You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μια ακόμα βιολογική παθογένεια της γυναίκας {Ιδεολογικό}
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dreakx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 184
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
σε εσας την λεει και δεν μιλατε καθολου.εγω μια χαρα του εξηγουμε του κολοτρυπιδα.εσεις δεν του λετε τιποτα.Αρκανς τι λουλου και λουλουδια σου λεει ο ετσι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μαλακιες λεει ρεΑρκανς τι λουλου και λουλουδια σου λεει ο ετσι
οτι λεει αρκανς ειναι το σωστο
και κάτι άλλο που ακόμα δεν βγάζει νόημα από τα μπινελίκια σας
πως γίνεται να είστε αντιφαλλοκράτες την ίδια στιγμή που υποστηρίζετε τον έμμισθο βιασμό; Μήπως δεν ξέρετε τις σας γίνεται;
..Έμμισθος βιασμός?Απο την στιγμή που το κάνει συνηδητα?Που τα διάβασες αυτα?Το όυτε καν πουτάνες δεν πρέπει να αποκαλούμε τις γυναίκες του επαγγέλματος γιατί το κάνουν για βιοποριστικούς λόγους ή για μια καλύτερη ζωή...Εμμισθος βιαζμός είναι αυτό που υφίσταται η Uma Thurman όταν ήταν σε κώμα στην ομώνυμη ταινία του Quentin Tarantino..Και πουτάνες δεν είναι αυτές που εκδίδουν το κορμί τους έναντι ποσού...αλλά γυναίκες όπως η Λίανα.Κ που ήταν η πουτάνα του Κ.Τσάτσου γιαν να μπορέσει να επιτύχει το σκοπό της και να πάρει το πτυχίο της νομικής.Έτσι για να ξέρουμε και τι λέμε
σε εσας την λεει και δεν μιλατε καθολου.εγω μια χαρα του εξηγουμε του κολοτρυπιδα.εσεις δεν του λετε τιποτα.
πας να φέρεις κι άλλους τώρα... θα με σφουγγαρίσετε με τις γλώσσες σας..;
τυπε πως τον βλεπεις αυτον το μαλακα το dreakx?μαλακιες λεει ρε
οτι λεει αρκανς ειναι το σωστο
εγω σε γαμαω και μονος να ξερεις κολοτρυπιδα.πας να φέρεις κι άλλους τώρα... θα με σφουγγαρίσετε με τις γλώσσες σας..;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε πως τον βλεπεις αυτον το μαλακα το dreakx?
δεν τα διαβασα ολα ρε
βαριεμαι
αλλα μαλλον ειναι παντοφλακιας
εσυ πως τον κοβεις?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εγω σε γαμαω και μονος να ξερεις κολοτρυπιδα.
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τι να του πουμε τι πινει και δεν μας δινει?σε εσας την λεει και δεν μιλατε καθολου.εγω μια χαρα του εξηγουμε του κολοτρυπιδα.εσεις δεν του λετε τιποτα.
..Έμμισθος βιασμός?Απο την στιγμή που το κάνει συνηδητα?Που τα διάβασες αυτα?Το όυτε καν πουτάνες δεν πρέπει να αποκαλούμε τις γυναίκες του επαγγέλματος γιατί το κάνουν για βιοποριστικούς λόγους ή για μια καλύτερη ζωή...Εμμισθος βιαζμός είναι αυτό που υφίσταται η Uma Thurman όταν ήταν σε κώμα στην ομώνυμη ταινία του Quentin Tarantino..Και πουτάνες δεν είναι αυτές που εκδίδουν το κορμί τους έναντι ποσού...αλλά γυναίκες όπως η Λίανα.Κ που ήταν η πουτάνα του Κ.Τσάτσου γιαν να μπορέσει να επιτύχει το σκοπό της και να πάρει το πτυχίο της νομικής.Έτσι για να ξέρουμε και τι λέμε
Α εσύ είσαι καμμένος.. πλήρως καμμένος, ούτε με σκάγια γκόμενα..
Να σου πω ρε παλικάρι επειδή έχω και εγώ κάποια εμπειρία και γενικά πιστεύω ότι ο άντρας πρέπει να έχει εμπειρίες. Και το υποστηρίζω έμπρακτα. Μια φορά που είχα πάει με μια πόρνη και έγινε ένα ατύχημα, χωρίς να κάνω κάτι το έκφυλο, και έβγαλε αίμα ήταν συνειδητή αιμορραγία;
Εγώ δεν υποστηρίζω ότι το κάνουν με πόνο ψυχής αυτό που κάνουν. Και το ξύλο γουστάρουν και την βία και την πούτσα και τους slayer. Αυτό δεν αρκεί όμως για να δικαιολογήσεις το γεγονός ότι πληρώνεις τρύπες στο νερό.. ίσα ίσα το βαραίνει...
γιαννορανια ειναι.κανε υπομονη τυπε σε λιγο θα το πει το παραμυθη και αυτος.και εγω θα παω για το 6το ευρωπαικο.υπομονη μεχρι να του βγαλω τη κυλοτα και αυτουνου.δεν τα διαβασα ολα ρε
βαριεμαι
αλλα μαλλον ειναι παντοφλακιας
εσυ πως τον κοβεις?
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ρε δεν αντεχω αλλο εχω λιωσειγιαννορανια ειναι.κανε υπομονη τυπε σε λιγο θα το πει το παραμυθη και αυτος.και εγω θα παω για το 6το ευρωπαικο.υπομονη μεχρι να του βγαλω τη κυλοτα και αυτουνου.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
για καθε τσαμπουκα και ενα νουμερογιαννορανια ειναι.κανε υπομονη τυπε σε λιγο θα το πει το παραμυθη και αυτος.και εγω θα παω για το 6το ευρωπαικο.υπομονη μεχρι να του βγαλω τη κυλοτα και αυτουνου.
εισαι μορφη ρε τυπε!
αξιος
αξιος
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ρε δεν αντεχω αλλο εχω λιωσει
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Αυτό το φρικιό με τα 4500 ποστς που δεν ξέρει καν ορθογραφία τι είναι η μασκότ εδώ μέσα?
για μενα λες?
εγω ειμαι πανκ ρε
δεν ειμαι τυπος????
αμα σε γαμησει αυτο το φρικιο που λες 5 μερες σε δεντρο θα κοιμασε ορθιος.Αυτό το φρικιό με τα 4500 ποστς που δεν ξέρει καν ορθογραφία τι είναι η μασκότ εδώ μέσα?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Τι γίνεται εδώ ρε μάγκες?
Πάλι έχουμε συγκέντρωση της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών?
ο αρκανς παει για το 6ο αστερι ρε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 42