Φτάνει πια με τις όμορφες....!
Τι αναζητώ εγώ; Είμαι σίγουρος ότι όπως και εγώ βλέπετε και εσείς συνέχεια εκεί έξω γυναίκες όμορφες - από εμπειρία θα σας πω ότι οι όμορφες γυναίκες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ερωτικές.
Και λέγοντας όμορφες εννοώ τις πολύ όμορφες... Ο λόγος είναι προφανής, μία όμορφη γυναίκα ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ καταφέρεις να την ρίξεις θεωρεί ότι σου κάνει "χάρη", ότι αρκεί και μόνο η ομορφιά της για να συντελεστούν τα υπόλοιπα. Και εκεί κάπου χάνεται το παιχνίδι, γιατί όσο όμορφη και να είναι κάποια, κανείς δεν θέλει να έχει δίπλα του μία εγωπαθή, άψυχη κούκλα. Τα ίδια και με τους άντρες.
Αντίθετα με τις όμορφες, υπάρχουν κάποιες κοπέλες που δεν είναι τέλειες -ούτε ποτέ θα γίνουν- αλλά ξέρουν να προσέχουν τον εαυτό τους, τρώνε κανα γλυκό χωρίς να το παρακάνουν, αλλά πάνε και κανένα γυμναστήριου που και που. Δεν μιλάω βέβαια για τις κοπέλες εκείνες που είναι παρατημένες από την ζωή και περιμένουν ο άντρας να τις εκτιμήσει "γι αυτό που είναι…"(sic) μιλάω για τις γλύκες κοπέλες της διπλανής πόρτας - κάποιες από αυτές, είναι ερωτευσιμες μόνο και μόνο γιατί δεν το παίζουν ντίβες και βγάζουν ένα πάθος στην ερωτική σχέση που και αυτό από μόνο του μπορεί να κάνει την διαφορά.
Διάβασα τυχαία μόνο το παραπάνω.
ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ.
Οι γυναίκες, ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ.
Ξέρουν ότι έχουν και ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ.
Καμία γυναίκα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ , ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
Ξέρουν ότι η πουτανιά και η κάβλα, δεν έχουν όριο.
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ , ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΑΜΙΟΛΑ, ΤΗΝ ΠΙΟ ΤΣΟΝΤΑ, ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΕΞΟΥΛΙΑΡΑ.
Και αυτό ισχύει για όλες.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΜΠΑΝΙΚΕΣ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
Οπότε δεν θα πάνε με θαυμαστή.
ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΕΣ.
Με το που λες εσύ για κάποια ότι είναι πολύ όμορφη ... ΟΧΙ ΕΧΑΣΕΣ.ΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΙΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΡΟΒΙΝΣΩΝΑΣ .......
Αν δείξεις ότι ... δεν ψαρώνεις ... δεν καβλώνεις ιδιαίτερα ....
και αφήσεις μια αύρα ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ότι μπορεί να έχεις φάει και καλύτερες ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ, τότε τρως ... την οποιαδηποτε.
Με μπάζα, εννοείται , τρως πολύ πιο εύκολα.
Στην ελλάδα όμως, για πραγματικά εύκολα, πρέπει να πας πιο κάτω από τα μπάζα.
Στα σκατά.
Στα προϊστορικά σκατά που έμειναν χιλιάδες χρόνια και έγιναν .... φυσικό αέριο .
Μόνο κλανιές δηλαδή τρως εύκολα, οπότε γάμα το δεν αξίζει.
Πας για δύσκολα !!!!!