Νέα

Το κέρατο δεν χωνεύεται εύκολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα satanakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγώ φίλοι μου απαντώ σε κάποιες κριτικές για αυτό που έκανα. Δεν πρόκειται να συνεχίσω αυτήν την τακτική του ξύλου. Δεν είναι στα σχέδια μου. Στα σχέδια είναι να περισώσω ό,τι σώζεται από μένα από τώρα και πέρα. Τον δικηγόρο τον ρώτησα μετά το ξύλο. Όχι πριν. Τώρα κοιτάζω να τακτοποιήσω λίγο την πάρτη μου. Δεν είμαι ηλίθιος. Ξέρω να φυλάγομαι. Αν ήταν ίσως να είχα κανένα δεσμό και να έβγαιναν κι από πάνω.
Τέλος πάντων όπως και πολλοί φίλοι που δεν τους ξέρω είπαν η ζωή συνεχίζεται κι αυτό θα κάνω.
Σας ευχαριστώ όλους, ακόμα και όσους μου έκαναν "δυσάρεστη " κριτική. Το ότι τα έγραψα κάπου ανώνυμα με βοήθησε. Να είστε όλοι καλά. Καλό απόγευμα.
Aν τον δικηγόρο τον ρώτησες μετά το ξύλο, το "δεν είμαι μαλάκας, ρώτησα δικηγόρο" που έγραψες παύει να ισχύει. Γιατί προσπαθώντας απλά να ικανοποιήσεις τον θιγμενο εγωισμό σου έδειρες κάποιον, που κάλλιστα θα μπορούσε να σου ξεφύγει ένα και μόνον κτυπημα πανω στο θυμό σου και να τον στειλεις να χαροπαλευει. Πληρώνοντας τις συνέπειες μετά. Οπως "Καλη ώρα"η 40χρονη που χαροπαλευει μετα τα κτυπηματα στο κεφάλι του τζουντόκα. Η μόνη λογική αντίδραση, αφού πήγες επι τούτου, μια φωτό με το κινητό ως απόδειξη και κλείσιμο της πόρτας πισω σου. Και μαύρη πέτρα μετά.
Γιατί όποιος σηκώνει χέρι στο θυμό, οταν θυμώσει το ξανακάνει.

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.323
Πόντοι
4.461
Πάντως το να συνεχίσεις να συζείς σε μια τελειωμένη σχέση δεν είναι καθόλου υγειές, για τα παιδιά θα έλεγα χειρότερο. Το έχω αντιμετωπίσει.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Μια ειναι η λυση , η εκδικηση και η καλυτερη συμβουλη.
Προχωρα παρακατω και μην ξαν'ασχοληθεις.
Φτιαξε τη ζωη σου και γραψτους εκει που τους αξιζει. Οσο για το ξυλο ,σιγουρα μπορω να σε καταλαβω ,αλλα ειναι μαλακια σου. Αυτη η συμπεριφορα δειχνει μεγαλη αδυναμια εκ μερους σου. Στο γραφω ως ανθρωπος που εχω κανει μαλακιες και το χω μετανιωσει.

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
Εγώ πάντως χαίρομαι με τις τοποθετήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών για το θέμα.
Νηφάλιες, ψύχραιμες και με προτροπή στην αποφυγή βίας.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Εγώ πάντως χαίρομαι με τις τοποθετήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών για το θέμα.
Νηφάλιες, ψύχραιμες και με προτροπή στην αποφυγή βίας.
και μετα σου λενε δε δουλευουν τα εμβολια.... Καταντησε το bou σαν το cosmopolitan!!

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21
Καλα, πολλοι λεγανε πολλα, και γω μαζι, αλλα τι θα κανεις οταν φτασει η ωρα του λυκου, δε το ξερεις ουτε ο ιδιος!
Ας ελπισουμε οτι δε θα καταληξει ασχημα η ιστορια, και δεν εννοω το διαζυγιο.
Πολλοι λενε αλλα μερικοι τα εννοουν κιολας.

xapostolosx

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
7
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές μου. Πολλά συνέβησαν τις λίγες μέρες που μεσολάβησαν. Την μέρα του Αγίου Ιωάννου στη γιορτή του φίλου μας τα πιτσουνάκια ήταν τύπος και υπογραμμός. Ήταν και η γυναίκα του μπροστά. Σε κάποια φάση ο γόης πήγε να με ειρωνευτεί σε κάτι και του απάντησα αναλόγως. Παρενέβη ο Γιάννης, που γιόρταζε και με αστεία θόλωσε τα πράγματα για να μην γίνει καμία παρεξήγηση. Σεβάστηκα τον οικοδεσπότη και έκανα πίσω.
Πέρασε η μέρα και τη Δευτέρα πήγα στη δουλειά. Ο γιος λείπει ταξίδι με την κοπέλα του εκτός Αθηνών. Η ώρα ήταν 12:00 το μεσημέρι και σαν από ένστικτο, προφασίστηκα αδιαθεσία και έφυγα νωρίς.
Άφησα το αμάξι ένα στενό πιο κάτω από το σπίτι και ανέβηκα τις σκάλες. Άνοιξα αθόρυβα και τους έκανα τσακωτούς στην κρεβατοκάμαρα.
Έγινε της τρελής. Έπιασα το δικό μου το πουτανί και της έδωσα κάτι ασυγύριστα χαστούκια, τέτοια που δεν έχει φάει τέτοια ποτέ στη ζωή της. Στο καπάκι περίλαβα κι αυτόν. Για ένα πεντάλεπτο τις έτρωγε αλύπητα. Έτοιμος να λιποθυμήσει. Τους τράβηξα στο σαλόνι. Άρχισα να ρωτάω την γυναίκα μου. Κάθε που μου έλεγε ψέματα έπεφτε ξύλο σε εκείνον. Ώσπου σε κάποια στιγμή δεν άντεξε κι εκείνος και της λέει: "Πες την αλήθεια σε ό,τι ρωτάει ρε μαλακισμένη!".
Έμαθα ότι το ειδύλλιο άρχισε πριν 4,5 χρόνια. Όταν έτυχε να πάμε διακοπές σε ένα νησί, και έτυχε να είμαστε όλοι παρέα.
Το συνέχισαν στην Αθήνα. Η φάση είναι ότι η "δικιά" μου, συμπεριφερόταν μετά από ένα σημείο λες και ήθελε να του δώσω κι άλλο ξύλο. Επίτηδες έλεγε πράγματα που θα καταλάβαινα ότι είναι ψέματα. Όταν δηλαδή ρωτούσα κάποια πράγματα που ήξερα από τον άλλον που τους κάρφωσε.
Τον πέταξα έξω από το σπίτι σε κακό χάλι. Τώρα τι είπε στη γυναίκα του να δικαιολογηθεί για το χάλι; Δεν ξέρω.
Όταν έφυγε, η "γυναίκα μου " ζήτησε να πάει να ντυθεί κανονικά. Την άφησα. Ύστερα ήρθε και εκείνη στο σαλόνι με το κεφάλι σκυμμένο. Είχα ηρεμήσει , αλλά όχι εντελώς.
- Λοιπόν, θα πεις την αλήθεια και εσύ ή θα έχεις την ίδια μεταχείριση;
Μου απαντούσε σε ό,τι την ρωτούσα.
Ύστερα της ζήτησα να βγάλει το σκασμό και να μην πει τίποτα στα παιδιά.
Φίλοι μου, δεν με παίρνει να φύγω από το σπίτι για το γιο μου τον μικρό. Συμφωνήδαμε να μείνουμε συμβατικά για όσο πάρει. Απλά απαίτησα να είναι σοβαρή μπροστά στα παιδιά και στον άμεσο κοινωνικό περίγυρο, γιατί, αν κάνει έστω και μια μαλακία που θα προσβάλει τα παιδιά, θα τη στείλω στον τάφο. Δεν με είχε δει ποτέ τόσο άγριο και σκληρό στα τόσα χρόνια γάμου. Πιστεύω ότι το πήραν και οι δύο το μήνυμα. Για τον ίδιο λόγο αποφάσισα να μην πω τίποτα στη γυναίκα του εραστή της, για να μην μαθευτεί στα παιδιά μου. Δεν θα ήθελα να ντρέπονται για τη μάνα τους.
Όσο για μένα, αισθάνομαι ένα Ψυχικό ράκος. Ξέρω ότι θα με πάρει καιρό να συνέλθω και να νιώσω φυσιολογικά. Σας ευχαριστώ πολύ όλους που με ακούσατε, που με συμβουλέψατε. Να είστε όλοι καλά.
λοιπόν, παντρεμένοι γείτονες εκπαιδευτικοί σε Λύκειο με παιδί μοναχοκόρη.
Ξαφνικά χωρίζουν, όταν η κόρη μετά το Λύκειο μπήκε στο Πανεπιστήμιο, ανεξήγητα, αιφνιδιαστήκανε «όλοι», δεν έδιναν λαβή για σχόλια
Κατόπιν μάθαμε ότι ζούσαν «συμβατικά» κάνοντας παράλληλα την ζωή τους μέχρι την ενηλικίωση της κόρης
Άγνωστο οπότε ξεκίνησαν όλα
Περιοχή Παγκρατίου
Τέτοια υπήρχαν, υπαρχούν και θα υπάρχουν

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.809
Πόντοι
6.236
Ξαφνικά χωρίζουν, όταν η κόρη μετά το Λύκειο μπήκε στο Πανεπιστήμιο, ανεξήγητα, αιφνιδιαστήκανε «όλοι», δεν έδιναν λαβή για σχόλια
Κατόπιν μάθαμε ότι ζούσαν «συμβατικά» κάνοντας παράλληλα την ζωή τους μέχρι την ενηλικίωση της κόρης
Περιοχή Παγκρατίου
Παρά πολύ σύνηθες να κάνουν υπομονή μέχρι να δώσει το παιδί πανελλήνιες για να μην διαταράξουν την ισορροπία του.
Και δεν είναι λάθος (αν η απόφαση δεν έχει παρθεί από τότε που πάει το παιδί παιδικό σταθμό δηλαδή :2funny:)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Άσχημες καταστάσεις......
Καλύτερα ειλικρίνεια την βαλίτσα σου και δρόμο ή τον/την στέλνεις.
Και αν υπάρχουν παιδιά δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία, είναι χειρότερο να ζεις μέσα στο ψέμα.
Υπάρχουν οι τρόποι να προχωρήσεις την ζωή σου και κάποια στιγμή θα τα ισορροπήσεις όλα.
Έχω βοηθήσει και έχω καθαρίσει για καλό φίλο(με 2 παιδιά) που βρέθηκε στην θέση του νηματοθέτη,ο γαμιάς φίλος και συνάδελφός του(:confused:)....
Του είπα αν πάμε στο παρασύνθημα δεν υπάρχει επιστροφή,μου λέει ναι προχωράμε έχουν τελειώσει όλα με την πουτάνα....
Ο μαλάκας αντί να την στείλει μετά,καθώς μιλάμε για παράλληλη σχέση 2 χρόνια,με άδειασμα κοινοϋ λογαριασμού κτλ,έλεγε θα-θα-θα,την έτσι,την αλλιώς, με έμπλεξε και μετά τα ξαναβρήκε μαζί της.....
Τελικά χωρίσαμε μετά από αρκετά χρόνια από το γεγονός.....

:confused: :confused: :confused: :confused:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.809
Πόντοι
6.236
Και αν υπάρχουν παιδιά δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία, είναι χειρότερο να ζεις μέσα στο ψέμα.
Υπάρχουν οι τρόποι να προχωρήσεις την ζωή σου και κάποια στιγμή θα τα ισορροπήσεις όλα.
Δηλαδή το παιδί σου πηγαίνει β' λυκείου, θέλει να δώσει πανελλήνιες και εσύ αντιλαμβάνεσαι μετά από 17 (τουλάχιστον) χρόνια ότι ο άνθρωπος που έχεις κάνει μαζί του το παιδί είναι πουτάνα/μπήχτης. Και αντί να κάνεις και το κορόιδο που σου πήρε τόσα χρόνια για να το καταλάβεις για να μην σε πούνε και ηλίθιο/ηλίθια από πάνω, εσύ επιλέγεις να γαμήσεις την, ίσως, πιο κρίσιμη φάση στη ζωή του παιδιού σου.
Επιλέγεις να το βάλεις σε μια διαδικασία στενάχωρη και πρωτόγνωρη, να ασχολείται με μαλακίες ενώ το μόνο που θα έπρεπε να το απασχολεί σε αυτή τη φάση είναι το διάβασμά του.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Δηλαδή το παιδί σου πηγαίνει β' λυκείου, θέλει να δώσει πανελλήνιες και εσύ αντιλαμβάνεσαι μετά από 17 (τουλάχιστον) χρόνια ότι ο άνθρωπος που έχεις κάνει μαζί του το παιδί είναι πουτάνα/μπήχτης. Και αντί να κάνεις και το κορόιδο που σου πήρε τόσα χρόνια για να το καταλάβεις για να μην σε πούνε και ηλίθιο/ηλίθια από πάνω, εσύ επιλέγεις να γαμήσεις την, ίσως, πιο κρίσιμη φάση στη ζωή του παιδιού σου.
Επιλέγεις να το βάλεις σε μια διαδικασία στενάχωρη και πρωτόγνωρη, να ασχολείται με μαλακίες ενώ το μόνο που θα έπρεπε να το απασχολεί σε αυτή τη φάση είναι το διάβασμά του.
Το συμπέρασμα για Β Λυκείου που το έβγαλες?
Αυτός(για το παράδειγμα που ανέφερα) είχε μικρά παιδιά,6 και 3 ετών.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.809
Πόντοι
6.236
Το συμπέρασμα για Β Λυκείου που το έβγαλες?
Αυτός(για το παράδειγμα που ανέφερα) είχε μικρά παιδιά,6 και 3 ετών.
:2funny:
Ασ' το, είναι από το προηγούμενο επεισόδιο... είπες και εσύ ότι αν υπάρχουν παιδιά, δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Μπέρδεμα!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
:2funny:
Ασ' το, είναι από το προηγούμενο επεισόδιο... είπες και εσύ ότι αν υπάρχουν παιδιά, δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Μπέρδεμα!
Μπερδέψαμε τα επεισόδια....
Σε παιδί στην εφηβεία αλλάζουν τα δεδομένα,πόσο μάλλον στα 17.

:hi:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.223
Πόντοι
3.846
Σατανακο εκανες αυτο που εκανες γιατι αυτος ειναι ο χαρακτηρας σου. Δεν το λεω για να σε προσβαλλω καθε ανθρωπος εχει αλλο τροπο σκεψης. Αν σου κανει καλο να τα γραφεις εδω κανε το. Αν νομιζεις οτι ο γαμος σου μπορει να συνεχιστει, ο χρονος θα το δειξει. Εγω ας πουμε δε θα μπορουσα να ζω μαζι με μια γυναικα στο ιδιο σπιτι μετα απο ολα αυτα. Αλλα ειπαμε ο καθενας εχει το δικο του τροπο σκεψης.

Προστατευσε τον εαυτο σου φιλε. Μην επιτρεψεις στους εχθρους σου να παρουν εκδικηση.

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
Α ρε σύντροφε Σατανάκο, πέρασες πολύ δύσκολα, σε βάλανε να πιείς το πικρό ζουμί της αδικίας με χωνί και τη μύτη πιασμένη.

Δεν θα σχολιάσω την αντίδραση, γιατί σε τέτοιες ακραίες κατάστασεις, ο καθένας μας ζυγιέται με τους Θεούς και την ψυχή του, δεν υπάρχει περίπτωση ν'ακούσει άλλον.

Παρακαταθήκη για τους νεαρούς που μας διαβάζουν :

-Σε περιπτώσεις που έχουμε την πολυτέλεια του σχεδιασμού της εκδίκησής μας, φροντίζουμε να είναι ολοκληρωτική, αμετάκλητη και να μένουμε υπεράνω υποψίας. Μπορείς κάλλιστα να χαρτζιλικώσεις δύο ντουλάπες όχι μόνο να σπάσουν κάθε κόκκαλο του Ονειρεμένου Εραστή, αλλά να του πουν πως έτσι και έστω στείλει SMS στην τάδε ξανά, θα γυρίσουν και δεν θα τον ξαναβρεί κανένας.

Όταν ραγίσει το γυαλί σ'ένα γάμο, γίνεται γιατί ένας από τους δύο, τα φόρτωσε στον κόκκορα. Είναι ατελείωτο σκατό η συμβίωση και η ανελέητη παιδοκομία, οι σοφοί άνθρωποι το μοιράζονται 50/50. Στα παραμύθια μόνο. Συνήθως ένας από τους δύο, ο πιο ασυνείδητος και επιτήδειος, φροντίζει το σκατό να μοιράζεται 90/10 υπέρ του. Και μετά όλα πάνε στο διάολο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
Έχω βοηθήσει και έχω καθαρίσει για καλό φίλο(με 2 παιδιά) που βρέθηκε στην θέση του νηματοθέτη,ο γαμιάς φίλος και συνάδελφός του(:confused:)....
Του είπα αν πάμε στο παρασύνθημα δεν υπάρχει επιστροφή,μου λέει ναι προχωράμε έχουν τελειώσει όλα με την πουτάνα....
Ο μαλάκας αντί να την στείλει μετά,καθώς μιλάμε για παράλληλη σχέση 2 χρόνια,με άδειασμα κοινοϋ λογαριασμού κτλ,έλεγε θα-θα-θα,την έτσι,την αλλιώς, με έμπλεξε και μετά τα ξαναβρήκε μαζί της.....
Τελικά χωρίσαμε μετά από αρκετά χρόνια από το γεγονός.....

:confused: :confused: :confused: :confused:

εχω ακουσει πολλες φορες να καταληγει έτσι

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.849
Πόντοι
3.656
Περιοχή Παγκρατίου

Πάντως επαρχία προτιμούν να ζουν συμβατικά παρά να χωρίζουν

Στην Αθήνα είναι πιο εύκολο

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Όσο περνάει ο καιρός αρχίζω να πιστεύω πολύ έντονα ότι στο σαιτ γράφουν 3-4 που όντως ασχολούνται με το άθλημα και οι υπόλοιποι είναι ναυάγια της ζωής ή αργόσχολοι που φτιάχνουν 10 προφίλ και μαλακίζονται...:headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom