Νέα

Μια ακόμα βιολογική παθογένεια της γυναίκας {Ιδεολογικό}

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dreakx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φυσικά και είναι κείμενο δικό μου

Μαζεύονται άνθρωποι υψηλής διανόησης λοιπόν και συζητάνε σοβαρά θέματα διαλογισμού σε ένα site για μπουρδέλα και όλες τις παραλλαγές της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Οκ καταλαβαίνω πως σε τέτοια μέρη δεν γίνεται να μιλάω για τρύπες.. ας τις πούμε κυρίες α' κλάσης.

Η μάνα μου δεν είναι κυρία πρώτης κλάσης γιατί από ότι ξέρω (έτσι πιστεύω τουλάχιστον) βρήκε από μικρή έναν άντρα που την ικανοποιούσε (και με το παραπάνω ίσως) ξαλάφρωσε και δεν χρειάστηκε να δείχνει τον κώλο της για να πάρει κοινωνική αξία. Αυτό όμως είναι άσχετο με το θέμα του κειμένου το οποίο ισχύει και για την μάνα μου καθώς τα αίτια της παχυσαρκίας όλων την γυναικών είναι συνυφασμένα με ορισμένες παθογένειες, αντίθετα με ότι ισχύει στον άντρα (εκ φύσεως κυνηγό).

Το ξέρω πάντως ότι δεν σου αρέσει να το ακούς γιατί προφανώς είσαι οπαδός αυτής της λεγόμενης "ισότητας" και εγώ σου χαλάω την σούπα. Αλλά τι να κάνω να την κόψω;
αντε φαε την κρεμα σου,και πανε για νανακια.αρκετα μας ζαλισες τα αρχιδια.αυριο παλι.

OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
αντε φαε την κρεμα σου,και πανε για νανακια.αρκετα μας ζαλισες τα αρχιδια.αυριο παλι.
να είδες , έχω δίκιο δεν μπορείς να αντιμιλήσεις..

και μόνο και μόνο για το "όρχεις" που είπες , ένα ban το αξιζεις..

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
να είδες , έχω δίκιο δεν μπορείς να αντιμιλήσεις..

και μόνο και μόνο για το "όρχεις" που είπες , ένα ban το αξιζεις..
αντε φαε την κρεμουλα.και τελος για σημερα.και αυριο πρωι πρωι στο γιατρο να πας να σε δει.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εχασα επισοδεια,αρκανς τι ειναι που σου λεει ο λουλις?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Θελω την νεα εκδοση αρκανς6

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Οχι ρε ο αρκανς ειναι τυπος

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
χαχαχαχαχα..
παιδιά κανονικά πρέπει να χαίρεστε
που μας τίμησε ο dreakx με την παρουσία του
και εδώ.. *P
Εύχομαι να μην σε bannaroun να συνεχίσεις το
θεάρεστο έργο σου.. :2funny:
καλά κουράγια.. :grin:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
χαχαχαχαχα..
και εδώ.. *P
Ποιος dreakx,το σιτε το τιμα ο αρκανσ5 και ο απολυτος :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχαχαχα..
και εδώ.. *P
Εύχομαι να μην με ρουφιανεύεις στους mods αυτήν την στιγμή γιατί σε συμπαθώ..

OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ποιος dreakx,το σιτε το τιμα ο αρκανσ5 και ο απολυτος :rockon: :rockon: :rockon:

Εννοείται γι'αυτό παίρνω ε2λεικτικές απαντήσεις σε θέματα όπου κανονικά και ειδικά εδώ μέσα έπρεπε να ενθουσιάζεται το πλήθος... λάθος πρότυπα

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Το λάθος όλων (και το δικό μου) είναι ότι δίνουμε αξία σε άτομα σαν και σένα, αλλά και στο copy&paste job που έκανες για να δημιουργήσεις υποτίθεται θόρυβο - ενώ αυτό το κείμενο δεν είναι ούτε καν για φτύσιμο.

Σ' αυτό πέτυχες - να έχουν γραφεί ήδη 7 σελίδες. Ακόμα και η αρνητική διαφήμιση μπορεί να έχει κάποια οφέλη σύμφωνα με τις κλασσικούς όρους της προπαγάνδας.

Αν δεν είχε απαντήσει ΚΑΝΕΝΑΣ, θα είχες θεωρητικά προχωρήσει στη δημιουργία κάποιου άλλου αντίστοιχου αριστουργήματος της ανθρώπινης διανόησης. :jerking:

Ελπίζω πραγματικά οι υπόλοιποι να ακολουθήσουν την έμμεση συμβουλή μου και να σε γράψουν στ' αρχίδια τους & στο μουνί τους.

(ΥΓ) Το πρόβλημα στη χώρα της φαιδράς με την ανύπαρκτη πρόνοια, είναι ότι άτομα από διαλυμένες οικογένειες σαν κι εσένα και μετά το ανελέητο ξύλο που έφυγαν από τη μητριά τους, έμειναν αβοήθητα - με αποτέλεσμα να υφίσταται ο υπόλοιπος κόσμος ενός ανοιχτού ιστότοπου τις συνέπειες του απερίγραπτου κόμπλεξ τους.

Πρέπει να πας στο Χόλλυγουντ παίκτη για το 40 Year Old Virgin 2 - πολλά λεφτά και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ εξασφαλισμένη. Ελπίζω να μην το πάρεις όμως και γίνουμε ρόμπες διεθνώς.

Καλή επιτυχία και στην αποψινή μαλακία που θα ρίξεις αργότερα - κοίτα μην το διαλύσεις το καημένο, είναι χρήσιμο.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μεγαλε τι να λεμε μου εχει σηκωθει η τριχα με το θεμα σου.

OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το λάθος όλων (και το δικό μου) είναι ότι δίνουμε αξία σε άτομα σαν και σένα, αλλά και στο copy&paste job που έκανες για να δημιουργήσεις υποτίθεται θόρυβο - ενώ αυτό το κείμενο δεν είναι ούτε καν για φτύσιμο.

Σ' αυτό πέτυχες - να έχουν γραφεί ήδη 7 σελίδες. Ακόμα και η αρνητική διαφήμιση μπορεί να έχει κάποια οφέλη σύμφωνα με τις κλασσικούς όρους της προπαγάνδας.

Αν δεν είχε απαντήσει ΚΑΝΕΝΑΣ, θα είχες θεωρητικά αποχωρήσει στη δημιουργία κάποιου άλλου αντίστοιχου αριστουργήματος της ανθρώπινης διανόησης. :jerking:

Ελπίζω πραγματικά οι υπόλοιποι να ακολουθήσουν την έμμεση συμβουλή μου και να σε γράψουν στ' αρχίδια τους & στο μουνί τους.

(ΥΓ) Το πρόβλημα στη χώρα της φαιδράς με την ανύπαρκτη πρόνοια, είναι ότι άτομα από διαλυμένες οικογένειες σαν κι εσένα και μετά το ανελέητο ξύλο που έφυγαν από τη μητριά τους, έμειναν αβοήθητα με αποτέλεσμα να υφίσταται ο υπόλοιπος κόσμος ενός ανοιχτού ιστότοπου τις συνέπειες του απερίγραπτου κόμπλεξ τους.

Πρέπει να πας στο Χόλλυγουντ παίκτη για το 40 Year Old Virgin 2 - πολλά λεφτά και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ εξασφαλισμένη. Ελπίζω να μην το πάρεις όμως και γίνουμε ρόμπες διεθνώς.

Καλή επιτυχία και στην αποψινή μαλακία που θα ρίξεις αργότερα - κοίτα μην το διαλύσεις το καημένο, είναι χρήσιμο.

Λοιπόν τώρα οφείλω να απαντήσω έστω και λίγο σοβαρά (όσο σοβαρά γίνεται να απαντήσεις σε ατομάκια που το μόνο που ξέρουν είναι να βρίζουν και να γλείφουν μουνότριχες..)

Το γεγονός ότι εγώ στην φαντασία σου έτρωγα ξύλο και δεν γαμάω δεν αποτελεί επιχείρημα κατά του κειμένου. Προπαγανδιστικώς αυτό που κάνεις λέγεται επίθεση στο ήθος του αντιπάλου και είναι απλά ποταπό.

Τώρα όσον αφορά εμένα είναι προφανές ότι το γεγονός ότι γαμάω και μάλιστα περισσότερο από το 90% εδώ μέσα δεν αποτελεί κάτι που θέλω να αποδείξω. Γιατί αν ήθελα να το αποδείξω δεν θα δημοσίευα φαλλοκρατικά κείμενα in the first place.Πιθανότατα να το έπαιζα μπουρδελιάρης με συναισθήματα και πολιτικές ανησυχίες (δεν κρύβω πως γέλασα με την καρδιά μου όταν είδα πως αυτό το φόρουμ έχει και "σοβαρές" ενότητες) ή και να δημοσίευα καμιά φωτογραφία μου (χρόνια γυμναστήριο πράγμα που το θεωρώ απαραίτητο για τους άντρες , ενώ οι περισσότεροι "υπερασπιστές της ισότητας" εδώ μέσα είστε "σουβλάκι πίτσα και βούρτσα"). Αλλά αν συνέχιζα την ανάλυση του πόσο μίζεροι είστε εσείς που βρίζεται αυτό θα με έφερνα στο δικό σας επίπεδο.

Το δικό μου point όμως looks higher γιατί αυτό που πάω να αποδείξω εδώ είναι ο λόγος εν τη γεννέσει, αυτό που προσπαθώ και πετυχαίνω σε έναν βαθμό είναι να αφήσω κάτι που μένει αποδεικνύοντας ότι εγώ σκέφτομαι και γράφω ενώ εσείς βρίζετε και γλείφετε.

dreak x

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπόν τώρα οφείλω να απαντήσω έστω και λίγο σοβαρά (όσο σοβαρά γίνεται να απαντήσεις σε ατομάκια που το μόνο που ξέρουν είναι να βρίζουν και να γλείφουν μουνότριχες..)

Το γεγονός ότι εγώ στην φαντασία σου έτρωγα ξύλο και δεν γαμάω δεν αποτελεί επιχείρημα κατά του κειμένου. Προπαγανδιστικώς αυτό που κάνεις λέγεται επίθεση στο ήθος του αντιπάλου και είναι απλά ποταπό.

Τώρα όσον αφορά εμένα είναι προφανές ότι το γεγονός ότι γαμάω και μάλιστα περισσότερο από το 90% εδώ μέσα δεν αποτελεί κάτι που θέλω να αποδείξω. Γιατί αν ήθελα να το αποδείξω δεν θα δημοσίευα φαλλοκρατικά κείμενα in the first place.Πιθανότατα να το έπαιζα μπουρδελιάρης με συναισθήματα και πολιτικές ανησυχίες (δεν κρύβω πως γέλασα με την καρδιά μου όταν είδα πως αυτό το φόρουμ έχει και "σοβαρές" ενότητες). Αλλά αν συνέχιζα την ανάλυση του πόσο μίζεροι είστε εσείς που βρίζεται αυτό θα με έφερνα στο δικό σας επίπεδο.

Το δικό μου point όμως looks higher γιατί αυτό που πάω να αποδείξω εδώ είναι ο λόγος εν τη γεννέσει, αυτό που προσπαθώ και πετυχαίνω σε έναν βαθμό είναι να αφήσω κάτι που μένει αποδεικνύοντας ότι εγώ σκέφτομαι και γράφω ενώ εσείς βρίζετε και γλείφετε.

dreak x
εχεις οντως προβλημα.μια καλη λυση για εσενα ειναι η αυτοκτονια.πρεπει να αρχιζεις να το σκεφτεσε σοβαρα,ηρθε η ωρα σου νομιζω.δεν την παλευεις αλλο φιλε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom