Νέα

Να μεινω η να φυγω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 476
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπαρει δουλεια στο εξωτερικο και σκεφτομαι να μεινω ελλαδα και να ψαξω για δουλεια η να φυγω αφου μ

• Ξυπνα ΜΑΛΑΚΑ και σηκω φυγε

Ψήφοι: 42 36,5%
  • Μα ποσο μαλακας εισι και το σκεφτεσαι ακομα

Ψήφοι: 16 13,9%
  • κατσε εδω και ψωφα μαζι μας θα ερθουνε καλυτερες μερες .Ισως σε καποια αλλη ζωη.

Ψήφοι: 8 7,0%
  • Αραξε ελλαδα και πηξε

Ψήφοι: 11 9,6%
  • Αμα μπορεις καντην και βλεπεις τι γινεται

Ψήφοι: 38 33,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    115
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εχω συγγενεις αμερικη  και ταξιδευω   συχνα    ιταλια     εχω   παει ρωμη   φλωρεντια μιλανο    και    τορινο    και απο γερμανια   εχω παει   ντισελντροφ   στουγκαρδη   και απο ολλαδνια      αμστερνταμ     και   βελγιο   βρυξελες  

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Απλά ειναι καλύτερο να ασχολείσαι στον τομέα σου και να γράφεις βιογραφικό

Αυτά με τα βιογραφικά σας , οι μηχανικοί και οικονομολόγοι και κομπιουτεράδες .....

πολύ τα γουστάρω ...................

Εμείς το βιογραφικό το γράφουμε στα @@ μας.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Φιλαράκο μου .........
για να απολαύσεις ό,τι έχει να προσφέρει μια ευρωπαϊκή πόλη ....

θέλει 200 ευρώ την ημέρα για αναψυχή ....
ΜΕ 1500 ΤΟ ΜΗΝΑ , ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

Δες το μενού του εστιατορίου του adlon στην πύλη του βραδεμβούργου στο βερολίνο ............

Δε διαφωνώ,1500 ευρώ σε μια νορμάλ ευρωπαική πόλη,είναι το κατώτατο όριο αξιοπρεπούς επιβίωσης.
Όμως μην ξεχνάς τι κοινωνικές παροχές και εργασιακή σταθερότητα έχει αυτό ο χαμηλόμισθος εδώ και τι κοινωνικές παροχές έχει ένας με 900 ευρώ στην Ελλάδα..

Πάντως στο χέρι του καθενός μας είναι να βγάζουμε παραπάνω,μιας και εδώ αμείβεται ο άξιος και όχι αυτός που έχει μπάρμπα στην Κορώνη. :rockon:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Δε διαφωνώ,1500 ευρώ σε μια νορμάλ ευρωπαική πόλη,είναι το κατώτατο όριο αξιοπρεπούς επιβίωσης.

Λες για δυτική.
Για πρώην ανατολική πρέπει να είναι καλύτερα.

Αν και εκεί εγώ θα πτώχευα και τον bill gates
με τα γαμησιάρικα ...........

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Λες για δυτική.
Για πρώην ανατολική πρέπει να είναι καλύτερα.

Αν και εκεί εγώ θα πτώχευα και τον bill gates
με τα γαμησιάρικα ...........

:grin: :grin: :grin:

Εννοείς εκεί που ο κομμουνισμός έκανε το θαύμα του και γέμισε ανατολικές πουτάνες η Ευρώπη;
Ναι,αυτές οι χώρες είναι ακόμη και σήμερα τόσο αδύναμες που με 1500 είσαι αρχηγός.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
:grin: :grin: :grin:

Εννοείς εκεί που ο κομμουνισμός έκανε το θαύμα του και γέμισε ανατολικές πουτάνες η Ευρώπη;
Ναι,αυτές οι χώρες είναι ακόμη και σήμερα τόσο αδύναμες που με 1500 είσαι αρχηγός.

Μάγκα .... λίγο να πάρει τα πάνω της η αγορά ακινήτων στο ελλάντα .....

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!

:erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection:
maxresdefault.jpg

hqdefault.jpg

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
τα εχω κανει ολα αυτα εχω και το συμβολαιο απλα πρεπει να το υπογραψω και να το στειλω.

τι περιμενεις ρε τυπε???? υπεγραψε το και στειλτο τι το λιβανιζεις???? και αν τοσο πολυ δεν περνας καλα τα μαζευεις και γυρνας πισω σε 6,12 μηνες... τι φοβασαι μη σε κακολογισουν οι φιλοι που δεν εχεις η η γκομενα που δεν εχεις? τραβα στην ευχη του θεου να πουμε. ξερεις και τη γλωσσα λες επρεπε να το υπεγραφες με το που στο στειλαν

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Τότε να σε βοηθήσουμε τύπε.

http://[URL unfurl="true"]www.tokarfi.gr/wp-content/uploads/2016/05/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CF%82.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTYvMDMvMDcva2FyYW5pa2FzMDAuanBn&t=0&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]

Έτοιμος τώρα; ;D
[/quote]

ειδα τον κυριο καρανικα τις προαλλες στο συνταγμα κουστουμαρισμενο, σενιο μιλαμε!!! δεν μπορεσα να κρατηθω και γελαγα καθως περναγε απο μπροστα μου :(

υποθετω πηγαινε στη βουλη για να καταστρωσει το στρατηγικο πλανο της χωρας. οπαααα

Επισκέπτης
Τυπε (που ανοιξες το θεμα) εγω εφυγα λιγο πριν κλεισω τα 47 με σπιτι δικο μου, μηχανη, αμαξι και χτηματα. Αλλα και καμποσα χρεη.
Τους τελευταιους μηνες που ημουν Ελλαδα ειχα σταθερη γκομενα μια Βουλγαρα μουναρα 37 χρονων και οποτε ειχα κεφι και χρονο γαμουσα και ενα ψιλο-μπαζακι Ελληνιδα 23 χρονων. Παρεες και φιλους αν και εμενε σε χωριο πολλουςες.  Απο τον Ιουνιο του 2014 ειμαι Βρολινο. Οσα ζορια και να περασα ή εχω ακομα να περασω δεν το μετανιωνω καθολου που εφυγα. Στην τελικη γυρναω και πισω, αν κι εγω το βλεπω πως ηταν να μην παρω την αποφαση, τωρα που ξεκολησα απο το χωριο, παιζει σε μερικους μηνες να ειμαι οπουδηποτε. Αλλα μπορει κι εδω.

Ψηφισα το 2

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Σηκω και φυγε απο τη σκατοχωρα! Δρομο!!! :cheesy:
Μακαρι να ηταν και για μενα τοσο ευκολο!

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_1:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εσυ το λες γιατι εισαι φτιαγμενος . Αμα ημουν και εγω ετσι θα ελεγα, αλλα δυστησως δεν ειμαι.  
Οποτε για μπορεσω να φτιαχτω(να εχω σταθερη δουλεια με καποιο εισοδημα) εδω ελλαδα δεν βλεπω μελλον.
Δεν εχω κονε, εδω δεν εχω φιλους τιποτα.μονο γνωστους που δεν βοηθησαν ποτε.
Δεν γινεται μια ζωη να ψαχνω για δουλεια και ολο να μην πιανει!
και ολο να ψαχνω και ολο να χαλαει το γλυκο.
Φιλε αμα φοβασαι τόσο πολύ κατσε και μιζέριασε εδώ.
Αλλά έτσι πάντα στην μιζέρια θα είσαι.

Φυγε τωρα για το εξωτερικό !!!!!!!!!!!!!

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
700 βρίσκεις ;;;;;

από δαπάνες εδώ, ενφια, δεη , ευδαπ πόσα έχεις ;
αυτο ειναι το θεμα με το cv μου  ενω με καλουν για interview  τρωνε τις ελληνικες φρικες.
Ενφια εχω και δεη εχω και ευδαπ εχω και ενα αυτο εχω  το ποσα θα δωσω  δεν εχει σημασια γιατι σημερα μπορει να ειναι λιγα αυριο ισως ειναι πολλα και μεθαυριο ισως περισσοτερα.

Δεν θα κατσω νσ περιμενω  μεχρι να μην μπορω να πληρωσω!!!

Οσο για το μονιμα εγω δεν εχω καταφερει να μεινω σε δουλεια πανω απο χρονο,ολο κατι στραβα πηγαινε.Καποτε θα ηθελα και εγω να κανω οικογενεια εστω ενα παιδι. Αμα καθε λιγο και λιγακι μου λενε φυγε.

Ενω εξω αμα μου πουνε φυγε εχει αρκετες εταιρειες που πανε καλα ενα κοματι ψωμι θα μου το δωσουν.(Ειμαι ΑΕΙ με 2 Msc και πες 8 χρονια προυπηρεσια πανω κατω(παραπανω ειναι αλλα πες  τοσα))

Εστω ρε παιδι μου για τα ματια του κοσμου να ειμαι καπου 5 χρονια. Τιποτα.Τοσα χρονια λιγο εδω λιγο εκει.

Εξω δεν ειναι παραδεισος αλλα οταν πηγα στο interview ο τυπος εκει μου ειπε  πρεπει να καταλαβεις οτι δεν εισαι μικρος πλεον και δεν σε παιρνει για πολλα . 
Εχω και μικρους και καταλαβαινω οτι θα θελουν να δουν και να κανουν και αλλα αλλα εσυ εισαι 40 πρεπει να ξερεις τι θες.

Δεν μπορεις να αλλαζεις συνεχεια.Νομισε οτι στην ελλαδα ειχα την επιλογη να αλλαζω.Που να ηξερε!!!τι γινεται εδω.

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Τυπε (που ανοιξες το θεμα) εγω εφυγα λιγο πριν κλεισω τα 47 με σπιτι δικο μου, μηχανη, αμαξι και χτηματα. Αλλα και καμποσα χρεη.
Τους τελευταιους μηνες που ημουν Ελλαδα ειχα σταθερη γκομενα μια Βουλγαρα μουναρα 37 χρονων και οποτε ειχα κεφι και χρονο γαμουσα και ενα ψιλο-μπαζακι Ελληνιδα 23 χρονων. Παρεες και φιλους αν και εμενε σε χωριο πολλουςες.  Απο τον Ιουνιο του 2014 ειμαι Βρολινο. Οσα ζορια και να περασα ή εχω ακομα να περασω δεν το μετανιωνω καθολου που εφυγα. Στην τελικη γυρναω και πισω, αν κι εγω το βλεπω πως ηταν να μην παρω την αποφαση, τωρα που ξεκολησα απο το χωριο, παιζει σε μερικους μηνες να ειμαι οπουδηποτε. Αλλα μπορει κι εδω.

Ψηφισα το 2
δεν εχω χρεη και δεν θελω να κανω οποτε ισως γιαυτο θελω να την κανω απο εδω.για να μην αποκτησω

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
τι περιμενεις ρε τυπε???? υπεγραψε το και στειλτο τι το λιβανιζεις???? και αν τοσο πολυ δεν περνας καλα τα μαζευεις και γυρνας πισω σε 6,12 μηνες... τι φοβασαι μη σε κακολογισουν οι φιλοι που δεν εχεις η η γκομενα που δεν εχεις? τραβα στην ευχη του θεου να πουμε. ξερεις και τη γλωσσα λες επρεπε να το υπεγραφες με το που στο στειλαν
το σκεφτομαι 2 φορες για να μην το σκεφτω 3

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Αυτά με τα βιογραφικά σας , οι μηχανικοί και οικονομολόγοι και κομπιουτεράδες .....

πολύ τα γουστάρω ...................

Εμείς το βιογραφικό το γράφουμε στα @@ μας.
Εμεις πρεπει να εχουμε cv  αλλιως χαθηκαμε.Και cv  που να αξιζει αλλιως..

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
εχω συγγενεις αμερικη  και ταξιδευω   συχνα    ιταλια     εχω   παει ρωμη   φλωρεντια μιλανο    και    τορινο    και απο γερμανια   εχω παει   ντισελντροφ   στουγκαρδη   και απο ολλαδνια      αμστερνταμ     και   βελγιο   βρυξελες  
και πολλη καλα κανεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom