Νέα

Να μεινω η να φυγω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 476
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπαρει δουλεια στο εξωτερικο και σκεφτομαι να μεινω ελλαδα και να ψαξω για δουλεια η να φυγω αφου μ

• Ξυπνα ΜΑΛΑΚΑ και σηκω φυγε

Ψήφοι: 42 36,5%
  • Μα ποσο μαλακας εισι και το σκεφτεσαι ακομα

Ψήφοι: 16 13,9%
  • κατσε εδω και ψωφα μαζι μας θα ερθουνε καλυτερες μερες .Ισως σε καποια αλλη ζωη.

Ψήφοι: 8 7,0%
  • Αραξε ελλαδα και πηξε

Ψήφοι: 11 9,6%
  • Αμα μπορεις καντην και βλεπεις τι γινεται

Ψήφοι: 38 33,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    115

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Δεν εχω αντιρρηση οτι θελει πολυ διαβασμα η ιατρικη. Αυτο που λεω ειναι οτι ο ελληνικος λαος πληρωνει πολλα χρηματα για να σπουδαζουν γιατροι και δεν παιρνει τιποτα πισω οταν φευγουν να δουλεψουν στο εξωτερικο.

Σε αυτούς που μένουν όμως, δίνει πολύ λιγότερα από τους οδηγούς της ΕΘΕΛ
και τους μηχανοδηγούς του ΗΣΑΠ.

Και οι σπουδές στην Ιατρική, μη νομίζεις ότι κοστίζουν ακριβά.
Της Οδοντιατρικής, κοστίζουν πολύ ακριβότερα, αλλά και πάλι εισπράτει η σχολή φράγκα
απο ασθενείς. Με καλή διαχείριση , θα είχε μικρό κόστος για το δημόσιο.
Αλλα βέβαια αυτοί που κάνουν τη διαχείριση είναι σαν τον Άκη ...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Παντως λακη, επειδή ειχε τυχει να περασω μια εβδομαδα στην πανεπιστημιακη κλινικη του λαικου γιατι νοσηλευοταν εκει ενας πολύ κοντινος μου συγγενης, εχω να παρατηρησω ότι κατι εκολαπτομενες γιατρεσες που περιφερονταν, ηταν η μια χειροτερη από την άλλη. Μιλαμε για τρελα μπαζα όμως.

Σε μένα τα λες αυτά ;
Τα ξέρω ... καλά !!!!!!!  :headbang:

Στην οδοντιατρική ... είναι ακόμη χειρότερα !!!!!!!!!
Τα χειρότερα μπάζα απ'όλες.
Της ιατρικής είναι πιο κοινωνικά μπάζα.
Της οδοντιατρικής είναι και βόδια.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Λακη αξιζει να δωσω για ιατρικη στην ηλικια μου;

Πριν καταργησει τις Πανελληνιες ο Φιλης.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δεν εχω αντιρρηση οτι θελει πολυ διαβασμα η ιατρικη. Αυτο που λεω ειναι οτι ο ελληνικος λαος πληρωνει πολλα χρηματα για να σπουδαζουν γιατροι και δεν παιρνει τιποτα πισω οταν φευγουν να δουλεψουν στο εξωτερικο.

Δεν πειράζει.
Ο ελληνικός λαός πίεσε κάποτε το σύστημα ώστε να μπορούν να στέλνουν τα τούβλα καμάρια τους στις Βουλγαρίες και τις Ρουμανίες και να γυρίζουν έχοντας ίσα εργασιακά δικαιώματα με τους εν Ελλάδι απόφοιτους.

Ας κάτσει τώρα να τους εγχειρίσει,το τούβλο που δεν μπόρεσε να περάσει ούτε ΤΕΙ Τοξοβολίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου Μεσολογγίου,αλλά γυρίζει γιατρός από το Σαντάνσκι..

Εννοείται ότι η Γερμανία δεν αναγνωρίζει Βουλγάρικα πτυχία.
Ούτε καν η τουρκία δεν τα αναγνωρίζει.

Αλλά εμείς..Μπρούκληδες,να δούμε το τούβλο μας γιατρό,κι ας πεθάνουν και 5-6..

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Λακη αξιζει να δωσω για ιατρικη στην ηλικια μου;

Πριν καταργησει τις Πανελληνιες ο Φιλης.

Μπορείς να κάτσεις να γαμιέσαι στο διάβασμα ;
Να διαβάζεις 16 ώρες το 24ωρο ;
Για όλο το χρόνο λέμε , άντε βγάλε 10 μέρες το καλοκαίρι.
Τις υπόλοιπες όμως 355 γαμήσι καθημερινά.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Σε μένα τα λες αυτά ;
Τα ξέρω ... καλά !!!!!!!  :headbang:

Στην οδοντιατρική ... είναι ακόμη χειρότερα !!!!!!!!!
Τα χειρότερα μπάζα απ'όλες.
Της ιατρικής είναι πιο κοινωνικά μπάζα.
Της οδοντιατρικής είναι και βόδια.

Μια οδοντιατρινα που ξερω, παλια μου συμμαθητρια είναι αρκετα νοστιμη. Βεβαια, καργα φεμινιστρια και μονοχνωτη. Εχει παντρευτεί το γκομενο από το γυμνασιο, έναν ακοινωνητο  μπατιρη που δουλευει υπαλληλος, υδραυλικος, ηλεκτρολόγος η κατι τετοιο. Αυτή βεβαια εχει σπιτι και ιατρειο. Αβυσος η ψυχη του ανθρωπου...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Δεν πειράζει.
Ο ελληνικός λαός πίεσε κάποτε το σύστημα ώστε να μπορούν να στέλνουν τα τούβλα καμάρια τους στις Βουλγαρίες και τις Ρουμανίες και να γυρίζουν έχοντας ίσα εργασιακά δικαιώματα με τους εν Ελλάδι απόφοιτους.

Λάθος.
Δεν ισχύει.
ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

Γιατί τελειώνουν νωρίτερα και έχουν και μεγαλύτερους βαθμούς !!!!!!
Γαμιέται ο άλλος εδώ για να πάρει 6/10 φαρμακολογία
και έρχεται το μουνόπανο και έχει 9/10 στο ίδιο μάθημα στην Τιμισάρα
με μια κούτα Τζόνυ Γουόκερ.

Στα μεταπτυχιακά της οδοντιατρικής, που είναι ελάχιστες οι θέσεις,
μπαίνουν 90% απόφοιτοι ξενων πανεπιστημίων και 10% .... συνδικαλιστές και μουνάρες.

Διάβσε ποιές έπαιρνε εδώ ο πρόεδρας στο μεταπτυχιακό του
(το πιο περιζήτητο).

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Δεν πειράζει.

Ας κάτσει τώρα να τους εγχειρίσει,το τούβλο που δεν μπόρεσε να περάσει ούτε ΤΕΙ Τοξοβολίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου Μεσολογγίου,αλλά γυρίζει γιατρός από το Σαντάνσκι..

Εννοείται ότι η Γερμανία δεν αναγνωρίζει Βουλγάρικα πτυχία.
Ούτε καν η τουρκία δεν τα αναγνωρίζει.

Αλλά εμείς..Μπρούκληδες,να δούμε το τούβλο μας γιατρό,κι ας πεθάνουν και 5-6..

Παλιος μου φιλος εγινε γιατρος μετα από καμια δεκαρια χρονια στη βουλγαρια. Ειχε παει λιγο μετα την πτωση του κομμουνισμου. Περασε δικατσα μετα από κανα πενταρι χρονια και με δικαστηρια. Τωρα είναι γιατρος. Τυχεροι οι ασθενεις του...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μια οδοντιατρινα που ξερω, παλια μου συμμαθητρια είναι αρκετα νοστιμη. Βεβαια, καργα φεμινιστρια και μονοχνωτη. Εχει παντρευτεί το γκομενο από το γυμνασιο, έναν ακοινωνητο  μπατιρη που δουλευει υπαλληλος, υδραυλικος, ηλεκτρολόγος η κατι τετοιο. Αυτή βεβαια εχει σπιτι και ιατρειο. Αβυσος η ψυχη του ανθρωπου...

Σπούδασε εδώ ή έξω ;
Δεν θα είχε ποτέ άλλο γκόμενο , γι'αυτό τον πήρε.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Σπούδασε εδώ ή έξω ;
Δεν θα είχε ποτέ άλλο γκόμενο , γι'αυτό τον πήρε.

Εδώ, αθηνα. Ηταν η καλυτερη μαθητρια του σχολειου. Δε νομιζω να εχει παει με αλλον ποτε.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μπορείς να κάτσεις να γαμιέσαι στο διάβασμα ;
Να διαβάζεις 16 ώρες το 24ωρο ;
Για όλο το χρόνο λέμε , άντε βγάλε 10 μέρες το καλοκαίρι.
Τις υπόλοιπες όμως 355 γαμήσι καθημερινά.

Αν ειναι απολυτοι οι αριθμοι που παραθετεις, οχι. Διαφορετικα, απο παιδι στη βιοπαλη, δεν εμαθα αλλο απ τη σκληρη δουλεια.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Αν ειναι απολυτοι οι αριθμοι που παραθετεις, οχι. Διαφορετικα, απο παιδι στη βιοπαλη, δεν εμαθα αλλο απ τη σκληρη δουλεια.

Είναι.
Αν είσαι καταπληκτικός στη μάθηση και με φωτογραφική μνήμη , οι ώρες μπορεί να γίνουν 10-12.Εσύ θα ξερεις αν μαθαίνεις εύκολα ό,τι διαβάσεις.

Μιλάμε πάντως για στριφνά κείμενα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Είναι.
Αν είσαι καταπληκτικός στη μάθηση και με φωτογραφική μνήμη , οι ώρες μπορεί να γίνουν 10-12.Εσύ θα ξερεις αν μαθαίνεις εύκολα ό,τι διαβάσεις.

Μιλάμε πάντως για στριφνά κείμενα.

Με ενδιαφερει για ορθοπεδικος ή αθλιατρος καθοτι εχω μεγαλη εμπειρια στον αθλητισμο.

Θα εχω στρωμενη καριερα οταν παρω πτυχιο, αξιζει η δεσμευση. Σε αλλα επαγγελματα, οπως πληροφορικες, νεες τεχνολογιες, αποφοιτεις και εισαι με το αγχος, αν θα βρεις δουλεια, που θα βρεις. Σαν γιατρος δουλευεις σε οποια χωρα θες. Απο Αμερικη μεχρι Ασια.

Και απο οτι βλεπω τα θεματα των Πανελληνιων ειναι πολυ πιο ευκολα απο οτι πριν 30 χρονια.

Πραγματικα το σκεφτομαι.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Και απο οτι βλεπω τα θεματα των Πανελληνιων ειναι πολυ πιο ευκολα απο οτι πριν 30 χρονια.

Πραγματικα το σκεφτομαι.

Πανελλήνιες θα μπεις εύκολα.
Μετά είναι το θέμα.

Θέλεις 12 χρόνια.

palikariomorfo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
26
Πόντοι
1
Nαι οντως αμα κανεις ειδικοτητα νομιζω κανα 1000+ ευρω τα παιρνεις οποτε εισαι σαν εργαζομενος. Υποψιν οτι οι ειδικευομενοι γαμιουνται στην δουλεια. Ειδικα σε βαρβατες ειδικοτητες (χειρουργικες, παθολογια πχ) ειναι σαν σκλαβοι...

Επισκέπτης
Αδικείς κόσμο.
Οι σπουδές ιατρικής στην ελλάδα και περισσότερο στην Αθήνα
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΑΜΗΣΙ.Τα ξέρω από ... μέσα.

Αν θέλεις να αποκτήσεις προσωπική γνώμη, πήγαινε δες το αναγνωστήριο της ιατρικής.
Θα μπεις από την είσοδο στην οδό μικράς ασίας στο γουδί , λίγο πριν το λαϊκό νοσοκομείο όπως κατηφορίζει ο δρόμος από τη φειδίπίδου.Προχωράς ευθεία , θα δεις το άγαλμα του ιπποκράτη και συνεχίζεις ευθεία .... φατσα μπροστά σου είναι ένα κτίριο. Θα πας στο ισόγειο , αριστερά.

Λειτουργεί .... 24 ώρες το 24ωρο ... όλο το χρόνο.

Και να ξεφυλίσεις και ένα βιβλίο φαρμακολογίας και ένα φυσιολογίας ....
1500 σελίδες έκαστο μάθημα (έχει δύο από το καθένα , 1500 σελίδες το καθένα) να παρεις μία γεύση.
αυτο ειναι αυτοδιαχειριζόμενο απο αναρχοαπλυτους...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Nαι οντως αμα κανεις ειδικοτητα νομιζω κανα 1000+ ευρω τα παιρνεις οποτε εισαι σαν εργαζομενος. Υποψιν οτι οι ειδικευομενοι γαμιουνται στην δουλεια. Ειδικα σε βαρβατες ειδικοτητες (χειρουργικες, παθολογια πχ) ειναι σαν σκλαβοι...

Μπορω να κανω ειδικοτητα εξω νομιζω.

Εκτος της ιατρικης με ενδιαφερει και η ψυχιατρικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom