Νέα

Μια φορά PUA πάντα PUA

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα malcolm x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 284
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι μπορείς να βγάλεις πουτάνα γκόμενα;

  • Ναι

    Ψήφοι: 23 29,9%
  • Όχι

    Ψήφοι: 11 14,3%
  • Ίσως

    Ψήφοι: 15 19,5%
  • Μόνο αν την πληρώνεις / κερνάς

    Ψήφοι: 25 32,5%
  • Μόνο αν τις πουλήσεις έρωτα

    Ψήφοι: 3 3,9%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    77

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Μηνύματα
430
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Τοίχο, τοίχο θα πηγαίνετε όλοι σε λίγα 24ωρα. Ευτυχώς θα βγάλει η κυβέρνηση απαγόρευση κυκλοφορίας. Αν πάρω καμιά πρώην τηλέφωνο θα θέλει γάμο ε; Εντάξει θα το ρισκάρω, έχω και δικαιολογία ότι είναι δίσεκτο φέτος και είμαι και προληπτικός.
[/quote
Τύπε, τάζε γάμο άφοβα. Κλείσανε οι εκκλησίες
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.997
Πόντοι
2.606
Αντιγράφω:

Αρχικό μήνυμα:

«θελω τον πριγκηπα του παραμυθιου μπλα , μπλα , μπλα.»


(Ε=ΕΓΩ , Α= ΑΥΤΗ)

Ε
Με έκανες να γελάω για ώρα...

Α
Τι σημαίνει αυτό;

Ε
Γιατί αφού καταβάθος όλες οι γυναίκες εκείνο που πραγματικά θέλετε ειναι να γαμηθείτε με έναν πραγματικό άντρα κάθεστε και γράφετε τέτοια πράγματα και μετα λέτε ότι δεν υπάρχουν πραγματικοί άντρες;  

Α
Για να εχεις τετοιες αποριες...δεν ξερεις ουτε απο πραγματικους ανδρες, ουτε απο πραγματικες γυναικες και πολυ πιθανο μου φαινεται να μη σου καθεται κ καμια!

Ε
Μπλα μπλα μπλα...βαρετή, αυτό μόνο.

Α
ψυχακι...αυτο μονο...

Ε
Αμα δεν ήσουν τόσο αφόρητα μαλακισμένη θα σε γαμούσα από όλες τις τρύπες.

Α
αχ μη μου το κανεις αυτο...παντα ηθελα να πηδηχτω με εναν ψυχανωμαλο! :p

Ε
Το πρόβλημα σου δεν είναι ότι δεν θέλεις - το μεγάλο, τεράστιο, απύθμενο πρόβλημα που έχεις, είναι ότι θέλεις - αλλά δεν κάνεις.Αν ήσουν απο αυτές που θέλουν ρομαντικό δείπνο με κεριά, δεν θα απάνταγες καν. Ούτε θα έβαζες μαλακισμένες ιντερνετικές αγγελίες.

Για να στο κάνω λιανά, να το χωρέσει ακόμα και το μικρό σου κεφάλι, αν δυστυχία ορίζεται ως η απόσταση ανάμεσα στην επιθυμία και στην πραγματικότητα, η δική σου δυστυχία έχει  ξεπεράσει την απόσταση που μας χωρίζει αυτή την στιγμή από το πρώτο βογιαντζερ - και συνεχίζει να αυξάνεται με ασύλητη ταχύτητα κάθε δευτερόλεπτο. Για αυτό έχεις τόσες νευρώσεις, για αυτό εσύ, καθώς και πολλές άλλες του σιναφιού σου, έχετε κάνει την συμμαχία της μίζερης, και βγάζετε τον χειρότερό σας εαυτό σε κάθε ευκαιρία.
Συνέχισε έτσι....βαρετά.

Πάρε λοιπόν τον δονητή σου χώστον στον κώλο σου - αν δεν έχεις 2-3 δάκτυλα είναι αρκετά- κλείσε τα μάτια και φαντασιώσου πως θα σε γάμαγε αυτός ό ψυχάκιας - που δεν μπορείς να έχεις. Μαλακίσου χοντρά. Όταν τελειώσεις γλύψε τα δάκτυλα σου, πριν πέσεις για ύπνο και μείνε με αυτήν την αίσθηση στο στόμα. Την άλλη μέρα βέβαια θα είσαι ακόμα πιό βαρετη και ξυνη - το ξέρεις- αλλά τουλάχιστον θα έχεις μια γεύση να σου θυμίζει, ότι έστω και στην φαντασίωση σου κάτι κατάφερες να κάνεις, να μην πάει χαμένο ένα ακόμα βράδυ μέσα στην μαλακισμένη ωραιοπάθεια σου και στον αδυσώπητο ναρκισσισμό που σε περιβάλει σαν αόρατη ασπίδα αντροδιώκτης. Και είναι αυτό ουσιαστικά που σε κάνει να σφίγγεις όλο και πιό σφιχτά τα χέρια σου στο μαξιλάρι, καθώς αργά την νύχτα - όντως μόνη σου, μένεις έτσι, να αναρωτιέσαι το τι φταίει και δεν έχεις έναν άντρα.

Χάρηκα που τα είπαμε
Φιλικά
Ν.

Είναι δυνατόν να γράφεις πάνω από 3 προτάσεις στη γκόμενα?Οι γκόμενες θέλουν σύντομες κουβέντες από τους άντρες και ουσιαστικά πράγματα άντε μια δυο σειρές το πολύ.Σιγά μη συγκεντρωθούν πάνω από 5 δευτερόλεπτα σε αυτά που λες ή γράφεις.
Υστερα αυτά που γράφεις εφαρμόζονται σε όλες τις γκόμενες,οι γκόμενες θέλουν κάτι ειδικά για αυτές.Και δε θέλουν να τις κατηγορείς θέλουν να τις παίρνεις όπως είναι δεδομένες.
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Τοίχο, τοίχο θα πηγαίνετε όλοι σε λίγα 24ωρα. Ευτυχώς θα βγάλει η κυβέρνηση απαγόρευση κυκλοφορίας. Αν πάρω καμιά πρώην τηλέφωνο θα θέλει γάμο ε; Εντάξει θα το ρισκάρω, έχω και δικαιολογία ότι είναι δίσεκτο φέτος και είμαι και προληπτικός.
[/quote
Τύπε, τάζε γάμο άφοβα. Κλείσανε οι εκκλησίες

  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Μηνύματα
129
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα.
Επειδή πολλοί με ρωτάτε σε πμ..δεν έχω χρόνο να απαντάω σε όλους παιδιά -συγνώμη -ΔΕΝ σας απαξιώνω - ούτε και είμαι κανένας ειδικός επί του θέματος.

Οι γενικές αρχές «Σαββίδη» ισχύουν διαβάστε αυτά που γράφει...

Πάντως εάν θέλετε μια άλλη λογική, θα δημοσιεύσω ΕΝΑ ΜΟΝΌ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΞΑΊΡΕΣΗ ΠΑΛΙΌ E-MAIL (χωρίς ονόματα κλπ) μια και μου το ζητάτε.Ευχαριστώ και καλό ΠΣ/Κ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΡΧΙΚΌ ΜΝΜ:

Φτάνει πια με τις όμορφες....!

Τι αναζητώ εγώ; Είμαι σίγουρος ότι όπως και εγώ βλέπετε και εσείς συνέχεια εκεί έξω γυναίκες όμορφες - από εμπειρία θα σας πω ότι οι όμορφες γυναίκες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ερωτικές.

Και λέγοντας όμορφες εννοώ τις πολύ όμορφες... Ο λόγος είναι προφανής, μία όμορφη γυναίκα ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ καταφέρεις να την ρίξεις θεωρεί ότι σου κάνει "χάρη", ότι αρκεί και μόνο η ομορφιά της για να συντελεστούν τα υπόλοιπα. Και εκεί κάπου χάνεται το παιχνίδι, γιατί όσο όμορφη και να είναι κάποια, κανείς δεν θέλει να έχει δίπλα του μία εγωπαθή, άψυχη κούκλα. Τα ίδια και με τους άντρες.

Αντίθετα με τις όμορφες, υπάρχουν κάποιες κοπέλες που δεν είναι τέλειες -ούτε ποτέ θα γίνουν- αλλά ξέρουν να προσέχουν τον εαυτό τους, τρώνε κανα γλυκό χωρίς να το παρακάνουν, αλλά πάνε και κανένα γυμναστήριου που και που. Δεν μιλάω βέβαια για τις κοπέλες εκείνες που είναι παρατημένες από την ζωή και περιμένουν ο άντρας να τις εκτιμήσει "γι αυτό που είναι…"(sic) μιλάω για τις γλύκες κοπέλες της διπλανής πόρτας - κάποιες από αυτές, είναι ερωτευσιμες μόνο και μόνο γιατί δεν το παίζουν ντίβες και βγάζουν ένα πάθος στην ερωτική σχέση που και αυτό από μόνο του μπορεί να κάνει την διαφορά.

Οι κοπέλες αυτές μπορούν να βγουν για ένα καφέ και να μιλήσουν ανθρώπινα και εάν χρειαστεί να κουνήσουν και αυτές λίγο το δακτυλάκι τους να προχωρήσει η κατάσταση - δεν τα περιμένουν όλα στο πιάτο. Διεκδικούν αυτό που τους αρέσει και αυτό που νιώθουν ότι τους αξίζει. Μια τέτοια κοπέλα θα ήθελα στο χαλαρό να γνωρίσω και εγώ από εδώ ηλικία, κοινωνικό - οικονομικό στάτους, εντελώς αδιάφορά (μα εντελώς…) Όσο για μένα: δεν είμαι πολύ όμορφος ( και ευτυχώς για εμένα που δεν είμαι, γιατί αλλιώς ίσως να ήμουν και gay…) είμαι όμως ένας εμφανίσιμος άντρας γιατί σέβομαι πρώτα από όλα τον εαυτό μου, όπως φυσικά σέβομαι και όλους τους άλλους.

Εάν συμφωνείς με αυτό που διάβασες, σου έκανε "κάτι" ΚΑΙ ξέρεις και ΕΣΥ να ΣΕΒΕΣΑΙ τους άλλους όπως σέβεσαι τον εαυτό σου, μπορείς άνετα να μου γράψεις για μια καθαρά φιλική ή για μια καθαρά ερωτική παρέα (το ιδανικό θα ήταν και τα δύο - αλλά είμαι προσαρμόσιμος…)Οπότε θα χαρώ να ακούσω σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις, εάν ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να γνωρίσεις κάποιον που έχοντας πλέον γνωρίσει στο παρελθόν κάποιες πολύ όμορφες κοπέλες, θα προτιμήσει συνειδητά κάποια σαν ΕΣΕΝΑ! Ευχαριστώ!!!!

 

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Μηνύματα
129
Like
0
Πόντοι
1
Α = ΑΥΤΗ  / Ε= ΕΓΩ

*********************************************
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ ΣΕΝΤΟΝΙ
*********************************************

Α
Hey you:)
Ε
hello ! :)
Α
Τι "απελπισια" σε επιασε με τις ομορφες?
Ε
Απελπισία;;
Χαριτωμένο...:)
Αλλά γιατί εσείς με ρωτάτε και θέλετε να τα ξέρετε όλα?

Α
Γιατι δεν ανήκω στην κατηγορία της ωραιας κοπελας, τουλαχιστον ετσι πιστευω, οποτε είπα να μου λυσετε την απορία μου!

Ε
Συζήτηση για την συζήτηση δηλαδή... χα χα χα
τέλος πάντων ...θα σου απαντήσω
Καταρχήν η ομορφιά είναι το τι βλέπει ο άλλος τι σου βγάζει η αύρα του.
Αλλά δώσε σε μία οποιαδήποτε γυναίκα (ή έναν άντρα) καλύτερα ρούχα, ένα πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής, καλύτερη στάση σώματος κι ένα μαύρισμα και είναι σχεδόν όμορφος
Α
Εγω σαν Λ******* πάντως εχω διαχωρίσει το ωραιο και το όμορφο
Ε
Και πως κάνεις τον διαχωρισμό;
Πάντως για μένα υπάρχουν πολλά, με λίγα λόγια θα σου απαντήσω ότι βλέπεις μια πολύ όμορφη, πας μαζί της και είναι "ψυγείο" στο κρεβάτι - που πίστεψε με είναι συνήθως- και μετά πας να μιλήσεις και δεν ξέρει τι να πει, ε αυτή απορρίπτεται ...και πας και με μία "ασχημούλα" και σε ικανοποιεί πλήρως σεχουαλικά και μετά πας και για καφέ και κάνεις μια ενδιαφέρουσα συζήτηση - αυτή εγκρίνεται γιατί εκτός από το βασικό ένστικτο ανταποκρίνεται θετικά και σε όλα τα άλλα.
Τόσα απλά.
Α
Λοιπον, εμενα ωραια κοπέλα ειναι αυτο που περιέγραψες σαν ομορφη κοπελα, ενω όμορφη κοπελα είναι η οχι γκομεναρα σωματικα αλλα αυτη που εχει μηδέν κομπλεξ για εμφανιση και χαρακτήρα και καποιος την κοιταει γιαυτο! Αρα αναθεωρω δεν ανήκω στις ωραιες κοπέλες
Ε
Και πολύ καλά θα κάνεις! :)
για σένα ποιος είναι ο όμορφος άντρας τι κριτήρια βάζεις για να είναι κάποιος ελκυστικός στα μάτια σου;
Α
Γνώσεις,χιουμορ, και σιγουρα να μην δειχνει το αντρισμο του οπου βρεθει και όπου σταθεί, υπαρχουν οι κατάλληλοι χωροι και στιγμές για τα πάντα! Δεν με ενοχλεί καποιος να ειναι χυμα γιατι και εγω ειμαι σαν άνθρωπος και λεω τα πράγματα όπως ειναι αλλα μέχρι εκει που πρεπει
 

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Μηνύματα
129
Like
0
Πόντοι
1
Ε
Άρα ο ιδανικός άντρας για σένα... είμαι εγώ! χαχαχα
Α
Που ήσουν τοσο καιρο?
Ε
Είχα πάει σε ένα ψιλό βουνό και έκανα διαλογισμό μαζί με τους άλλους μοναχούς- βλέπεις οι γνώσεις θέλουν θυσίες... με περίμενες πολύ ε; ;):)
Α
23 χρόνια ειναι καλά θεωρώ!
Ε
Ναι καλά είναι, αλλά τώρα τελείωσαν όλα αυτά, θα σε πάρω να φύγουμε σε ένα μακρινό καταπράσινο νησί, θα ζήσουμε απομονωμένοι  μακριά από όλους και όλα το δικό μας σουρβαιβολ, θα φτιάξουμε μία σκηνή από κοκοφοίνικες και την μέρα θα τρώμε καρύδες που θα μαζεύεις εσύ και ψάρια που θα ψαρεύω εγώ και το βράδυ θα κάνουμε έρωτα επάνω κάτω από τον έναστρο ουρανό πλαί στο κύμα...
Μόνο μην μας την πέσει ο Σπαλιάρας γιατί χαθήκαμε...
Και οι δύο! χαχαχαχαχα
Α
Αγαπημενε μενω σε ενα μερος που δεν μου λείπει καθολου η ησυχία, " εξωτικό" πορτο ράφτη, οπότε ας το πάρουμε λιγο αλλιώς..
Ε
Τότε θα σε πάρω να ζήσουμε στο Μανχάταν,,, στην αρχή θα είναι δύσκολα, εγώ θα κάνω ότι δουλειά να είναι ακόμα και έμπορος ναρκωτικών θα γίνω για να μην σου λείψει τίποτα αλλά και εσύ θα βγείς στο.. κλαρί πουλώντας ακριβά τα κάλλη σου σε εύπορους πελάτες. Θα γνωρίσουμε έτσι πολλούς διαφορετικούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους θα δικαιωθούμε θα κάνουμε τον δικό μας πύργο αλλά τράμπ και μετά θα βάλω υποψηφιότητα για πρόεδρος έχοντας εσένα να με υποστηρίζεις στο πλάι μου και να ανταγωνίζεσαι την ιβάνκα την ξυνή αγοράζοντας πάντά τα καλύτερα συνολάκιά από την Tiffany & Co ! :)))
Α
Βγαλμενο απο τη ζωη το σενάριο σου, μου θυμιζει 2-3 περιπτωσεις αανθρώπων, ειμαι σιγουρη ομως ότι το σκέφτηκες τυχαια
Ε
Nαι βγαλμένο από την ζωή όντως... ειδικά εκεί που η κακιά μάγισσά σε κλειδώνει στο πύργο και εσύ αφήνεις τα μαλλιά σου να μακραίνουν για να τα πιάσω εγώ ως άλλος Ρωμαίος και σκαρφαλώνοντας να σκοτώσω τους κακούς και να σε σώσω ...;):)
Α
Πριν 4 μερες έκοψα το μαλλι μου καρε.. χαχαχαχα, ωστοσο μπορώ να γινω και έτσι πριγκίπισσα
Ε
Αλήθεια;;;; πολύ θα ήθελα να το δω...αλλά εντάξει μωρέ μην απελπίζεσαι η τεχνολογία έχει προχωρήσει... γι αυτό υπάρχουν και τα εχτένσιον!!!! χαχαχαχα
Α
Ειχα μακρυ μαλλι σγουρο, και απο πεμπτη πλεον εχω καρε στους ωμους, με λες και τολμηρή!
Ε
τολμηρή δεν ξέρω (ακόμα) αλλά γοητευτική σε λέω σίγουρα, θα κάναμε ωραίο ντουέτο εμεις.. κρίμα που σε γνώρισα σε ονλινε σιτε
Α
Θα μεινει μεταξυ μας, θα πουμε οτι γνωριστήκαμε σε βιβλιοπωλείο
Ε
οκ, αλλά να συνεννοηθούμε από πριν για το το τι θα λέμε στους άλλους, προτείνω λοιπόν το εξής, εσύ θα ψάχνεις κάτι σε ποίηση κάτι σε Καβάφη ας πούμε και εγώ θα σου προτείνω αυθόρμητα κάτι άλλο...εσύ θα διαβάσεις ένα απόσπασμα από το βιβλίο θα μαγευτείς και θα μου πεις αυθόρμητα πολύ θα ήθελα να γνωρίσω τον συγγραφέα και τότε εγώ θα σου απαντήσω τον έχεις μπροστά σου!
Ε, μετά όλα θα έρθουν από μόνα τους....;)
Α
Νομίζω οτι μιας και δουλευω σε βιβλίοπωλειο θα πεις, οτι μαγευτικες απο το χαμογελο της ταμία!
Ε
Α...δεν πάιζω!!! Τι δηλαδή τόσα ποιήματα τζάμπα τα έγραφα????
(τι ώρες δουλεύεις?)
Α
8.30-5.00 και Τετάρτη Σάββατο 1-9 και 10-6 αντίστοιχα! Εσεις τι κανετε στη ζωη σας?
Ε
Εννοείς εκτός από το εμπόριο ναρκωτικών??? :P Εμείς στην ζωή μας περνάμε κυρίως καλά, αλλά θέλουμε και άλλους ανθρώπους διπλά μας για να περάσουμε ακόμα καλύτερα!(την Τετάρτη το πρωί, τι έχεις κανονίσει? )
Α
( ξερεις ότι ειμαι 23 έτσι?) Ειμαι ενα μικρο κορασιο…Μμμμ..Δευτέρα εχω ρεπο, εσυ?
Ε
Μια χαρά...θα ήθελες να βρεθούμε την Δευτέρα στην στάση Μεταξουργείο... είναι οκ; Αν μπορείς γράψε και κάποιο κινητό για ευκολότερη επικοινωνία…
Α
693…………

ΤΕΛΟΣ.
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Ο διαλογος δεν ειναι πραγματικος, δεν γραφουν ετσι οι γκομενες, απλα.

 

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Μηνύματα
129
Like
0
Πόντοι
1
Ο διαλογος δεν ειναι πραγματικος, δεν γραφουν ετσι οι γκομενες, απλα.

Προφανώς συναναστρέφεσαι συχνά με μια συγκεκριμένη γκάμα γυναικών και από εκεί βγάζεις συμπέρασμα για όλες τις άλλες. Αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Ευτυχώς υπάρχουν τα e mail - αυτά δεν δέχονται αμφισβήτηση...
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Στην εξαιρετικα απιθανη περιπτωση να ειναι αληθινο το κειμενο αυτο και να το εχει γραψει γυναικα, θα ειναι καμια μετρια προς μπαζο κατασταση.

Ανω του μετριου, δεν γραφει ετσι, ποτε.

 

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Μηνύματα
129
Like
0
Πόντοι
1
Στην εξαιρετικα απιθανη περιπτωση να ειναι αληθινο το κειμενο αυτο και να το εχει γραψει γυναικα, θα ειναι καμια μετρια προς μπαζο κατασταση.

Ανω του μετριου, δεν γραφει ετσι, ποτε.

ΑΡΧΙΚΌ ΜΝΜ:

Φτάνει πια με τις όμορφες....!

Τι αναζητώ εγώ; Είμαι σίγουρος ότι όπως και εγώ βλέπετε και εσείς συνέχεια εκεί έξω γυναίκες όμορφες - από εμπειρία θα σας πω ότι οι όμορφες γυναίκες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ερωτικές.

Και λέγοντας όμορφες εννοώ τις πολύ όμορφες... Ο λόγος είναι προφανής, μία όμορφη γυναίκα ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ καταφέρεις να την ρίξεις θεωρεί ότι σου κάνει "χάρη", ότι αρκεί και μόνο η ομορφιά της για να συντελεστούν τα υπόλοιπα. Και εκεί κάπου χάνεται το παιχνίδι, γιατί όσο όμορφη και να είναι κάποια, κανείς δεν θέλει να έχει δίπλα του μία εγωπαθή, άψυχη κούκλα. Τα ίδια και με τους άντρες.

Αντίθετα με τις όμορφες, υπάρχουν κάποιες κοπέλες που δεν είναι τέλειες -ούτε ποτέ θα γίνουν- αλλά ξέρουν να προσέχουν τον εαυτό τους, τρώνε κανα γλυκό χωρίς να το παρακάνουν, αλλά πάνε και κανένα γυμναστήριου που και που. Δεν μιλάω βέβαια για τις κοπέλες εκείνες που είναι παρατημένες από την ζωή και περιμένουν ο άντρας να τις εκτιμήσει "γι αυτό που είναι…"(sic) μιλάω για τις γλύκες κοπέλες της διπλανής πόρτας - κάποιες από αυτές, είναι ερωτευσιμες μόνο και μόνο γιατί δεν το παίζουν ντίβες και βγάζουν ένα πάθος στην ερωτική σχέση που και αυτό από μόνο του μπορεί να κάνει την διαφορά.
 

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Μηνύματα
214
Like
414
Πόντοι
21
Ἐπιβεβαιώνω…
Ὁ διάλογος ἦτο ἀληθινός. Ἔχω παρόμοιους διαλόγους ἀπὸ συνομιλίες στὸ dod.gr μὲ τὴ διαφορὰ ὅτι ἔγω εἶμαι τὸ μικρὸ κοράσιο καὶ συνομιλῶ μὲ τύπους σὰν τὸν συναγωνιστή. Τοὺς κλείνω καὶ ραντεβοὺ μάλιστα. Μαζεύω 2-3 ἄτομα τουλάχιστον καὶ πάω καὶ ἐγὼ καὶ ὅλοι μαζὶ περιμένουμε νὰ ἔρθει ἡ τολμηρὴ νεαρά. Τὸ γέλιο εἶναι ἀτελείωτο. Ὅποια περαστικὴ κοντοσταθεῖ τὴν ἐρωτευόμαστε κεραυνοβόλα. Ἔχω κάνει καὶ φιλαράκους ἔτσι. Ἀπὸ μουνοζητιάνοι καὶ πιρφόροι τοὺς ἔκανα ἄντρακλες MGTOW. Ἕνας καρατερίστας μὲ εἶχε δείρει μάλιστα ὅταν τοῦ ἀποκάλυψα τὴ σκευωρία. Βίτσια εἶναι αὐτά.

ΥΓ Τὸ καινούργιο μου χόμπυ εἶναι νὰ μαζεύω λοῦν. Δὲ μαρτυράω ποιά εἶμαι. Ἃ ρὲ χάπατα ἄντρακλες.
 

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Μηνύματα
129
Like
0
Πόντοι
1
Ἐπιβεβαιώνω…
Ὁ διάλογος ἦτο ἀληθινός. Ἔχω παρόμοιους διαλόγους ἀπὸ συνομιλίες στὸ dod.gr μὲ τὴ διαφορὰ ὅτι ἔγω εἶμαι τὸ μικρὸ κοράσιο καὶ συνομιλῶ μὲ τύπους σὰν τὸν συναγωνιστή. Τοὺς κλείνω καὶ ραντεβοὺ μάλιστα. Μαζεύω 2-3 ἄτομα τουλάχιστον καὶ πάω καὶ ἐγὼ καὶ ὅλοι μαζὶ περιμένουμε νὰ ἔρθει ἡ τολμηρὴ νεαρά. Τὸ γέλιο εἶναι ἀτελείωτο. Ὅποια περαστικὴ κοντοσταθεῖ τὴν ἐρωτευόμαστε κεραυνοβόλα. Ἔχω κάνει καὶ φιλαράκους ἔτσι. Ἀπὸ μουνοζητιάνοι καὶ πιρφόροι τοὺς ἔκανα ἄντρακλες MGTOW. Ἕνας καρατερίστας μὲ εἶχε δείρει μάλιστα ὅταν τοῦ ἀποκάλυψα τὴ σκευωρία. Βίτσια εἶναι αὐτά.

ΥΓ Τὸ καινούργιο μου χόμπυ εἶναι νὰ μαζεύω λοῦν. Δὲ μαρτυράω ποιά εἶμαι. Ἃ ρὲ χάπατα ἄντρακλες.

Ενδιαφέρον...
Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να ήταν κι έτσι.
Ευτυχώς ΥΠΆΡΧΟΥΝ και οι φωτογραφίες. Κάποια από τα μηνύματα παρελήφθησαν γιατί αφορούν προσωπικές πληροφορίες - το γράφω άλλωστε αρχικά, μάθετε να διαβάζετε καλύτερα.
 

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Μηνύματα
626
Like
202
Πόντοι
26
Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να φάω το συκότι μου παρά να γράψω τις πιο πάνω μαλακίες.
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Το νου σου μονο να μη σε εντοπισει ο σκληρος ακουραστος και κοστουμαρισμενος χυστης του σαιτ τυπε.

  :S
 

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Μηνύματα
129
Like
0
Πόντοι
1
Sorry τύπε αλλά σε τέτοια επίπεδα ξευτίλας δεν πέφτω για ένα μουνί.  

Προφανώς. Το να πληρώνεις για να σου κάνουν «παρέα» (ή να γαμάς γυναίκες κάνοντας απλά επίδειξη πλούτου...) είναι πολύ πιο αξιοπρεπές...
Μπορείς πάντα να το κάνεις αυτό αντί να τις κάνεις να αισθανθούν ωραία. Είναι μια επιλογή.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom