Νέα

Το κέρατο δεν χωνεύεται εύκολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα satanakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
780
Πόντοι
96
Ή θα τη στείλεις στον τάφο, όπως είπες;
Νταξ μωρε, εχει θυμο και λεει χαζα...
Δε θα πει οτι θα τα κανει κιολας, απλα το να μεινουν μαζι, απλα δεν θα δουλεψει και καλα θα κανει να μην δουλεψει.
Ασε να το δει ο τυπος πιο χαλαρα και θα βρει τι ειναι καλο και "για τα παιδια" και για τον ιδιο αλλα και για την πρωην του. Αν ειναι καλος ανθρωπος, θα την αφησει να κανει τη ζωη της, αλλιως θα βρει ενα σκασμο δικαιολογιες για να της κανει τη ζωη ποδηλατο "για τα παιδια"!

Ουτε πρωτος ειναι που βαλτωνει ο γαμος του, ουτε ο τελευταιος

OP
OP
satanakos

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Δεν έχω καμία όρεξη να ασχολούμαι με τις καύλες της από εδώ και πέρα. Εκείνη είναι που οδήγησε τη σχέση μας στο τέρμα εδώ και χρόνια. Εκείνο που με τσάτισε περισσότερο είναι γιατί με υποτίμησε. Με θεωρούσε ένα δεδομένο ανθρωπάκι, ότι μπορούσε να γλεντάει με τον γκόμενο και εμένα να με έχει οπότε γουστάρει, να την καλύπτω οικονομικά. Ούτε και εκείνος ήθελε να χαλάσει την οικογένειά του. Με τσάτισε η στάση της δικής μου. Θα μπορούσε να μου ξεκαθαρίσει τέρμα. Στη ζωή μου πέρασα πολύ σκληρά και δύσκολα, και κατάφερα πράγματα. Δεν ήταν επιλογή μου τα μπουρδέλα. Με οδήγησε η συμπεριφορά της. Όπως με οδήγησε η συμπεριφορά της να ξεκόψω μαζί της τη σεξουαλική ζωή. Όχι οπότε γουστάρει εκείνη για κρατάει ήρεμο το θηρίο. Εκείνη τα σκάτωσε πρώτα. Επειδή η συζητήσεις τις πρώτες μέρες ήταν πολύωρες, μου τα εξομολογηθηκε όλα. Πώς άρχισαν από ένα παιχνίδι αρχικά και ύστερα κόλλησαν. Αλλά ήθελαν και το σκύλο χορτάτο και την πίτα αφάγωτη. Ε δεν γίνεται αυτό. Το ότι τους τις έπαιξα το έκανα να μην με θεωρούν δεδομένο και μαλάκα. Τώρα ξέρουν. Και οι δύο. Το ότι θα ζούνε μαζί, είναι για την υγεία των παιδιών, ιδιαίτερα του μικρού. Μπορεί να πάει να γαμηθεί με όποιον θέλει. Αλλά μακριά, και χωρίς δικαιώματα. Είμαι αρκετά εμφανίσιμος και θα μπορούσα κι εγώ να κάνω ένα δεσμό. Αλλά σεβάστηκα τα παιδιά μου. Αυτή όχι. Ακόμα και τώρα δείχνω σεβασμό στα παιδιά μου, και το ίδιο απαιτώ από αυτήν από εδώ και μπρος. Αλλιώς η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Όταν με το καλό εξασφαλίσω τα παιδιά μου, μπορέι να πάρει τα μάτια της και να φύγει.
Μπορεί η απόλυτη στάση μου να ξενίζει πολλούς, αλλά όταν περάσεις δύσκολα, σκληρά και πάλι καταφέρεις να είσαι όρθιος και να δημιουργείς πράγματα από το μηδέν, ε, έτσι γίνεσαι στο τέλος.
Την καλημέρα μου σε όλους

Τελευταία τροποποίηση:

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
780
Πόντοι
96
Δεν έχω καμία όρεξη να ασχολούμαι με τις καύλες της από εδώ και πέρα. Εκείνη είναι που οδήγησε τη σχέση μας στο τέρμα εδώ και χρόνια. Εκείνο που με τσάτισε περισσότερο είναι γιατί με υποτίμησε. Με θεωρούσε ένα δεδομένο ανθρωπάκι, ότι μπορούσε να γλεντάει με τον γκόμενο και εμένα να με έχει οπότε γουστάρει, να την καλύπτω οικονομικά. Ούτε και εκείνος ήθελε να χαλάσει την οικογένειά του. Με τσάτισε η στάση της δικής μου. Θα μπορούσε να μου ξεκαθαρίσει τέρμα. Στη ζωή μου πέρασα πολύ σκληρά και δύσκολα, και κατάφερα πράγματα. Δεν ήταν επιλογή μου τα μπουρδέλα. Με οδήγησε η συμπεριφορά της. Όπως με οδήγησε η συμπεριφορά της να ξεκόψω μαζί της τη σεξουαλική ζωή. Όχι οπότε γουστάρει εκείνη για κρατάει ήρεμο το θηρίο. Εκείνη τα σκάτωσε πρώτα. Επειδή η συζητήσεις τις πρώτες μέρες ήταν πολύωρες, μου τα εξομολογηθηκε όλα. Πώς άρχισαν από ένα παιχνίδι αρχικά και ύστερα κόλλησαν. Αλλά ήθελαν και το σκύλο χορτάτο και την πίτα αφάγωτη. Ε δεν γίνεται αυτό. Το ότι τους τις έπαιξα το έκανα να μην με θεωρούν δεδομένο και μαλάκα. Τώρα ξέρουν. Και οι δύο. Το ότι θα ζούνε μαζί, είναι για την υγεία των παιδιών, ιδιαίτερα του μικρού. Μπορεί να πάει να γαμηθεί με όποιον θέλει. Αλλά μακριά, και χωρίς δικαιώματα. Είμαι αρκετά εμφανίσιμος και θα μπορούσα κι εγώ να κάνω ένα δεσμό. Αλλά σεβάστηκα τα παιδιά μου. Αυτή όχι. Ακόμα και τώρα δείχνω σεβασμό στα παιδιά μου, και το ίδιο απαιτώ από αυτήν από εδώ και μπρος. Αλλιώς η ιστορία επαναλαμβάνεται.
καλα... αμα περασουν μερικα χρονια και ηρεμησεις, θα καταλαβεις αυτο που εχουμε ολοι μεσα στα μουτρα μας και δε το βλεπουμε.
Δεν θα πω για σενα, θα πω για μενα. 20 κατι χρονια με την ιδια γυναικα. Ομορφη, χαρωπη κτλ κτλ ηταν και ειναι.
Ομως... συμβαινουν δυο πραγματα πολυ αργα και αδυσωπιτα.
1. η ρουτινα
2. η αλλαγη
για τη ρουτινα δεν θα πω πολλα το καταλαβαινουμε ολοι...
η αλλαγη ομως, αυτη που βλεπεις ΕΣΥ στον εαυτο σου, θα σε παρει απο το σημειο που η γυναικα σου ηταν σουπερ και αποφασισες να πονταρεις την υπολοιπη ζωη σου μαζι της, και συμβαινει και στους δυο... ομως μαντεψε, ουτε με τον ιδιο ρυθμο, ουτε προς την ιδια κατευθηνση! Εδω εχουμε φιλους που μετα απο χρονια δεν εχουμε τι να πουμε μαζι τους. εχουμε αδερφια που δεν εχουμε πλεον κοινα! Απλα στους φιλους και τα αδερφια δεν υπαρχουν υποχρεωσεις, δεν μενουμε μαζι, απλα μια στο τοσο τα λεμε.

κατι ακομα, αν η γυναικα σου μπορουσε να παει σε μπουρδελο, θα ησουν οκ? Μαλλον οχι.
Κοιτα, δεν παιζει να την δικαιολογισω, αλλα καλο ειναι να καταλαβεις και συ ποιος ειναι ο ρολος σου σε μια σχεση που ξεφτισε. Αν θελεις να μεινετε στο ιδιο σπιτι, καλο θα ηταν να της δωσεις το χωρο της και να αφησεις τα "φταιει, δε φταιω κτλ κτλ" αλλιως, για χαρη του παιδιου που επικαλεισαι, καλο θα ηταν να την κανετε με ελαφρα πηδηματακια!

OP
OP
satanakos

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Αυτή τη στιγμή η απομάκρυνσή μου ή η δικής από το σπίτι θα ήταν ολέθρια με άλλες συνέπειες που θέλω να αποφύγω. Για αυτό κάνεις θυσίες. Εξάλλου το νόημα δτη ζωή μου θα το ψάξω αλλού πια.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.930
Πόντοι
3.506
καλα... αμα περασουν μερικα χρονια και ηρεμησεις, θα καταλαβεις αυτο που εχουμε ολοι μεσα στα μουτρα μας και δε το βλεπουμε.
Δεν θα πω για σενα, θα πω για μενα. 20 κατι χρονια με την ιδια γυναικα. Ομορφη, χαρωπη κτλ κτλ ηταν και ειναι.
Ομως... συμβαινουν δυο πραγματα πολυ αργα και αδυσωπιτα.
1. η ρουτινα
2. η αλλαγη
για τη ρουτινα δεν θα πω πολλα το καταλαβαινουμε ολοι...
η αλλαγη ομως, αυτη που βλεπεις ΕΣΥ στον εαυτο σου, θα σε παρει απο το σημειο που η γυναικα σου ηταν σουπερ και αποφασισες να πονταρεις την υπολοιπη ζωη σου μαζι της, και συμβαινει και στους δυο... ομως μαντεψε, ουτε με τον ιδιο ρυθμο, ουτε προς την ιδια κατευθηνση! Εδω εχουμε φιλους που μετα απο χρονια δεν εχουμε τι να πουμε μαζι τους. εχουμε αδερφια που δεν εχουμε πλεον κοινα! Απλα στους φιλους και τα αδερφια δεν υπαρχουν υποχρεωσεις, δεν μενουμε μαζι, απλα μια στο τοσο τα λεμε.

κατι ακομα, αν η γυναικα σου μπορουσε να παει σε μπουρδελο, θα ησουν οκ? Μαλλον οχι.
Κοιτα, δεν παιζει να την δικαιολογισω, αλλα καλο ειναι να καταλαβεις και συ ποιος ειναι ο ρολος σου σε μια σχεση που ξεφτισε. Αν θελεις να μεινετε στο ιδιο σπιτι, καλο θα ηταν να της δωσεις το χωρο της και να αφησεις τα "φταιει, δε φταιω κτλ κτλ" αλλιως, για χαρη του παιδιου που επικαλεισαι, καλο θα ηταν να την κανετε με ελαφρα πηδηματακια!
Πολύ σωστός. Καλύτερα για τα παιδιά δυο ευτυχισμένοι γονείς χώρια, παρά μια συμβατική συμβίωση στην οποία δεν αντέχετε να βλέπει ο ένας τον άλλον. Χωρίστε πάραυτα, είναι ό,τι καλύτερο θα σας συμβεί.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
780
Πόντοι
96
Αυτή τη στιγμή η απομάκρυνσή μου ή η δικής από το σπίτι θα ήταν ολέθρια με άλλες συνέπειες που θέλω να αποφύγω. Για αυτό κάνεις θυσίες. Εξάλλου το νόημα δτη ζωή μου θα το ψάξω αλλού πια.
ok, δεκτο, απλα βρες τροπο να σταματησεις να ριχνεις ευθηνες και να νομιζεις οτι το παιχνιδι εληξε με 100% φταιξημο στην πλευρα της.
ΥΓ. το νοημα της ζωης ειναι ενα θεμα που ακομα δεν εχει απαντηθει. Κοιτα τι σε γεμιζει και μην ξεχνας πως μετα το θυμο, με την γυναικα σου θα ειστε σε φαση reset ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
1.958
Πόντοι
206
Με τσάτισε η στάση της δικής μου. Θα μπορούσε να μου ξεκαθαρίσει τέρμα. Στη ζωή μου πέρασα πολύ σκληρά και δύσκολα, και κατάφερα πράγματα. Δεν ήταν επιλογή μου τα μπουρδέλα. Με οδήγησε η συμπεριφορά της. Όπως με οδήγησε η συμπεριφορά της να ξεκόψω μαζί της τη σεξουαλική ζωή. Όχι οπότε γουστάρει εκείνη για κρατάει ήρεμο το θηρίο. Εκείνη τα σκάτωσε πρώτα.
Δεν μπορώ να ακούω παπάτζες, εσύ της ξεκαθάρισες ότι δεν πάει άλλο και θα ψαχτείς αλλού πριν αρχίσεις να ξενοπηδάς ή το έκανες στα κρυφά; Νομίζεις μόνο η δικιά σου η ψωλή καυλώνει και δεν μπορεί χωρίς σεξ, το δικό της το μουνάκι δεν υγραίνεται και θα μπει σε μοναστήρι για να μη θιχτεί η αξιοπρέπεια σου; Μέσα στη βλακεία σου νομίζεις εσύ ότι η κάθε Νατάσα από τη Φυλής που έχεις γαμήσει δεν μετράει σαν κέρατο ενώ ο άλλος ο παπάρας μετράει;
Ήσουν εσύ σωστός για να θίγεσαι τόσο που δεν ήταν σωστή;

Και πέρα από αυτό, 60 χρονών γαϊδούρι πήγες τους πλάκωσες σαν 20χρονος, μπράβο μαλάκα, σοβαρή δουλειά έκανες, τώρα σε έχουν σε μια κόλλα χαρτί όταν το πράγμα πάει στο νομικό

Τελευταία τροποποίηση:

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Δεν μπορώ να ακούω παπάτζες, εσύ της ξεκαθάρισες ότι δεν πάει άλλο και θα ψαχτείς αλλού πριν αρχίσεις να ξενοπηδάς ή το έκανες στα κρυφά; Νομίζεις μόνο η δικιά σου η ψωλή καυλώνει και δεν μπορεί χωρίς σεξ, το δικό της το μουνάκι δεν υγραίνεται και θα μπει σε μοναστήρι για να μη θιχτεί η αξιοπρέπεια σου; Μέσα στη βλακεία σου νομίζεις εσύ ότι η κάθε Νατάσα από τη Φυλής που έχεις γαμήσει δεν μετράει σαν κέρατο ενώ ο άλλος ο παπάρας μετράει;

Και πέρα από αυτό, 60 χρονών γαϊδούρι πήγες τους πλάκωσες σαν 20χρονος, μπράβο μαλάκα, σοβαρή δουλειά έκανες, τώρα σε έχουν σε μια κόλλα χαρτί όταν το πράγμα πάει στο νομικό
Που αργά ή γρήγορα εκεί θα πάει... Θα συμβουλευτεί δικηγόρο και θα επικαλεστεί πως είσαι κακοποιητικός, (έχει και μάρτυρα), θα μιλήσουν για το περελθόν σου με τις πολεμικές τέχνες κλπ κλπ. Στο τέλος ακόμα και το παιδί που προσπαθείς να προστατέψεις, θα στραφεί εναντίον σου επειδή χτυπάς τη μάνα του ?

hakeem

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
501
Πόντοι
21
σχολασε την να ηρεμησεις μπρο

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
1.271
Πόντοι
201
Φίλε, ο πεθαμένος δεν κλάνει και όπου πεθαμένος βάλε τη σχέση σου μαζί της. Τα "πέρασα δύσκολα" που λες εγώ τα σέβομαι πάνω στην κουβέντα, αλλά δεν θα τα σεβόμουν καθόλου αν ήμουν δικαστής και έπρεπε να βγάλω απόφαση για διαζύγιο και μάθαινα πως την πλάκωσες.

Δεν είσαι καλά, δεν είναι ούτε εκείνη καλά και τα παιδιά σου το έχουν καταλάβει, οπότε ούτε και εκείνα είναι καλά. Αν νοιάζεσαι πρώτα από όλα για τα παιδιά (που, γαμώ την τρέλα μου, σίγουρα νοιάζεσαι), βρες τη δύναμη να δώσεις ένα τέλος στο γάμο για να σώσεις τη σχέση γονέων-παιδιών, που μπορεί να κινδυνεύει, αλλά είναι ακόμα ζωντανή. Καλό θα τους κάνεις.

Μίλα με έναν ειδικό, τα ίδια θα σου πει.

OP
OP
satanakos

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Πρώτα από όλα αυτή το άρχισε. Έκανα προσπάθεια να διορθωθεί η κατάσταση στην αρχή μεγάλη. 2 χρόνια έτρωγα το κέρατο. Δεν γνώριζα τίποτα. Θεώρησα στην αρχή ότι ήταν τα προβλήματα, η κούραση. Όμως κλάταρα. Κι αυτός ήταν ο λόγος που άρχισα να πάω πότε πότε στις πουτάνες. Σε κάποια φάση σταμάτησα και ήθελα να προσπαθήσω πάλι. Αλλά τα ίδια. Θα μπορούσα να έχω δεσμό. Εξήγησα το λόγο που δεν το έκανα.
Τώρα όσον αφορά τους κινδύνους, ναι. Το μόνο που θα μου κάνουν είναι αγωγή. Και πάλι δεν μπορεί να έχουν στοιχεία. Και από τη στιγμή που το έκρυψε από τη γυναίκα του, έκαψε ένα σημαντικό χαρτί. Και ήμουν και σε βρασμό ψυχής, τον οποίο μου προκάλεσε η συμπεριφορά τους. Δεν είμαι κανένας μαλάκας, ρώτησα δικηγόρο.
Κι όσο αφορά τα παιδιά, μόνο εναντίον μου δεν θα είναι.
Και δεν σκοπεύω να περάσω όλη την υπόλοιπη ζωή μου μαζί της. Απλά ένα διάστημα για τους λόγους που εξηγήθηκα. Ε, αυτό το διάστημα ας σταθεί λίγο στο ύψος της. Μόνο αυτό της ζήτησα.

OP
OP
satanakos

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Και κάτι ακόμα. Όλοι όσοι κατακρίνετε το ξύλο που τους έπαιξα, τι θα κάνατε αν πιάνατε τη γυναίκα σας στα πράσα και μπορούσατε να τους δείρετε; Θα λέγατε, με συγχωρείτε για την ενόχληση, και θα φεύγατε;

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Ως άνθρωπος θα σου πω ένα πράγμα. Ποτέ δε φταίει μόνο ο ένας αλλά στο σημείο που φτάσατε δεν έχει πια σημασία και όπως ξέρεις κι εσύ δεν υπάρχει και γυρισμός. Επειδή έχω μεγάλη εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις, σε παρακαλώ να σκεφτείς τα παιδιά σου και τον εαυτό σου αν δεν σέβεσαι τη γυναίκα σου και τερμάτισε το τώρα που είναι νωρίς. Τέτοιες αντιδικίες, όσο τραβάνε, γίνονται πολύ βαθιές και οδηγούν σε λάθη και θλιβερές καταστάσεις. Σώσε την αξιοπρέπεια σου για να σέβεσαι πρωτίστως εσύ τον εαυτό σου μετά από λίγο καιρό και να σε σέβονται και τα παιδιά σου. Άλλωστε καταλαβαίνεις κι ο ίδιος πως ο θυμός κι ο πόνος είναι κακοί σύμβουλοι.
ΥΓ Είναι νομικά πολύ διάφορο να χτυπήσεις κάποιον εν βρασμώ ψυχής και εντελώς διαφορετικό να επανέλθεις μετά από καιρό και κατόπιν προμελέτης να εκτελέσεις το σχέδιό σου. Είναι πολύ ξεκάθαρα αυτά στις δικαστικές αίθουσες.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Geiler12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
511
Πόντοι
301

Μπράβο φίλε αυτά θα έλεγα και εγώ...αλλά και κάτι παραπάνω.Η γυναίκα είναι θηρίο,λυγίζει ατσάλι μόνο με τα λόγια της,αυτό δεν στο εμάθε ο πατέρας σου..?Δεν τα βάζεις μαζί της!!μπορεί να σε παρασύρει μέχρι εκεί που δεν πάει.Ο αληθινός άντρας μαζέυει τα μπουγαλάκια και φέυγει,και ξαναρχίζει απο την αρχή ,δεν έχει ανάγκη της γυναίκας που τον κερατώνει αλλά κάθεται δήθεν και καλά για τα παιδιά!!!μαζί σε ένα σπίτι μεσά στην ένταση και την κατήφια.Τύπε άρχισε να ψάχνεις καινούργια στέγη και ζήτα συγνώμη και στης δύο μεριές...έτσι και αλλιώς τα παιδιά έχουν καταλάβει δεν πρόκυτε να σώσεις τίποτα τώρα....!!!

OP
OP
satanakos

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Ως άνθρωπος θα σου πω ένα πράγμα. Ποτέ δε φταίει μόνο ο ένας αλλά στο σημείο που φτάσατε δεν έχει πια σημασία και όπως ξέρεις κι εσύ δεν υπάρχει και γυρισμός. Επειδή έχω μεγάλη εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις, σε παρακαλώ να σκεφτείς τα παιδιά σου και τον εαυτό σου αν δεν σέβεσαι τη γυναίκα σου και τερμάτισε το τώρα που είναι νωρίς. Τέτοιες αντιδικίες, όσο τραβάνε, γίνονται πολύ βαθιές και οδηγούν σε λάθη και θλιβερές καταστάσεις. Σώσε την αξιοπρέπεια σου για να σέβεσαι πρωτίστως εσύ τον εαυτό σου μετά από λίγο καιρό και να σε σέβονται και τα παιδιά σου. Άλλωστε καταλαβαίνεις κι ο ίδιος πως ο θυμός κι ο πόνος είναι κακοί σύμβουλοι.
ΥΓ Είναι νομικά πολύ διάφορο να χτυπήσεις κάποιον εν βρασμώ ψυχής και εντελώς διαφορετικό να επανέλθεις μετά από καιρό και κατόπιν προμελέτης να εκτελέσεις το σχέδιό σου. Είναι πολύ ξεκάθαρα αυτά στις δικαστικές αίθουσες.
Ο Βάσος
Ο βρασμός ψυχής δικαιολογείς στο γεγονός ότι γύρισα ξαφνικά στο σπίτι μου και τους έκανα τσακωτούς. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί προμελετημένο γιατί υποτίθεται ότι δεν γνώριζα τίποτα. Οπότε νομικά στέκει. Ύστερα, όταν ηρέμησα, και το κουβεντιάσαμε, το ότι δέχτηκε τους όρους μου, παίζουν και οι ενοχές, αλλά και ο φόβος ρόλο. Ο άλλος μήνυση δεν μπορεί να κάνει, δεδομένου ότι ισχυρίστηκε στους δικούς του, και ιδιαίτερα στα πεθερικά του και κουνιάδους του ότι έγινε με καυγά στο δρόμο. Εκείνος δεν φοβάται μόνο εμένα, αλλά και τις συνέπειες που θα έχει από την οικογένεια της γυναίκας του.
Εύκολα λες τον άλλον σε πάω στα δικαστήρια. Αλλά τον πας; Δεν είναι απλό, και δεν ξέρεις ο άλλος που μπορεί να το φτάσει μετά.
Ήμουν πάντα ένας ήρεμος άνθρωπος και πάντα έκανα πίσω και πήγαινα πάντα με τον λόγο.
Όχι δεν αισθάνομαι καμία απειλή αυτή τη στιγμή. Ξέρω ότι φοβάται κι αυτός κι αυτή. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουν αργότερα, αλλά είμαι βέβαιος ότι τώρα, με λογαριάζουν περισσότερο ως αντίπαλο.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.031
Πόντοι
6.236
Διαβάζω το νήμα σου (πιο πολύ για να δω γνώμες των άλλων σε κάτι τέτοιο) αλλά δεν ήθελα να ανακατευτώ. Επειδή εκτιμώ ότι χειροτερεύει και πάει το πράγμα, όμως, δεν ξέρω πώς να σου το πω (δεν βρίσκω νόημα να το αναλύσω και πολύ)....αλλά πρέπει να δεις κάποιον ψυχολόγο επειγόντως. Καταλαβαίνω ότι δεν θα σου αρέσει η άποψη μου αλλά αν κάποιος μπορεί να σε βοηθήσει, είναι κάποιος ειδικός.
Ευτυχώς τα προφίλ είναι ανώνυμα :think: γιατί τώρα που άρχισες να δέρνεις ...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.997
Πόντοι
5.956
Ίσως καλή σκέψη θα ήταν να τους φωτογραφήσεις και να στείλεις τις φωτογραφίες στη γυναίκα του για να χώριζαν ( από ότι κατάλαβα φοβάται τα πεθερικά του μάλλον για οικονομικούς λόγους)..έτσι μπορεί να τον κατέστρεφες πλήρως.. πιο ικανοποιητική εκδίκηση μου φαίνεται από το ξύλο..
Απορώ πάντως πώς αντέχεις και στγκατοικεις ακόμα.. μάλλον έχεις σοβαρούς λόγους..
Πρόσεχε να μη σε μπουζουριασουν!

OP
OP
satanakos

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Εγώ φίλοι μου απαντώ σε κάποιες κριτικές για αυτό που έκανα. Δεν πρόκειται να συνεχίσω αυτήν την τακτική του ξύλου. Δεν είναι στα σχέδια μου. Στα σχέδια είναι να περισώσω ό,τι σώζεται από μένα από τώρα και πέρα. Τον δικηγόρο τον ρώτησα μετά το ξύλο. Όχι πριν. Τώρα κοιτάζω να τακτοποιήσω λίγο την πάρτη μου. Δεν είμαι ηλίθιος. Ξέρω να φυλάγομαι. Αν ήταν ίσως να είχα κανένα δεσμό και να έβγαιναν κι από πάνω.
Τέλος πάντων όπως και πολλοί φίλοι που δεν τους ξέρω είπαν η ζωή συνεχίζεται κι αυτό θα κάνω.
Σας ευχαριστώ όλους, ακόμα και όσους μου έκαναν "δυσάρεστη " κριτική. Το ότι τα έγραψα κάπου ανώνυμα με βοήθησε. Να είστε όλοι καλά. Καλό απόγευμα.

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Εγώ φίλοι μου απαντώ σε κάποιες κριτικές για αυτό που έκανα. Δεν πρόκειται να συνεχίσω αυτήν την τακτική του ξύλου. Δεν είναι στα σχέδια μου. Στα σχέδια είναι να περισώσω ό,τι σώζεται από μένα από τώρα και πέρα. Τον δικηγόρο τον ρώτησα μετά το ξύλο. Όχι πριν. Τώρα κοιτάζω να τακτοποιήσω λίγο την πάρτη μου. Δεν είμαι ηλίθιος. Ξέρω να φυλάγομαι. Αν ήταν ίσως να είχα κανένα δεσμό και να έβγαιναν κι από πάνω.
Τέλος πάντων όπως και πολλοί φίλοι που δεν τους ξέρω είπαν η ζωή συνεχίζεται κι αυτό θα κάνω.
Σας ευχαριστώ όλους, ακόμα και όσους μου έκαναν "δυσάρεστη " κριτική. Το ότι τα έγραψα κάπου ανώνυμα με βοήθησε. Να είστε όλοι καλά. Καλό απόγευμα.
Δεν κρίνουμε τις πράξεις σου μην το εκλαμβάνεις έτσι. Παραινέσεις προσφέρουμε. Εγώ θα πάω και ένα βήμα παραπέρα. Δεν έχεις κάτι να φοβηθείς από αυτούς, τα διαζύγια πλέον δεν βγαίνουν εις βάρος κάποιου. Ίσα, ίσα που είσαι και σε θέση ισχυρού γιατί αν αποδεικνύεται πως η σύζυγός σου είχε σχέση δεν μπορεί να σου ζητήσει διατροφή. Πάντως συμφωνώ με τον Ωρίωνα. Δες εναν ψυχολόγο, θα σε βοηθήσει. Ειλικρινά και καλοπροαίρετα στο λέω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom