Επισκέπτης
παρ το αλλιως εχεις βρει.
Ώπα! Κάτσε να το γυρίσω, ωπ
παρ το αλλιως εχεις βρει.
τετοιους τσαχπινηδες τυπε?
http://[URL unfurl="true"]www.altsantiri.gr/wp-content/uploads/2016/01/c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b-31.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Όχι τέτοιους τύπε
Καλησπέρα και από εμένα τύποι μου. Επειδή το θέμα επικεντρώνεται στις γυναίκες, η δική μου εμπειρία συνοψίζεται στα εξής:
1. Στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που 2-3 βράδια την εβδομάδα είναι έξω και πίνουν τα ποτά τους. Που "διασκεδάζουν". Όχι απαραίτητα σαν μαλάκες, ξοδεύοντας και λέγοντας μαλακίες. Μπορείς να πίνεις ένα-δύο ποτά και να έχεις ωραίες συζητήσεις με τους άλλους θαμώνες, οι οποίοι σιγά σιγά γίνονται γνωστοί κλπ κλπ. Πρώτο στοιχείο λοιπόν, ντουζάκι, κομψό ντύσιμο και έξω από την πόρτα. Κομψό, όχι ακριβό, μην αρχίσετε τα περί κρίσης.
2. Η λέξη ακούγεται μαλακία άλλα είναι η σωστή: Στις γυναίκες αρέσουν οι τσαχπίνηδες. Όχι οι μαλάκες που συνέχεια λένε κρυάδες. Οι τσαχπίνηδες. Αυτοί που φέρονται ευγενικά, είναι ευχάριστοι στην παρέα, λένε και κανένα σόκιν αστείο σε λογικά πλαίσια. Οι γυναίκες έχουν χορτάσει τους τύπους που είναι βαριοί και ασήκωτοι. Τους έχουν στο σπίτι τους, τους έχουν στη δουλειά αφεντικά τους. Ψάχνουν τον ανάλαφρο τύπο που θα τις ανεβάσει στα ουράνια με τα ανάλαφρα κοπλιμέντα και το ενδιαφέρον του. Σημαντικό επίσης είναι το χαμόγελο. Έρευνες λένε ότι ακόμα και αν κάνουμε γκριμάτσα ότι δήθεν χαμογελάμε αισθανόμαστε ευφορία. Δοκιμάστε το τώρα. Χαμογελάστε στα ψεύτικα. Ευφορία. Με την γκριμάτσα χαμόγελου! Αν λοιπόν θέλετε ωραίο καυλωμένο μουνάκι κοντά σας (συγνώμη για την υπεραπλούστευση) χαμογελάτε έστω ψεύτικα. Τις τραβάει σαν μαγνήτης. Όταν λοιπόν είμαστε ψιλοτακτικοί σε ένα-δύο μαγαζιά, και συνδυάζουμε τα παραπάνω, θα φανεί και εκείνη που θα είναι στις μέρες της και θα θέλει αγκαλιές και φιλιά. Με την ευχή μου.
Καλησπέρα και από εμένα τύποι μου. Επειδή το θέμα επικεντρώνεται στις γυναίκες, η δική μου εμπειρία συνοψίζεται στα εξής:
1. Στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που 2-3 βράδια την εβδομάδα είναι έξω και πίνουν τα ποτά τους. Που "διασκεδάζουν". Όχι απαραίτητα σαν μαλάκες, ξοδεύοντας και λέγοντας μαλακίες. Μπορείς να πίνεις ένα-δύο ποτά και να έχεις ωραίες συζητήσεις με τους άλλους θαμώνες, οι οποίοι σιγά σιγά γίνονται γνωστοί κλπ κλπ. Πρώτο στοιχείο λοιπόν, ντουζάκι, κομψό ντύσιμο και έξω από την πόρτα. Κομψό, όχι ακριβό, μην αρχίσετε τα περί κρίσης.
2. Η λέξη ακούγεται μαλακία άλλα είναι η σωστή: Στις γυναίκες αρέσουν οι τσαχπίνηδες. Όχι οι μαλάκες που συνέχεια λένε κρυάδες. Οι τσαχπίνηδες. Αυτοί που φέρονται ευγενικά, είναι ευχάριστοι στην παρέα, λένε και κανένα σόκιν αστείο σε λογικά πλαίσια. Οι γυναίκες έχουν χορτάσει τους τύπους που είναι βαριοί και ασήκωτοι. Τους έχουν στο σπίτι τους, τους έχουν στη δουλειά αφεντικά τους. Ψάχνουν τον ανάλαφρο τύπο που θα τις ανεβάσει στα ουράνια με τα ανάλαφρα κοπλιμέντα και το ενδιαφέρον του. Σημαντικό επίσης είναι το χαμόγελο. Έρευνες λένε ότι ακόμα και αν κάνουμε γκριμάτσα ότι δήθεν χαμογελάμε αισθανόμαστε ευφορία. Δοκιμάστε το τώρα. Χαμογελάστε στα ψεύτικα. Ευφορία. Με την γκριμάτσα χαμόγελου! Αν λοιπόν θέλετε ωραίο καυλωμένο μουνάκι κοντά σας (συγνώμη για την υπεραπλούστευση) χαμογελάτε έστω ψεύτικα. Τις τραβάει σαν μαγνήτης. Όταν λοιπόν είμαστε ψιλοτακτικοί σε ένα-δύο μαγαζιά, και συνδυάζουμε τα παραπάνω, θα φανεί και εκείνη που θα είναι στις μέρες της και θα θέλει αγκαλιές και φιλιά. Με την ευχή μου.
Τύπε, που τις βρίσκεις αυτές τις γυνάικες?
Το έχω κάνει ακριβώς όπως το περιγράφεις. Η σχέση με την πιο νέα και πιο όμορφη από την πρώην γυναίκα, έληξε πριν κάτι μήνες μετά από 5 χρόνια. Εδώ είναι τα δύσκολα.
[/quote
και εγω το ιδιο πηγα να κανω όπως εχετε καταλαβει. Μα καλα καμια διαφοροποιηση στη σκεψη εμεις οι ανδρες; εδώ μας πιανουν κοροιδα, εχουμε απλη σκεψη για αυτες
Τύπε, που τις βρίσκεις αυτές τις γυνάικες?Καλησπέρα και από εμένα τύποι μου. Επειδή το θέμα επικεντρώνεται στις γυναίκες, η δική μου εμπειρία συνοψίζεται στα εξής:
Νεα ωραια χωρισμενη με παιδι ,εχεις αλλα μπλεξιματα και δυσκολο ,γιατι αυτες συνηθως (98%)θελουν μικροτερους μονο για σεξ,σπανιο
Και πουθενά αλλού επίσηςΠάντως όχι εδώ
Και πουθενά αλλού επίσης
Εγώ δε μίλησα για μένα τύπε. Εγώ μια ερώτηση σου έκανα. Το τι είμαι και τι δεν είμαι εγώ, είναι άλλο θέμα.Εξαιρούνται οι Φαμ Φατάλ σαν εσένα.
Εγώ δε μίλησα για μένα τύπε. Εγώ μια ερώτηση σου έκανα. Το τι είμαι και τι δεν είμαι εγώ, είναι άλλο θέμα.
Σημερα στο γυμναστηριο μου έλεγε μια τυπισα γυμναστρια ότι οι γυναικες κυριως πάνε πληρώνουν 1 εβδομάδα ή 2 και πάνε 3. Και μετα σου λενε εγω δεν ήρθα παρα μονο μια μέρα κτλπ.
από τα ραντεβου καβατζωνουν , από τα γυμναστήρια καβατζωνουν ..... δεν υπάρχουν αυτές οι ελλεηνιδες
μα τι γυφτια ειναι αυτη τυπε
Με αυτές τις ατάκες βγαίνεις χαμογελαστός τα βράδια?Είπαμε, είσαι Φαμ Φατάλ
Εγώ δε μίλησα για μένα τύπε. Εγώ μια ερώτηση σου έκανα. Το τι είμαι και τι δεν είμαι εγώ, είναι άλλο θέμα.
Κάτσε να σου πω. Grace Jones. Vaya Con Dios (στα κέφια). Θέατρο Πορεία, Ίψεν Αγριόπαπια κλπ. Λάνθιμος (και εμένα μου αρέσει αν και είναι αρκετά disturbing) Anna Domino. David Lynch είναι το εμπορικότερο που πας. Φλαμένκο. Ανάφη άντε και Σίκινος. Βέσπα. Πάναμα. Retrosexual. Mama roux (παλιά όχι τώρα)
Γιατι μας ενδιαφερει τι είναι η Λουκου;