανιοπουτσισμού και της
τεράστιας βαλκανικής μας υπεροχής. Ο νονός σου, μπορεί να βγεί στη σύνταξη με καθαρή συνείδηση ότι αφήνει πίσω του έναν γνήσιο, άξιο και ντούρο διάδοχο... ;)
Φίλε popov,το κακό είναι ότι ο νονός πέρα από το όνομα μου κληροδότησε και τις ακάποτες καταδρομές,
οπότε μάλλον είμαι διάδοχος με ημερομηνία λήξης
Τύπε , ο Καρνέζης όμως , έχει άλλη άποψη.
Απλά να ξέρεις ότι ο Καρνέζης είναι large τυπος.
Παλιά είχε το Νιάρχο να του πλένει τη bmw
και όταν ήταν μικρός , είχαν τον Ωνάση σπίτι του παιδί για τα θελήματα.
Και μπροστά στο κότερο του Καρνέζη , η Χριστίνα του Ωνάση ,
είναι σαν φουσκωτό μπροστά σε αεροπλανοφόρο.
Και είναι και πολύ λεφτάς ο τύπος.
Βάλαμε ... φωτογραφίες μετρητών στο θέμα του Φύσσα και με σάρωσε.
Εβαλε 70 πενηντάρικα (κι εγώ 220).
Τα είχα δει τα πενηντάρικά του και κόντεψα να πέσω από την καρέκλα.
Αλλά δεν έκανα login,γιατί παράλληλα γράφονταν πράγματα σε πολιτικό thread που αν έμπαινα θα έτρωγα ban.
Άλλωστε τους φέρνεις βόλτα και μόνος σου,δε χρειάζεσαι βοήθεια.
Όσο για αυτό που έγραψε,μιλάει για τους Βασιλάκηδες Καϊλες που προανέφερα.
Εννοείται ότι αν σκάσεις μύτη χωρίς γλώσσα,χωρίς ειδίκευση,θα πέσεις σε δουλειές τύπου σφουγγάρισμα ή λάντζα.
Και εκεί πράγματι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης και το γεγονός ότι δε σε έχουν ίσο με πάκι ή μαγκρεπ είναι μόνο το έθνος,το θρήσκευμα και η ιστορία μας.
Και πράγματι πολλοί μετανάστες λένε ψέμματα στους δικούς τους περί δουλειάς,εισοδημάτων,κ.λ.π.,αλλά αυτά γίνονταν πάντα.
Θυμάμαι θείο μου πριν καμιά 15αριά χρόνια,που νοίκιασε BMW 850 για να κατέβει Ελλάδα διακοπές και να την παρουσιάζει δική του.
Και τελικά έμενε σε δυάρι,σε αραβοτουρκογειτονιά...
Αλλά ο Καρνέζης ξεχνάει να πει,ότι πολύ μεγάλη μερίδα νεομεταναστών,ήρθε και έπιασε καλά πόστα.
Ότι τα νοσοκομεία και οι κλινικές είναι τίγκα σε ελληνικό νοσηλευτικό προσωπικό.
Τέλος εγώ προσωπικά δεν ήρθε εδώ για να επιβιώσω.
Έχω την πρωινή δουλειά σαν υπάλληλος,αλλά το extraδάκι εκτός δουλειάς πάει σύννεφο.
Άμα ήταν να ξενιτευτώ και να μη βγάζω ούτε χιλιάρικο και να καθαρίζω τα σκατά στον Γερμανών,καλύτερα Ελλαδα και να γύριζα στο χωριό μου..