Προφανως και δεν εισαι παντρεμενος,κανε ενα πειραμα μονος σου κοιτα τον περιγυρο σου ,φιλους γνωστους που ειναι παντρεμενοι με παιδια χωρις να τους πεις τιποτα ,γιατι θα σου πουν οτι ειναι τρισευτυχισμενοι ,<<πηγα με τον γυιο μου στα τζαμπο ,τι χαρα που ψωνιζα παιχνιδια>>το οτι μετα απο λιγο τα εσπασε ολα (ο πιτσιρικας)και κλαιει τα λεφτα του δεν θα σου το πει.Καποιοι φαινονται οτι περνανε καλα ,και ξερεις γιατι ? συμβιβαστηκαν, εγκλωβιστηκαν ,και το βουλωνουν ,οποτε τι να πουν ,αναγκαστικα λενε περναω μια χαρα ειμαι ευτυχισμενος.Αν εχεις φραγκα και μπορεις να πληρωνεις διατροφες ,χωριζεις και κανεις την ζωαρα σου με η χωρις γκομενα,συνηθως η γκομενα ειναι καλυψη γιατι μετα το διαζυγιο την σουταρουν και αυτην,αλλα ολο αυτο ειναι αλλη κατηγορια,εγω αναφερομαι στους αλλους τους παγιδευμενους.Πολλοι τυποι κανουν ενα γαμο ενα παιδι στην συνεχεια την κοπανανε διαζυγιο διατροφη και ζουν μονοι τους,κλασικη φραση <<δεν τα βρισκαμε αλλο>>ενω αλλοι ειναι οι λογοι (καταπιεση και πρηξιμο αρχιδιων),βεβαια δεν μπορεις να τα εχεις ολα ,καθε περιπτωση οπως ειπα εχει συν και πλην δεν μπορεις να μενεις συνεχεια μονος σου ,απο οτι καταλαβαινω θελεις να δεσμευτεις,σχεση ,γαμος,κ.τ.λ.καντο ,μετα απο λιγο καιρο θα καταλαβεις την αξια της μοναξιας-ελευθεριας,εγω παντως ειμαι υπερ του hell boy29 συμφωνω με αυτα που λεει πιο πανω ,οχι απαραιτητα με γκομενα