dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Α. Από που είσαι τότε?
Αθήνα γεννήθηκα,μένω..κλπ..κλπ..
Α. Από που είσαι τότε?
Eσύ είσαι πελοποννήσια?
εγώ είμαι
edit: είναι παγίδα? προσπαθείς να μας κάνεις να σπαμάρουμε για να έχεις δικαιολογία να μας κάνεις μοντερέιτεντ/μιούτεντ??? ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟ ΚΥΡΙΕ ΔΙΚΑΣΤΑΑΑΑ!!!ΣΚΕΥΩΡΙΑΑΑ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευτυχώς που βρήκαμε τον πελοποννήσιο γιατί θα έσκαγε ο κύριος Chevalier!εγώ είμαι
edit: είναι παγίδα? προσπαθείς να μας κάνεις να σπαμάρουμε για να έχεις δικαιολογία να μας κάνεις μοντερέιτεντ/μιούτεντ??? ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟ ΚΥΡΙΕ ΔΙΚΑΣΤΑΑΑΑ!!!ΣΚΕΥΩΡΙΑΑΑ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι,όχι! καμία σχέση..Φίλε james70 μήπως είσαι γιατρος?
Κάποιον μου θυμίζεις γι αυτό σε ρωτω.
ρε φιλε παρε ενα καρτοκινητο γιαυτην και κλειστο τετοιες μερες....Βέβαια κι αυτή έχει τα δίκια της!
Γιορτές είναι! Θα ήθελε να τις περάσει με το μωρό της! «Να καθόμαστε αγκαλίτσα στο τζάκι, να πίνουμε κρασάκι, να κάνουμε ρεβεγιόν με τους φίλους μας, να κοιμόμαστε μαζί, να κάνουμε έρωτα ελεύθερα και όχι στα κρυφά και βιαστικά» κοκ, είναι μερικές απ τις σκέψεις (και όχι τόσο ήρεμα και κόσμια ειπωμένες) που είχε συνεχώς η δικιά μου όλα αυτά τα χρόνια! :S :S :S
Θυμάμαι σαν σε εφιάλτη,κάθε 31 Δεκεμβρίου, στις 00:00:01, το κινητό χτυπούσε για τα χρόνια πολλά! «ήθελα να ήμουν η πρώτη που θα σου πω καλή χρονιά! Πριν προλάβει κανένας άλλος (καμιά άλλη ήθελε να πει αλλά τέλος πάντων!). το ίδιο και στην Ανάσταση! Καμπάνες να βαράνε, ο παπάς να ψέλνει ¨Χριστός Ανέστη¨ και συ να προσπαθείς να ακούσεις στις 12 ακριβώς και πάλι, «χρόνια πολλά μωρό μου …και του χρόνου μαζί!!!!»
![]()
![]()
![]()
ποτε...δεν υπηρξα παντρεμενος και γενικα ειμαι πιστος....σκυλοςki εσυ εκανες τετοιες παρανομιες?
(βγαλτην ειναι σαν τραβελι ρε)
Σου λεει για να κανετε διακοπεs μαζι το καλοκαιρι???Την 25η Μαρτίου τα πράγματα ήταν δύσκολα! Τα παιδιά είχαν παρέλαση αλλά αυτή ήθελε το ψαράκι της!![]()
![]()
Και σιγά - σιγά φτάνεις σε επίπεδα σύγκρισης και επιλογής πολύ πιο επικίνδυνα απ αυτά που στην αρχή φανταζόσουνα! Τώρα πια το δίλημμα μέσα σου δεν αρκείται στο απλό ¨αυτήν ή τη γυναίκα μου¨ αλλά προχωράει ακόμα πιο πολύ …. «αυτήν ή τα παιδιά μου»? …… ειδικά απ τη στιγμή που τύχει να κάνει κι αυτή το δικό σου παιδί!!!!! Τότε το παιχνίδι παίζεται επί ίσους όρους! …και ξεφεύγει πολύ απ τις απλές φαντασίες….
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε φιλε παρε ενα καρτοκινητο γιαυτην και κλειστο τετοιες μερες....![]()
![]()
ποτε...δεν υπηρξα παντρεμενος και γενικα ειμαι πιστος....σκυλος
να σου φερω ενα πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τυπου Α;αυτο μπορω εγω....Οπότε φίλε άσε τις συμβουλές για τους παντρεμένους! ;)
Διάβαζε ότι θέλεις αλλά για να εκφέρεις γνώμη πρέπει να προσκομήσεις πιστοποιητικό γάμου πρώτα!![]()
στο ξαναειπα και δεν ακους...σοβαρεψου να μην ρεζιλευεις τα παιδια σου αυριο που θα μεγαλωσουν και κοιτα να ξεκοψεις απο τα εξωσυζυγικα μπλεξιματα....ασε τα ψαρια και τους μπακαλιαρους....με τις γκομενες...αν και με τον χαρακτηρα που δειχνεις δυσκολα σε βλεπω να ξεφευγεις ανωδυνα χωρις τα γνωστα ανωνυμα τηλεφωνηματα και τις απειλες....οποτε καλα ξεμπερδεματα...ας προσεχες jamesΤην 25η Μαρτίου τα πράγματα ήταν δύσκολα! Τα παιδιά είχαν παρέλαση αλλά αυτή ήθελε το ψαράκι της!![]()
![]()
Και σιγά - σιγά φτάνεις σε επίπεδα σύγκρισης και επιλογής πολύ πιο επικίνδυνα απ αυτά που στην αρχή φανταζόσουνα! Τώρα πια το δίλημμα μέσα σου δεν αρκείται στο απλό ¨αυτήν ή τη γυναίκα μου¨ αλλά προχωράει ακόμα πιο πολύ …. «αυτήν ή τα παιδιά μου»? …… ειδικά απ τη στιγμή που τύχει να κάνει κι αυτή το δικό σου παιδί!!!!! Τότε το παιχνίδι παίζεται επί ίσους όρους! …και ξεφεύγει πολύ απ τις απλές φαντασίες….
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και φυσικά ένα άλλο θέμα (ίσως και μεγαλύτερο) απ τις γιορτές είναι οι καλοκαιρινές διακοπές και η θάλασσα γενικότερα!!!!!
Αυτό κι αν ήταν σπαζοκεφαλιά!
Εκτός απ τις διακοπές υπήρχε και το θέμα με τα καθημερινά ή...σαββατοκύριακα..μπανάκια!
έπρεπε να γίνει σχέδιο! να φύγεις με τα καλά σου ρούχα και να πάρεις στη λούφα το μαγιό σου, σαγιονάρες, καπελάκι πετσέτες (καλά αυτές μπορούσε να τις κουβαλήσει κι αυτή) και ότι άλλο χρειάζεται για μια εξόρμηση στην παραλία!
Αλλά φυσικά μεγάλη προσοχή στον ήλιο! Φαντάζεσαι να κάτσεις πολύ ώρα και να καείς? και δεν παίζει να πεις εγώ δεν κάνω πολύ ηλιοθεραπεία για να μη με καταλάβει η γυναίκα μου! Γιατί αυτή φυσικά δεν μπορεί (και δεν θέλει) να έρθει στη θέση σου και είναι λογικό. Και δεν γίνεται σε κάθε φάση που εσύ ξέρεις ότι μπορεί να πάθεις ζημιά, να το λες και στη γκόμενα! Ξενερώνει και αυτή αλλά και εσύ!![]()