Νέα

Το κέρατο δεν χωνεύεται εύκολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα satanakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Όσο περνάει ο καιρός αρχίζω να πιστεύω πολύ έντονα ότι στο σαιτ γράφουν 3-4 που όντως ασχολούνται με το άθλημα και οι υπόλοιποι είναι ναυάγια της ζωής ή αργόσχολοι που φτιάχνουν 10 προφίλ και μαλακίζονται...:headbang:
μην το ξαναπεις αυτο ...

northern406

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2022
Like
149
Πόντοι
0
@satanakos
Mετά από ένα χρόνο σε τι κατάσταση είσαι;Προχώρησες παρακάτω την ζωή σου ή της επέτρεψες να σε έχει ξανά δεδομένο;

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.532
Πόντοι
3.506

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.709
Πόντοι
6.186
Παιδιά αυτό που δε χωνεύεται είναι να σας πουν ελάτε να δούμε αστεία βίντεο από το καρναβάλι και να βλέπεις τη δικιά σου να την ξεκωλιάζουν μέσα στο δρόμο και να την κοιτάνε χιλιάδες κόσμος. Οπότε για ποιο κέρατο μιλάμε
ανέβασε το βίντεο:2funny:

OP
OP
satanakos

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Καλησπέρα, μετά από πολύ καιρό. Δυστυχώς φίλοι μου τα πράγματα δεν ήρθαν και τόσο βολικά στη ζωή μου. Την άνοιξη κόλλησα Covid19 και ταυτόχρονα κάποια άλλη ίωση πολύ βάρβαρη. Αποτέλεσμα να πάθω μια νευροπαράλυση αρχές του καλοκαιριού που μου γάμησε τη ζωή. Με τη γυναίκα μου ήμουν ήδη σε διάσταση. Τους πρώτους μήνες σε κατάσταση τετραπληγίας. Τώρα κάπως συνήλθσ. Μπορώ και χρησιμοποιώ μόνο τα χέρια μου. Τουλάχιστον δεν με ταΐζουν στο στόμα και μπορώ να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο να μιλάω με ανθρώπους, για να μην σαλτάρω εντελώς. Το υπόλοιπο σώμα μου είναι σαν να μην υπάρχει. Δεν ξέρω αν θα ανακάμψω και σε ποιο σημείο. Το θεωρώ λίγο απίθανο. Έχουν περάσει 10 μήνες και σκατά βελτίωση είδα. Ούτε οι γιατροίμου δίνουν πολλές ελπίδες.
Δυστυχώς. Όσον αφορά τη γυναίκα μου, πλέον είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την υγεία μου που δεν με νοιάζει. Κάθε μέρα παλεύω μπας και κερδίσω τη ζωή μου πίσω. Έχω συμβιβαστεί κάπως με την κατάσταση και δεν περιμένω πολλά. Δεν ξέρω μέχρι πού θα αντέξω να το παλεύω η θα το τελειώσω. Τελικά αν χάσεις την υγεία σου, έχεις χάσει τα πάντα.
Το χτύπημα ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να φάω. Αλλά δεν μπορούμε να τα νικήσουμε και όλα.
Αυτά γιατί πολλοί ίσως έγραφαν διάφορα εδώ μέσα, χαριτολογώντας και εν αγνοία τους.
Εύχομαι σε όλους να έχετε την υγεία σας και να ζείτε τη ζωή σας, γιατί κάνεις δεν ξέρει τι τον περιμένει στο τέλος, ούτε και πότε θα είναι το τέλος.
Συγγνώμη αν κάποιους τους στενοχώρησα εδώ μέσα με δηλώσεις μου η σχόλια.
Καληνύχτα σε όλους.

Τελευταία τροποποίηση:

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.261
Πόντοι
456
Ρε μάγκες, γιατί τα βάζετε με τους γαμιαδες των γυναικών σας, και όχι με τις ίδιες τις γυναίκες; Πόσοι από εμάς έχουν γαμησει ή θα γαμουσαν παντρεμένη εάν τους καθόταν; Ο μόνος λόγος που μπορώ να καταλάβω τον θυμό είναι εαν ο γαμιας είναι φίλος σας, αλλά και πάλι, εάν την γυναικα δεν την τρώει το μουνακι της, δεν πρόκριτε να συμβεί τίποτα.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.261
Πόντοι
456
Καλησπέρα, μετά από πολύ καιρό. Δυστυχώς φίλοι μου τα πράγματα δεν ήρθαν και τόσο βολικά στη ζωή μου. Την άνοιξη κόλλησα Covid19 και ταυτόχρονα κάποια άλλη ίωση πολύ βάρβαρη. Αποτέλεσμα να πάθω μια νευροπαράλυση αρχές του καλοκαιριού που μου γάμησε τη ζωή. Με τη γυναίκα μου ήμουν ήδη σε διάσταση. Τους πρώτους μήνες σε κατάσταση τετραπληγίας. Τώρα κάπως συνήλθσ. Μπορώ και χρησιμοποιώ μόνο τα χέρια μου. Τουλάχιστον δεν με ταΐζουν στο στόμα και μπορώ να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο να μιλάω με ανθρώπους, για να μην σαλτάρω εντελώς. Το υπόλοιπο σώμα μου είναι σαν να μην υπάρχει. Δεν ξέρω αν θα ανακάμψω και σε ποιο σημείο. Το θεωρώ λίγο απίθανο. Έχουν περάσει 10 μήνες και σκατά βελτίωση είδα. Ούτε οι γιατροίμου δίνουν πολλές ελπίδες.
Δυστυχώς. Όσον αφορά τη γυναίκα μου, πλέον είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την υγεία μου που δεν με νοιάζει. Κάθε μέρα παλεύω μπας και κερδίσω τη ζωή μου πίσω. Έχω συμβιβαστεί κάπως με την κατάσταση και δεν περιμένω πολλά. Δεν ξέρω μέχρι πού θα αντέξω να το παλεύω η θα το τελειώσω. Τελικά αν χάσεις την υγεία σου, έχεις χάσει τα πάντα.
Το χτύπημα ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να φάω. Αλλά δεν μπορούμε να τα νικήσουμε και όλα.
Αυτά γιατί πολλοί ίσως έγραφαν διάφορα εδώ μέσα, χαριτολογώντας και εν αγνοία τους.
Εύχομαι σε όλους να έχετε την υγεία σας και να ζείτε τη ζωή σας, γιατί κάνεις δεν ξέρει τι τον περιμένει στο τέλος, ούτε και πότε θα είναι το τέλος.
Συγγνώμη αν κάποιους τους στενοχώρησα εδώ μέσα με δηλώσεις μου η σχόλια.
Καληνύχτα σε όλους.

Σου εύχομαι από καρδιας περαστικά…αυτό που λες…η υγεία είναι το πιο σημαντικό και να πα να γαμηθούν οι καριόλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom