Νέα

Μια ακόμα βιολογική παθογένεια της γυναίκας {Ιδεολογικό}

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dreakx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
για συνεχισε ακομα λιγο.το κολοδαχτυλο στο δρομο ειναι.σε λιγο θα το νιωσεις.
kinky mother , μου το έχουν ξαναπροτείνει (ελεγμένο κιόλας έλεγε η καργιόλα). Έχω να δηλώσω ότι θέλει πολύ @ να παραμένεις άντρας άθικτος σαν και μένα. Διαβάστε και το κείμενο αν θέλετε να πορευθείτε άθικτοι.

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
kinky mother , μου το έχουν ξαναπροτείνει (ελεγμένο κιόλας έλεγε η καργιόλα). Έχω να δηλώσω ότι θέλει πολύ @ να παραμένεις άντρας άθικτος σαν και μένα. Διαβάστε και το κείμενο αν θέλετε να πορευθείτε άθικτοι.
στησε το κολο σου τωρα το κολοδαχτυλο εφθασε.

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εκτός από ομοφυλόφιλος μήπως είσαι και ανορθόγραφος;
βρε βλακα,κομπλεξικε.επειδη εχεις να γαμισει απο τοτε που γεννηθηκες,εχεις προβλημα με τις γυναικες.προτεινω να πας σε κανενα γιατρο.γιατι σε βλεπω παπαχρονης να γινεσε.αντε απο δω βλακα.

OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
βρε βλακα,κομπλεξικε.επειδη εχεις να γαμισει απο τοτε που γεννηθηκες,εχεις προβλημα με τις γυναικες.προτεινω να πας σε κανενα γιατρο.γιατι σε βλεπω παπαχρονης να γινεσε.αντε απο δω βλακα.
γιατί να μην έχω γαμήσει, δεν καταλαβαίνω. Μήπως εσύ δεν έχεις γαμήσει; Γιατί παρατηρώ διάσταση απόψεων, άρα ή είσαι ε2λείκτης ή εσύ δεν έχεις γαμήσει. Και μη λες ψέματα, σε πιάνω..

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
θα δει κανενας μοντ τι γινετε εδω? γιατι βλεπω να πηγαινω για 6 εκδοση με αυτον εδω που εμπλεξα.

OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν αφήνεις τις μαλακίες σου νυχτιάτικα? Άντε παλιορόμπα - εδώ λένε ότι περιφέρεις τις μαλακίες σου από forum σε forum. :jerking:

Ναι αλλά δεν το παίζω, εσείς φτιάξατε ολόκληρο φλόρουμ για πληρωμένες τρύπες... και δεν μπορείτε να και να σκτεφτείτε και λίγο σοβαρά...

Επαναλαμβάνω σ'αρέσει ή σε τρομάζει...; Απλή ερώτηση είναι , πες ότι είσαι απολιτίκ , κακό είναι...;

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ναι αλλά δεν το παίζω, εσείς φτιάξατε ολόκληρο φλόρουμ για πληρωμένες τρύπες... και δεν μπορείτε να και να σκτεφτείτε και λίγο σοβαρά...

Επαναλαμβάνω σ'αρέσει ή σε τρομάζει...; Απλή ερώτηση είναι , πες ότι είσαι απολιτίκ , κακό είναι...;
φιλαρακο εχεις προβλημα να ξερεις.να πας σε γιατρο να σε δει.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ρε παιδία ηρεμήστε...Και εσύ ρε νέοπα με τον αρκανς πήγες να τα βάλεις???

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66

Πιστεύεις πραγματικά ότι θα ανοίξω διάλογο μαζί σου? Τι σχέση η λέξη απολιτίκ με το οτιδήποτε?

Αυτό είναι κείμενο δικό σου? Εγώ θα σε είχα μπανάρει με αφορμή τη φράση τρύπες πληρωμένες που μόλις ξεστόμισες εδώ μέσα.

Εδώ μέσα για να ξέρεις υπάρχουν κανονικοί άνθρωποι που συνομιλούν για τα πάντα - άντρες με γυναίκες (άλλες είναι πουτάνες, άλλες όχι), με τρανς - με όλες τις παραλλαγές της ανθρώπινης σεξουαλικότητας.

Για τη μάνα σου την ίδια γνώμη έχεις? Αν όχι γιατί?

Ελπίζω στο Αιγινήτιο που θα βρεθείς κάποια στιγμή, να πέσεις και σε καμιά καλή νοσηλεύτρια να σου δίνει κανα ποτήρι νερό - αν και κανονικά πρέπει να σ' αφήσει εκεί μόνο κι έρημο - κακομοίρη.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
τι ονόματα είναι αυτά ρε κάγκουρες ^

Κοίτα μικρέ δεν θέλω να μιλήσω άσχημα και δεν θα το κάνω δίοτι ακόμα και ιντερνιτική δεν πάυει να είναι μια κοινότητα...

Μιλάς για ονόματα και δεν έχεις δει ακόμα τι έχεις επιλέξει εσύ ως δικό σου...

Και αν νομίζεις ότι αποκτάς βάρος απο το παντελόνι και κάτω με την συμπεριφόρά σου συνέχισε το....μιας και δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις

Αργόσχολε...Βραδυκίνητε

OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πιστεύεις πραγματικά ότι θα ανοίξω διάλογο μαζί σου? Τι σχέση η λέξη απολιτίκ με το οτιδήποτε?

Αυτό είναι κείμενο δικό σου? Εγώ θα σε είχα μπανάρει με αφορμή τη φράση τρύπες πληρωμένες που μόλις ξεστόμισες εδώ μέσα.
Εδώ μέσα για να ξέρεις υπάρχουν κανονικοί άνθρωποι που συνομιλούν για τα πάντα - άντρες με γυναίκες (άλλες είναι πουτάνες, άλλες όχι), με τρανς - με όλες τις παραλλαγές της ανθρώπινης σεξουαλικότητας.
Για τη μάνα σου την ίδια γνώμη έχεις? Αν όχι γιατί?
Ελπίζω στο Αιγινήτιο που θα βρεθείς κάποια στιγμή, να πέσεις και σε καμιά καλή νοσηλεύτρια να σου δίνει κανα ποτήρι νερό - αν και κανονικά πρέπει να σ' αφήσει εκεί μόνο κι έρημο - κακομοίρη.
Φυσικά και είναι κείμενο δικό μου

Μαζεύονται άνθρωποι υψηλής διανόησης λοιπόν και συζητάνε σοβαρά θέματα διαλογισμού σε ένα site για μπουρδέλα και όλες τις παραλλαγές της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Οκ καταλαβαίνω πως σε τέτοια μέρη δεν γίνεται να μιλάω για τρύπες.. ας τις πούμε κυρίες α' κλάσης.

Η μάνα μου δεν είναι κυρία πρώτης κλάσης γιατί από ότι ξέρω (έτσι πιστεύω τουλάχιστον) βρήκε από μικρή έναν άντρα που την ικανοποιούσε (και με το παραπάνω ίσως) ξαλάφρωσε και δεν χρειάστηκε να δείχνει τον κώλο της για να πάρει κοινωνική αξία. Αυτό όμως είναι άσχετο με το θέμα του κειμένου το οποίο ισχύει και για την μάνα μου καθώς τα αίτια της παχυσαρκίας όλων την γυναικών είναι συνυφασμένα με ορισμένες παθογένειες, αντίθετα με ότι ισχύει στον άντρα (εκ φύσεως κυνηγό).

Το ξέρω πάντως ότι δεν σου αρέσει να το ακούς γιατί προφανώς είσαι οπαδός αυτής της λεγόμενης "ισότητας" και εγώ σου χαλάω την σούπα. Αλλά τι να κάνω να την κόψω;

και επαναλαμβάνω πως εσύ προσβάλλεις , εγώ λέω τα πράγματα ως έχουν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom