Νέα

Μοναξιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 503
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Επαναφέρω αυτο το νήμα μιας και τα σαββατοβραδα η μοναξια χτυπαει πιο δυνατά...όταν η μοναξια αρχίζει και σας πονάει σχεδόν σε φυσικό βαθμό, τι κάνετε για να νιώσετε καλύτερα? Σήμερα που έφαγα και άκυρο απτην 19χρονη φοιτήτριά (για οσους εχουν παρακολουθήσει το νημα "ειμαι κοτα ρε παιδια", νιώθω οι τοίχοι του σπιτιου να με πνίγουν, θα βγω έξω να πάω καμια βολτα με το αμάξι...πουτανα μοναξια καποιες φορες δεν παλευεσαι...καμια φορα θα ηθελα μια δευτερη ευκαιρια στη ζωη για να τα αλλαξω ολα
Γιατί δεν μετατρέπεις την αδυναμία σου σε δυνατό σημείο;
Μοναξιά ε;Σε πειράζει πολύ;
Έφαγες άκυρο από τη 19 Χρόνη... πόνεσε;
Άνδρας είσαι,κυνηγός!Θα πονέσει!Μη το βλέπεις ως αποτυχία αλλά ως φόρο τιμής που πληρώνεις για να τιμήσεις τα αρχιδια σου!
Τι κι αν αυτή η 19 Χρόνη δεν έκατσε;
Θα κάτσουν άλλες φίλε.
Ρόδα είναι και γυρίζει.Ακριβως σαν εκείνη του τροχού της τύχης.
Πόσες χρεωκοπιες μπορεί να φέρεις... ειδικά αν σπρώχνεις τη ρόδα με την ίδια δύναμη και τακτική αμέσως μετά από χρεωκοπια...
Για αυτό δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να επουλώσεις το νωπό τραύμα και μετά ξαναβγες έξω στη γύρα τυπε.
Μην αφήνεσαι.
Πως μπορείς να αντιμετωπίσεις τη μοναξιά;
Να δεις μια καλή ταινία
Μια σειρά στην τηλεόραση που σε χαλαρώνει
Να πας μια βόλτα με το αμάξι με μουσική και να ψαρέψεις καμμία βίζιτα.
Να πας για ένα ωραιότατο βρώμικο και μετά τσιγαρακι στην παραλία.
Πρόσεχε τα νευρα σου.Οταν είμαστε πονεμένοι καμμία φορά έχουμε μέσα μας θυμο και είμαστε έτοιμοι για καυγά
Κάκος σύμβουλος.
Αν είσαι σε τέτοια φάση δείξε τον τσαμπουκα σου με το να σταματήσεις μια ωραία γκόμενα στο φανάρι να της πεις να πάτε για ποτό εδώ και τώρα.
Όχι σε νταηλικια με άλλους.
Γενικά όλα συνηθίζονται.Ακομη και η μοναξιά.
Σκεψου τι ήταν εκείνο που σε απομάκρυνε από τους δήθεν φίλους σου όταν ήσασταν παρέα και γιατί είσαι μόνος.
Μήπως ήταν τοξικοί για σένα;Μήπως τώρα είσαι καλύτερα;
Άλλη πρόταση:Βγες για χαλαρό ποτάκι μόνος.
Μη περιμένεις να βρεις παρέα να το πράξεις.
Και μη νοιώθεις σα τη μύγα μες το γάλα που είσαι έξω μονος.Κανεις δε θα εστιάσει σε σένα
Κανεις δε θα σε σταμπαρει.
Να τη η δύναμη σου λοιπόν.
Από την μοναχική σου πολεμίστρα έχεις όλες τις επιλογές.
Μπορείς να κάνεις ότι θες και να μη δώσεις λογαριασμό σε κανένα.
Είσαι ελεύθερος!
Άσε τον εαυτό σου να απολαύσει τις στιγμές και πίστεψέ με η παρέα θα σε βρει από μόνη της.
Προσωπική συμβουλή:Μη δενεσαι με κανένα.Περνα καλά με όλους κάνε χαβαλε,χωσου και σε κανένα μουνακι και μη μασάς καθόλου.
Στο τέλος της μέρας όλοι μόνοι είμαστε ακόμη κι αν περιστοιχιζομαστε από άλλους.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.195
Πόντοι
456
Άνδρας είσαι,κυνηγός!Θα πονέσει!Μη το βλέπεις ως αποτυχία αλλά ως φόρο τιμής που πληρώνεις για να τιμήσεις τα αρχιδια σου!
Θα κάτσουν άλλες φίλε.
Πόσες χρεωκοπιες μπορεί να φέρεις... ειδικά αν σπρώχνεις τη ρόδα με την ίδια δύναμη και τακτική αμέσως μετά από χρεωκοπια...
Για αυτό δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να επουλώσεις το νωπό τραύμα και μετά ξαναβγες έξω στη γύρα τυπε.
Μην αφήνεσαι.
Να δεις μια καλή ταινία
Πρόσεχε τα νευρα σου.Οταν είμαστε πονεμένοι καμμία φορά έχουμε μέσα μας θυμο και είμαστε έτοιμοι για καυγά
Κάκος σύμβουλος.
Αν είσαι σε τέτοια φάση δείξε τον τσαμπουκα σου με το να σταματήσεις μια ωραία γκόμενα στο φανάρι να της πεις να πάτε για ποτό εδώ και τώρα.
Σκεψου τι ήταν εκείνο που σε απομάκρυνε από τους δήθεν φίλους σου όταν ήσασταν παρέα και γιατί είσαι μόνος.
Και μη νοιώθεις σα τη μύγα μες το γάλα που είσαι έξω μονος.Κανεις δε θα εστιάσει σε σένα
Είσαι ελεύθερος!
Άσε τον εαυτό σου να απολαύσει τις στιγμές και πίστεψέ με η παρέα θα σε βρει από μόνη της.
Προσωπική συμβουλή:Μη δενεσαι με κανένα.Περνα καλά με όλους κάνε χαβαλε,χωσου και σε κανένα μουνακι και μη μασάς καθόλου.
Στο τέλος της μέρας όλοι μόνοι είμαστε ακόμη κι αν περιστοιχιζομαστε από άλλους.

Είσαι ωραίος μαν, σε ευχαριστώ

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Είσαι ωραίος μαν, σε ευχαριστώ
και εγω μοναξια βιωνω αδερφε τι να κανουμε γιαυτο υπαρχουν τα μπουρδελα για εμας και τελος.Πηγαινε σε μπουρδελα μη το σκεφτεσαι καθολου και χεσε τις ελληνιδες.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.195
Πόντοι
456
και εγω μοναξια βιωνω αδερφε τι να κανουμε γιαυτο υπαρχουν τα μπουρδελα για εμας και τελος.Πηγαινε σε μπουρδελα μη το σκεφτεσαι καθολου και χεσε τις ελληνιδες.

τυπε δε θελω να γαμησω

θελω καποια να με παρει αγκαλια ενω ειμαστε ξαπλωμενοι

οχι επειδη την πληρωσα, αλλα επειδη το νιωθει

ειμαι και κοτα, και φλωρος

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
τυπε δε θελω να γαμησω

δικο σου τυπε. κομμενο και ραμμενο στα μετρα σου.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
τυπε δε θελω να γαμησω

δε εισαι φλωρος απλα δε εισαι το Nu male που θελουν,φλωροι ειναι αυτοι που θελουν και αντρες αυτοι που δε θελουν,να το θυμασαι αυτο.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Ποσο χρονων ειναι ο τυπος,αφου οι 19αρες θελουν γκομενο αντε ενα χρονο πιο μεγαλο,αντε βαρια να ειναι 21,ολους τους αλλους τους λενε γερους,και τον στουντιακια γερο θα τον ελεγε.εγω το ειπα,δεν το ειπα?αφτη λεω θα εχει βρει ηδη αλλον,δαλλα δεν ακουτε!

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.694
Πόντοι
3.446
Η μοναξιά είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση που λίγο πολύ όλοι την έχουμε ζήσει ή ζούμε την ώρα που μιλάμε. Πως παλεύεται; Αντιμετωπίζεται πχ κάνοντας δουλειές που απασχολούν συνεχώς το μυαλό σου, βγαίνοντας με φίλους (αν έχεις), πηγαίνοντας γυμναστήριο, βόλτα ή σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριοτητα σου αρέσει κλπ. Γενικά το χειρότερο ειναι να μένεις σπίτι σε αυτη την περίπτωση.
Ολα αυτά όμως ειναι πρόσκαιρα- ημίμετρα . Οταν τελειώσουν μέσα στην ημέρα , που θα τελειώσουν, επιστρέφεις πάλι στην καθημερινοτητα δυστυχώς .... Μόνη οριστική λύση είναι αυτό που θα σου πουν όλοι, βρες φίλους, βρες κοπέλα κλπ.. Αλλιώς βρες τρόπους να περνάς μόνος σου καλά.

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.266
Πόντοι
2.256
τυπε δε θελω να γαμησω

Κι έτσι να είναι υπάρχει τρόπος να το αλλάξεις. Για όσες χαμούρες είσαι το θήραμα για άλλες τόσες εκεί έξω είσαι ο κυνηγός. Ζήσε λίγο δημιουργικά τη μοναξιά σου και γίνε καλύτερος χωρίς καν να προσπαθήσεις. Έχεις χόμπι;;;; Ξεκίνα τώρα!!! Περπάτα, τρέξε, κάνε ποδήλατο, κάνε πεζοπορία στα βουνά, κάνε κάτι που δεν έκανες μέχρι σήμερα. Κάτι διαφορετικό. Ζήσε την εμπειρία μόνος σου και θα γίνεις καλύτερος, για εσένα, όχι για τους άλλους. Μετά, αυτή την εμπειρία καν'την ομαδική. Δηλαδή αν κάνεις ορειβασία, πήγαινε με group, αν τρέχεις, υπάρχουν χιλιάδες ομάδες τρεξίματος, το ίδιο και με το ποδήλατο, τα καγιάκ κλπ κλπ. Θα δεις ότι εκεί υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι μόνοι που ίσως ψάχνουν εσένα.
Έχει και συνέχεια... Άλλη φορά.

stylos79

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
1.543
Πόντοι
2.390
τυπε δε θελω να γαμησω

Φίλε μου θα φας πολλά άκυρα στην ζωή σου, αυτό συμβαίνει στο 99% των αντρών.
δεν χρειάζεται τόση ηττοπάθεια κατα την γνώμη μου και να ξέρεις ότι αν υπάρχει κάτι που απωθει ΚΑΘΕ θηλυκο είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης.
Είσαι νέος και αν δεν είσαι άσχημος το μόνο που σε εμποδίζει να βρείς γυναίκα είσαι ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ στο λέω με καλή διάθεση. Σιγουρα οι γυναίκες έχουν γίνει πολύ πιο δύσκολες, ενα χρόνο σχεδόν που βγαίνω ξανά ραντεβου εχω φρικάρει κι εγώ, παρ'όλα αυτα αν βρίσκω εγω που εχω περασει τα 40 μπορείς κι εσυ. Τέλος ακόμα και οι γυναίκες που θα κατακτήσεις και θα σε πάρουν αγκαλια το βράδυ να ξέρεις ότι όπως τις κατέκτησες, έτσι γρήγορα τις χάνεις μόλις δεν καλύψεις τα θέλω τους με ελάχιστες εξαιρέσεις. Ο Gianni Agnelli είχε πει οτι οι έρωτες είναι για τις καμαριερες, όταν το είχα διαβάσει δεν το είχα καταλάβει, μετά από χρόνια το κατάλαβα όταν είχα φάει τα μούτρα μου και ήμουν έτοιμος να δεχτώ το δίδαγμα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.156
Πόντοι
3.846
μια γραμμή κειμένου που ισοδυναμεί με 30 τόμους φιλοσοφίας. Μόνοι είμαστε και μέσα στους πολλούς, μόνος είσαι και όταν είσαι με μια γυναίκα που δεν τη γουστάρεις και ψάχνεσαι είτε στα μπουρδέλα, είτε σε παράλληλες σχέσεις.

Μερικές φορές αποζητώ τη μοναξιά ,παρά να είμαι με ανθρώπους που δε με καταλαβαίνουν προτιμώ να είμαι μόνος με τις σκέψεις μου. Καλές κι οι παρέες και οι κολλητοί και οι σχέσεις, δεν είναι όμως το παν. Όταν δε σε καταλαβαίνουν, όταν δε σε εκτιμούν καλύτερα μόνος σου.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.156
Πόντοι
3.846
τυπε δε θελω να γαμησω

Παικτούρι σταμάτα να αυτομαστιγώνεσαι και να απολογείσαι. Έκανες λάθη ε και; Αυτοί που σε κρίνουν είναι αλάθητοι νομίζεις; Από τα λάθη μας μαθαίνουμε.
Έδωσες συναίσθημα αλλά έφαγες απόρριψη; Ε και; Μήπως στο μαιευτήριο σου υπογράψανε κανένα συμβόλαιο ότι η ζωή είναι 0% αχαριστία, 100% δικαιοσύνη; Και εσύ θα απορρίψεις και θα βρεις άλλες να εκτιμούν αυτό που έχεις να τους δώσεις. Αν σταματούσε η ζωή μας σε μια απόρριψη δε θα υπήρχε ανδρικό φύλο.
Σου τη βάρεσε, σε έπνιξε το συναίσθημα. Καλό είναι αυτό, σημαίνει ότι είσαι ζωντανός, ζήστο.
Και μην ξεχνάς πολλοί άντρες που τους βλέπεις έξω με γυναίκα και τους ζηλεύεις έχουν βρεθεί στη θέση σου. Και εσύ θα βρεθείς στη δική τους μια μέρα. Αρκεί να προχωράς μπροστά και να διεκδικείς αντί να περιμένεις παθητικά.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.817
Πόντοι
216
Αυτές είναι οι χειρότερες ημέρες για τους μοναχικούς τύπους, μαζί με τις υπόλοιπες αργίες Χριστούγεννα, Πάσχα κτλ Όποιος συμμετέχει πολύ ενεργά στο σάιτ αυτές τις ημέρες είναι μόνος και έρημος σαν την καλαμιά στον κάμπο χαχα

DiorPoison

Call-Girl
Εγγρ.
3 Φεβ 2023
Like
22.575
Κάθε συναίσθημα το οποίο αποτελεί την βάση της ύπαρξης όλων μας είναι ένα νόμισμα με δύο όψεις. Όπως είχε δηλώσει και ο Χένρι Ρόλλινς "η μοναξιά προσθέτει ομορφιά στη ζωή. Δίνει μια ιδιαίτερη απόχρωση στα ηλιοβασιλέματα και κάνει τον νυχτερινό αέρα να μυρίζει καλύτερα."
Άρα μας φέρνει στο συμπέρασμα ότι αφού περάσεις τα πέντε στάδια του πένθους με στόχο την συμφιλίωση και αποδοχή της μοναξιάς, θα είσαι ανίκητος συναισθηματικά, το οποίο εξυπακούεται ότι είναι μια μορφή Γολγοθά.
Η μοναξιά λοιπόν είναι μια κατάσταση στην οποία το μυαλό μας ξεκινάει και ανεβάζει στροφές ώστε να προσπαθήσει να καλύψει κάποια ήδη υπάρχοντα κενά ή κάποια κενά που δημιουργούνται σταδιακά. Το κύριο μέλημα είναι να "γεμίσεις" την μοναξιά με τρόπους που θα κάνουν το σώμα και το μυαλό σου να ευδοκιμήσουν και όχι με τον τρόπο της αυτοκαταστροφής διότι σταδιακά επέρχεται η απουσία ορίων. Μια όμορφη βόλτα μόνος σου ή ένα ταξίδι, ένα άθλημα, μουσική που σου ανεβάζει την διάθεση κ.ο.κ.
Να κλείσω με άλλο ένα όμορφο quote του πασίγνωστου Γιούνγκ.
"Η μοναξιά δεν οφείλεται στην απουσία ανθρώπων γύρω μας, αλλά στην αδυναμία να εκφράσουμε αυτά που εμείς θεωρούμε σημαντικά ή στην εμμονή μας να εκφράζουμε απόψεις που οι άλλοι θεωρούν απαράδεκτες."

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Ποσο χρονων ειναι ο τυπος,αφου οι 19αρες θελουν γκομενο αντε ενα χρονο πιο μεγαλο,αντε βαρια να ειναι 21,ολους τους αλλους τους λενε γερους,και τον στουντιακια γερο θα τον ελεγε.εγω το ειπα,δεν το ειπα?αφτη λεω θα εχει βρει ηδη αλλον,δαλλα δεν ακουτε!
28 είναι ο γουστάρω να χύνω 23 στα 24 σε 1μησι μήνα εγώ.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Αυτές είναι οι χειρότερες ημέρες για τους μοναχικούς τύπους, μαζί με τις υπόλοιπες αργίες Χριστούγεννα, Πάσχα κτλ Όποιος συμμετέχει πολύ ενεργά στο σάιτ αυτές τις ημέρες είναι μόνος και έρημος σαν την καλαμιά στον κάμπο
εισαι σωστος.....θυμαμαι μελος που δεν γραφει πια εδω, πριν πολλα χρονια ειχε κανει ανημερα χριστουγεννα μια super τσαρκα (ετσι την ελεγε), σε ΟΛΑ τα (ανοικτα) μπουρδελα εκεινης της ημερας...ειχε ξεκινησει πρωι και τελειωσε αργα το βραδυ...και οταν λεμε ολα εννοουμε ΟΛΑ...τοτε ειχα κανει αυτην ακριβως την σκεψη ¨ποσο μοναξια πρεπει να νοιωθει καποιος για να το κανει αυτο¨

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Θα κάτσουν άλλες φίλε.
Μην αφήνεσαι.
Να δεις μια καλή ταινία
Κάκος σύμβουλος.
Είσαι ελεύθερος!
Αυτό το άντρας κυνηγος μη το ξαναακουσω στερεότυπο του 1960,2023 έχουμε έλεος ξυπνάτε καθυστερημένοι Έλληνες και καθυστερημένες Ελληνίδες.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom