Επισκέπτης
Με αυτές τις ατάκες βγαίνεις χαμογελαστός τα βράδια?
Ρεγκινάκι, πίσω στην παρεούλα σου. Άντε καλό βράδυ. Στο καλό!
Με αυτές τις ατάκες βγαίνεις χαμογελαστός τα βράδια?
Λιώνουν στο γυμναστήριο οι Ελλεεινίδες τύπε. Γι' αυτό έχουν τέλεια σώματα.
Σημερα στο γυμναστηριο μου έλεγε μια τυπισα γυμναστρια ότι οι γυναικες κυριως πάνε πληρώνουν 1 εβδομάδα ή 2 και πάνε 3. Και μετα σου λενε εγω δεν ήρθα παρα μονο μια μέρα κτλπ.
από τα ραντεβου καβατζωνουν , από τα γυμναστήρια καβατζωνουν ..... δεν υπάρχουν αυτές οι ελλεηνιδες
Γιατι μας ενδιαφερει τι είναι η Λουκου;
Askeri καλησπέρα. Είσαι αξιοπρεπής αγαπητέ, τα σέβη μου
Στο καλό κυρία Λούκου!
Λιώνουν στο γυμναστήριο οι Ελλεεινίδες τύπε. Γι' αυτό έχουν τέλεια σώματα.
Είχαν δίκιο που σε τραμπουκίσανε δίπλα. Καλό βράδυ, γιατί όποιος μιλάει μαζί σου πρασινίζει.Ρεγκινάκι, πίσω στην παρεούλα σου. Άντε καλό βράδυ. Στο καλό!
Είχαν δίκιο που σε τραμπουκίσανε δίπλα. Καλό βράδυ, γιατί όποιος μιλάει μαζί σου πρασινίζει.
τι άλλο να κανω? δεν την ξερω.
Αυτό που το ειδες? Το τελειο εννοω
Ειρωνικά το είπα ρε συ...
κινητο στα χέρια και σέλφι. Αμα γυμναζοταν κάποιος σοβαρά ετσι θα είχαμε γινει ολοι σβατζενέγκερ. :S
Τα ξέρω τύπε... Γάμησέ τα...
αλλα αμα πας να πλησιάσεις θα κρινει εσενα .... τι εισαι από που εισαι τι δουλεια κανεις κτλπ. επειδή είναι γυναικα. Και είναι έπαθλο που πρέπει να κατακτησεις
Δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι. Υπάρχουν και αξιοπρεπείς, σοβαρές, γυναίκες-αινίγματα γεμάτες προκλήσεις. Σαν την κυρία που μας επισκέφτηκε πριν λίγο εδώ.
Δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι. Υπάρχουν και αξιοπρεπείς, σοβαρές, γυναίκες-αινίγματα γεμάτες προκλήσεις. Σαν την κυρία που μας επισκέφτηκε πριν λίγο εδώ.
υπαρχουν και τέτοιες. Παντως από αυτό που εχω παρατηρησει είναι ότι οι περισσοτερες είναι τσακωμένες με την αυτοκριτική, δεν εχουν καμια ορεξη για βελτιωση αλλα αντιθετως τα κριτήρια για εμας είναι πολύ αυστηρα και μονολιθικα.
Ε ναι εννοείται. Αυτό που ειπα και εγω πρίν. Καλα έχω καιρο να συναναστραφώ με τέτοιες. Δεν υπάρχει καμια περιπτωση να συνενοηθουμε. Αυτά τα κοβεις από την αρχή. Δεν τα αφηνεις να χρονιζουν μετα θα βγαινετε έξω και θα στην λέει μπροστα σε ολους για να γελάνε και τα διπλανά τραπεζια.
Γαμήσι και κλώτσο.