Νέα

Μοναξιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 503
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το παν είναι να αντιληφθείς ότι το συναίσθημα είναι μια αδυναμία. Όταν αποφασίσεις να ακολουθήσεις το νόμο του Picker, βρίσκεις τρόπους αυτή την αδυναμία να την ξεγελάς έχοντας πάντα στο μυαλό σου τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ τελικό στόχο. Εγώ π.χ. το συναίσθημα το ξεγελώ με μηνύματα που στέλνω στο facebook σε αρκετές πουτάνες. Κάποιες από αυτές μου απαντούν και κάποιες όχι. Δεν με νοιάζει να έχω κάτι παραπάνω μαζί τους γιατί πάντα έχω στο μυαλό μου τον απώτερο στόχο.

Ο rigormortis δεν καταλαβαίνει ότι το πυρφόρισμα που κάνω με τις πουτάνες και τις γκόμενες που έχω γαμήσει είναι απλά ένα τέχνασμα για να ξεγελώ την αδυναμία που λέγεται συναίσθημα. Δεν καταλαβαίνει ότι ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ είμαι ένας σκληρός γαμιάς.

"...να την ξεγελάς..." Όταν ξεγελάς κάποιον, δεν έρχεται η στιγμή που παύεις να τον ξεγελάς? Τί έχει να πει ο Σοπενπίκερ γι' αυτό?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
"...να την ξεγελάς..." Όταν ξεγελάς κάποιον, δεν έρχεται η στιγμή που παύεις να τον ξεγελάς? Τί έχει να πει ο Σοπενπίκερ γι' αυτό?

Το παν είναι να καταλάβεις ότι το συναίσθημα είναι κάτι ψεύτικο που προέρχεται από την καύλα. Η ανάγκη για συντροφικότητα είναι αποτέλεσμα της καύλας. Διαφορετικά θα σε κάλυπτε και η συντροφιά με έναν άντρα. Γιατί δεν θες να έχεις αγκαλιά έναν άντρα; Άρα όταν ξεγελάς την ερωτική μοναξιά ξεγελάς ουσιαστικά μια ψευδαίσθηση που είναι μέρος της καύλας. Πρέπει γενικά να είσαι έξυπνος, σκληρός και πειθαρχημένος με την καύλα.  :sunglasses:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Το παν είναι να καταλάβεις ότι το συναίσθημα είναι κάτι ψεύτικο που προέρχεται από την καύλα. Η ανάγκη για συντροφικότητα είναι αποτέλεσμα της καύλας. Διαφορετικά θα σε κάλυπτε και η συντροφιά με έναν άντρα. Γιατί δεν θες να έχεις αγκαλιά έναν άντρα; Άρα όταν ξεγελάς την ερωτική μοναξιά ξεγελάς ουσιαστικά μια ψευδαίσθηση που είναι μέρος της καύλας. Πρέπει γενικά να είσαι έξυπνος, σκληρός και πειθαρχημένος με την καύλα.  :sunglasses:
Μην το λες... Σε κάποια μέλη εδώ στο σάη, αρέσει και παρα-αρέσει...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.927
Πόντοι
24.596

Συνημμένα

• 006_t500x375.jpg
    006_t500x375.jpg
    78,6 KB · Εμφανίσεις: 31

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Η ανάγκη για συντροφικότητα είναι αποτέλεσμα της καύλας.
Και αποτέλεσμα του περιβάλλοντός σου να προσθέσω. Όταν βλέπεις στον περίγυρό σου ζευγαράκια που είναι χρόνια μαζί με αγκαλίτσες κλπ κάπου πέφτεις στη λούμπα να σκέφτεσαι γιατί να είναι αυτοί έτσι και όχι εγώ; Άρα κάτι έχουν παραπάνω από μένα. Έτσι σου μεταδίδουν την "ανάγκη" συντροφικότητας και αρχίζεις να την αναζητάς κι εσύ. Το γεγονός ότι με το νόμο σου ξεγελάς αυτή την αδυναμία τον καθιστά ενδιαφέρον, αλλά αν όλοι οι άντρες τον ακολουθούσαν το μόνο σίγουρο είναι ότι η κοινωνία θα αυτοκτονούσε, καθώς κανένας πια δε θα παντρευόταν ούτε θα έκανε παιδιά.

Επισκέπτης
Και αποτέλεσμα του περιβάλλοντός σου να προσθέσω. Όταν βλέπεις στον περίγυρό σου ζευγαράκια που είναι χρόνια μαζί με αγκαλίτσες κλπ κάπου πέφτεις στη λούμπα να σκέφτεσαι γιατί να είναι αυτοί έτσι και όχι εγώ; Άρα κάτι έχουν παραπάνω από μένα. Έτσι σου μεταδίδουν την "ανάγκη" συντροφικότητας και αρχίζεις να την αναζητάς κι εσύ. Το γεγονός ότι με το νόμο σου ξεγελάς αυτή την αδυναμία τον καθιστά ενδιαφέρον, αλλά αν όλοι οι άντρες τον ακολουθούσαν το μόνο σίγουρο είναι ότι η κοινωνία θα αυτοκτονούσε, καθώς κανένας πια δε θα παντρευόταν ούτε θα έκανε παιδιά.

Σωστό. Συντροφικότητα και γάμος είναι κοινωνικοί άγραφοι νόμοι για να είσαι αποδεκτός. Ένας 45άρης ελεύθερος αντιμετωπίζεται με καχυποψία από τους γύρω του. Γι αυτό βλέπουμε πότε πότε μερικούς να σέρνουν μαζί τους κάτι μπάζα, ίσα ίσα για να συνοδεύονται - μην τυχόν και εμφανιστούν μόνοι

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Τύπε ούτως ή άλλως οι γάμοι τη σήμερον ημέρα είναι ελάχιστοι και οι γεννήσεις σχεδόν ανύπαρκτες.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Σωστό. Συντροφικότητα και γάμος είναι κοινωνικοί άγραφοι νόμοι για να είσαι αποδεκτός. Ένας 45άρης ελεύθερος αντιμετωπίζεται με καχυποψία από τους γύρω του. Γι αυτό βλέπουμε πότε πότε μερικούς να σέρνουν μαζί τους κάτι μπάζα, ίσα ίσα για να συνοδεύονται - μην τυχόν και εμφανιστούν μόνοι
Τα είπες όλα με μια λέξη.  :thumbsup:
Τύπε ούτως ή άλλως οι γάμοι τη σήμερον ημέρα είναι ελάχιστοι και οι γεννήσεις σχεδόν ανύπαρκτες.
Έχουν μειωθεί σε σχέση με το παρελθόν, αλλά ελάχιστα και ανύπαρκτα δεν τα λες.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Δυστυχώς αυτή είναι η λύση για τον υπερπληθυσμό. Gay culture και loners = μηδέν παιδιά
Αυτά είναι φαινόμενα που μαστίζουν μόνο τη λευκή φυλή/δυτικό πολιτισμό. Ο υπερπληθυσμός όμως προέρχεται από μαύρους/μουσουλμάνους/ασιάτες.

Επισκέπτης
Αυτά είναι φαινόμενα που μαστίζουν μόνο τη λευκή φυλή/δυτικό πολιτισμό. Ο υπερπληθυσμός όμως προέρχεται από μαύρους/μουσουλμάνους/ασιάτες.

Και αυτό είναι ένα θέμα. Ότι εκεί τα παιδιά γεννιούνται δέκα-δέκα. Μόνο η "Δυτικοποίηση" τους, θα ανακόψει τον ρυθμό

Επισκέπτης
εχει χαθει η εννοια της συντροφικοτητας 

Ναι. Διάβαζα κάπου ότι η το απόλυτο επιχείρημα ΟΛΩΝ μας, όταν είμαστε σε μία σχέση είναι "Αξίζω κάτι καλύτερο από αυτό". Και με αυτό το επιχείρημα διαλύουμε τις σχέσεις μας.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Έχουν μειωθεί σε σχέση με το παρελθόν, αλλά ελάχιστα και ανύπαρκτα δεν τα λες.

Πώς δεν τα λες ανύπαρκτα; Οι γάμοι είναι ελάχιστοι (δεν θυμάμαι ακριβή αριθμό) και οι γεννήσεις όχι απλά κάτω από το όριο αντικατάστασης του πληθυσμού αλλά και κάτω από το point of no return.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom