Νέα

Μια ακόμα βιολογική παθογένεια της γυναίκας {Ιδεολογικό}

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dreakx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
νιωθω την αναγκη να απολογηθω...
μολις τωρα μετα απο την ευγενικη εξηγηση του μεσιε ρικ
αντιληφθηκα πως εδω εχουμε ανδρες κλωνους του μπραντ και του ρουβα
και γυναικες κλωνους της ευαγγελιας σαμιωτακη...
δε το ειχα παρατηρησει νωριτερα...
ζητω ταπεινα συγγνωμη...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η ειλικρινης σας μεταμελεια δεσποινης λουκριτια , γινεται δεκτη ...

αλλωστε γιαυτο ειμαστε εδω ... για να διορθωνομαστε και να γινομαστε καλυτεροι ανθρωποι ...

αλλα επρεπε να το ειχες ηδη καταλαβει ... τοσο καιρο μπαινεις εδω μεσα ...

τεσπα ...

ομως ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ απο δω και περα δεν υπαρχουν δικαιολογιες ...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ειμαι συγκινημενη....
:'(

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Καλά για να μην τρελαίνεστε κάτι διάβασα για μπάκα και καράφλα...Πάρα πολλές Ελληνίδες γουστάρουν και καράφλα ( γιατί λέει τους θυμίζουν το μωρό, τον μπέμπη - άντρα (ανώμαλες είναι τι περιμένεις)), αλλά και την μπάκα ( χαρακτηριστικά μια φίλη μου μου είχε πει: " αν ο άντρας δεν έχει μπάκα, δεν είναι άντρας".... :think:Ο καθένας λοιπόν όπως γουστάρει ή όπως τον συμφέρει, όλα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του καθενός...

Υ.Γ. Δηλαδή αν μια γυναίκα από αυτές που μου λένε κατά καιρούς "τέτοια ωραία" βρει καραφλό και με μπάκα θα είναι σαν να έχει βρει τον τέλειο άντρα

ΚΑΡΑΦΛΑ-------> ΜΠΕΜΠΗΣ, ΜΩΡΟ , ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ (να του βάλει και μία πιπίλα να κάνει ουα ουα και δέσαμε) :tooth:
ΜΠΑΚΑ---------> ΑΝΤΡΑΣ, ΟΧΙ ΠΑΙΔΙ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ (εμπειρία έχει σίγουρα αλλά μάλλον στο φαϊ)

Δηλαδή ο τέλειος άντρας σύμφωνα με τον μυαλό των ανώμαλων αυτών γυναικών που χαλάνε την πιάτσα και εξαιτίας αυτών, τις παίρνει όλες η μπάλα, είναι κάπως έτσι  :tired:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Καλά για να μην τρελαίνεστε κάτι διάβασα για μπάκα και καράφλα...[size=12pt]Πάρα πολλές Ελληνίδες γουστάρουν και καράφλα ( γιατί λέει τους θυμίζουν το μωρό, τον μπέμπη - άντρα (ανώμαλες είναι τι περιμένεις)), αλλά και την μπάκα [/size]( χαρακτηριστικά μια φίλη μου μου είχε πει: " αν ο άντρας δεν έχει μπάκα, δεν είναι άντρας".... :think:

Πού είναι αυτές, να κάνω θραύση;

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
μπακα ??  :huh: φαλακρα ?????  :o

υπαρχουν τετοια πραματα ? πεφτω απο τα συννεφα !!!!
Μια χαρά είναι η μπάκα για την κυτταρίτιδα της Ελλεηνίδας. ;)

Μπορεί να χύνουνε με τον Johnny Depp, αλλά τελικά συμβιβάζονται με το Σάκη τον υδραυλικό. :rockon:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Η μπάκα αποτελεί δείγμα καλοζωίας και κατ'επέκτασιν οικονομικού στάτους...
Να πώ λοιπόν και ένα ανεκδοτάκι που μου ήρθε με το που το διάβασα αυτό...

Μπαίνει στο κρεοπωλείο παραμονές Χριστουγέννων ένας αδύνατος ανθρωπάκος με εμφανή τα σημάδια της κούρασης και της ταλαιπωρίας.
"Μάστορα του λέει με 30 Ευρώ πόσο κρέας μπορώ να πάρω?"
"Φίλε περίπου μισό κιλό χοιρινό" απαντάει ο χασάπης "για σένα είναι?"
"όχι δυστυχώς" απαντάει ο ταλαίπωρος "Για την γυναίκα και τα δυο μου τα παιδάκια... αλλά τι να κάνουμε ας ήμαστε ευχαριστημένοι με όσα μας δίνει ο Θεός"
Εμφανώς συγκινημένος ο χασάπης του απαντάει "Εντάξει φίλε θα σου δώσω όσο περισσότερο γίνεται τέτοιες μέρες που έχουμε να μην πεινάσει η οικογένεια σου". Δεν πρόλαβε ο χασάπης να τελειώσει την κουβέντα του και εκείνη την ώρα μπαίνει μέσα ένας χοντρός κύριος καλοντυμένος και με χαρακτηριστική έπαρση.
"Καλημέρα Γιάννη!" απευθυνόμενος στον χασάπη
"Καλως τον κύριο Παχουλίδη μας! Τί να σας ετοιμάσω για σήμερα?"
"Γιάννη θέλω 5 κιλά χοιρινό, 4 αρνιά, 2 κιλά κιμά, καμιά 30αριά λουκάνικά και 20 μπριζόλες!"
"Δεξίωση οικογενειακή αγαπητέ κε. Παχουλίδη μας?" ρωτάει ο χασάπης
"Ε! Να μωρέ έχω καλέσει τους γαμπρούς μου σήμερα για τραπέζι και θέλω να φάνε καλά για να είναι ντούροι και να  :knockinb: καλά τις κόρες μου..."
Μην μπορώντας λοιπόν να αντισταθεί εκείνη την ώρα ο ταλαίπωρος γυρνάει στον κύριο Παχουλίδη και του λέει με νόημα...
"Αφεντικό δεν μου δίνεις εμένα τα μισά και αν είναι σου  :knockinb: όλο το σόι..."

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδή, όσοι είναι "φέτες", δεν έχουνε να φάνε;  :think:
Μην είσαι απόλυτος... κατάλαβες τι λέω αν και παρέλειψα το "κατά βάση"

Όσοι είναι "φέτες" τους τρώνε άλλα σκευάσματα και όχι γουρουνόπουλα... :grin: :grin:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Οι Ελλεηνίδες δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τα παχάκια και τη χοληστερίνη. :rolleyes:

Χοντρή πορτοφόλα να έχει ο άλλος και όλα τα άλλα βρίσκονται στην πορεία. :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Οι Ελλεηνίδες δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τα παχάκια και τη χοληστερίνη. :rolleyes:

Χοντρή πορτοφόλα να έχει ο άλλος και όλα τα άλλα βρίσκονται στην πορεία. :grin:
βρε α να χαθεις!!! :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom