Επισκέπτης
Άνοιξε θρεντ για το thema
Το έβαλα στη λίστα. Έχω αρκετά θέματα να ανοίξω πριν από αυτό.
Content Creation είναι πολύ της μόδας
Άνοιξε θρεντ για το thema
Αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Οι λευκοί θα μετατραπούν σε μειοψηφία και οι υπόλοιποι θα γίνουν ο κυρίαρχος πληθυσμός. Βέβαια μιας που η ιστορία κάνει κύκλους, δεν αποκλείεται η νέα κοινωνία να υιοθετήσει "δυτικά" ιδανικά.Και αυτό είναι ένα θέμα. Ότι εκεί τα παιδιά γεννιούνται δέκα-δέκα. Μόνο η "Δυτικοποίηση" τους, θα ανακόψει τον ρυθμό
Αυτά είναι φαινόμενα που μαστίζουν μόνο τη λευκή φυλή/δυτικό πολιτισμό. Ο υπερπληθυσμός όμως προέρχεται από μαύρους/μουσουλμάνους/ασιάτες.
ο συμπαθης νηματοθετης να δοκιμασει να παντρευτεί κι αυτος εστω και για λιγο όπως εγω, για να δει τα καλα του να ΜΗΝ εισαι "μοναχικος" στο σπιτακι σου με την ηρεμια σου, με την πληρη ελευθερια κινήσεων στην ζωη σου,
και μετα να ερθει να μας τα ξαναπει για την κακουργα την μοναξια των μελων του μπου
το μετανοιωσες που χωρισες?
εγω καθολου.
οι περισσοτεροι το μετανοιωνουν που παντρευτηκαν, αν εσυ μετανοιωσες που χωρησες θα εισαι ο πρωτος που το ακουω
Δεν μετάνιωσα! Η δεύτερη ήταν χίλιες φορές καλύτερη από την πρώτη. Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς. Αν ακολουθήσω την ίδια λογική, η επόμενη θα είναι φωτομοντέλο ζάμπλουτη
αντε τριτη και φαρμακερη αφου δεν εβαλες μυαλο
Γενικα αδερφε σε αυτην την ατερμονη συναθροιση βοοειδων και σαρκοφορων θηλαστικων που καποιοι εξυπνακηδες την ονομασαν κοινωνια που το ενα ζωο κοιτα να κατασπαραξει το αλλο και μονο οταν ολα βαινουν καλως για τον καθενα σε ολα τα επιπεδα τοτε και μονο τοτε μοιραζουν αντιστοιχα καλα συναισθηματα και feedback στους αλλους , κανεις δεν εχει μαθει η μαλλον ειναι πολυυυυ δυσκολο να μαθει και να αποδεχθει ο καθενας την διαφορετικοτητα και γενικα οτιδηποτε παρεκλινει απο οτι θεωρειται πολιτικλι κορεκτ( γιατι και η μοναξια που περιγραφεις ειναι ενος ειδους διαφορετικοτητα)....... οποτε λοιπον γαμαμε μιλφονια και ειδικα παντρεμενες αμα μας δωθει η ευκαιρια γιατι και τα ζωα οι αντρες τους αμα ηταν στην θεση μας το ιδιο θα καναν ( σιγα μην σκεφτοταν κανεις την δικια σου θεση , πρωτη η βολη μας και ολα μελι γαλα ..... ) ........λιγο ασχετο με την μοναξια αλλα εγω το πηγα σε επιπεδα κοινωνικης αδιαφοριας το θεμα και ποσο περηφανο φτυσιμο ριχνουν ενα σωρο ηλιθιοι εκει εξω σε οτι υποτιθεται τους χαλαει την 'αισθητικη'.... μια αισθητικη πιο σκατα απο βοθρο .......Και αυτό γιατί στην κοινωνία έχουμε μάθει να μην σεβόμαστε τους μοναχικούς ανθρώπους.
Γενικα αδερφε σε αυτην την ατερμονη συναθροιση βοοειδων και σαρκοφορων θηλαστικων που καποιοι εξυπνακηδες την ονομασαν κοινωνια που το ενα ζωο κοιτα να κατασπαραξει το αλλο και μονο οταν ολα βαινουν καλως για τον καθενα σε ολα τα επιπεδα τοτε και μονο τοτε μοιραζουν αντιστοιχα καλα συναισθηματα και feedback στους αλλους , κανεις δεν εχει μαθει η μαλλον ειναι πολυυυυ δυσκολο να μαθει και να αποδεχθει ο καθενας την διαφορετικοτητα και γενικα οτιδηποτε παρεκλινει απο οτι θεωρειται πολιτικλι κορεκτ( γιατι και η μοναξια που περιγραφεις ειναι ενος ειδους διαφορετικοτητα)....... οποτε λοιπον γαμαμε μιλφονια και ειδικα παντρεμενες αμα μας δωθει η ευκαιρια γιατι και τα ζωα οι αντρες τους αμα ηταν στην θεση μας το ιδιο θα καναν ( σιγα μην σκεφτοταν κανεις την δικια σου θεση , πρωτη η βολη μας και ολα μελι γαλα ..... ) ........λιγο ασχετο με την μοναξια αλλα εγω το πηγα σε επιπεδα κοινωνικης αδιαφοριας το θεμα και ποσο περηφανο φτυσιμο ριχνουν ενα σωρο ηλιθιοι εκει εξω σε οτι υποτιθεται τους χαλαει την 'αισθητικη'.... μια αισθητικη πιο σκατα απο βοθρο .......
Είναι μοναχική η ζωή μας τύποι. Όσα χρήματα και αν δώσουμε, όσες ώρες και αν "κλείσουμε", στο τέλος καταλήγουμε να περνάμε μόνοι μας τα βράδια μας, τις ημέρες μας, τα Σαββατοκυριακά μας. Γιατί ο συνειδητοποιημένος άνθρωπος που πληρώνει για λίγες στιγμές ηδονής δεν έχει σχεδόν ποτέ ούτε πραγματικούς φίλους. Οι φίλοι σύντομα "χάνονται" σε σχέσεις και σε υποχρεώσεις που οι άνθρωποι σαν και εμάς αρνούνται συνειδητά να εμπλακούν. "Ο μοναχός ο άνθρωπος όταν γλεντούν οι άλλοι, νιώθει μονάχος δυο φορές και σκύβει το κεφάλι" που έλεγε και ο Παπάζογλου. Νομίζω ότι αυτή η "μοναξιά" είναι η πραγματική ουσία αυτού του website. Δεκάδες άνθρωποι προσπαθούμε να νιώσουμε μέσα σε δέκα - είκοσι λεπτά chat λίγη αποδοχή και συμπάθεια, να διαβάσουν την κριτική μας ή να συμφωνήσουν με την αποψή μας - και το έχουμε τόσο ανάγκη αυτό - που όταν δεν προκύψει - καταφεύγουμε, οι πιο ανώριμοι από εμάς, σε ειρωνείες - σε μία προσπάθεια να επιβληθούμε ή να κερδίσουμε έναν ακήρυχτο πόλεμο με κάποιον άγνωστο, να αμφισβητήσουμε τα λεγομενά του, την ίδια του την ύπαρξη και τον προσανατολισμό του. Ή, στην καλύτερη, κλεινόμαστε στο δικό μας νήμα, με τους φίλους μας και κάποιους υποτυπώδεις άγραφους νόμους, δημιουργώντας έτσι ισόγεια και ρετιρέ, διακρίσεις. Η ίδια αυτή μοναξιά μας σπρώχνει με ζήλο να υπερασπιστούμε κάποιον που τον γνωρίζουμε πολύ λίγο, να νιώσουμε ότι βοηθάμε κάποιον να διώξει αυτούς που χαλάνε το νήμα του ή τον προσβάλουν. Όλα με την αυταπάτη της σύντομης επικράτησης και της αποδοχής από αυτούς που εμείς έχουμε επιλέξει εδώ. Νομίζω ότι αυτή η παράξενη μοναξιά που συνεπάγεται η ενασχόληση με τον αγοραίο έρωτα - έχει φέρει εδώ και αρκετές κοπέλες που προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες (και δεν εννοώ τις κοπέλες που μπαίνουν και βγαίνουν απλά ποστάροντας μία φωτογραφία και ένα "hello sweetie"), αλλά για τις κοπέλλες που - συνειδητά - αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν σε νήματα και να συμμετέχουν με την αποψή τους και τον τρόπο τους. Η συσσωρευμένη μοναξιά μας, έφερε μερικούς από εμάς στο απόλυτο λιώσιμο, αφού ίσως και για πρώτη φορά στη ζωή μας μία όμορφη γυναίκα μας άκουγε και μας απαντούσε, άλλα σε μερικούς άλλους ξύπνησε την απόλυτη καχυποψία με αποτέλεσμα να βλέπετε τον τελευταίο καιρό σε όλα τα νήματα να στάζει φαρμάκι. Δείτε όλα τα προβλήματα του μπου. Η μοναξιά φταίει για όλα τύποι. Ας σεβαστούμε από την αρχή ο ένας τον άλλο, ας ξαναχτίσουμε ότι γκρεμίστηκε και ας ενώσουμε τις μοναξιές μας στις κρύες νύχτες που έρχονται.
Since1991
1991 ειναι η χρονια που γεννηθηκα!
Σωστός. Επίσης σωστό το ότι μία από τις καλύτερες μορφές σχέσης είναι με συνειδητοποιημένη παντρεμένη. Παίρνεις μόνο το φιλέτο, τα σκατά τα τρώει ο σύζυγος. Και λέω "συνειδητοποιημένη" εννοώντας ζευγάρια που και ο άντρας ξενογαμάει και η γυναίκα ξενογαμιέται, υπάρχει όμως ένας σεβασμός μεταξύ όλων. Το έχω κάνει μία-δύο φορές (εννοώ σχέση διαρκείας με παντρεμένες) είναι σχεδόν ιδανικό. Εδώ όμως πρέπει να είσαι όπως προείπα συνειδητοποιημένος, αν γαμάς γυναίκες άλλων τότε και κάποιοι γαμάνε την δικιά σου
Πιτσιρικάκι. Συνεργάστηκα με μία κοπελίτσα στην ηλικία σου, η οποία επέμενε να μου μιλάει στον πληθυντικό έφαγα μεγάλη στεναχώρια.
On the other hand, γνώρισα και βγήκα με μία κοπέλα στο FB (η μοναδική φορά που έχει γίνει αυτό) με την οποία περάσαμε πολύ ωραία 1-2 φορές, πολύ πέρα από τα όρια του ενικού