:S
http://[URL unfurl="true"]www.lay-out.gr/wp-content/uploads/2014/12/mitsotakis.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αχ βαχ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Να μεινω η να φυγω
- Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 476
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
καμια 10 ρια ατομα που ξερω η εχουν φυγει η εχουν κλεισει το μαγαζι τους.Και ολοι χρωστανε απο την μεγαλη ζωη η μιση και ολοι η αλλοι απο το να μην πληρωνουνε ταμειο οαεε. Ηταν ολοι πολυεθνικες ( ) ειχαν και την μυτη ψιλα.
priksarxidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
αυτο ειναι το θεμα με το cv μου ενω με καλουν για interview τρωνε τις ελληνικες φρικες.
Ενφια εχω και δεη εχω και ευδαπ εχω και ενα αυτο εχω το ποσα θα δωσω δεν εχει σημασια γιατι σημερα μπορει να ειναι λιγα αυριο ισως ειναι πολλα και μεθαυριο ισως περισσοτερα.
Δεν θα κατσω νσ περιμενω μεχρι να μην μπορω να πληρωσω!!!
Οσο για το μονιμα εγω δεν εχω καταφερει να μεινω σε δουλεια πανω απο χρονο,ολο κατι στραβα πηγαινε.Καποτε θα ηθελα και εγω να κανω οικογενεια εστω ενα παιδι. Αμα καθε λιγο και λιγακι μου λενε φυγε.
Ενω εξω αμα μου πουνε φυγε εχει αρκετες εταιρειες που πανε καλα ενα κοματι ψωμι θα μου το δωσουν.(Ειμαι ΑΕΙ με 2 Msc και πες 8 χρονια προυπηρεσια πανω κατω(παραπανω ειναι αλλα πες τοσα))
Εστω ρε παιδι μου για τα ματια του κοσμου να ειμαι καπου 5 χρονια. Τιποτα.Τοσα χρονια λιγο εδω λιγο εκει.
Εξω δεν ειναι παραδεισος αλλα οταν πηγα στο interview ο τυπος εκει μου ειπε πρεπει να καταλαβεις οτι δεν εισαι μικρος πλεον και δεν σε παιρνει για πολλα .
Εχω και μικρους και καταλαβαινω οτι θα θελουν να δουν και να κανουν και αλλα αλλα εσυ εισαι 40 πρεπει να ξερεις τι θες.
Δεν μπορεις να αλλαζεις συνεχεια.Νομισε οτι στην ελλαδα ειχα την επιλογη να αλλαζω.Που να ηξερε!!!τι γινεται εδω.
Καταρχήν ρε φίλε δε σε υποχρεώνει κανενας να λες την αληθεια στο cv. Έλεος. Συμπτύξε τις δουλιες που εχεις κανει κανε τες να κρατάνε 2-3 χρονια. Δε θα το καταλαβει κανενας.
Κατα δευτερον, σήκω φύγε και αν δε σ αρεσει το σκεφτεσαι 2 φορες να γυρίσεις. Μου φέρεται πνίγεσαι σε μια κουτάλια νερο
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Έλα ντε...Καταρχήν ρε φίλε δε σε υποχρεώνει κανενας να λες την αληθεια στο cv. Έλεος. Συμπτύξε τις δουλιες που εχεις κανει κανε τες να κρατάνε 2-3 χρονια. Δε θα το καταλαβει κανενας.
Papoglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2016
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Εφ' όσον οι απολαβές της νέας εργασίας μπορούν να σε συντηρήσουν στην χώρα που θα πας σε επίπεδο καλύτερο απ΄ ότι είσαι τώρα στην Ελλάδα, να φύγεις. Δεν το συζητώ.
πληροφορικη. Αλλα ελα που δεν βρισκω πλεον κατι ολο interview αλλα απο οσο βλεπω τιποτα.ολοι κλαιγονται.
Το θεμα δεν ειναι να τα βαλω ολα μαζι ωστε να εχω 2-3 χρονια ειναι να μεινω καπου 2-3 χρονια.Καταρχήν ρε φίλε δε σε υποχρεώνει κανενας να λες την αληθεια στο cv. Έλεος. Συμπτύξε τις δουλιες που εχεις κανει κανε τες να κρατάνε 2-3 χρονια. Δε θα το καταλαβει κανενας.
Κατα δευτερον, σήκω φύγε και αν δε σ αρεσει το σκεφτεσαι 2 φορες να γυρίσεις. Μου φέρεται πνίγεσαι σε μια κουτάλια νερο
Αυτο μαλλον θα κανωΚατα δευτερον, σήκω φύγε και αν δε σ αρεσει το σκεφτεσαι 2 φορες να γυρίσεις. Μου φέρεται πνίγεσαι σε μια κουτάλια νερο
εσυ τι βλεπεις ιδιες εγω οχι .Την τελευταια την αλλαξα λιγοΗ 1η, η 2η και η τελευταία επιλογή στην ψηφοφορία είναι ίδιες.
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ρε φίλε είσαι σίγουρος πως δεν είσαι 5 χρονών; Η απάντηση είναι προφανής.
Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημά σου, έχω γνωστό ακριβώς σαν και σένα... Φοβάσαι να πάρεις την ευθύνη της απόφασης.
Ο γνωστός μου όταν πρέπει να πάρει μια απόφαση, δεν λέει θα κάνω αυτο... αλλά ¨Τι θα κάνουμε τώρα;"
Μια από τα ίδια φαίνεται πως είσαι...
Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημά σου, έχω γνωστό ακριβώς σαν και σένα... Φοβάσαι να πάρεις την ευθύνη της απόφασης.
Ο γνωστός μου όταν πρέπει να πάρει μια απόφαση, δεν λέει θα κάνω αυτο... αλλά ¨Τι θα κάνουμε τώρα;"
οχι δυστηχως καλα θα ηταν .Ρε φίλε είσαι σίγουρος πως δεν είσαι 5 χρονών; Η απάντηση είναι προφανής.
Νικ Ο Ντικ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 83
- Πόντοι
- 6
Εγω παντως και μιλαω καθαρα για τον εαυτο μου δεν φευγω. Λογω ηλικιας ειναι οτι πρεπει να την κανω αλλα δεν θελω. Μπορει οι Πολιτικοι της χωρας μου να με γαμανε αλλα η χωρα ως προς τα υπολλοιπα μαρεσει. Δουλευω. Εχω περασει και ανεργια και να δουλευεις και να μην πληρωνουν και ολα. Αλλα δεν φευγω. Και δεν αμοιβομαι και πολλα και ειμαι σαν ανθρωπος φιλοχρηματος. Ειμαι και απροσαρμοστος αρκετα. Να παω τωρα εγω που? Στην Αγγλια? Να μην βλεπω ηλιο? Στους βρωμιαριδες τους Γαλλους? Στους ψυχακιδες-τυπολατρες γερμανους? Αυστραλια παιζει και να αξιζει αλλα ειναι ακριβως απο κατω μας...
αρα και εσυ θα εφευγες!Απλα την καταλληλη χωρα θες.Εγω παντως και μιλαω καθαρα για τον εαυτο μου δεν φευγω. Λογω ηλικιας ειναι οτι πρεπει να την κανω αλλα δεν θελω. Μπορει οι Πολιτικοι της χωρας μου να με γαμανε αλλα η χωρα ως προς τα υπολλοιπα μαρεσει. Δουλευω. Εχω περασει και ανεργια και να δουλευεις και να μην πληρωνουν και ολα. Αλλα δεν φευγω. Και δεν αμοιβομαι και πολλα και ειμαι σαν ανθρωπος φιλοχρηματος. Ειμαι και απροσαρμοστος αρκετα. Να παω τωρα εγω που? Στην Αγγλια? Να μην βλεπω ηλιο? Στους βρωμιαριδες τους Γαλλους? Στους ψυχακιδες-τυπολατρες γερμανους? Αυστραλια παιζει και να αξιζει αλλα ειναι ακριβως απο κατω μας...
Ενω εμεις ημαστε καλυτεροι?Εγω παντως και μιλαω καθαρα για τον εαυτο μου δεν φευγω. Λογω ηλικιας ειναι οτι πρεπει να την κανω αλλα δεν θελω. Μπορει οι Πολιτικοι της χωρας μου να με γαμανε αλλα η χωρα ως προς τα υπολλοιπα μαρεσει. Δουλευω. Εχω περασει και ανεργια και να δουλευεις και να μην πληρωνουν και ολα. Αλλα δεν φευγω. Και δεν αμοιβομαι και πολλα και ειμαι σαν ανθρωπος φιλοχρηματος. Ειμαι και απροσαρμοστος αρκετα. Να παω τωρα εγω που? Στην Αγγλια? Να μην βλεπω ηλιο? Στους βρωμιαριδες τους Γαλλους? Στους ψυχακιδες-τυπολατρες γερμανους? Αυστραλια παιζει και να αξιζει αλλα ειναι ακριβως απο κατω μας...
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 62
- Like
- 3.128
- Πόντοι
- 7.216
Αυτά με τα βιογραφικά σας , οι μηχανικοί και οικονομολόγοι και κομπιουτεράδες .....
πολύ τα γουστάρω ...................
Εμείς το βιογραφικό το γράφουμε στα @@ μας.
Δεν ειναι ακριβώς έτσι φιλαράκο.
Κι εγώ εχω κάνει αρκετές δουλειές στην ζωή μου (από οικοδομή μέχρι νύχτα) και προφανώς η δουλεία δεν ειναι ντροπή και τα σχετικά. Αλλά όταν τελείωσα το παν/μιο ασχολήθηκα ΜΟΝΟ με το επάγγελμά μου.
Και πήγα και με λίγα και με σκατά συνθήκες. Γιατί αν έπεφτα στην λούμπα αντι για το επάγγελμά μου να βρώ δουλεία π.χ.σερβιτόρος ή σε κανενα μπαρ επειδη θα έπερνα περισσότερα χρήματα, ακόμα στα 35μου θα κουβαλούσα παραμάνα ή το πολύ πολύ να μαθαινα να φτιάχνω κανενα κοκτέιλ ή κανα μεζέ!
Ενώ τώρα έχω 12 χρόνια προυπηρεσία στην δουλεια μου και χτυπάω και senior ή manager θέσεις αμα λαχει να ουμε!
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
οχι καθολου ξερω τι παιζει εχω ξαναπαει.και εκενα την μαλακια και γυρισα.
Άμα ήδη λες ότι έκανες τη μαλακία και γύρισες, τότε μόνος σου έδωσες την απάντηση του τι να κάνεις
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Χωρις συζητηση φυγε,ουτως η αλλως δεν προκειται εδω να γινει τιποτα,μην το σκεφτεσαι καθολου,μπορει το κλιμα στην ελλαδα να ειναι ωραιο μπορει το φαγητο ,αλλα η μιζερια δεν παιζεται
η κατασταση στην Ελλαδα ετσι σκατα που ειναι δεν αλλαζει ουτε σε 20 χρονια .
μονο απο το κακο στο χειροτερο μπορει να παει.
η μονη λυση ειναι να πας εξωτερικο πλεον.
εχεις απολυτο δικιο απλα εχει χαλασει η αγορα με τις μαλακιες που εχουν γινει. Καταλαβαινεις τι λεω πιστευω. Μην ξεχνας οτι θελει και κονε αλλιως περνεις τα 3 και εγω πανω κατω την ιδια προυηπηρεσια εχω αλλα δυσκολευομαι πολλη πλεον.Δεν ειναι ακριβώς έτσι φιλαράκο.
Κι εγώ εχω κάνει αρκετές δουλειές στην ζωή μου (από οικοδομή μέχρι νύχτα) και προφανώς η δουλεία δεν ειναι ντροπή και τα σχετικά. Αλλά όταν τελείωσα το παν/μιο ασχολήθηκα ΜΟΝΟ με το επάγγελμά μου.
Και πήγα και με λίγα και με σκατά συνθήκες. Γιατί αν έπεφτα στην λούμπα αντι για το επάγγελμά μου να βρώ δουλεία π.χ.σερβιτόρος ή σε κανενα μπαρ επειδη θα έπερνα περισσότερα χρήματα, ακόμα στα 35μου θα κουβαλούσα παραμάνα ή το πολύ πολύ να μαθαινα να φτιάχνω κανενα κοκτέιλ ή κανα μεζέ!
Ενώ τώρα έχω 12 χρόνια προυπηρεσία στην δουλεια μου και χτυπάω και senior ή manager θέσεις αμα λαχει να ουμε!
Θεόκλητος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 177
- Πόντοι
- 280
Δεν διάβασα όλες τις σελίδες, μόνον την πρώτη και την τελευταία, πλην το δίλημμα σου είναι απλό: Φεύγεις, ει δυνατόν με Μιράζ 2000 για να φθάσεις γρηγορότερα ... μην σκέφτεσαι για τις τυχόν δυσκολίες ... αυτά είναι για να σε κάνουν να το αναβάλλεις ... θα πας και με το καλό θα λύσεις επί τόπου όλα τα προβλήματα ...
Δεν υπάρχει ελπίδα σε αυτό το μπου που λέγεται Ελλάδα ... και ευκαιρίες δεν εμφανίζονται καθημερινά ... φύγε, γιατί μια ζωή θα το μετανοιώνεις ...
Δεν υπάρχει ελπίδα σε αυτό το μπου που λέγεται Ελλάδα ... και ευκαιρίες δεν εμφανίζονται καθημερινά ... φύγε, γιατί μια ζωή θα το μετανοιώνεις ...
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Και οι Άγγλοι πάντως στην αγγλια .... τίποτε δεν κάνουν.
Πεθαίνουν και δεν έχουν φτιάξει ούτε ένα σπίτι οι περισσότεροι.
Και από ζωή ;;;;;;;
Η μεγαλύτερη ευτυχία να έρθουν στην ελλάδα για 10 μέρες.
Άλλοι προορισμοί .............
κάτι κροατίες με 300 λιρες , all inclusive ..........
τέτοια χλίδα ................
από αμάξια ;;;;;;;
έχουν σαπίσει στα φιέστα και φόκους .....
Και από ζωή ;;;;;;;
από αμάξια ;;;;;;;
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Και οι Άγγλοι πάντως στην αγγλια .... τίποτε δεν κάνουν.
Και από ζωή ;;;;;;;
από αμάξια ;;;;;;;
Λάκη το στρώμα της κοινωνιας που περιγράφεις είναι ο πάτος κάθε δυτικής κοινωνίας.
Λαϊκή τάξη,με περιορισμένες επαγγελματικές δυνατότητες και ανύπαρκτη παιδεία.
Είναι αυτοί που τρώνε KFC και μετά μπεκρουλιάζουν στις Pub.
Είναι αυτοί που τα παιδιά τους πηγαίνουν και πίνουν μπόμπες στον Κάβο και μετά δε θυμούνται με ποιον πηδήχτηκαν.
Ποιους τους γαμάει αυτούς...
Άμα δεις πως ζει ο κόσμος που έχει έναν καλό μισθό και διευρυμένους πνευματικούς ορίζοντες θα αναθεωρήσεις.
Και το καλό φαί του και τα καλά ταξίδια του,καλό σπίτι,καλές παροχές.
Επίσης όσοι λέτε περί κακοκαιρίας,έλλειψη ήλιου,κ.λ.π. έχετε μείνει καμιά 30 χρόνια πίσω.
Όπως έχει αλλάξει το κλίμα στην Ελλάδα,έτσι έχει αλλάξει και στην Ευρώπη.
Εμείς εδώ φέτος,όχι δεν είδαμε απλά χιόνι,αλλά εκτός από καμιά βδομάδα,ούτε καν κρύο.
Σήμερα οι άλλοι βουτούσαν σε συντριβάνια,λίμνες και όπου έχει νερό.
Ξεκολλήστε γενικά από τα στερεότυπα..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 126
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις