Συμφωνω,αλλα να σου πω οτι ειμαι μεγαλυτερος σου,ξερεις γιατι νοιωθεις ασχημα???γιατι οι γνωστοι και <<φιλοι>> σου σε ζηλευουν ,προσπαθουν λοιπον να μειωσουν αυτο που εχεις εσυ, κατα καποιον τροπο <<να σε βαλουν στο κλαμπ>> μην δινεις πολυ σημασια σε αυτα που λενε ,θα με καταλαβεις οταν το κανεις.Προσεξε δεν σου λεω μην δεσμευεσαι,αλλα να ξερεις θα σου λειψει αυτη η ζωη ,το εχω περασει και ξερω ,δεσμευτηκα χωρισα,και καταλαβα.Η μοναξιά-ελευθερία είναι καλή,αρκεί όμως να μην κρατάει παραπάνω απ'όσο πρέπει.Όταν σου κάτσει στο σβέρκο και αρχίζει να σε ρίχνει ψυχολογικά,τότε είναι που δεν ξέρεις τί να κάνεις.
Πες ότι σε καλούνε κάπου και οι υπόλοιποι καλεσμένοι είναι όλοι ζευγάρια.Δε νιώθεις άσχημα να είσαι ο μπακούρης της υπόθεσης;Ή να σου λένε φίλοι σου 'πήγαμε ταξίδι με τη γκόμενα,κάναμε,ράναμε' κι εσύ να μην έχεις να πεις τίποτα ή να λες ψέματα ότι τάχα κι εσύ πέρασες καλά μόνος σου.Γενικά στην ηλικία που είμαι εγω,δεν σε γεμίζει και πολύ να κάνεις πράγματα μόνος.
Τι κανανε οι φιλοι σου δηλ.στο ταξιδι??κατι που μπορεις να το κανεις ανετα και εσυ,το οτι την φορτωθηκαν της πληρωναν τα εξοδα,τρωγανε στην μαπα την γκρινια της ,τις απαιτησεις της και αλλα πολλα στο ειπανε???οχι,σαν του μεταξα.Για πες τους πηγα σε ενα εξωτικο μερος π.χ. ταυλανδη εκανα παρτουζα με τρεις(3!!) γκομενες σε ενα μασατζιδικο,πηγα για μπεργκερ,στο ταδε μαγαζι μετα 3d cinema, και μετα λαιβ με ροκιες στο αλλο μαγαζι να δουμε τι θα σου πουνε ,αυτοι και οι γυναικες τους.Αλλα δεν μπορεις να τα πεις αυτα μπροστα στις γυναικες τους,και καλυτερα μην δοκιμασεις να πεις τιποτα.Οπως σου ειπα μην νταουνιαζεσαι ,ολα ειναι στο μυαλο