Νέα

Μια φορά PUA πάντα PUA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα malcolm x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 284
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι μπορείς να βγάλεις πουτάνα γκόμενα;

• Ναι

Ψήφοι: 23 29,9%
  • Όχι

Ψήφοι: 11 14,3%
  • Ίσως

Ψήφοι: 15 19,5%
  • Μόνο αν την πληρώνεις / κερνάς

Ψήφοι: 25 32,5%
  • Μόνο αν τις πουλήσεις έρωτα

Ψήφοι: 3 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    77

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Άσχετο. Κομπιουτερική συμβουλή !

ΜΗ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ WINDOWS . Δεν αξίζει. Σπάτε τα αρχίδια σας.

Αν θέλετε κάτι τελείως τσάμπα, βάλτε λίνουξ για ίντερνετ pc. Κάνεις τα πάντα και δεν κολλάει.
Αλλιώς, αν είστε γκάου αλλά και τσίπηδες
με 3€ παίρνεις από το ebay γνήσια windows 10 !!!!!!

Έχεις updates, ενημερώσεις ασφαλείας, τα πάντα όλα.

Τα έβαλα ακόμη και σε κάτι χρέπια, που τα πέταξα μετά, γιατί ήταν αρχαία !
Δούλεψαν και εκεί !!!!!!!
Σε μητρική του 2009 λέμε !

Τυπε αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι τα δινει εντελως δωρεαν η microsoft στο επισημο σαι της, τα τριευρα και μονοευρα που πουλανε τα κλειδια σε εμπαι και παρεμφερη ειναι για κατι θυματα

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
υ.γ. Εγω προσπαθησα να στησω τον server του φορουμ μου σε linux μεχρι που καταλαβα οτι, δεν υπηρχε remote desktop connection, δηλαδη δε θα εβλεπα τον απομακρυσμενο υπολογιστη, αλλα θα επικοινωνουσα μαζι του μονο μεσω κονσολας!!! οποτε και κατααβαινεις τη συνεχεια...
Ε οχι και δεν υπαρχει ρε τυπε τι λες ...

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
Η συζήτηση έχει αποσυντονιστεί τελείως

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Η συζήτηση έχει αποσυντονιστεί τελείως
Εσυ τυπε λες για καμενους δισκους δικαστηρια και που δεν μπορουσες να αποδειξεις τα αυτονοητα  :S :S :S
για το καλο σου το λεμε μην την ξανα παθεις  :S :S

Παντως τυπε σοβαρα τωρα αν εχεις τους δισκους μπορω να σε στειλω καπου που θα εχεις 95% επιτυχια στο μπακαπ αρκει να βαλεις το χερι στην τσεπη και σου δωσουν και εγκεκριμενο χαρτι για το δικαστηριο  :smiley6600: :dancing:

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ τυπε λες για καμενους δισκους δικαστηρια και που δεν μπορουσες να αποδειξεις τα αυτονοητα  :S :S :S
για το καλο σου το λεμε μην την ξανα παθεις  :S :S

Παντως τυπε σοβαρα τωρα αν εχεις τους δισκους μπορω να σε στειλω καπου που θα εχεις 95% επιτυχια στο μπακαπ αρκει να βαλεις το χερι στην τσεπη και σου δωσουν και εγκεκριμενο χαρτι για το δικαστηριο  :smiley6600: :dancing:

Καταρχήν ευχαριστώ.
Ναι το έχω σκεφτεί και αυτό ως έσχατη λύση - προς το παρόν έχω μείνει στην διαδικασία του εξώδικου, γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για πέταμα, άσε που δεν μπορώ να βρω δικηγόρο της προκοπής με τίποτα εκεί κάτω στο χωριό...
Θα περιμένω να δω τι θα γίνει και με το κτηματολόγιο (ευνοϊκό στην περίπτωσή μου).
Είναι μικρή η καταπάτηση - περισσότερο για το γαμώτο είναι η όλη φάση.

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Ξαναλέω ότι γράφω το γράφω για κάποια νέα παιδιά διαβάζουν εδώ και θέλουν να βοηθηθούν.  Μερικά από τα πιο πετυχημένα μηνύματα εάν κάποια δεν απαντήσει στο sms/mnm εμαιλ μας είναι - να στέλνεις μετα απο καμιά βδομαδα ένα απο τα παρακάτω:

«Οι εξωγηινοι έρχονται για να απαγάγουν αύριο όλους τους ανθρώπους με καλή εμφάνιση. Απλώς στέλνω μηνύματα για να πω αντίο. Μην ανησυχειτε θα είναι ωραία!»

ή

«Είσαι σαν μια πολική αρκούδα μωρό που ολισθαίνει πάνω σε ένα ουράνιο τόξο για να καταλήξει μέσα σε ένα χρυσό δοχείο.»

ή

«Θα ήθελα να έρθω να σε δω, άλλα ο ηλίθιος ο φύλακας του ζωολογικού κήπου δεν με αφήνει να μπω μέσα! Μπορείς να δραπετεύσεις;»

Ή και συνδυασμός των παρακάτω μνμ.

Είναι δοκιμασμένα όλα δεκάδες φορές (με ποσοστό επιτυχίας 70%).
Για μηνύματα εισαγωγής, σε άγνωστες τι έχεις?

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
Στο Τιντερ το καλύτερο είναι να κάνεις εσκεμμένα ένα λάθος - ανάλογα με το τι είναι αυτή.
Π.χ.

«Φαίνεσαι ο τέλειος συνδυασμός γλυκύτητας και σεξουαλικότητας, αλλά γιατί να είσαι τόσο ψωλή;»
και στο καπάκι άλλο μνμ από κάτω που να γράφει:

ΨΉΛΗ...ψήλη !!!!!!!!!!!!
Ουφφφφ μόλις έχασα ότι πιθανότητες είχα να σε γνωρίσω :((((

Συνήθως απαντάνε.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Γενικά πριν σκάσουν πάντως ... δείχνουν σημάδια .... χρησιμοποίησε πρόγραμμα που διαβάζει υγεία ....
αν σου λέει κάτω από .... 70% ... πέτα τον ....

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
Γενικά πριν σκάσουν πάντως ... δείχνουν σημάδια .... χρησιμοποίησε πρόγραμμα που διαβάζει υγεία ....

Είχα δει τα σημάδια αλλά....

Κάποια αρχεία βέβαια τα είχα κάνει backup πριν 2 χρόνια σε εξωτερικό σκληρό, αλλά και πάλι την πάτησα γιατί δεν έκανα ενημέρωση στο ενδιάμεσο.
Τον σκληρό δίσκο (WD) τον είχα πάνω από 10 χρόνια.
Τώρα έχω στο pc δύο σκληρούς - έναν γρήγορο με τα windows/προγράμματα και έναν μόνο για αρχεία μου.

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1

Λίγο άσχετο αυτό που θα ρωτήσω - αλλά είσαι όντως οδοντίατρος;

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
438
Πόντοι
21
ΔΕ ΠΕΙΡΆΖΕΙ ακολούθησα τις συμβουλές σου και η τύπισσα μου έστειλε το εξης μήνυμα : ΕΙΣΑΙ ΕΦΗΒΗ ΛΕΣΒΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟ;

Μια μικρή βοήθεια, τι να της γράψω;

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
438
Πόντοι
21
Πονάει δοντάκι; Πες μου ότι είσαι άτριχος;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ΔΕ ΠΕΙΡΆΖΕΙ ακολούθησα τις συμβουλές σου και η τύπισσα μου έστειλε το εξης μήνυμα : ΕΙΣΑΙ ΕΦΗΒΗ ΛΕΣΒΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟ;

Μια μικρή βοήθεια, τι να της γράψω;

βάλε φωτό τον πούτσο σου, να πειστεί ότι αποκλείεται να είσαι λέσμπο !

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
438
Πόντοι
21
Την έχω μικρή, είδες ο ΔΕ ΠΕΙΡΆΖΕΙ τι έπαθε με τη γκόμενα. Τον απαξίωσε και έτρεχε για μαθήματα θάρρους πάλι σε ψυχολόγους.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Μην βιάζεσαι να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα - εσύ δεν είπες ότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΠΟΤΕ... ΨΕΜΑΤΑ ;)
Εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλοι. Ότι γράφω έχει ένα σκοπό.
Ε, το αποτέλεσμα ήταν το παρακάτω - (και μια ετεροχρονισμένη απάντηση ότι ένας 47ρης λ.χ. δεν μπορεί να βγάλει πιτσιρίκα γκόμενα...)

«Α
( ξερεις ότι ειμαι 23 έτσι?) Ειμαι ενα μικρο κορασιο…Μμμμ..Δευτέρα εχω ρεπο, εσυ?
Ε
Μια χαρά...θα ήθελες να βρεθούμε την Δευτέρα στην στάση Μεταξουργείο... είναι οκ; Αν μπορείς γράψε και κάποιο κινητό για ευκολότερη επικοινωνία…
Α
693…………»

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δυστυχώς κράσαρε ο σκληρός δίσκος (Western Union), όχι τα windows - έχασα πολλά αρχεία μεταξύ άλλων είχα και κατι φωτογραφίες για ένα δικαστήριο από κάποια καταπάτηση που μου έγινε.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πάντως έστειλα αμέσως μια γυμνή φωτογραφία που βρήκα στο φορουμ κατα υποδειξη Σαβιδη πάντα μτ το εξής κειμενο:
«Δεν πρόκειται ποτέ εσύ να έχεις την χαρά να βρίσκεσαι πάνω στο καυλί μου.»
και η απάντηση ήταν αυτή!
«xaxaxa! πες το ντε οτι το προβλημα ειναι οτι την εχεις μικρη!!! »
:)

Η υποδειξη η δικη μου ηταν να στειλεις φωτογραφια ΔΙΚΗ ΣΟΥ με μουναρα, οχι φωτο που δεν φαινεται το ποιος ειναι ποιος.

Αλλωστε, στο ειπα οτι τα εχεις κανει σκατα με το ολο θεμα και πως δεν αξιζει να ασχοληθεις.

Εσυ, εστειλες ασχετη φωτο και γραφεις οτι κατι τετοιο ειναι δικη μου υποδειξη...;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom