και οι def leppard χέβυ..για μενα λες?
εγω ειμαι πανκ ρε
δεν ειμαι τυπος????
Λοιπόν ποζέρια και ε2λείκτες , get a life ή βρείτε κανα μπουρδέλο τουλάχιστον μέχρι να παντρευτείτε και bulo από τα θέματά μου.. άντε νύχτα
και οι def leppard χέβυ..για μενα λες?
εγω ειμαι πανκ ρε
δεν ειμαι τυπος????
τυπε καλα δεν ξηγιεμε?ο αρκανς παει για το 6ο αστερι ρε
α έχουμε και άλλους ομοφυλόφιλους εδώ μέσα...αμα σε γαμησει αυτο το φρικιο που λες 5 μερες σε δεντρο θα κοιμασε ορθιος.
και οι def leppard χέβυ..
Λοιπόν ποζέρια και ε2λείκτες , get a life ή βρείτε κανα μπουρδέλο τουλάχιστον μέχρι να παντρευτείτε και bulo από τα θέματά μου.. άντε νύχτα
Α εσύ είσαι καμμένος.. πλήρως καμμένος, ούτε με σκάγια γκόμενα..
ο αρκανς παει για το 6ο αστερι ρε
εχεις καθαρο κολο τουλαχιστον? οταν σε γαμισουμε μη μας γεμισεις με σκατα.και οι def leppard χέβυ..
τα εξηγεις ομορφατυπε καλα δεν ξηγιεμε?
τι ομπραντοβιτς ρε τυπεΟύτε ο Ομπράντοβιτς δεν έχει τόσα.
Πάω να διαβάσω να ενημερωθώ.
και τι ήταν σάλτσα ?Η ύβρις ξεκινάει όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα..Και μεχρί τώρα δεν σε έχω βρίσει!!
Συνειδητή θα ήταν αν το έκανε η ίδια ή αν το επιζητούσε..Φαντάζομαι τιποτα απο τα 2..??
Αιμοραγία πάλι αποκλειέται να ήταν γιατί τώρα δεν θα ζούσε..
Οπότε μαθε πρώτα να χρησιμοποιείς την Ελληνική...και τα ξαναλέμε
θα μαθει.ολοι δεν μαθαινουν να περνουν πιπες απο την πρωτη μερα.τα εξηγεις ομορφα
τα εξηγεις ωραια
δεν μαθαινει ομως
ρε φίλε αφού είσαι καλό παιδί , μην κάνεις παρέα με τον marie claire από εκεί, μην το γλείφεις , διάβασε τα ιδεολογικά μου και φτύσ'το..εγω δεν θελω μεροκαματο
θελω χιλιαρα μηχανη και θανατο
για μενα λες?
εγω ειμαι πανκ ρε
δεν ειμαι τυπος????
σου πήρε μήνες ε...θα μαθει.ολοι δεν μαθαινουν να περνουν πιπες απο την πρωτη μερα.
ο αρκανς εχει αναλυσει αυτα τα θεματαρε φίλε αφού είσαι καλό παιδί , μην κάνεις παρέα με τον marie claire από εκεί, μην το γλείφεις , διάβασε τα ιδεολογικά μου και φτύσ'το..
και τι ήταν σάλτσα ?
το μέχρι το τόνισες λάθος , το τίποτα δεν έχει τόνο το ίδιο και το από... αιμορραγία το σκότωσες το αποκλείεται τονισμένο λάθος... μάθε άτονο.. οκ φίλε, παραδίδεις και ιδιαίτερα?
τι νουμερο στρινγκ φορας?σου πήρε μήνες ε...
μα αυτό είναι λάθος όποιος βρίζει αποκαλύπτει την μιζέρια του. Δεν κάνει τίποτ'άλλο. Αυτό που διαφοροποιεί τον άντρα είναι η βία είναι η έκρηξη η αδρεναλίνη η τεστοστερόνη και όχι το μπετό στην μάπα. Είμαι κατά της λεκτικής σας αποβλάκωσης αλλά υπέρ της βίας. Φαντάσου έναν κόσμο που δεν θα ήσουν αναγκασμένος να κοπανάς το keyboard και να καις κύτταρα όπως τώρα αλλά θα έκανες τα όνειρά σου πραγματικότητα...ο αρκανς εχει αναλυσει αυτα τα θεματα
δεν τον ξερεις γιαυτο τα λες αυτα
εχει χωσει μπινελικια σε πολλες ατιθασες γυναικες
το xxx-large της μάνα σου , το έχω και για ύπνο (αιώρα)τι νουμερο στρινγκ φορας?