Ε
Άρα ο ιδανικός άντρας για σένα... είμαι εγώ! χαχαχα
Α
Που ήσουν τοσο καιρο?
Ε
Είχα πάει σε ένα ψιλό βουνό και έκανα διαλογισμό μαζί με τους άλλους μοναχούς- βλέπεις οι γνώσεις θέλουν θυσίες... με περίμενες πολύ ε; ;)
Α
23 χρόνια ειναι καλά θεωρώ!
Ε
Ναι καλά είναι, αλλά τώρα τελείωσαν όλα αυτά, θα σε πάρω να φύγουμε σε ένα μακρινό καταπράσινο νησί, θα ζήσουμε απομονωμένοι μακριά από όλους και όλα το δικό μας σουρβαιβολ, θα φτιάξουμε μία σκηνή από κοκοφοίνικες και την μέρα θα τρώμε καρύδες που θα μαζεύεις εσύ και ψάρια που θα ψαρεύω εγώ και το βράδυ θα κάνουμε έρωτα επάνω κάτω από τον έναστρο ουρανό πλαί στο κύμα...
Μόνο μην μας την πέσει ο Σπαλιάρας γιατί χαθήκαμε...
Και οι δύο! χαχαχαχαχα
Α
Αγαπημενε μενω σε ενα μερος που δεν μου λείπει καθολου η ησυχία, " εξωτικό" πορτο ράφτη, οπότε ας το πάρουμε λιγο αλλιώς..
Ε
Τότε θα σε πάρω να ζήσουμε στο Μανχάταν,,, στην αρχή θα είναι δύσκολα, εγώ θα κάνω ότι δουλειά να είναι ακόμα και έμπορος ναρκωτικών θα γίνω για να μην σου λείψει τίποτα αλλά και εσύ θα βγείς στο.. κλαρί πουλώντας ακριβά τα κάλλη σου σε εύπορους πελάτες. Θα γνωρίσουμε έτσι πολλούς διαφορετικούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους θα δικαιωθούμε θα κάνουμε τον δικό μας πύργο αλλά τράμπ και μετά θα βάλω υποψηφιότητα για πρόεδρος έχοντας εσένα να με υποστηρίζεις στο πλάι μου και να ανταγωνίζεσαι την ιβάνκα την ξυνή αγοράζοντας πάντά τα καλύτερα συνολάκιά από την Tiffany & Co !
))
Α
Βγαλμενο απο τη ζωη το σενάριο σου, μου θυμιζει 2-3 περιπτωσεις αανθρώπων, ειμαι σιγουρη ομως ότι το σκέφτηκες τυχαια
Ε
Nαι βγαλμένο από την ζωή όντως... ειδικά εκεί που η κακιά μάγισσά σε κλειδώνει στο πύργο και εσύ αφήνεις τα μαλλιά σου να μακραίνουν για να τα πιάσω εγώ ως άλλος Ρωμαίος και σκαρφαλώνοντας να σκοτώσω τους κακούς και να σε σώσω ...;)
Α
Πριν 4 μερες έκοψα το μαλλι μου καρε.. χαχαχαχα, ωστοσο μπορώ να γινω και έτσι πριγκίπισσα
Ε
Αλήθεια;;;; πολύ θα ήθελα να το δω...αλλά εντάξει μωρέ μην απελπίζεσαι η τεχνολογία έχει προχωρήσει... γι αυτό υπάρχουν και τα εχτένσιον!!!! χαχαχαχα
Α
Ειχα μακρυ μαλλι σγουρο, και απο πεμπτη πλεον εχω καρε στους ωμους, με λες και τολμηρή!
Ε
τολμηρή δεν ξέρω (ακόμα) αλλά γοητευτική σε λέω σίγουρα, θα κάναμε ωραίο ντουέτο εμεις.. κρίμα που σε γνώρισα σε ονλινε σιτε
Α
Θα μεινει μεταξυ μας, θα πουμε οτι γνωριστήκαμε σε βιβλιοπωλείο
Ε
οκ, αλλά να συνεννοηθούμε από πριν για το το τι θα λέμε στους άλλους, προτείνω λοιπόν το εξής, εσύ θα ψάχνεις κάτι σε ποίηση κάτι σε Καβάφη ας πούμε και εγώ θα σου προτείνω αυθόρμητα κάτι άλλο...εσύ θα διαβάσεις ένα απόσπασμα από το βιβλίο θα μαγευτείς και θα μου πεις αυθόρμητα πολύ θα ήθελα να γνωρίσω τον συγγραφέα και τότε εγώ θα σου απαντήσω τον έχεις μπροστά σου!
Ε, μετά όλα θα έρθουν από μόνα τους....;)
Α
Νομίζω οτι μιας και δουλευω σε βιβλίοπωλειο θα πεις, οτι μαγευτικες απο το χαμογελο της ταμία!
Ε
Α...δεν πάιζω!!! Τι δηλαδή τόσα ποιήματα τζάμπα τα έγραφα????
(τι ώρες δουλεύεις?)
Α
8.30-5.00 και Τετάρτη Σάββατο 1-9 και 10-6 αντίστοιχα! Εσεις τι κανετε στη ζωη σας?
Ε
Εννοείς εκτός από το εμπόριο ναρκωτικών???
Εμείς στην ζωή μας περνάμε κυρίως καλά, αλλά θέλουμε και άλλους ανθρώπους διπλά μας για να περάσουμε ακόμα καλύτερα!(την Τετάρτη το πρωί, τι έχεις κανονίσει? )
Α
( ξερεις ότι ειμαι 23 έτσι?) Ειμαι ενα μικρο κορασιο…Μμμμ..Δευτέρα εχω ρεπο, εσυ?
Ε
Μια χαρά...θα ήθελες να βρεθούμε την Δευτέρα στην στάση
Μεταξουργείο... είναι οκ; Αν μπορείς γράψε και κάποιο κινητό για ευκολότερη επικοινωνία…
Α
693…………
ΤΕΛΟΣ.