700 βρίσκεις ;;;;;
από δαπάνες εδώ, ενφια, δεη , ευδαπ πόσα έχεις ;
αυτο ειναι το θεμα με το cv μου ενω με καλουν για interview τρωνε τις ελληνικες φρικες.
Ενφια εχω και δεη εχω και ευδαπ εχω και ενα αυτο εχω το ποσα θα δωσω δεν εχει σημασια γιατι σημερα μπορει να ειναι λιγα αυριο ισως ειναι πολλα και μεθαυριο ισως περισσοτερα.
Δεν θα κατσω νσ περιμενω μεχρι να μην μπορω να πληρωσω!!!
Οσο για το μονιμα εγω δεν εχω καταφερει να μεινω σε δουλεια πανω απο χρονο,ολο κατι στραβα πηγαινε.Καποτε θα ηθελα και εγω να κανω οικογενεια εστω ενα παιδι. Αμα καθε λιγο και λιγακι μου λενε φυγε.
Ενω εξω αμα μου πουνε φυγε εχει αρκετες εταιρειες που πανε καλα ενα κοματι ψωμι θα μου το δωσουν.(Ειμαι ΑΕΙ με 2 Msc και πες 8 χρονια προυπηρεσια πανω κατω(παραπανω ειναι αλλα πες τοσα))
Εστω ρε παιδι μου για τα ματια του κοσμου να ειμαι καπου 5 χρονια. Τιποτα.Τοσα χρονια λιγο εδω λιγο εκει.
Εξω δεν ειναι παραδεισος αλλα οταν πηγα στο interview ο τυπος εκει μου ειπε πρεπει να καταλαβεις οτι δεν εισαι μικρος πλεον και δεν σε παιρνει για πολλα .
Εχω και μικρους και καταλαβαινω οτι θα θελουν να δουν και να κανουν και αλλα αλλα εσυ εισαι 40 πρεπει να ξερεις τι θες.
Δεν μπορεις να αλλαζεις συνεχεια.Νομισε οτι στην ελλαδα ειχα την επιλογη να αλλαζω.Που να ηξερε!!!τι γινεται εδω.