Χαλιέσαι;;
http://[URL unfurl="true"]www.graphicsdb.com/data/media/448/Naughty_Nurse.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Σιλβάκι??????
Πού σε βρήκανε γλυκειά μου????
Θα τους μηνιιιίσω οοοοόλους!!!
(και συ ετοιμάσου για έξοδο! Σε βγάζω απόψε!!! και μην ξεχάσεις το καπελάκι!!!!)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
"ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ"... & Aραβωνιασμένους... δεκτοί κι αυτοί!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos32p
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 975
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
ρε φιλε σου ειπε ο τζειμς πως εγινε.τον ρουφιανεψαν οι υπαλληλοι απο το μαγαζι του.james το τελος θα μου το πεις?
πως σε πιασανε τελικα? ειδε η μια το κινητο σου?
αυτο με ενδιαφερει. κοντευω να μπω σε νεο μεταπτυχιακο και ακομα μου χρωστας μια απαντηση.
μ αρεσει που ελεγες οτι την ιστορια την παραθετεις για να μην κανει τα ιδια λαθη ο κοσμος.
5 μερες σου λεω να μου πεις πως σε επιασαν. >
πες πια.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Για την ίδια φωτογραφία λέμε;;;;μην τη δωσεις κι αυτην πλιιιιιζ
Συνημμένα
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
αρα δεν τον πιασανε απο δικο του λαθος ή αμελεια κινητου
αλλα απο εξωτερικο παραγοντα.
συναδελφοι να σου τυχουν.
τοσο πολυ δεν τον χωνευε για να τον καρφωσει..
Υπάλληλοι ήταν :-* :-* :-*
Για την ίδια φωτογραφία λέμε;;;;
τι δουλεια εχει η θεοδοσια εδω??
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
α μπραβο....Για την ίδια φωτογραφία λέμε;;;;
Αρκάνς μην κάνεις τίποτα άλλο με το θρεντ.
Θα τα βάλω εγώ στη σειρά το βράδι! Βρήκα σχέδιο γιατί έτσι κι αλλιώς τώρα δεν μπορείς να τα τροποποιήσεις! Αλλά είπαμε λειτουργώ βάση σχεδίου.
Τώρα το σχέδιό μου είναι να γράψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα τελεταία 3 χρόνια για να μπείτε στο νόημα γιατί "καίγομαι" για το σήμερα! Οι σημερινές εξελήξεις αυτών των ημερών είναι συγκλονηστικές και κοντεύω να δω πώς πετάν απ τον 6ο (μένω και ψηλά γαμώτο!)
Τώρα είμαι στη δουλειά και θα προσπαθήσω να γράψω. Αλλά είναι πολύ επικίνδυνο τη μέρα να γράφω! Αλλιώς είναι το βράδι.
ΑΑν με τσακώσουνε όμως...θα μου βρείτε καμιά δουλίτσα!!!!!!
Τομάσο σου απάντησε ο <Αρκάνς> διάβασε σελ 50
Θα τα βάλω εγώ στη σειρά το βράδι! Βρήκα σχέδιο γιατί έτσι κι αλλιώς τώρα δεν μπορείς να τα τροποποιήσεις! Αλλά είπαμε λειτουργώ βάση σχεδίου.
Τώρα το σχέδιό μου είναι να γράψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα τελεταία 3 χρόνια για να μπείτε στο νόημα γιατί "καίγομαι" για το σήμερα! Οι σημερινές εξελήξεις αυτών των ημερών είναι συγκλονηστικές και κοντεύω να δω πώς πετάν απ τον 6ο (μένω και ψηλά γαμώτο!)
Τώρα είμαι στη δουλειά και θα προσπαθήσω να γράψω. Αλλά είναι πολύ επικίνδυνο τη μέρα να γράφω! Αλλιώς είναι το βράδι.
ΑΑν με τσακώσουνε όμως...θα μου βρείτε καμιά δουλίτσα!!!!!!
Τομάσο σου απάντησε ο <Αρκάνς> διάβασε σελ 50
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχααααααα μεγαλεφαντεεεεεε γαματη η υπογραφη
Διάβασε και την προηγούμενη που είχα:
[size=14pt]"Μου φαίνεται παράξενο, ημέρα δίχως ήλιο
και κοπελιά χωρίς βυζί, να κάνει άντρα φίλο"[/size]
Δεν ήταν συνάδερφοι φίλε μου.αρα δεν τον πιασανε απο δικο του λαθος ή αμελεια κινητου
αλλα απο εξωτερικο παραγοντα.
συναδελφοι να σου τυχουν.
τοσο πολυ δεν τον χωνευε για να τον καρφωσει..
Υπάλληλοί μου ήταν. Ξέρεις κανέναν υπάλληλο να χωνεύει το αφεντικό του? ειδικά αν του χώνονται και δύο "αφεντικίνες" σε διαφορετικές ώρες η καθεμία....
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Διάβασε και την προηγούμενη που είχα:
[size=14pt]"Μου φαίνεται παράξενο, ημέρα δίχως ήλιο
και κοπελιά χωρίς βυζί, να κάνει άντρα φίλο"[/size]
Για την ίδια φωτογραφία λέμε;;;;
αι αι αι αι αι......
ασε τα πιτσιρικια να παιξουν το πουλακι τους και ασχολησου με ενηλικες....
Τα ρίχνεις στον james βρε....????
Διαβασα τις τελευταιες 15 σελιδες και αυτο που ειδα ηταν ξεκατινιασμα και ψευτοαντριλικια του πληκτρολογιου. Εγω σκεπτομουν ενα θρεντ οπου ο καθε πονεμενος θα εβρισκε συμπασχοντες και θα εβγαζε το αχτι του και θα εβρισκε συμβουλες για το πως θα περναει τον εγγαμο βιο οσο το δυνατον πιο ανωδυνα αλλα αν ειναι να ξεκατινιαζομαστε μεταξυ μας ας λειπει.
Εχεις δίκιο.....
Αν αποφασίσεις να διαβείς το...Ρουβικώνα, χρειάζεται πρώτα πρώτα ψυχραιμία. Να μην δείξεις ότι κάτι διαφορετικό σου συμβαίνει. Να κάνεις ότι έκανες και πριν, αλλά να βρίσκεις χρόνο και για το ξεπόρτισμα......
Αυτό δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Χρειάζεται στρατηγική και σχεδιασμό για να μείνει εφυσυχασμένη η γυναίκα σου!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 252
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 222K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις