Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Τυπε δεν ειναι αυτο κειμενο γυναικας, δεν γραφουν ετσι οι γυναικες.
Λυπηρο.
Λυπηρο.
Ευχαριστώ για το ειλικρινές ενδιαφέρον.Νεβερ, εχω προταση.
Βρισκομαστε καπου με λαπτοπ ανα χειρας στο να απανταμε στη τυπισσα real time. Το χειριζομαι εγω (αν σωζεται πλεον το ολο θεμα οπως τα εκανες) και της κλεινω ραντεβου.
Σκας στο ραντεβου και αραζετε για ποτα (μετα τις απαγορευσεις εννοειται).
Ερχομαι εγω εκει και καλα τυχαια με βλεπεις μου μιλας και αραζουμε ολοι μαζι παρεα.
Θα εχω μαζι μου δυο τερμα μουνετα, το ενα θα ειναι μιλημενο να σου κολλαει.
Ειναι θεμα 2-3 λεπτων πριν φυγει βριζοντας οτι στο πρωτο σας ραντεβου χαμουρευες αλλη γκομενα μπροστα της.
Το εχω κανει αρκετες φορες, εχω σκασει με γκομενα σε ραντεβου που ειχα με αλλη γκομενα.
Ετσι τους γαμεις το ναρκισσισμο φιλε. Μονο ετσι. Ανωτερης ομορφιας μουνι μεσα στη μαπα.
Αυτο τρεμουν μια ζωη, να φανε προσβολα απο την αληθεια μεσα στα μουτρα μπροστα σε αλλους.
Εισαι; Το παμε;
Αν ειναι εξυπνη, θα χωθει και θα γινουν 3 τα μουνετα μετα, αν ειναι χαζη (που μαλλον ειναι) θα φυγει βριζοντας.
Τυπε δεν ειναι αυτο κειμενο γυναικας, δεν γραφουν ετσι οι γυναικες.
Λυπηρο.
Ευχαριστώ για το ειλικρινές ενδιαφέρον.
Καλή ιδέα ακούγεται- άλλα έχω αντιπρόταση ακόμα καλύτερη (για γκόμενα που πραγματικά ΓΟΥΣΤΑΡΩ) - θα σου στείλω αύριο η όταν μπορέσω π.μ.
Εδώ είμαστε για να περάσουμε ωραία και όχι να βγάλουμε γκόμενα, τέτοια μηνύματα έχω καμια 30ρια και τα «έκαψα» όλα ξέρεις γιατί;
Γιατι αυτες οι γκόμενες είναι σχεδον όλες μέτριες - δεν αξίζει καν να ασχοληθεί κάνεις , εκτός απο το να γελάσει μαζι τους.
Τώρα... ΕΧΩ την άδεια να δημοσιεύσω τους υπολοίπους διάλογους;
Για μετριες τοση ωρα μιλαμε ρε τυπε;
Νομιζα οτι ψηνεις κανα καλο μουνι κανα δυνατο γκομενακι...
Αστη να παει να βρει αλλον να της δωσει σημασια, ουτε καν. Δεν με ενδιαφερει η περιπτωση της.
Τι μουνια που είσαστε.
Με έχετε αφήσει στην αγωνία κ τελειώνει κ το ποτό.
Ντροπή μύστες
Στειλε πρωτα με πμ να δω τι θες να βγαλεις.
Στην υγεία σου Χρήστο.
Η κουβέντα σου μετράει.
Δεν κανω πλακα σε αυτο, αν χρειαζεσαι ποτο πες μου να σου στειλω.
Το κανονιζω και σου ερχεται εκει που θα πει και τετοια ωρα δεν υπαρχει θεμα.
Το ξέρω ότι το εννοείς και σε ευχαριστώ πολύ.
Το πίνουμε από κοντά το ποτό για να ανταποδώσω.
Δεν ψαχνω για ανταποδωση τυπε, καμια σχεση. Δεν χρειαζεται να νιωθεις οτι θα πρεπει να ανταποδωσεις κατι που θα σε κερασω.
Δεν το κάνω από υποχρέωση.
Επειδή είμαι κ εγώ σαν κ εσενα στο λέω.