Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Aν τον δικηγόρο τον ρώτησες μετά το ξύλο, το "δεν είμαι μαλάκας, ρώτησα δικηγόρο" που έγραψες παύει να ισχύει. Γιατί προσπαθώντας απλά να ικανοποιήσεις τον θιγμενο εγωισμό σου έδειρες κάποιον, που κάλλιστα θα μπορούσε να σου ξεφύγει ένα και μόνον κτυπημα πανω στο θυμό σου και να τον στειλεις να χαροπαλευει. Πληρώνοντας τις συνέπειες μετά. Οπως "Καλη ώρα"η 40χρονη που χαροπαλευει μετα τα κτυπηματα στο κεφάλι του τζουντόκα. Η μόνη λογική αντίδραση, αφού πήγες επι τούτου, μια φωτό με το κινητό ως απόδειξη και κλείσιμο της πόρτας πισω σου. Και μαύρη πέτρα μετά.Εγώ φίλοι μου απαντώ σε κάποιες κριτικές για αυτό που έκανα. Δεν πρόκειται να συνεχίσω αυτήν την τακτική του ξύλου. Δεν είναι στα σχέδια μου. Στα σχέδια είναι να περισώσω ό,τι σώζεται από μένα από τώρα και πέρα. Τον δικηγόρο τον ρώτησα μετά το ξύλο. Όχι πριν. Τώρα κοιτάζω να τακτοποιήσω λίγο την πάρτη μου. Δεν είμαι ηλίθιος. Ξέρω να φυλάγομαι. Αν ήταν ίσως να είχα κανένα δεσμό και να έβγαιναν κι από πάνω.
Τέλος πάντων όπως και πολλοί φίλοι που δεν τους ξέρω είπαν η ζωή συνεχίζεται κι αυτό θα κάνω.
Σας ευχαριστώ όλους, ακόμα και όσους μου έκαναν "δυσάρεστη " κριτική. Το ότι τα έγραψα κάπου ανώνυμα με βοήθησε. Να είστε όλοι καλά. Καλό απόγευμα.
Γιατί όποιος σηκώνει χέρι στο θυμό, οταν θυμώσει το ξανακάνει.